Hmm, Revuenon 50/1.4 stiklu aizmirsu mašinai uz jumta, ar ātrumu 100 km/h tas nolidoja no jumta un pārdesmit metrus pa grants ceļu... Uz lēcām ne skrambas, viss čikiniekā!
shauttra:Hmm, Revuenon 50/1.4 stiklu aizmirsu mašinai uz jumta, ar ātrumu 100 km/h tas nolidoja no jumta un pārdesmit metrus pa grants ceļu... Uz lēcām ne skrambas, viss čikiniekā!
shauttra:Hmm, Revuenon 50/1.4 stiklu aizmirsu mašinai uz jumta, ar ātrumu 100 km/h tas nolidoja no jumta un pārdesmit metrus pa grants ceļu... Uz lēcām ne skrambas, viss čikiniekā!
Nu un pārējais ar viss strādāja. Un vispār vajdzēja uz asfalta šitādu eksperimentu. Man vienreiz NOKIA uz asfalta šitā pēc tam labu laiku vēl bija lietojama.
Savā laikā mainīju TV kineskopu istabā uz galda , kineskops nomainīts , atregulēts, bet aizmugurējais vāks vēl nebija uzlikts. Aizeju uzkost,nāku atpakaļ, sīcis no aizmugures ar trīsriteni , es pieraujos maliņā lai jau gāž , šis lielā istabā taisa slaidu loku man par prieku un ar ragu pašam nemanot aizķer kineskopa kakla plati . Atskan pssss, šis lepni aizlaiž...... Es pat nesapratu smieties vai raudāt - tas bija vēl tajos laikos kad kineskopus varēja dabūt par lielu blatu. Bet nu vainīgs tur biju tikai es tā kā nācās iziet ārā un ierēkt
Mongoose:Savā laikā mainīju TV kineskopu istabā uz galda , kineskops nomainīts , atregulēts, bet aizmugurējais vāks vēl nebija uzlikts. Aizeju uzkost,nāku atpakaļ, sīcis no aizmugures ar trīsriteni , es pieraujos maliņā lai jau gāž , šis lielā istabā taisa slaidu loku man par prieku un ar ragu pašam nemanot aizķer kineskopa kakla plati . Atskan pssss, šis lepni aizlaiž...... Es pat nesapratu smieties vai raudāt - tas bija vēl tajos laikos kad kineskopus varēja dabūt par lielu blatu. Bet nu vainīgs tur biju tikai es tā kā nācās iziet ārā un ierēkt
Laikam man kaut kas līdzīgs, visi saliku vajadzēja tikai noņemt aizsargplēvi uzreiz nenāca,bet paņēmu nedaudz ar adatu, un sīais nāca saampt tēvi un tā dūšīgi. un pluš
reiz ar šīs lapas adminu sarunāju, lai palīdz man durst laborator 1200 palielinātāju pastiept - nogāzu to krāmu guļus a aizmirsu, ka galva (ap kg 20) pret gravitāciju tiek atspriegota ar mēmāko atsperi..... kā verķis horizontāli tā tā galva jož pa pusotrmetrīgo sliedi taisni man pa nagiem.... pa laimi biju sagrābis tā, ka caurumus nagos dabūju, bet pirkstu skaits nemainījās
Maris:reiz ar šīs lapas adminu sarunāju, lai palīdz man durst laborator 1200 palielinātāju pastiept - nogāzu to krāmu guļus a aizmirsu, ka galva (ap kg 20) pret gravitāciju tiek atspriegota ar mēmāko atsperi..... kā verķis horizontāli tā tā galva jož pa pusotrmetrīgo sliedi taisni man pa nagiem.... pa laimi biju sagrābis tā, ka caurumus nagos dabūju, bet pirkstu skaits nemainījās
O, atgadināji!! Šitā es ļeņingradam galvu noņēmu un atskrūvēju to skrūvi kas fiksē augšā/lējā kustību.. Ka vilka tā uzparikte kā linga uz augšu, nebija talu no žokļa...
Pats klāt nebiju, divi teļekomšķiki vienai dāmai virtuvē gar griestiem stiprināja kabeli un viens no šiem nezināja, ka uz melnās keramiskās plīts virsmas ar kājām kāpt nav ieteicams.........