forum.gif
SW koeficents
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / SW koeficents
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 9
  5. 10
  6. 11
  7. 12
  8. 13
  9. 14
  10. 15
  11. 16
  12. ...
  13. 29
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 13.01.10 22:38
 citēt
MORTIMERS:Viss ģeniālais ir vienkāršs un saprotams visiem.....te nu liekas nekas un nevienam nav skaidrs!

Aha!
Laipni lūgta mūsu, muļķu (jeb kā tur... vo! stulbeņu, vai to kas izliekas (c)Eliks) pulciņā!
Publicēts: 13.01.10 22:40
 citēt
Eliks:
Oskarz:Es domāju, ka subjektīvismu labāk risināt būtu slēpjot bildes autoru līdz balsošanas izdarīšanai, respektīvi kā nospiež pogu balsot tā parādās autors.

varbuut, varrbuut.

tikai paziistot dazhus labus "boikoteetaajus", pieljauju, ka caur PM tiks izsuutiiti linki uz bildeem par kuraam jaabalso. Zinu, ka tas izklausas neticami, bet ir mums te fotobloga grupa cilveeku, kuriem ir atstraadaa ieksheejo draudziigo balsojumu sistema...

bet vispaar doma nav peljama un celta gaismaa jau vairaakas reizes...
Eliks:
Oskarz:Es domāju, ka subjektīvismu labāk risināt būtu slēpjot bildes autoru līdz balsošanas izdarīšanai, respektīvi kā nospiež pogu balsot tā parādās autors.

varbuut, varrbuut.

tikai paziistot dazhus labus "boikoteetaajus", pieljauju, ka caur PM tiks izsuutiiti linki uz bildeem par kuraam jaabalso. Zinu, ka tas izklausas neticami, bet ir mums te fotobloga grupa cilveeku, kuriem ir atstraadaa ieksheejo draudziigo balsojumu sistema...

bet vispaar doma nav peljama un celta gaismaa jau vairaakas reizes...

Šo varētu mēģināt kombinācijā ar SW.
Publicēts: 13.01.10 22:42
 citēt
:))
Publicēts: 13.01.10 22:42
 citēt
alvils:
smartins:A es dzēsu savas bildes no pirmsākumiem ar reitingu stipri zem sava FR un krietni senākas par pēdējām 25, tāpatās mans FR samazinās.

bilžu skaitam (kopējam) ir nozīme jebkurā gadījumā. bilžu reitingam - tikai pēdējām 25.
a vai nav tizli, ka reitings kaapj, kaut arii publiceeju arvien dranjkjiigaakas bildes (vai arii vairs nebalsoju iipashi - samazinaas musturarbaideeshana)?
Publicēts: 13.01.10 22:45
 citēt
Jātaisa APTAUJA!!!!!!!
Publicēts: 13.01.10 22:58
 citēt
Tā kā es neprotu bildes kritizēt, bet tikai sajūsminos, atrodu kur pasmaidīt, priecāties par skaistiem skatiem, utt. varu savu "VC" atdāvināt....
Domāju tā vērtību nekādi nevadzētu saistīt ar apmeklējuma biežumu....
Publicēts: 13.01.10 23:31
 citēt
:face-glasses:pēc maniem aprēķiniem, man rīt sw jābūt vismaz 0.85 :face-devil-grin:
Publicēts: 13.01.10 23:33
 citēt
alvils::face-glasses:pēc maniem aprēķiniem, man rīt sw jābūt vismaz 0.85 :face-devil-grin:

Parīt jau varēsi balsot par saviem favorītiem :D
Publicēts: 13.01.10 23:35
 citēt
Es tā iedomājos, ja tā turpināsies. Drīz divi fotogrāfi uz ielas satikušies neprasīs vairs, kāds tev objektīvs vai ko tamlīdzīgu, bet bez maz vai "čau" vietā - "kāds Tev SW?" :)
Publicēts: 13.01.10 23:39
 citēt
alvils:"kāds Tev SW?" :)
un nepazīs viens otru pēc kamerām un objektīviem, kā slēpotāji uz kalna pēc slēpēm un zābakiem, bet pēc SW! :face-grin:
Publicēts: 13.01.10 23:46
 citēt
Tagad visi mērīsies nevis krāniņiem bet ar SW :D :D :D
Publicēts: 13.01.10 23:52
 citēt
A ko nozīmē burti SW? Tas ir saīsinājums no kaut kā?
Publicēts: 13.01.10 23:59
 citēt
smartins:A ko nozīmē burti SW? Tas ir saīsinājums no kaut kā?
sievietēm/vīriešiem
Publicēts: 14.01.10 00:01
 citēt

