Tiko pamēģināju tā kārtīgi izbalsoties, tagad mans vērtējums, pat liekot zemākas atzīmes, ir augstāks par kāda cita vērtējumu, ja tas liek pat izcili. Man patīk jaunā sistēma. Jaunā sistēma rullē. Pamēģināju mniera stāvoklī izejot laukā un ātri ieskrienot izstabā - 0.12cm miera stāvoklī. Merījuma vidējā kvadratiskā novirze +-2mm.
blac:Tiko pamēģināju tā kārtīgi izbalsoties, tagad mans vērtējums, pat liekot zemākas atzīmes, ir augstāks par kāda cita vērtējumu, ja tas liek pat izcili. Man patīk jaunā sistēma. Jaunā sistēma rullē. Pamēģināju mniera stāvoklī izejot laukā un ātri ieskrienot izstabā - 0.12cm miera stāvoklī. Merījuma vidējā kvadratiskā novirze +-2mm.
Eliks:neliels hints - balsojot par saviem FAV pa vidam pabalso arī par citu bildēm un viss būs kārtībā
vot gaidi - kad puucei aste ziedees....... vai arii izskaidro kaapeec taa - iespeeja, ka bilde kuru attaisu nebuus kaada mana favoriitautora ir tuvu nullei... ko lai dara? kameer apskatei ieliktajaam bildeem izveele buus tikai starp patiik/dzeest - katru suudu nekomenteeshu. jo dzeest ir tikai 1x dienaa. vajag vismaz 10 dienaa vai arii poga "nepatiik"
blac:Tiko pamēģināju tā kārtīgi izbalsoties, tagad mans vērtējums, pat liekot zemākas atzīmes, ir augstāks par kāda cita vērtējumu, ja tas liek pat izcili. Man patīk jaunā sistēma. Jaunā sistēma rullē. Pamēģināju mniera stāvoklī izejot laukā un ātri ieskrienot izstabā - 0.12cm miera stāvoklī. Merījuma vidējā kvadratiskā novirze +-2mm.
Eliks:neliels hints - balsojot par saviem FAV pa vidam pabalso arī par citu bildēm un viss būs kārtībā
vai ta no svara attiecība vai tieši tas, ka pa starpu? slikti būs tiem, kam zems tas koeficients un tie, kam augsts, taps augstā godā celti?
tiem uzdaavinaas iipashu fotobloga liineaalu, kur centimetru skala ir nedaudz samazinaataa meerogaa. blaca 12 cm meerot izskatiisies kaa videeji statistiskie 15. izcilniekiem iespeejamas meeroga variaacijas. anti-izcilniekiem arii S
alvils:Un es tā iedomājos, vai "staigājot" balsotāju SW koeficientam, nepārtraukti (reizi diennaktī) "staigās" arī novērtēto bilžu reitings?
Nedēļas jautājums!
Nē, tas tiek piefiksēts balsošanas brīdī. Tas nozīme, ka pat tagad mainot formulu visām bildēm, kopā ar jaunu vērtējumu bilde iegūs vērtējumu pēc jaunās formulas
vot gaidi - kad puucei aste ziedees....... vai arii izskaidro kaapeec taa - iespeeja, ka bilde kuru attaisu nebuus kaada mana favoriitautora ir tuvu nullei... ko lai dara? kameer apskatei ieliktajaam bildeem izveele buus tikai starp patiik/dzeest - katru suudu nekomenteeshu. jo dzeest ir tikai 1x dienaa. vajag vismaz 10 dienaa vai arii poga "nepatiik"
Nesatraukājies, balso, kā balsoji un neuztraucies par koeficentiem! Viens tavs balsojums tāpat neko nenosaka, bilde tiks topā ja par to nobalsos DAUDZI un ja tā būs tai lemts, tad topā tiks Bet ja tev patīk anti-popsa, bildes par kurām citi nebalso, tad neviena formula tai nelīdzēs!
