...)) nedomāju, ka nopietniem fotogrāfiem ir interese piedalīties blogošanā( viņu darbi sērfo citos ūdeņos), bet pārējiem, kam fotogrāfēšana ir hobijs ( tiesa- gan dažādā līmenī), atrašanās šeit ir vismaz kāda iespēja parādīt savus darbus citiem, salīdzināties ar citiem( subjektīvi - savā vērtējumā) un tikt novērtētam ( +- objektīvi)no pārējo puses .... ja reitingu nebūtu ( 3/4 no tiem , kas šeit atrodās, zaudētu interesi par fotoblogu... šeit ir arī ļoti daudzi , kas komuničē tīri cilvēcīgi... (spamotāji ).... tusētāji...plenēristi....asprāši... un vienkārši nūģi...PROTAMS -ARĪ FOTOMĪĻI ...... katram ir savas intereses , un vajadzību apmierināšana.... GAN JAU ADMINI ZINA KO DARA ( ES CERU, AR TIEM LABĀKAJIEM NODOMIEM......UN, LAI FOTO, KĀ DOMĀŠANAS ,IZPASMES UN MĀKSLAS VEIDS BŪTU IEGUVĒJOS..... VEIKSMI PATIESĪBAS MEKLĒJUMOS VISIEM- MUMS !!!!!!
smartins:Driikst precizeet? Gribas zinaat, vai ir kaut kaads maksimaalais autoru skaits, kursh jaasasniedz, lai balsotaaja SW buutu 1,1? Vai 1,1 var dabuut tikai tad, ja balso par 100% visaam bildeem?
Jā, vari dabūt 1,1 SW, ja nobalsosi (absolūti objektīvi (c)Eliks) par visiem 200-300 autoriem, kas dienā ko ieliek. Bet! Ja nākošajā dienā tie paši autori ieliks bildes un Tu atkal par viņiem (VIŅIEM, VIŅIEM, jo bilžu kvalitāte te nav nekādā sakarā) nobalsosi, līdz ar to Tavs SW tieksies uz nulli. Izeja: pieraksti autorus, par kuriem jau balsoji un nekad nebalso par vieniem un tiem pašiem. Jautri, ne?
- Eltons. un atkal kaarteejais pienjeemums, kas tiek kladzinaats kaa fakts. Nepareizi elton. Formul es neatklaashu, vienkaarshi patrikshu, balsojiet, veerojiet....
Palasot un paanalizējot esošo situāciju sapratu ka tagad var sākt nodarboties ar mazo terorismu jeb izspiešanu Savācās neliela domu grupa cilvēki 15-20 un aizsūta vēstuli piem., Eltonam ar tekstu "no tevis vecīt 3l Smirofs un mēs tevi neaiztiekam"...... Eltons protams pasūta visus d****. Un grupa sāk intensīvi balsot par Eltona bildēm, grupai SW krītās, tas štruncs, bet krītās arī Eltona bilžu reitings un Eltons vairs netiek konkursu uzvarētāju rindās Bet tie kas naf tik skopi un uzliek balto tiek pacelti virsotnē
gailezers, 11st pagaidam palata viens, ja nu kads saslimis blakus ar kaut ko neliiposhu, welcome uz teeju eltons thanks par rupem, interesanti palasit ka njemas te dazi
papetiju topu, interesantas parmainjas, kas liecina ka formula nav izgazusies, bet par veiksmi vel runat agri
Lasiiju, lasiiju... nu baigi garais penteris te samuhljiits. Kas attiecas uz mani, balsoju par bildeem, kuras man patiik, un man pie kaajas, vai autors ir kaads jaunpienaaceejs, vecmeistars, vai mans labs draugs. Bet paarsvaraa sanaak nobalsot par maniem favoriitiem, jo taadeelj jau vinji ir mani favoriiti, vinju bilzhu liimenis ir manai acij patiikams, un tas ir logjiski. Ja kaads, par kura darbiem neesmu nobalsojis, uzceps ko veertiigaaku par ieprieksheejiem, dabuus arii manu balsojumu. Zheel tikai, ka pateicoties shiem maniem =pa draugam= balsojumiem, mana balss ir neveertiiga un nespeej ietekmeet reitingu patieshaam labaam fotograafijaam