S**gs wērtētājs :face-grin:
Publicēts: 14.01.10 00:02
 citēt
Skaties - Welns! :D
Publicēts: 14.01.10 00:09 labots
 citēt
turpmāk pie balsojuma pievienošu tekstu ceļu savu SW. :face-grin: Ādmiņiem ieteikums: dot iespēju dažus komentus automatizēt, lai zem katras k*kbildes nav jāraksta. Blac un snapijs būs īpaši pateicīgi. :amazing:
Publicēts: 14.01.10 00:18
 citēt
welns:

S**gs wērtētājs :face-grin:
welns:turpmāk pie balsojuma pievienošu tekstu ceļu savu SW.

A kam Tev lielāks CW?
Gribi būt vissūdīgākais vērtētājs?
Publicēts: 14.01.10 00:19
 citēt
Nē, cerībā ka kāds būs s***gāks par mani :face-grin:
Publicēts: 14.01.10 00:22
 citēt
nu re, adminiem būs izdevies kaut vai izkustināt tautu un panākt lielāku balsojumu skaitu:)
Viņi domā- objektīvāku, es piekrītu - s..dīgāku:D
Publicēts: 14.01.10 00:23
 citēt
Droperidol:
A kam Tev lielāks CW?

neko nezinu par CW, bet WC es toč gribu lielāku. :face-devil-grin:
Publicēts: 14.01.10 00:24
 citēt
welns:turpmāk pie balsojuma pievienošu tekstu ceļu savu SW. :face-grin: Ādmiņiem ieteikums: dot iespēju dažus komentus automatizēt, lai zem katras k*kbildes nav jāraksta. Blac un snapijs būs īpaši pateicīgi. :amazing:

VA VELLOS :face-grin:
Publicēts: 14.01.10 00:26
 citēt
alvils:

neko nezinu par CW, bet WC es toč gribu lielāku. :face-devil-grin:

Lai tev izdodas! Tik neiekrīti.:face-devil-grin:
Publicēts: 14.01.10 00:29
 citēt
būs kkad jāsaņemas un beidot jāapvieno vannas istaba ar wc, būs nedaudz vairāk rūmes. :)
Publicēts: 14.01.10 00:33
 citēt
Ja nodarbosies ar WC palielināšanu, pa kuru laiku tad palielināsi CW?
Jautājums par prioritātēm!
Publicēts: 14.01.10 00:41
 citēt
Droperidol teiktajā ir punkts! Rīt būs šis atkārtoti jāpārdomā. Šodien pietiek domāt, jāiet gulēt. :)
Publicēts: 14.01.10 00:43
 citēt
alvils:būs kkad jāsaņemas un beidot jāapvieno vannas istaba ar wc, būs nedaudz vairāk rūmes. :)

vannu izmetīsi un iztiksi ar lielu WC? :D
Publicēts: 14.01.10 02:18
 citēt
Mans SW koeficents ir 0.89. Balsoju reti, tad jau biežāk komentēju/analfabētiski kritizēju.
Publicēts: 14.01.10 08:04
 citēt
Ļoti iespējams, ka visā triperī problēma no šāda rakursa minēta, bet nu tomēr:
Es balsoju pārsvarā par +/- noteiktas kategorijas bildēm. Šajā kategorijā arī publicējas noteikts skaits autoru. Gribot negribot man sanāk balsot par vieniem un tiem pašiem. Turklāt "jaunpienācēji" bildes liek uz patiku, kas bieži nozīmē nebalsot par tām, jo nav ne patīk, ne dzēst (citas alternatīvas netiek piedāvātas). Tas vēl vairāk ierobežo manas balsošanas ietekmi uz citu autoru reitingu, jo mans sw mazs, no malas izskatās, ka balsoju par savējiem (lai arī ļoti bieži pat nepaskatos, kas autors, ja vien bilde nav kas izcils), kas atkal neapaugstin sw utt.