Laciz:ot gaidi - kad puucei aste ziedees....... vai arii izskaidro kaapeec taa - iespeeja, ka bilde kuru attaisu nebuus kaada mana favoriitautora ir tuvu nullei... ko lai dara? kameer apskatei ieliktajaam bildeem izveele buus tikai starp patiik/dzeest - katru suudu nekomenteeshu. jo dzeest ir tikai 1x dienaa. vajag vismaz 10 dienaa vai arii poga "nepatiik"
Nesatraukājies, balso, kā balsoji un neuztraucies par koeficentiem! Viens tavs balsojums tāpat neko nenosaka, bilde tiks topā ja par to nobalsos DAUDZI un ja tā būs tai lemts, tad topā tiks Bet ja tev patīk anti-popsa, bildes par kurām citi nebalso, tad neviena formula tai nelīdzēs!
tas gan... bet kaadus 10/20 dzeest gan gribu dienaa. citaadi taas perles arvien gruutaak meeslu chupaa samekleet
Cik bieži es varu balsot par vienu un to pašu? Resp., man iepatīkās Elika bildes un citi neinteresē . Ja es 1x mēnesī nobalsoju tikai par 1 Elika bildi, man tas reitings kritīs? Kas notiks, ja man ir 3 favorīti un es balsoju pēc kārtas, resp., fav1, fav2, fav3, fav1, fav3, fav1, fav2, fav3, fav1 utt.. Resp., kas ir tas būtiskais, lai šo reitingu es varētu uzdzīt pēc iespējas augstāk.
P.S. Ja balso par katru bildi, tad taču visi ir favorīti un par kādu nefavorītu pa starpai nobalsot nav iespējams
Alloxa:no šodienas man vairs nav favoritu (lūdzu piedodied) - lai nemazinātu ne savu ne citu SW koeficentu!!! linkus uz bijušiem FAV saglabāju sev uz HDD
nabaga Alloxa... taatad taa visa reitingu shtelle ir baigi pie sirds, ne? nevar iisti saprast, to lji sveetelis, tolji sveetulis....
Alloxa:no šodienas man vairs nav favoritu (lūdzu piedodied) - lai nemazinātu ne savu ne citu SW koeficentu!!! linkus uz bijušiem FAV saglabāju sev uz HDD
vai ta no svara attiecība vai tieši tas, ka pa starpu? slikti būs tiem, kam zems tas koeficients un tie, kam augsts, taps augstā godā celti?
Pirmkārt, slikti nevienam nebūs Otrkārt, SW koeficents ietekmē nevis to KAS balso, bet to PAR KURU balso. Treškārt, joprojām ir spēkā nosacījums, ka neviens balsojums, izņemot Dzēst, nesamazina bildes reitingu. Reitings var tikai pieaugt, kas nozīmē, ka balsotājs ar zemu SW vienā brīdī vienkārši neietekmē bildes reitingu.
Un jā.. Tiem kam augsts SW tiek savā ziņā godā celti, jo viņiem vairāk iespējas ietekmēt topu. Kāpēc tā? Tā ir balva par pavadītām stundām vērtējot citu cilvēku darbus!
vispaar vajag ieviest portfolio, kur autors ieliek savas 20 labaakaas bildes, peec taam arii visu var veerteet. paareejaas rotee simta ietvaros... zb man tie lietotaaji, kam 500 bildes - nav veelmes visu paarshkjirstiit...
Elik.... eh..... nu ljoti biezhi teikt "dabs" par daudzeem bildeem she ir stipri paarspiileets, ja ne pat no uztureetaaju puses nedaudz sev glaimojoshi...
Laciz:vispaar vajag ieviest portfolio, kur autors ieliek savas 20 labaakaas bildes, peec taam arii visu var veerteet. paareejaas rotee simta ietvaros... zb man tie lietotaaji, kam 500 bildes - nav veelmes visu paarshkjirstiit...
Te varētu palīdzēt kārtošana pēc reitingiem, kategorijām utt
Laciz:vispaar vajag ieviest portfolio, kur autors ieliek savas 20 labaakaas bildes, peec taam arii visu var veerteet. paareejaas rotee simta ietvaros... zb man tie lietotaaji, kam 500 bildes - nav veelmes visu paarshkjirstiit...
Te varētu palīdzēt kārtošana pēc reitingiem, kategorijām utt
jaa - vajag iespeeju apskatiit autora labaakos darbus. kaut vai ar kaartoshanu.
Eliks: Un jā.. Tiem kam augsts SW tiek savā ziņā godā celti, jo viņiem vairāk iespējas ietekmēt topu. Kāpēc tā? Tā ir balva par pavadītām stundām vērtējot citu cilvēku darbus!
Resp., visu dienā pievienoto bilžu novērtēšana kotējas augtāk par 10 atlasītām bildēm ar saturīgu komentāru?
