forum.gif
SW koeficents
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / SW koeficents
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 15
  5. 16
  6. 17
  7. 18
  8. 19
  9. 20
  10. 21
  11. 22
  12. ...
  13. 29
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 17.01.10 11:46
 citēt
0.82
Publicēts: 17.01.10 11:48
 citēt
patiesībā, ļoti interesanti SW strādā.... (c) Eliks
:face-grin:
Publicēts: 17.01.10 11:48
 citēt
A man šodien uz 0,79 nolaidās
Publicēts: 17.01.10 11:49
 citēt
negatIvs:nemeklējiet loģiku, kur tās nav ......
www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...
..................... INTELIĢENTAIS KOEFICIENTS............... :haha:

Loģikas nu nemaz , toties superīgs LV SVIESTS ar 100% tauku saturu, tas jau vairs nav "sviesta izstrādājums" :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Šitas ir lielisks piemērs par sistēmas "auzām" jo šoreiz Eliks var teikt ko grib , par darugiem , nedraugiem , par foto kvalitāti , nekbalitāti, par foto vērtību , nevērtību , par fotogrāfa saniegumiem un ko tik vēl nē .................... VISS TAS KAS NOTIEK TAGAD IR - KAKA !!!!!!!!!!! NESTRĀDĀ LOĢIKA un nav Tev Elik ko ietiepīgi spītēties , ka tik nesanāks tomēr pārskatīt to algoritmu................ Nu nav , nav :anger::anger::anger:
Publicēts: 17.01.10 11:50 labots
 citēt
AldisK:patiesībā, ļoti interesanti SW strādā.... (c) Eliks
:face-grin:

Interesanti, bet ar piezīmi - pagaidām negatīvā virzienā.
Publicēts: 17.01.10 11:54
 citēt
www.fotoblog.lv...
un runāt arī vairs nedrīkst...
Publicēts: 17.01.10 11:56
 citēt
www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...

Elik???
Publicēts: 17.01.10 11:58
 citēt
gaida,kad kāds nozīmēsies,lai var izbanot
Publicēts: 17.01.10 12:23
 citēt
Šķiet, es tagad saprotu SW būtību, - tagad fototopā, kā var redzēt, ir lemts nokļūt bildēm, kuras agrāk pat fototopa tuvumā nebija bijušas.
Foreļjankas bilde ar zivju dzenīti kā satelīts knapi turās "izcilāko" bilžu tuvumā. Šķiet fotoblogs.lv ir vienīgais saits, kur arī tādas bildes gūst atzinību.
Publicēts: 17.01.10 12:44
 citēt
www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...

o jā superpuper algoritmu uzcepuši admini, re kāds sūduks-zariņš ar pārdesmit balsīm gozējas augstāk nekā izcils putnbildis(grūti iegūstams!) ar 100 balsīm. Cik ģeniālam prātam gan jābūt lai hiperaktīvu bezģeļņiku(kam nav žēl tērēt pusdienu lai sabalsotu visas bloga bildes) balsīm piešķirtu lielāku nozīmi nekā pašam FOTO, un labam foto. Man tiešām skumji, izskatās ka vēl viens latvijas fotosaits tuvojas norietam.
Publicēts: 17.01.10 12:47
 citēt
SM:A tļaušos arī pievienoties lielajam vairumam, kuriem jaunā sistēma nav izprotama! Un novēlu adminiem tomēr ieklausīties lietotāju domās, nevis pateikt ka 9 no 10 vai pat 49 no 50 ir lohi :)

Man škiet, ka drīz būs 99 lohi un 1 allohs ...;)
Man jau ceturto dienu SW uz 1.03 bez balsošanas stāv ...;)
Nez ko tas varētu nozīmēt, ka tik ilgi stāv ... ;)
Publicēts: 17.01.10 12:49
 citēt
ornitologu pulcinsh aaahahahaha :D :D :D
Publicēts: 17.01.10 12:49
 citēt
Nebalsot tāpat kā nedabūt. Tāpēc stāv!:face-grin:
Publicēts: 17.01.10 12:50
 citēt
greenman:
www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...

