ekoists:Un visi sāks likt savus parakstus uz bildēm....
Parakstus varētu aizliegt (ar iespēju pēc nedēļas nomainīt pret bildi ar parakstu). Es atsāku parakstus likt, jo nebija man jēgas slēpties. Daraugs Kārlis, kā piemēram, nekļūdīgi mani vienmēr atšifrēja lai zaļos cilvēciņus (kas Fotobloga "Dzēst" analogs) konsekventi zīmētu zem manām bildēm.
Salīdzināju divas bildes. Vienai ap 80 balsojumi, reitings: 6,02. Otrai 120 balsojumi, reitings: 5,98. Otrā bilde acīmredzami spēcīgāka un labāka bilde. Nu, kāda gan vēl ojektivitāte??? Kurā galā??? Nepārprotami 122 fotogrāfi novērtējuši otro bildi kā ļoti spēcīgu (un ne par kādu draugu būšanu pat runas nevar būt), taču bildei zemāks reitings, nekā salīdzinoši vājākām. Pilnīgs absurds!!! Tas ir tikai lieks pierādījums tam, ka tagad netiek vērtētas bildes, kā grib panākt administrācija, bet tieši otrādi- tiek vērtēti autori.
Veerteeshana, reitingi, atziimes... lasu un pretiigi paliek. Vai tieshaam MES fotografeejam reitingu un atziimju deelj ??? Vienmeer komentaars ir labaaks par atziimi un ja ari ir ielikts 5/5/5 tad vienkarshi manaa tulkojumaa tas noziimee PATIIK . piebilde manupraat objektiivaakais radadiitaajs ir SKATIIJUMU DAUDZUMS , lai gan atkal objetivitaate zuud pliku cichu gadiijumaa
Ienaakusi:Salīdzināju divas bildes. Vienai ap 80 balsojumi, reitings: 6,02. Otrai 120 balsojumi, reitings: 5,98. Otrā bilde acīmredzami spēcīgāka un labāka bilde. Nu, kāda gan vēl ojektivitāte??? Kurā galā??? Nepārprotami 122 fotogrāfi novērtējuši otro bildi kā ļoti spēcīgu (un ne par kādu draugu būšanu pat runas nevar būt), taču bildei zemāks reitings, nekā salīdzinoši vājākām. Pilnīgs absurds!!! Tas ir tikai lieks pierādījums tam, ka tagad netiek vērtētas bildes, kā grib panākt administrācija, bet tieši otrādi- tiek vērtēti autori.
ja bildi liek uz vērtēšanu tad tai nobalsojošo "patīk" skaitam ir jābūt vairāk kā tām bildēm, kuras tiek liktas uz kritiku un pa tām ielikti "555" vai izcili, lai sasniegtu to pašu vērtību.
...interesanti! a ko darīt, ja skatos VISAS bildes ? - VISAS komentēju..VISAS vērtēju? = visi čomi un SW uz nulles? -, jo sanāk, ka izpildos par saviem favorītiem, chomiem = VISIEM!???? ....njirdzīgi
Tripod:...interesanti! a ko darīt, ja skatos VISAS bildes ? - VISAS komentēju..VISAS vērtēju? = visi čomi un SW uz nulles? -, jo sanāk, ka izpildos par saviem favorītiem, chomiem = VISIEM!???? ....njirdzīgi
Ienaakusi:Salīdzināju divas bildes. Vienai ap 80 balsojumi, reitings: 6,02. Otrai 120 balsojumi, reitings: 5,98. Otrā bilde acīmredzami spēcīgāka un labāka bilde. Nu, kāda gan vēl ojektivitāte??? Kurā galā??? Nepārprotami 122 fotogrāfi novērtējuši otro bildi kā ļoti spēcīgu (un ne par kādu draugu būšanu pat runas nevar būt), taču bildei zemāks reitings, nekā salīdzinoši vājākām. Pilnīgs absurds!!! Tas ir tikai lieks pierādījums tam, ka tagad netiek vērtētas bildes, kā grib panākt administrācija, bet tieši otrādi- tiek vērtēti autori.
ja bildi liek uz vērtēšanu tad tai nobalsojošo "patīk" skaitam ir jābūt vairāk kā tām bildēm, kuras tiek liktas uz kritiku un pa tām ielikti "555" vai izcili, lai sasniegtu to pašu vērtību.
Abas bildes ir liktas uz "patīk". Tā ka abas vienādās pozīcijās, kuras tomēr izrādās neobjektīvas attiecībā pret spēcīgāko bildi.
blac:a bildi liek uz vērtēšanu tad tai nobalsojošo "patīk" skaitam ir jābūt vairāk kā tām bildēm, kuras tiek liktas uz kritiku un pa tām ielikti "555" vai izcili, lai sasniegtu to pašu vērtību.
