forum.gif
SW koeficents
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / SW koeficents
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 14
  5. 15
  6. 16
  7. 17
  8. 18
  9. 19
  10. 20
  11. 21
  12. ...
  13. 29
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 15.01.10 13:32
 citēt
Pilnīgi un galīgi nepiekrītu Uggga viedoklim. Cīņa ir tieši par to, lai topos pārstātu nonākt sūdi, kurus sabildējuši pārējo blogeru čomi, bet gan lai tur nonāktu BILDES. Ieviešot piedāvāto variantu, sw vispār būtu maza jēga.
Publicēts: 15.01.10 13:32
 citēt
Eliks:autoru slēpšana ir saistīta ar daudzām nepatīkamām blakus parādībam.

Piemēram, ko darīt ar autoru profilu, kur ir iespējams redzēt visas autora fotogrāfijas.. vai nerādīt tur fotogrāfijas, par kurām neesi balsojis? Tas būtu nepariezi

Ko darīt ar fotokonkursa uzvarētāju bildēm, ja neesi par tām balsojis - nerādīt?

Ko darīt ar topu, vai tur arī slēpt autorus? Bet tad nenobalsojot tu neuzzini, kurša autors izpelnījās pirmo vietu.

U.c. sīkumi :)

šis ir galvenais iemesls, kas mūs attur no anonīmo fotogrāfiju ieviešanas!

Principā piekrītu, daudz zemūdens akmeņi " anonīmajiem autoriem".

Cits variants - nerādīt nekāda veida balsojumu, pirms pat neesi nobalsojis - tā, it kā katrs, kurš vērtē bildi, vērtētu to pirmais. Tas objektīvāk liktu balsot, nebūtu pat neapzinātas ietekmēšanās no citiem, tip jau jau Lielmeistars saka, ka labi, tad es ar`. Vai otrādi :)

Autoru galerijas tad varētu rādīt (bez citu balsojumiem), konkursā un topā vietas arī varētu rādīt (arī bez balsojumiem, tikai vietas). Ko teiksiet?
Publicēts: 15.01.10 15:17
 citēt
ieviest pogu <<< AIZVER MUTI >>>, nospiežot šo pogu bloķē oponentu, vai oponentu grupas iespēju uzrakstīt tekstu.... :bad_smile:
Publicēts: 15.01.10 15:21
 citēt
Ja man būtu vērtīgi darbi, negribētu būt anonīms autors. Tajā ir kaut kas aprēķinošs. Tomēr specifika ir tāda, ka uz katru jēdzīgu komentētāju ir vairāki "atzīmju ielicēji".
Publicēts: 15.01.10 18:53
 citēt
smartins:
Eliks:var būt iemesls, jā! Katru dienu tiek aprēķināta statistika uz konkrēto brīdi. Ja ir notikušas izmaiņas, tad mainās arī statistika! Tavs komentārs arī pazūd, ja kāds ko tu komentēji izdzēsis bildi.

Vot šitā nedrīkst. Piemēram, es kādai mēslu bildei ielieku 222, vēl vairāki pie tās pašas bildes saliek 111 un 222. Tad autors savu bildi izdzēš no fotobloga un visi balsojumi arī dirsā, visiem balsotājiem kļūst par vienu novērtētu autoru mazāk. Un ko, ja no 10 manis novērtētām bildēm 8 tiek izdzēstas un 2 atlikušās ir viena autora? Sanāk, ka es balsoju tikai par vienu cilvēku, tāpēc manu SW samazina?

