Artuurz:Bet Elik,kas tur labs..? Dažiem tas fotoblogs kā otrās mājas...Mēs taču paši labi zinām,cik forši,ja ir kur iet....
Ja Tev tās ir "mājas", samierināsies ar to, ka sabiedriskais transports sāk staigāt citādi un gāzei tiek uzlikts skaitītājs. Ja nesamierināsies un aizvāksies, acīm redzot nebija "mājas" vai arī nebija "īstās mājas", tādejādi pasargājot palicējus no antiģimeniskuma.
Eliks: saki lūdzu, kāda tavuprāt ir jēga no balsojumiem VISPĀR?
Cilvēka ego apmierināšanai, tas šeit pierādās pilniem vaigiem, vienam otram TOP autoram krāmējot līdz 5 bildēm dienā, jo acīmredzot balsojums nav apmierinājis Personīgi man vairāk interesē sakarīga kritika. Mans princips - no kļūdām mācās.
Eliks: saki lūdzu, kāda tavuprāt ir jēga no balsojumiem VISPĀR?
Cilvēka ego apmierināšanai, tas šeit pierādās pilniem vaigiem, vienam otram TOP autoram krāmējot līdz 5 bildēm dienā, jo acīmredzot balsojums nav apmierinājis Personīgi man vairāk interesē sakarīga kritika. Mans princips - no kļūdām mācās.
Nu redzi, tu pats atbildi uz savu jautājumu. Tas kas darījās topa nav pareizi. Tāpēc ir ieviesta jauna sistēma.
Nu ja reāli tā arī,tad tam visam ir nepieciešams laiks....Ar laiku tikai izveidotos jauns tops,lietotāji pierastu pie jaunās sistēmas utt....LAIKS! Bet tad jaunu gan,vai nebūtu pareizāk sadalīt topa bildes pa gadiem..??
Artuurz:Nu ja reāli tā arī,tad tam visam ir nepieciešams laiks....Ar laiku tikai izveidotos jauns tops,lietotāji pierastu pie jaunās sistēmas utt....LAIKS! Bet tad jaunu gan,vai nebūtu pareizāk sadalīt topa bildes pa gadiem..??
Tu par visu laiku labākajām bildēm runā? No sākuma es ar iedomājos, ka varētu pa gadiem. Tagad sāku domāt, moš drīzāk pa sistēmām - kā jauna sistēma, tā iepriekšējo sistēmu vairs nejauc iekšā.
Eliks:Nu redzi, tu pats atbildi uz savu jautājumu. Tas kas darījās topa nav pareizi. Tāpēc ir ieviesta jauna sistēma.
Any vej, vienkāršāk bija ieviest atļaut ievietot 1 (2) bildes dienā. Izdzēsies, gaidi 24 h lai ievietotu nākamo, tad arī daudzi reitingisti padomātu ko liek (arī pašiem tas tikai pa labu nāktu, iemācītos kritiskāk uz savām bildēm paskatīties), nevis kā tagad ieliku, nerullē, labi lieku nākamo u.t.t. Dzīvosim, redzēsim, pattreiz man tas smagi nepatīk.
Smartin,jā. Bet arī pa sistēmām varētu,tas pat būtu precīzāk.Vai tad daudzas sistēmas bijušas..?Pa kaut kādu pusgadu vai ilgāk es atceros šo un iepriekšējo tikai.Bijušas vai ta vēl..? Katrā ziņā,tgd baigi lielais apjukums,sajaukums. Bet cik tad var gausties,vai ne..?
Smartin - vispār pē pasaules pieredzes pēc revolūcijām vai varas maiņām visu veco (sistēmu) nogāž, šeit arī tā vajaga, visus vecot topus nafig visu sākam no nulles
Starpcitu, nekur nav teitks, ka pēc nedēļas aktīviem blogeriem SW būs ap 1.0 vai pat vairāk! Un tad atgriezīsies bilžu augstie reitingcipari un jaunās bildes topā varēs normāli konkurēt ar vecajām...
Eliks:atgriezīsies bilžu augstie reitingcipari un jaunās bildes topā varēs normāli konkurēt ar vecajām...
Būs TIK augsti? Negribās ticēt, ja pēdējo trīs dienu laikā maksimālais bildes vērtējums varējis tikt līdz 6.04 (ņemot vērā, ka pirms tam 6.75 dabūja vismaz viena bilde nedēļā...). Negribās ticēt, ka jaunās varēs konkurēt ar vecajām... Nevis negribās, vienkārši nesanāk.
Bet vai nav tā, ka nedaudz Tavs cepiens ir tieši tāpēc, ka jūti jau aizslīdam zvaigznīti?
Vēlreiz jautāju: kas par muļķībām?! Vienīgo, kas cepjas par zvaigznītēm zinu Alloxu, kuru arī kaitinu šajā sakarībā. Mana piedalīšanās diskusijā un sava viedokļa izteikšana nav saistīta ar kaut kādām zvaigznītēm.
Man domāt ka tādam kā Eltonam jau nu vismazāk ir ko satraukties par kaut kādām zvaigznītēm un reitingiem. Un ja tādi kā viņš nav tabulu līderos jeb viņa balsojumam nav spēks(kaut viņš balso vienreiz par gadu) tad var runāt , bučoties u.t.t. bloga īpašnieki vai lietotāj ko grib , vienkārši sitēma nestrādā. Un vienalga vai viņš aktīvs komentētājs balsotājs vai kā.