Gribu vienlīdzīgas balsošanas tiesības nesēžot caurām dienām pie pogu spaidīšanas :D
Publicēts: 14.01.10 08:27 labots
 citēt
:face-glasses:Šorīt pieliku lineālu. Vai!:face-crying: Miera stāvoklī tikai 0.10m . Ko lai daru? :bad_egg:
Publicēts: 14.01.10 08:35
 citēt
blac::face-glasses:Šorīt pieliku lineālu. Vai!:face-crying: Miera stāvoklī tikai 0.10m . Ko lai daru? :bad_egg:

Sāc tak kko darīt! :D Cik tad ilgi paliksi tādā miera stāvoklī!:grimace::face-grin:
Publicēts: 14.01.10 08:42
 citēt
manā sw šorīt nekādas dižās izmaiņas nav novērojamas... lai gan vakar diez gan daudz vērtēju un komentēju...
Publicēts: 14.01.10 08:42 labots
 citēt
varu tikai pievienoties tam ko Vavers raksta:

Lasiiju, lasiiju... nu baigi garais penteris te samuhljiits.
Kas attiecas uz mani, balsoju par bildeem, kuras man patiik, un man pie kaajas, vai autors ir kaads jaunpienaaceejs, vecmeistars, vai mans labs draugs. Bet paarsvaraa sanaak nobalsot par maniem favoriitiem, jo taadeelj jau vinji ir mani favoriiti, vinju bilzhu liimenis ir manai acij patiikams, un tas ir logjiski. Ja kaads, par kura darbiem neesmu nobalsojis, uzceps ko veertiigaaku par ieprieksheejiem, dabuus arii manu balsojumu. Zheel tikai, ka pateicoties shiem maniem =pa draugam= balsojumiem, mana balss ir neveertiiga un nespeej ietekmeet reitingu patieshaam labaam fotograafijaam

+ chess par izziņām
Publicēts: 14.01.10 09:03 labots
 citēt
Administratori un citas fotoblogam pietuvinātās augstdzimušas personas. Vēl joprojām man nav skaidris vai SW ir koeficents vai koeficients.:face-glasses: Izskaidrojiet , jo esmu no attāliem lauku rajoniem un neizprotu jaunos nosaukumus. Varbūt saviem studentiem kādas muļķibas mācu? Liels paldie jau iepriekš:face-kiss:
Publicēts: 14.01.10 09:21
 citēt
nekaitini jaukos puišus... jau tā sastresojušies no savu grandiozo ideju realizācijas. jā, pret mums nav jāizturas pieklājīgi, jo mēs te neesam klienti, bet gan tikai ciemiņi... tikai no tā visa kaimiņu portālā ar segvārdu siena aktivitāte pieaugusi. laikam liela daļa Fotoblogeru tur pārlaiž juku laikus...
Publicēts: 14.01.10 09:24
 citēt
fak, nokritas uz 0.67 :( nesaprotams tas SW koeficients ... un ugggga es toc tapat domaju ka tu :) vienkarsi normaliem dzhekiem SW bus ap ,6, sliktiem ap ,1, un supermenjeiem un womenjiem - 0,8 un uz augshu! viss kartiba!
Publicēts: 14.01.10 09:47
 citēt
Eliks:
Bzh:
Nē, tieši par bildēm.
Es nobalsoju par 3 dažādu autoru bildēm un mans SW vispār nepaaugās, tāpēc pieļāvu, ka tas augs tad, ja nobalsos par pietiekamu skaitu dažādu autoru bildēm.

varbuut tev ir zinaams kaut kas vairaak par sho formulu nekaa man?

tu tachu zinaaji, ka SW paarreekjinaas tikai reizi diennaktii?