Tā arī neviens neizskaidroja...
Publicēts: 15.01.10 21:15 labots
 citēt
smartins, teorētiski tāda varbūtība pastāv :) vienīgi 8 izdzēstās bildes neko daudz tavu SW neitekmēs.
Publicēts: 15.01.10 21:28
 citēt
A no cik balsojumiem rēķina SW?
Publicēts: 15.01.10 22:19
 citēt
Yes! Vilberto nobalsoja par manu bildi!!! (Kaut arī ar bezcerīgu zemu koeficentu :face-grin:) Atliek tikai atrisināt rēbussu - vai nu bilde laba (kā man gribētos domāt), vai arī sistēma STRĀDĀ :face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 15.01.10 22:28
 citēt
Vit, neesi naivs:)
Daži tā aizrāvušies ar rotaļāšanos ar jaunās sistēmas atkošanu, ka absolūti nesatraucas par sava vārda patieso vērtību:)
Publicēts: 16.01.10 09:08
 citēt
Nesaprotu šito sviestu:www.fotoblog.lv... un www.fotoblog.lv... Par vienu nobalsojuši 114 reizes,par otru 38. Reitings abām vienāds??? Kautkādi pareizāki balsotāji bijuši ,vai...
Publicēts: 16.01.10 09:29
 citēt
Oja:Nesaprotu šito sviestu:www.fotoblog.lv... un www.fotoblog.lv... Par vienu nobalsojuši 114 reizes,par otru 38. Reitings abām vienāds??? Kautkādi pareizāki balsotāji bijuši ,vai...

Nu apmēram tā :):):):):)
Es jau arī te mēģinu iebraukt tai admiņu gurū gara darbā, pagaidām pēc sviesta izskatās un viņi te var lpcīties un staipīties kā grib, vienalga sviests , jo papētīju šitādas situācijas, salīdzināju balsotājus, vairāk vai mazāk vienu un tie paši , bet nu kā var būt šitādi rādītāji,. šitāda atšķirība ciparos (šoreiz nerunāju par šedevru kvalitāti, māksliniecisko vērtību), jo par šādām bildēm balso ne mūsu izcilnieki , bet parastā tauta , kam patīk smukbildītes, sevi arī pieskaitu pie tādiem-
www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...
Publicēts: 16.01.10 09:46
 citēt
Šķiet,ka admini izvēlas kuras bildes nobloķēt,kuras ne. Un tad pingvīni var balsot var nebalsot,jo viss jau koalīcijā nolemts. Kautkā tā...:face-smile:
Publicēts: 16.01.10 09:51
 citēt
Manliekas ka tas sw ir kaut kāds sviests. Nupat ieliktai bildei četri nobalsojuši, blakus bildei tie paši četri un vēl divi, bet reitiņgi vienādi.:face-smile:
Publicēts: 16.01.10 11:15
 citēt
2 Jautājumi adminiem:
1.Jaut:L 13., 14., 15.01 man ieliktas bildes, kuras saņēmušas attiecīgi 43-54-24 balsojumus, BET visām trim reitings 5..88....vai ir ieprogramēts līmenis katram plebejam, virs kura netikt?
2.Jaut: Kad balsoju ar ballēm vai vienkārši Patīk, tad bildēm, kurām jau ir 5.+ nekas, pat 0.01 klāt nenāk...

turpinot par savām trim...nu, tā ar 24 ir fotošopots gabals, kuru augstu nevērtēju...54 par otru pārsteidz, jo to ar 43 balsojumiem vērtēju daudz augstāk....rezultātā ieguvu informāciju pārdomām, ko tieši no šī bloga gaidu...tāpēc pamatā esmu šeit un dažreiz ielieku 3 bildes dienā...paldies visiem balsotājiem/nebalsotājiem!

BET reitingi...atklāti sakot nesaprotu, kāpēc es tā cenšos samazināt savu reitingu, jo ar katru ielikto bildi tas dilst :face-devil-grin:
Publicēts: 16.01.10 15:06 labots
 citēt
1. nav ieprogrammēts nekāds līmenis. Balsojumu skaits nav rādītājs.