Eliks:atgriezīsies bilžu augstie reitingcipari un jaunās bildes topā varēs normāli konkurēt ar vecajām...
Būs TIK augsti? Negribās ticēt, ja pēdējo trīs dienu laikā maksimālais bildes vērtējums varējis tikt līdz 6.04 (ņemot vērā, ka pirms tam 6.75 dabūja vismaz viena bilde nedēļā...). Negribās ticēt, ka jaunās varēs konkurēt ar vecajām... Nevis negribās, vienkārši nesanāk.
Elementāra matemātika Vidējais SW par šādu bildi ir 0,89, kurš ir pat lielāks par defaulto 0,8.. Tā kā viss strādā
Eliks: nu ko jāsaka, ka formula sāk strādāt kā vajag. Tie kas izraisīja SW koeficenta ieviešanu sāk springt! Varbūt kāds arī izdzēsīsies un tas arī nebūs slikti - kā saka - dabīgais filtrs nostrādās
Šobrīd izskatās, ka jaunā sistēma ir taisīta priekš atsevišķiem indivīdiem ar mērķi gāzt tos no augšas. Nebūtu labāk padomāt par lielāko masu?
P.S. Var jau būt ka kļūdos, pagaidīsim, paskatīsimies kā īsti tas sw sevi parādīs
Uggga:... Var jau būt ka kļūdos, pagaidīsim, paskatīsimies kā īsti tas sw sevi parādīs ...
Tieshi taa, jabeidz te visiem blaustities un jadod iespeja tam SW sevi pieradit. Jauzgaida kads laicinsh, lai redzetu, kaa tas darbojas un vai tas darbojas.
man liekas forši,ka neviens vairs īsti nesaprot par bildes reitinga celšanos un drīz tam vairs nepievērsīs nekādu uzmanību.Man laikam kādi septiņi balsojumi nepacēla bildes reitingu ne par vienu iedaļu.Vai nu tagad būs tā-tie pirmie būs tie pēdējie un pēdējie būs pirmie...sacensība no otra gala.
ekoists:man liekas forši,ka neviens vairs īsti nesaprot par bildes reitinga celšanos un drīz tam vairs nepievērsīs nekādu uzmanību.Man laikam kādi septiņi balsojumi nepacēla bildes reitingu ne par vienu iedaļu.Vai nu tagad būs tā-tie pirmie būs tie pēdējie un pēdējie būs pirmie...sacensība no otra gala.
Pasauc blac, lai nobalso uzreiz pacelsies Man tā bija. UN tā ir jaunā sistēma, kas EĻikam ļoti patīk.
ekoists:man liekas forši,ka neviens vairs īsti nesaprot par bildes reitinga celšanos un drīz tam vairs nepievērsīs nekādu uzmanību.Man laikam kādi septiņi balsojumi nepacēla bildes reitingu ne par vienu iedaļu.Vai nu tagad būs tā-tie pirmie būs tie pēdējie un pēdējie būs pirmie...sacensība no otra gala.
Kad aitu bars apgriežas,vecais ,klibais auns ir bara priekšgalā!
...nja.....man laikam ar kas piebilstams.....tiek runāts par to, ka vērtēšanas sistēma ir nepilnīga, ka patiesi labie darbi netiek izvirzīti priekšplānā......jautājums......kas tad ir tie kritēriji pēc kuriem šeit esošie "fotogrāfi" izvirza šos augstas kvalitātes darbus...nu būsim taču reālisti.....doma jau ir skaista-virsotnē ir jābūt labākajiem, taču vairums no šeit esošajiem aktīvistiem ir vienkārši fotomīļi...un viņu patīk vai nepatīk ir visai subjektīvs(arī manējais).......patiesībā jau blogs.lv ir tie paši Draugiem .lv...tikai vairāk orientēts uz hobijiem.....haoss kas pašreiz ir radīts blogā sāk vilkt uz paralēlēm mūsu valstī......nav ne stabilitātes, ne nākotnes.. ir tikai pārmaiņas........neviens neko īsti neizskaidro...tikai sola, ka būs labāk, ka būs viss oky........mani šie reitingi ne īpaši uztrauc, taču kopējā nestabilitātes un mistifikācijas sajūta gan nepatīk......izskatās, ka te kādam ir sagribējies konkurēt ar Siena.lv......
Ja vēl šiem haotiskajam vērtētāju koeficientiem varētu pielikt klāt arī autoru paslēpšanu (bez parakstiem uz bildes!) tad sistēma (kāds asprātis gan teica, ka tagad to par "sistēmu" nedrīkst saukt) būtu pilnīgāka.
Tieshi taa, jabeidz te visiem blaustities un jadod iespeja tam SW sevi pieradit.
Moderatoram tā kā pienāktos rūpīgāk izvēlēties vārdus
Lai arī te neviens nav ne klients, ne viesis, bet gan tikai smilšu graudiņi, ar kuriem nu puikām labpatīk personīgā smilšukastē ar sevis sameistarotajām lāpstiņām paspēlēties