Mēs laikam esam ar tevīm tupi auni , vai kāte viens teica stulbi....... Bet reāli joprojām nesaprotu, man vakar SW ( foto IQ ) bija 0,95 , vakar , šodien balsoju ka vienmēr par bildēm kas patīk, kādu vairāk , kādu mazāk pakomentēju, brīžam pēc tam paskatos , kas autors , par bildēm kas nepatīk nebalsoju, dzēst lieku ļoti reti un ir tikai 1 iespēja dienā likt - tātad sanāk sekojošasi, tas pats kas Vaveras-am . Secinājums , ja es pie bildes kas man nesaista , bet gribās pierakstīt kādu komentāru , tas ne uz ko neiespaido ne man ne bildes izlicējam ......... šodien SW 0,92 ,krities par 0,03 vienībām. Rezumē Balso kā gribi , ja negribi zaudēt SW punktus , skaties kam balso un rēķini līdzi , vai ir izdevīgi balsot Nav citas iespējas sniegt savu vērtējumu konkrētam darbam Tikai viena dzēšanas iespēja Kā lai tad lai izpauž savu viedokli Beigās mans SW krīt līdz apakšai un tad sāks nākt PM no kolēģiem - Tu te ar savu sūdīgo SW man virsū nebāzies , labāk nebalso Sakiet ko gribiet , samuģīts pārāk mudrjona tāpat ka mūsu valdība ar Parex banku un SVF Tās ir manas pārdomas , bet patiesībā jāsaka , laikam tiešām nav ko cepties , domāju ka pēc neilga laika būs cita versija , jo nav taču jēgas operēt mandeles caur pakaļu , tas nav ērti un patīkami
Jaunā sistēma tieši domāta tam lai visi balsotu par visu un galvenais visiem: 1. ceļās tavs SW un vērtība tavai balsij. 2. nav jēgas no to balsotāju balsīm, kas balso tikai par to kas viņiem patīk zems SW, zema balss vērtība. 3. Tas tikai mans pagaidu secinājums. 4.
Kāds ir padomājis par sekojošu problēmu? Tātad - mums te ir pietiekami daudz blogeru ar vairēkiem simtiem bilžu ar reitingu virs 6,3. Ir arī daudz blogeru, kuri fotoblogā ir salīdzinoši nesen un nav vēl sakrājuši n-tos simtus bilžu ar reitingu virs 6,3. Problēma ir šādā apstāklī - vai cilvēks, kurš tikai pēc jaunās sistēmas ieviešanas ir reģistrējies fotoblogā spēs savu FR pacelt tik augstu, lai kunkurētu ar vecajiem bloga krabjiem, kuriem jau ir bildes ar augstiem reitingiem, un iekļūs reitingu tabulas pirmajā 50-niekā?
par to rupejas cita formula, kas rekina FR, tur nem vera pedejas 25 bildes un to reitingus, taka ja vien resnie vecie krabji nesedes uz lauriem un ari liks bildes, tad viss izlidzinasies, ja sedes un vairs neko neliks ... nu tad jaa, izmest no tronja vares tikai ar pilnigu parrekinu, kas, isteniba, nav nemaz tik neiespejams :P
Baigi pierasts pie vecajām atzīmēm bija....Bet nu ko darīt!Jāvirzās uz priekšu.Ja tas viss ir ,lai blogs pakāpjas pakāpienu augstāk,tad mums tas ir jāpieņem un gan jau ar laiku pieradīsim arī pie šīs izveidotās sistēmas.
Shadow:par to rupejas cita formula, kas rekina FR, tur nem vera pedejas 25 bildes un to reitingus, taka ja vien resnie vecie krabji nesedes uz lauriem un ari liks bildes, tad viss izlidzinasies, ja sedes un vairs neko neliks ... nu tad jaa, izmest no tronja vares tikai ar pilnigu parrekinu, kas, isteniba, nav nemaz tik neiespejams :P
vot tas, ka reekjina peedeejaas 25 bildes - buutu gatavs sadereet, ka nav taisniiba..... Shadow - gribi sadereet?
bet protams!!!! stiliigi! taatad manas peedeejaas 25 bildes. 26tai reitings ir 6,48. no pirmajaam divdesmitpiecaam iznjemam aaraa vienu bildi ar zemaaku reitingu un Voila! Reitings... kopeejais no 6,37 paartop un 6,36, a buutu jaabuut otraadi! izskataas, ka lielaaka ietekme ir tieshi bilzhu skaitam, kas no 117 samazinaas uz 116.....