o jā superpuper algoritmu uzcepuši admini, re kāds sūduks-zariņš ar pārdesmit balsīm gozējas augstāk nekā izcils putnbildis(grūti iegūstams!) ar 100 balsīm. Cik ģeniālam prātam gan jābūt lai hiperaktīvu bezģeļņiku(kam nav žēl tērēt pusdienu lai sabalsotu visas bloga bildes) balsīm piešķirtu lielāku nozīmi nekā pašam FOTO, un labam foto. Man tiešām skumji, izskatās ka vēl viens latvijas fotosaits tuvojas norietam.

Līdz norietam manuprāt vēl ir tālu, jo šis, manuprāt, tomēr vēl ir sakarīgākais fotosaits! ;) Vienkārši admini varētu izdarīt secinājumus par balsošanas sistēmu.
Man liekas, ka vecā sistēma bija diezgan laba!! Protams visiem neizdabāsi, bet varbūt varēja dot vairāk autora reitingu autoriem, kas balso par lielāku skaitu bildēm (ne tikai savu čomu).
Publicēts: 17.01.10 12:53
 citēt
Atļaušos pateikt, ka mani jaunā sistēma riktīgi patīk!:) Vismaz cilvēkiem ir par ko parunāt:)
Publicēts: 17.01.10 12:53 labots
 citēt
illins:Nebalsot tāpat kā nedabūt. Tāpēc stāv!:face-grin:
Balsojiet, jo tad labi karāsies nekā slikti stāvēs ...;)

Karlis70:Atļaušos pateikt, ka mani jaunā sistēma riktīgi patīk!:) Vismaz cilvēkiem ir par ko parunāt:)
Man arī, jo var apspriesties par topu putru pie trim dažādām vērtēšanas sistēmām (skatot blogu vēsturiska griezumā), uz ko adminiem nav nekādas sakarīgas atbildes ...;)
Publicēts: 17.01.10 12:56
 citēt
varetu neradit to SW koeficientu un visiem viss butu kartiba :D
Publicēts: 17.01.10 12:58
 citēt
Tā Tev gribētos :)
Publicēts: 17.01.10 13:00
 citēt
Shadow:varetu neradit to SW koeficientu un visiem viss butu kartiba :D

Neiet jau runa par kaut kādiem koeficientiem!!!
Iet runa - kā izcila bilde ar 100 balsojumiem saņem zemāku vērtējumu kā divzariņu bilde ar 10 balsojumiem? :D :D
 citēt
Nea, ir baigi pa skaisto...tiem kas iet gulēt un mostas līdz ar reitingiem, tiem piemetas sirdsklauves un viņi nomirst virtuālā nāvē...kaut kāds actions notiek un tā...:D
 citēt
Shadow:varetu neradit to SW koeficientu un visiem viss butu kartiba :D
Jaunās sistēmas virinātāji - vispirms parādīt un tad atkal nerādīt ... :big_smile:... Par ko tad mēs runāsim? ... :amazing:
Publicēts: 17.01.10 13:27
 citēt
Loģika? Ornitologu biedru kartēm beidzies derīguma termiņš. Pie nākamā pirts pasākuma var atjanot pie IntasV. Vienīgi 2010. gadā ir mainījusies kartes sertifikācija atseviškajos putnu ligzdošanas liegumos.

Pastāstiet man labāk, par šo loģiku:
Kā kaut kas šāds bija iespējams vēl pirms nedēļas?

www.fotoblog.lv...
pret
www.fotoblog.lv...

Banu visiem putnu mīlētājiem par šo!