2. Tas vai tavs balsojums paceļ bildes reitingu ir atkarīgs no tava SW koeficenta.

TWIN, sāc fotografēt tā lai tavas bildes patīk ne tikai taviem draugiem un tavs FR celsies :)
Publicēts: 16.01.10 15:10
 citēt
FR vairaak ietekmee bilzhu skaits. varaak viduveeju bilzhu FR buus augstaaks kaa kaadam, kam mazaak, bet labaak noveerteetas, to varu viegli pieraadiit. kaut kas te ne taa saprogrammeets
Publicēts: 16.01.10 15:12
 citēt
TWIN:2 Jautājumi adminiem:

tīši nobalsoju par Tavu pēdējo un no 5.84 uz 5.86, tātad kaut kas notiek :D
Publicēts: 16.01.10 18:16
 citēt
Atklāti sakot tā īsti nesaprotu apskates un kritikas atšķirības. Parasti ja kāds ko jēdzīgu grib komentēt tad tas notiek neatkarīgi no tā vai bilde ievietota kritikai vai apskatei.
Jā esmu viens no tiem kas uzsit automātā 555 /// ja man šī bilde patīk un īpaši vairs nekas nav sakāms. Bildēm kur kas aizķer , bet kaut kas varbūt nepatīk ielieku arī citus skaitļus un mēģinu to pamatot, bet daudza bildes kuras ir kritikai un īpaši nevilina pāreju tām pāri (domāju kā vairums lietotāju).
Ko ar to visu gribu teikt. Ja visas šīs ambrāžas galvenais mērķis ir panākt pilnvērtīgāku balsošanu, ieviest teiksim kādus vairākus (atsakoties no kritikas)Dzēs, vāji , vidēji , labi , ļoti labi. slinkajiem balsotājiem tādiem kā man būtu vieglāk objektīvāk novērtēt bildi. Ne vienmēr ir laika un noskaņojums rakstīt komentārus. Un ja tos rakstu tad rakstu neatkarīgi no tā vai bilde apskatei vai kritikai.
Bieži ir tā ka kritikas bildei ja tā nav gana laba vienkārši skrienu garām , lai gan ja būtu viegla izvēle izvēlēties kādu vidēju balsojumu bez komentāriem to novērtētu.
Nu kaut kā tā. Rakstīju šo visu ,jo liekās līdzvērtīgs balsošanas stils ir vairākiem un šaubos vai SW ietekme to mainīs - man noteikti nē.
Publicēts: 16.01.10 18:25 labots
 citēt
Ir vēl viena lieta kas ma traucē objektīvi novērtēt vairums bilžu.
Parasti atverot bildes es sāku ar jaunāko un lielā formātā skatos pēc kārtas visas kamēr blogs neuzkarās vai nesāk nežēlīgi bremzēt (ar citām lapām tā nav) un esmu spiests pāriet uz mazo formātu un izvēlēties kuru bildi apskatīt, bet ja šeit nenostrādā bildes mārketings :face-smile: tas ir - mazā formātā tā ir nesaprotama jeb vienkārši liekas nekā nav - nemaz neveru vaļā , kas bieži ir maldinoši.
Publicēts: 16.01.10 18:28
 citēt
+mongoose
No SW ieviešanas nekas manā vērtēšanas praksē nemainīsies.
Vienmēr izsakos, ja ir ko teikt, neatkarīgi no apskatei/kritikai sadales.
Ja nevēlies saņemt kritiku - neliec bildi publiskai apskatei:)
Jā īpaši vēlies saņemt kritiku - tā būs daudz vērtīgāka, ja palūgsi nbovērtēt tavu bildi kādus konkrētus, kompetentus (tavuprāt) cilvēkus, tad tam būs daudz leilāka nozīme, ticamība un jēga:)
Publicēts: 16.01.10 19:04 labots
 citēt
„Apskatei”. Ievietojot bildes šajā sadaļā, autors apliecināja, ka nevēlas saņemt pamācību vai kritiku, bet vienkārši grib parādīt savu darbu un saņemt atzinību, ja tāda pienākas.
Publicēts: 16.01.10 19:09 labots
 citēt
patiesībā, ļoti interesanti SW strādā.... ir tikai trešā diena (vēl riktīgi par maz, lai par kaut ko spriestu), bet tā jau darbojas, gan faktiski, gan psiholoģiski.