Šobrīd izskatās, ka es par formulu zinu vairāk kā Tu :D
Kā jau minēju, vakar nobalsoju par 3 dažādu autoru bildēm, pirms tam nebiju balsojis ne par vienu. Saskaņā ar Tevis deklarēto, man visi balsotie autori ir dažādi, kas nozīmētu SW celšanos.
Tātad šodien, veru vaļā SW rādītāju, bet tas nav izmainījies, kas nozīmē, ka SW ir būtisks arī balsošanas daudzums.

Kas savukārt nozīmē, ka, ja es katru dienu balsošu par 3 citu autoru bildēm, tad sāks augt man tas SW tikai pēc nedēļas, par ko Tu diezgan lepni man vakar aizrādīji, ka es neko nesaprotu.

P.S. Ja nu tomēr Tev ir taisnība, tad formulā ietilpst tikai dažādo autoru skaits noteiktā laika periodā, kas savukārt nozīmē, ka vēlamais efekts netiks panākts.
P.P.S. Par to formulu ir taisnība. Jo vienkāršāk uzrakstīta, jo vienkāršāk atkost :)
Publicēts: 14.01.10 09:52
 citēt
es vienkārši kožu. pofig par formulām. :grimace:
Publicēts: 14.01.10 09:58
 citēt
bzh tu kludies katra sava teikumaa :D
Publicēts: 14.01.10 10:57
 citēt
Vavers:Lasiiju, lasiiju... nu baigi garais penteris te samuhljiits.
Kas attiecas uz mani, balsoju par bildeem, kuras man patiik, un man pie kaajas, vai autors ir kaads jaunpienaaceejs, vecmeistars, vai mans labs draugs. Bet paarsvaraa sanaak nobalsot par maniem favoriitiem, jo taadeelj jau vinji ir mani favoriiti, vinju bilzhu liimenis ir manai acij patiikams, un tas ir logjiski. Ja kaads, par kura darbiem neesmu nobalsojis, uzceps ko veertiigaaku par ieprieksheejiem, dabuus arii manu balsojumu. Zheel tikai, ka pateicoties shiem maniem =pa draugam= balsojumiem, mana balss ir neveertiiga un nespeej ietekmeet reitingu patieshaam labaam fotograafijaam :face-wink:

Patiesi pilnīgi piekrītu...šitā sistema pilnīgas nevienlīdzības paraugs!
Balsoju par bildēm un kāpēc man būtu kaut kas jārēķina - gribu baudu foto, gribu ne....

PS. Tā kā mani par favorītu ir ņēmuši daudzi autori, tad aplūkojot viņu bildes, ja tās izraisīja interesi arī pretapstiprināju....bet nekad neskatos bildes izejot no favorītiem..... Ko tagad, lai būtu iespēja vienlīdzīgi visiem balsot- dzest visus !!!??? Ko man patīkošo bilžu autori (kas ir mani fav) ir nogrēkojuši?
Publicēts: 14.01.10 12:30
 citēt
Nu jau aiziet galīgā sviestā...daudzi atsakās no saviem favorītiem, lai paceltu savu SW!
Kur logika?............. Idiotisms!!!:anger::anger::anger:anger::

Kāpec man jābalso par bildem, kuras man galīgi neinteresē? Vai balsojot par tādām ,kādam jaunajam var iemācīt labāk fotografēt? Vai viņš no daudzajiem balsojumiem gribēs vēl ko pamacīties, ja jau viss ir tik ok?
Un kapēc man nedrīkst būt draugi, ja mums ir līdzīgas intereses tēmu ziņā?Ja man patīk dejošana, bet kādam svarcelšana, tad kurš var mani piespiest skatīties svarcelšanu un es arī nedomāju nevienu piespiest nodarboties ar dejošanu, ja kādam tā nepatīk!!!!

+MORTIMERS

Turpināšu balsot tikai par tām fotogrāfijām, kuras man patīk un vienalga kāds tas SW...
Izrādās , ka admini nav priekš klienta , kam šeit patīkami bija uzturēties, bet klienti tagad pakļauti adminu expermenam ar klientu noskaņojumu, jo sliktāk, jo adminiem labāk..................:face-wink:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 9
  5. 10
  6. 11
  7. 12
  8. 13
  9. 14
  10. 15