P.S. Gaidu steidzamu paskaidrojumu!
Publicēts: 17.01.10 13:33 labots
 citēt
Eliks:Kā kaut kas šāds bija iespējams vēl pirms nedēļas?
Andre bilde jaunajā sistēmā būtu novērtēta knapi virs 6, pieņemsim, 6.1.
Jautājums, kā šī bilde iekļūs bloga visu laiku labāko topā. Nu nekādi ... Vai varbūt Tu vari atbildēt uz šo jautājumu par topu putru ...;) ...
Tu domā, ka tagad pēc jaunās sistēmas diference šim bildēm būs ļoti milzīga. Piemēram andre būtu 6.1, bet Vavers 6.0, Jā un? Kas no tā? ... ;)
Publicēts: 17.01.10 13:35
 citēt
Vilberto, no kurienes skaitļi?
Publicēts: 17.01.10 13:35
 citēt
Un vēl diskusija NETURPINĀS pirms nebūs paskaidrojums manam jautājumam! Visi spama komentāri tiks dzēsti!
Publicēts: 17.01.10 13:36
 citēt
Ar jauno sistēmu izskatās viss skaidrs - ja gribi dabūt bildei daudz maz augstu reitingu, bildes jāliek reti un vēlams stipri viduvējas, lai nobalso tikai kādi garāmgājēji, kas par tavām bildēm iepriekš nav balsojuši. Ja liksi bieži un labas bildes, balsos daudz, bet vieni un tie paši, tāpēc augstus reitingus nedabūsi :D Ja liksi daudz un viduvējas, tad labāk vispār nelikt.

P.S. Te bija vēl teksts par salīdzināšanu banānu lielvalstīm un to dibenu, kādā esam valstī, bet apdomājos :D
Publicēts: 17.01.10 13:39 labots
 citēt
:face-glasses:
Publicēts: 17.01.10 13:43
 citēt
Eliks:Vilberto, no kurienes skaitļi?
Ja Tu gribi par skaitļiem parunāt? Varam arī par to. Mēneša topā šobrīd ir bilde ar 6.72. Izskaitļo lūdzu man, kā pēc jaunās sistēmas vajadzētu būt nobalsotam, lai sasniegtu līmeni vismaz 6.7? Jautājums pavisam vienkāršs ... ;)
Publicēts: 17.01.10 13:44 labots
 citēt
Eliks:Loģika? Ornitologu biedru kartēm beidzies derīguma termiņš. Pie nākamā pirts pasākuma var atjanot pie IntasV. Vienīgi 2010. gadā ir mainījusies kartes sertifikācija atseviškajos putnu ligzdošanas liegumos.

Pastāstiet man labāk, par šo loģiku:
Kā kaut kas šāds bija iespējams vēl pirms nedēļas?

www.fotoblog.lv...
pret
www.fotoblog.lv...

Banu visiem putnu mīlētājiem par šo!

P.S. Gaidu steidzamu paskaidrojumu!

Elik , Tu tagad kaut ko pateici, bet neatbildēji uz jautājumu , kuru Tev uzdeva , visaugstāk vērtējamā cilvēka īpašībr ir - spēja atdzīt savas kļudas un cenšanās tās labot , laikam jau Tu vēl neesi to iemācījies, nevis tagad lēkāt , tāka tādam circenim :):):):):):):)
Tu zini ko nozīmē nofotografēt šadu foto ar zivjudzenīti ????? Es personīgi nezinu , jo man nav tik daudz pacietības, zināšanu un t.t. , bet esmu par to daudz dzirdējis ....................
Tāpēc saki ko gribi , manā redzējumā balsošanai jābūt anonīmai un neredzamai, lai atklājās tikai pēc kaut kāda laika (3, 5, 7, 10 .... dienas) rezultāti un tikai rezultāti, bez balsotāju niciem. Tos vispār nevajag rādīt , bet nics var parādīties pie komentāriem , nevis vērtējuma, varbūt kāds grib savu domu pateikt.
Koroče , viss ģeniālais ir ļoti vienkārši :)
Publicēts: 17.01.10 13:47
 citēt
Vilberto:
Eliks:Vilberto, no kurienes skaitļi?
Ja Tu gribi par skaitļiem parunāt? Varam arī par to. Mēneša topā šobrīd ir bilde ar 6.72. Izskaitļo lūdzu man, kā pēc jaunās sistēmas vajadzētu būt nobalsotam, lai sasniegtu līmeni vismaz 6.7? Jautājums pavisam vienkāršs ... ;)