Prieks skatīties :)
Publicēts: 16.01.10 19:18
 citēt
Eliks:

TWIN, sāc fotografēt tā lai tavas bildes patīk ne tikai taviem draugiem un tavs FR celsies :)

Oi, Elik, esmu tagad lepns, uzzinot cik man te daudz draugu:face-grin:...bet par Tevi gan žēl:face-wink:
Anyway, bloga nosacījumi mani pagaidām apmierina, ja tā nebūs, atradīšu ko citu
Publicēts: 16.01.10 19:20
 citēt
Par ko tad tev manis žēl?
Publicēts: 16.01.10 19:37
 citēt
Ka Tev maz draugu, piemēram www.fotoblog.lv...
Publicēts: 16.01.10 19:42
 citēt
:) jā TWIN, kaut kā neiedzīvojos draugos... Bet nu svarīga tomēr ir kvalitāte, ne kvantitāte..
Publicēts: 16.01.10 19:56
 citēt
Labs! :) Bet nu svarīga tomēr ir kvalitāte, ne kvantitāte..www.fotoblog.lv...
Publicēts: 16.01.10 20:04
 citēt
Eliks::) jā TWIN, kaut kā neiedzīvojos draugos... Bet nu svarīga tomēr ir kvalitāte, ne kvantitāte..

a es jau cenšos, šef:face-devil-grin: lai māmiņai un tētiņam un Sta..a...a visiem lai prieks :face-smile:
Publicēts: 17.01.10 09:43
 citēt
Skatos fototopu un tā vien liekas ka SW nedarbojas :(
Publicēts: 17.01.10 10:10
 citēt
Vai kāds kaut ko saprot no fotogrāfu un autoru reitinga topa tagad? Es nē! :(
Varbūt to tagad vispār vajag aizvākt, lai nejauc galvu?
Publicēts: 17.01.10 10:40
 citēt
Atļaušos arī pievienoties lielajam vairumam, kuriem jaunā sistēma nav izprotama! Un novēlu adminiem tomēr ieklausīties lietotāju domās, nevis pateikt ka 9 no 10 vai pat 49 no 50 ir lohi :)
Publicēts: 17.01.10 10:53 labots
 citēt
:face-crying:
Nate:Vai kāds kaut ko saprot no fotogrāfu un autoru reitinga topa tagad? Es nē! :(
Varbūt to tagad vispār vajag aizvākt, lai nejauc galvu?
Vai kāds kaut ko saprot no fotografēšanas - es vēl ne.:face-crying:
Publicēts: 17.01.10 11:18
 citēt
Man liekas kaut kā dīvaini, ka bilde, kurai ir kādi 100 vērtējumi no kuriem 40 ir izcili ir topā daudz zemāk nekā kaut kāda parasta maz vērtēta bilde, kurā nekā nav... :what:
Publicēts: 17.01.10 11:22
 citēt
Šobrīd tops vispār rullē! LAbaiss!:face-grin: Laikam SW darbojas.:grimace:
Publicēts: 17.01.10 11:31
 citēt
nemeklējiet loģiku, kur tās nav ......
www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...
..................... INTELIĢENTAIS KOEFICIENTS............... :haha:
Publicēts: 17.01.10 11:32
 citēt
Publicēts: 17.01.10 11:33
 citēt
Aha pamanīji. Abas vienlīdzīgi labas. :)
Publicēts: 17.01.10 11:34
 citēt
www.fotoblog.lv... tur vairāk zaļais salikts,kā jebkur redzeets...
Publicēts: 17.01.10 11:45
 citēt
Nevērtīgi balsotāji! Es tajā skaitā.:face-smile:
Publicēts: 17.01.10 11:45
 citēt
illins:Nevērtīgi balsotāji! Es tajā skaitā.:face-smile:

Uz cik Tev stāv?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...