Cik bieži es varu balsot par vienu un to pašu? Resp., man iepatīkās Elika bildes un citi neinteresē . Ja es 1x mēnesī nobalsoju tikai par 1 Elika bildi, man tas reitings kritīs? Kas notiks, ja man ir 3 favorīti un es balsoju pēc kārtas, resp., fav1, fav2, fav3, fav1, fav3, fav1, fav2, fav3, fav1 utt.. Resp., kas ir tas būtiskais, lai šo reitingu es varētu uzdzīt pēc iespējas augstāk.
Precīza formula atklāta netiks. Tieši tā iemelsla, lai nenotiktu visādas "uzdzīšanas". SW koeficenta lielums ir tieši atkarīgs no izkliedētākiem balsojumiem. Fav1, fav2, fav3 jebkurā kombinācijā noved pie SW krišanas.
"P.S. Ja balso par katru bildi, tad taču visi ir favorīti un par kādu nefavorītu pa starpai nobalsot nav iespējams " - nu ja tā sanāk, tad formula būs savu panākusi
Nav obligāti jābalso par katru bildi. Nedēļas laikā fotoblogā tiek ievietotas ap 1000 jaunām bildēm (ar unikālu autoru), tā kā ir kur izvērsties
P.S. balsojums 4 4 4 arī ir pilnvērtīgs balsojums! Nav jāciklējas tikai uz 5 5 5, kategorija "kritikai" ir domāta, lai cilvēki izsaka savu viedokli, nevis tupi nobalso 555
Bzh: Resp., visu dienā pievienoto bilžu novērtēšana kotējas augtāk par 10 atlasītām bildēm ar saturīgu komentāru?
Gan pirmais, gan otrais variants strādā. Nav runa par to cik tu dienā nobalso. Runa ir par tava balsojuma izkliedētību. Ja tu saturīgi komentēsi 10 darbus dienā, tavs SW celsies (kamēr protams, tie nebūs visu laiku vieni un tie paši autori).
Diemžēl nevarējām izdomāt formulu, kas automātiski nošķirtu "saturīgus komentārus" no "***" vai "vai cik cmuki!"
P.S. balsojums 4 4 4 arī ir pilnvērtīgs balsojums! Nav jāciklējas tikai uz 5 5 5, kategorija "kritikai" ir domāta, lai cilvēki izsaka savu viedokli, nevis tupi nobalso 555
Kā būtu ja nerādītu kā ka katrs konkrēti nobalso ? ...nevienā citā fotosaitā nerāda kā es esmu balsojis..raada tikai kopeejo balsojumu
Laiks ieviest SW reitingu aili! Iespējams kaut kur neiebraucu - ja nebalsoju par kaķīšiem, sunīšiem un vnk sūnainām bildēm, mans SW reitings kļūst mazvērtīgs tām bildēm, kuras uzskatu par vērtību šajā fotoblogā?
Vits:Laiks ieviest SW reitingu aili! Iespējams kaut kur neiebraucu - ja nebalsoju par kaķīšiem, sunīšiem un vnk sūnainām bildēm, mans SW reitings kļūst mazvērtīgs tām bildēm, kuras uzskatu par vērtību šajā fotoblogā?
laikam jau. tikai idioti nebalso par kaķīšiem, sunīšiem un vnk sūnainām bildēm.
Apraudājos un ta nopietni , izgāju uz ielas papīpāt , pat sniegs sācis kust
Versatile, jā dārgumiņ, kamēr tu tikai sēdēsi un gudri dir.... runāsi forumā, bet snapijs balsos, balsos, balsos, viņam būs augstāks reitings. Tā kā... "viss ir tavās rokās" (uzrakts pie pisuāra)
Kā man vēl būtu jāpamato savi principi? Vai ar to, ka tu esi šeit un esi aktīvs vēl starp 50 citiem šajā sekundē online esošiem lietotājiem, nav pietiekošs pamatojums?
Būs labi!
Es neesmu ietiepīgs. Aiklātā balsošanas sistēma, anonimie autori u.t.t. ir izdiskutēts un izanalizēts 100 reižu. Visam ir savi plusi un savi mīnusi. Pagaidām nav izteiktu plusu šādai sistēmai! Bet tā ir pārāk gara saruna.
un ja kas, forums gudrai dir...šanai arī paredzēts, ne? Sauc nu lietas īstajos vārdos, ne inteliģentu, kas pārteicies, tēlo. Jebkurš maila klients spamu met atsevišķā, nesvarīgā folderī. Fotoblog spamam pieliek izsaukuma zīmi. Nice.