Abas bildes ir liktas uz "patīk". Tā ka abas vienādās pozīcijās, kuras tomēr izrādās neobjektīvas attiecībā pret spēcīgāko bildi.
tu esi stulba vai izliecies?
Eliks- vajadzēs Tevi par rupjību un vēl attiecībā pret sievieti bānot no bloga arā Bet ja īsuma , neiedziļinoties visās tajās sīkajās fiškās un niansītēs un t.t. Vai neesat aizdomājušies , ka tiešām kaut kas neštimm kā nākās , ja tik daudzi un tik daudz raksta , nu nav taču dūmu bez uguns
Tas nu gan ir par daudz!!! Vēl var saprast, ka ir grūtības argumentēti un loģiski kaut ko izskaidrot un ka liela daļa argumentu ir no spēka pozīcijas, bet šāda attieksme no lapas autora un moderatora nedrīkst būt. Kādu piemēru rādi?!?
netjan, es saku kā ir, nešķirojot sievietes un vīriešus.
Par to ka cilvēki cepās es jau arī atbildēju... saskaiti cik te kurš sacepās 10-15 cilvēki. Puse no kuriem cepjas vienkārši cepšanās pēc. Pat nemēģinot izlasīt ko viņiem atbild.
Vot pasaki, netjan, tev ir skaidrs MATEMĀTISKI, kāpēc vienai bildei ir augstāks reitings nekā otrai?
Droperidol, viņa trīs reizes mani nosauca par muļķi, nenocietos.
tu esi stulba vai izliecies?
Es neizliekos , es esmu stulbs, jo arī nesaprotu loģisku sakarību, ja otra bilde tiešām ir spēcīgāka. Man pilnīgi vienalga kāds kuram SW un kas par ko balso ka tikai tas strādā kaut bišku objektīvi.
Cooper, kur ir problēmas argumentēt? Es neskaidri paskaidroju... n-tās reizes kā SW ietekmē balsojumu?
"bet šāda attieksme no lapas autora un moderatora nedrīkst būt." un lietotājam drīkst? Es Jums teikšu godīgi. Man pofig uz kaut kādām tur moderātoru, adminu priekšzīmēm. Jūs man te neesat nekādi klienti, kurus jāapkalpo ar smaidu, pat ja tev dirš uz galvas. Ja ar mani sāk runāt uzbraucošā tonī, es atbildu kā ir.
ienākusī - man eliks pāris rindās visu paskaidroja te atstāst "Tagad katra cilvēka balsojumam ir atšķirīga vērtība. Tavs 555 ar SW 0,89 ir augstāks par 2r 555 ar SW 0,58, līdz ar to, tā bilde pie kuras nobalso TU saņem vairāk vērtējuma punktus nekā tā par kuru nobalso 2r"
Prasta,rupja publika fotograafijaa ir tikai ciparu tehnologjiju nopelns. (c) Entuziasts
Ir te raksts, par šo tēmu. Iespējams, tas aplūko arī apzīmējumus "muļķis, muļķe".
Palasīju pēdas bēdu ielejā ... Sanāk, ka bez reitinga fotogrāfija nepastāv, un fotogrāfam sāk pietrūkt mērķu. Ja jau tas ir iemesls simt un vienam jautājumam, neizpratnei, sašutumam, aicinājumam pārrēķināt pareizi, izskaidrot formulu, aizgūt tādu no citiem portāliem, aicinājumam boikotēt... Mammām (un Fotto) bija taisnība.
Es neizliekos , es esmu stulbs, jo arī nesaprotu loģisku sakarību, ja otra bilde tiešām ir spēcīgāka. Man pilnīgi vienalga kāds kuram SW un kas par ko balso ka tikai tas strādā kaut bišku objektīvi.
Tātad vari man lūdzu uzrādīt komisijas spriedumu, tiesas atzinumu, vai jurisdiski pamatotu dokumentu, kas apliecina, ka otrā bilde ir spēcīgāka? Nē? Tad no kurienes ir tāds apgalvoums? Tev tā liekas? Hmm.. jāaa argumentēti un pamatoti. A man liekas, ka abas bildes sūds. Kuram taisnība?
Eliks:netjan, es saku kā ir, nešķirojot sievietes un vīriešus.
Par to ka cilvēki cepās es jau arī atbildēju... saskaiti cik te kurš sacepās 10-15 cilvēki. Puse no kuriem cepjas vienkārši cepšanās pēc. Pat nemēģinot izlasīt ko viņiem atbild.
Vot pasaki, netjan, tev ir skaidrs MATEMĀTISKI, kāpēc vienai bildei ir augstāks reitings nekā otrai?