Mēģināšu es Tev paskaidrot. Par mēneša topu - es vēl varu saprast, mēnesis beigsies un topā būs bildes tikai no jaunās sistēmas. Taču es nesaprotu, kas notiks ar visu laiku labākajām bildēm, tur gan tā pastulbi sanāk.
Publicēts: 17.01.10 13:49
 citēt
Es negribu runāt par skaitļiem. Man par skaitļiem ir VISS PILNĪGI SKAIDRS. Tu no zila gaisa rauj kaut kādus skaitļus un uz tiem būvē savus "neapgāžamus" agalvojumus. Ņemot vērā to, ka tu jau neesi pusgadu balsojis, es vispār nesaprotu, tavus jautājumus!
Publicēts: 17.01.10 13:50
 citēt
Elik, tas sistēmas pēc, kad labu konjaku ar labu alu jauc kopā...katra bilde laba savā nozarē...nu tad jādala bloga bildes un pieeja
Es, piemēram, parasti par portretiem tāpat nebalsoju, jo tur gaismojums ir smalka un profesionāla padarīšana, kas mani pilnīgi neinteresē.
Es varu nobalsot slikti par kādu izplūdušu putniņu, un man visi ornitologi velsies virsū, ka es nesaprotu nekā un šī bilde ir unikāla ar velns viņ zin ko tur...
Ja sistēmu uztaisītu, ka mans vērtētāja koeficienrts 0.5 portretiem bet 1.5 ainavām...kaut kā tā...

Bet patreizējā sistēma ar balsojumiem-reitingiem netur kritiku...
Jā, mana zariņu bilde ar 17 balsojumiem dabūja reitingu 6.1....ar 20 jau bija 6.12
Putna bilde ar 94 balsojumiem(ieskaitot daudzus Izcili) dabūja 6.07....papildus 3 Izcili un daži 555...vienalga ar 99 balsojumiem bija 6.07...
Visi pēdējie un daudzi iepriekšējie balsotāji var sevi uzskatīt par nulli...vismaz jūsu domas un vērtējumu.
Publicēts: 17.01.10 13:55
 citēt
Mans ieteikums - ja ir vēlme saglabāt SW koificientu, tad noteikt default līmeni kā 1.0. Ja balso tikai par čomiem, tad samazināt līdz saprātīgam līmenim - 0,8-0,9, vai aktīviem balsotājiem palielināt līdz, piemēram, 1,5!

Ja mans SW tagad ir 0,5, tad es netaisos (un nav tav arī laika) sēdēt un balsot par visām bildēm vai faliem, kuri šeit ir ielikti! Kur tad paliek motivācija balsot??
Publicēts: 17.01.10 13:57 labots
 citēt
Eliks:... es vispār nesaprotu, tavus jautājumus!
Es domāju gan, ka Tu lieliski saproti, tikai nespēj uz tiem atbildēt - kāpēc topu katlā (it sevišķi attiecībā uz visu laiku labākām bildēm) Tu sajauc bildes ar dažādām vērtēšanas sistēmām? ... :big_smile:
Un iepriekš bija šāds jautājums: mēneša topā šobrīd ir bilde ar 6.72. Izskaitļo lūdzu man, kā pēc jaunās sistēmas vajadzētu būt nobalsotam, lai sasniegtu līmeni vismaz 6.7? Jautājums pavisam vienkāršs ... :bad_smile:
Publicēts: 17.01.10 13:59
 citēt
Piedošanu, bet visu to iepriekšējo lasīt nu galīgi nelon... varbūt atkārtošos, bet tagad fototops pēc būtības pārvērties par "SW koeficienta parādi" kkā pat bildi ielikt vairs īsti negribas...
Publicēts: 17.01.10 14:00
 citēt
TWIN, kāds ir tavs atskaites punkts, lai teiktu, ka sistēma netur kritiku?