Matemātiski man ir skaidrs , es jau to rakstīju , bet man viena lieta , varbūt tā ir emocionāla , bet fakts Ir Snapijs , blac un t.t. , viņu SW pēc visa secinot ir augsts , bet man viņu balsojums galīgi neinteresē , ir vai nav , bet ir vesela rinda kolēģu , kuru darbus un panākumus cienu un ļoti priecājos , ka kādreiz arī no viņiem kāds novērtē pozitīvi manu bildi , bet ar viņu balsojumu mans rādītājs nepaceļās, vai nu ļoti nebūtiski , lai gan , viņu balsojums man un domāju ne tikai man ir liela motivācija tiekties uz labākiem rādītājiem un pagodinājums , Vai es Tev saprotami pastātīju , vai Tu saprati manu domu ??????
1. Ja bilde ielikta uz patīk-dzēst tad iespējams bieži netiek balsots jo Patīk parāk augsts vērtējums un Dzēst pārāk zems. (+ Alloxa piedāvājumam par Vidēji) 2. Pārsvarā favorīt autori nemainās cilvēkiem un balsojot par ierobežotu skaitu autoriem SW koeficients balsotājam būs zemāks nekā tiem kuri balso pie dažādām bildēm. 3. Atiecīgi tas kurš balso tikai par labām bildēm kopumā balso par ierobežotāku autoru bildēm , tātad viņa balsojums būz zemāks nekā tā balsotāja kurš balso Patīk par "visām" bildēm.
p.s. Es jau protams nezinu fotobloga iekšējo statistiku bet tā paprovēju loģiski padomāt , kā tas varētu izskatīties no malas pēc "Kas ir SW koeficents?" apraksta
Eliks:netjan, es saku kā ir, nešķirojot sievietes un vīriešus.
Es nevienu reizi neesmu Tevi nosaukusi par muļķi!!!!!! Lūdzu, nocitē!!!!! Varbūt zemtekstā skanēja, ka šī sistēma man šķiet bik nesakarīga, taču ne jau nolaisties tik zemu, lai apvainotu un apsaukātu kādu personīghi! Es nevienu reizi neesmu teikusi neko apsaukājošu pret Tevi!!! Dziļi atvainojos, ka vispār atļāvos paust kādas savas domas! Un vēl oponējošas vērtēšanas sistēmai!
galvenā problēma, manuprāt, ir tā, ka, it kā tiecoties pēc objektīviem vērtējumiem, tiek likta vienādības zīme starp tiem, kuri pilnīgi objektīvi balso par sev tuvāka "žanra" bildēm, kas bieži vien arī nozīmē - dažu autoru bildēm, un tiem, kuri tiešām balso par "draugu" un "tusiņbiedru" bildēm...
+ netjan , tiko uzrakstiiju to pašu tikai Tu pasteidzies Tad sanāk tā , ja lietotājs kurš tiešām ir labs fotogrāfs , reti ienāk blogā nobalso par dažām bildēm kuras kā likums arī piederēs kādam no autoriem kuriem ir labas bildes un tie izrādīsies ir vieni un tie paši viņa balsij būs 0 vērtības. Un ja nu pēkšņi man ir laimējies ko labu uzbildēt un šis lietotājs nobalso arī par mani man no viņa balsojuma tikai gandarījums kas patiesībā ir vērtīgāks par to ciparu kurš nemainās. Savukārt ienāk jauns lietotājs vai tas kuram viss patīk , izdara to pašu a tur uhu skaitļi pelecās. viss loģiski. - pēc formulas.
Driikst precizeet? Gribas zinaat, vai ir kaut kaads maksimaalais autoru skaits, kursh jaasasniedz, lai balsotaaja SW buutu 1,1? Vai 1,1 var dabuut tikai tad, ja balso par 100% visaam bildeem?
Matemātiski man ir skaidrs , es jau to rakstīju , bet man viena lieta , varbūt tā ir emocionāla , bet fakts Ir Snapijs , blac un t.t. , viņu SW pēc visa secinot ir augsts , bet man viņu balsojums galīgi neinteresē
man SW ir nieka 0.59 labums no mana balsojuma nav ne vienam
snapijs:Matemātiski man ir skaidrs , es jau to rakstīju , bet man viena lieta , varbūt tā ir emocionāla , bet fakts Ir Snapijs , blac un t.t. , viņu SW pēc visa secinot ir augsts , bet man viņu balsojums galīgi neinteresē
man SW ir nieka 0.59 labums no mana balsojuma nav ne vienam
Eliks: "bet šāda attieksme no lapas autora un moderatora nedrīkst būt." un lietotājam drīkst? Es Jums teikšu godīgi. Man pofig uz kaut kādām tur moderātoru, adminu priekšzīmēm. Jūs man te neesat nekādi klienti, kurus jāapkalpo ar smaidu, pat ja tev dirš uz galvas. Ja ar mani sāk runāt uzbraucošā tonī, es atbildu kā ir.
Pareizi, arī no lietotāju puses tā nedrīkst.
Bet par klientiem un attieksmi runājot - varbūt tev tas nepatiks, bet mēs visi esam fotobloga klienti. No tā nevar izvairīties. Savukārt lapa būs tieši tāda kādi ir tās uzturētāji.