Manā skatījumā šis piemērs lieliski parāda, ka SW strādā kā tam ir jāstrādā! Visi foreljankas autobalsojumi no pirtsdraugu puses tika anulēti! Nav starpības, kas par cipariņiem tur ir salikti. Tos ir salikuši mistiskie balsotāji, kuriem pa lielam pofig, kas uz tās bildes ir redzams.
Publicēts: 17.01.10 14:02
 citēt
SM:Mans ieteikums - ja ir vēlme saglabāt SW koificientu, tad noteikt default līmeni kā 1.0. Ja balso tikai par čomiem, tad samazināt līdz saprātīgam līmenim - 0,8-0,9, vai aktīviem balsotājiem palielināt līdz, piemēram, 1,5!

Ja mans SW tagad ir 0,5, tad es netaisos (un nav tav arī laika) sēdēt un balsot par visām bildēm vai faliem, kuri šeit ir ielikti! Kur tad paliek motivācija balsot??

SW nav domāta lai tevi motivēt. Negribi - nebalso. Šeit viss notiek uz brīvprātības principa.
Publicēts: 17.01.10 14:02 labots
 citēt
Eliks - Tu protams vari ignorēt manus jautājumus, bet lietas būtību tas nemaina - Tu vienkārši nespēj uz tiem atbildēt ...
Eliks:... es vispār nesaprotu, tavus jautājumus!
Es domāju gan, ka Tu lieliski saproti, tikai nespēj uz tiem atbildēt - kāpēc topu katlā (it sevišķi attiecībā uz visu laiku labākām bildēm) Tu sajauc bildes ar dažādām vērtēšanas sistēmām? ... :big_smile:
Un iepriekš bija šāds jautājums: mēneša topā šobrīd ir bilde ar 6.72. Izskaitļo lūdzu man, kā pēc jaunās sistēmas vajadzētu būt nobalsotam, lai sasniegtu līmeni vismaz 6.7? Jautājums pavisam vienkāršs ... :bad_smile:
Publicēts: 17.01.10 14:04
 citēt
Eliks:TWIN, kāds ir tavs atskaites punkts, lai teiktu, ka sistēma netur kritiku?

Manā skatījumā šis piemērs lieliski parāda, ka SW strādā kā tam ir jāstrādā! Visi foreljankas autobalsojumi no pirtsdraugu puses tika anulēti! Nav starpības, kas par cipariņiem tur ir salikti. Tos ir salikuši mistiskie balsotāji, kuriem pa lielam pofig, kas uz tās bildes ir redzams.

Nu nav te loģikas!!!

foreļjankam ir LABAS bildes, par kurām ir daudzi balsojuši, kas nozīmē, ka visi ir viņa čomi???? Nu nav viņš man čoms, pat paziņa nav.
Publicēts: 17.01.10 14:05
 citēt
Vilberto:Es domāju gan, ka Tu lieliski saproti, tikai nespēj uz tiem atbildēt - kāpēc topu katlā (it sevišķi attiecībā uz visu laiku labākām bildēm) Tu sajauc bildes ar dažādām vērtēšanas sistēmām? ... :big_smile:

Es jau skaidroju, man nepatīk atkārtoties. Tu tupa domā, ka pēc mēneša vidējais SW koeficents aktīvajam balsotājam joprojām būs 0,8... Un te ir tava problēma.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 15
  5. 16
  6. 17
  7. 18
  8. 19
  9. 20
  10. 21