forum.gif
SW koeficents
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / SW koeficents
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 16
  5. 17
  6. 18
  7. 19
  8. 20
  9. 21
  10. 22
  11. 23
  12. ...
  13. 29
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 17.01.10 14:07 labots
 citēt
Labots
Publicēts: 17.01.10 14:07
 citēt
Labots
Foreļjankam tagad vajadzētu nofotografēt datora monitoru vai kaut ko citu bezjēdzīgu un tādu bildi publicēt. Gribētu redzēt, cik tad daudz būtu "pirtsdraugu".
Publicēts: 17.01.10 14:09
 citēt
eu, izskatas ka SW koeficients toch strada, Elik :D sakuma pat es neticeju :D :D :D
Publicēts: 17.01.10 14:10
 citēt
Marix:Labots
Foreļjankam tagad vajadzētu nofotografēt datora monitoru vai kaut ko citu bezjēdzīgu un tādu bildi publicēt. Gribētu redzēt, cik tad daudz būtu "pirtsdraugu".

o jāa es arī gribētu to redzēt :)
Publicēts: 17.01.10 14:13
 citēt
JOPROJĀM gaidu atbildi no putnumīļotājiem uz šo jautājumu:

Pastāstiet man labāk, par šo loģiku:
Kā kaut kas šāds bija iespējams vēl pirms nedēļas?

www.fotoblog.lv...
pret
www.fotoblog.lv...

-----------------------------
par spīti visam, es ar jums ielaižos neauglīgajās diskusijās... vai izrādīsies cieņu un atbildēsiet man?
Publicēts: 17.01.10 14:14
 citēt
Eliks:
Vilberto:Es domāju gan, ka Tu lieliski saproti, tikai nespēj uz tiem atbildēt - kāpēc topu katlā (it sevišķi attiecībā uz visu laiku labākām bildēm) Tu sajauc bildes ar dažādām vērtēšanas sistēmām? ... :big_smile:
Un iepriekš bija šāds jautājums: mēneša topā šobrīd ir bilde ar 6.72. Izskaitļo lūdzu man, kā pēc jaunās sistēmas vajadzētu būt nobalsotam, lai sasniegtu līmeni vismaz 6.7? Jautājums pavisam vienkāršs ... :bad_smile:

Es jau skaidroju, man nepatīk atkārtoties

Kur Tu izskaidroji šos jautājumus - neesmu lasījis ... :big_smile:
Publicēts: 17.01.10 14:18
 citēt
Eliks:Kā kaut kas šāds bija iespējams vēl pirms nedēļas?
www.fotoblog.lv...
pret
www.fotoblog.lv...
... vai izrādīsies cieņu un atbildēsiet man?

Pēc jaunās sistēmas andre bilde, pieņemsim 6.1, bet Vavers bilde 5.9? Kā pēc Tavām domām tam vajadzēja izskatīties? ... :bad_smile:
Publicēts: 17.01.10 14:19
 citēt
Eliks:
Marix:Labots

o jāa es arī gribētu to redzēt :)

Atliek cerēt, ka Foreļjanka būs gatavs uz šādu eksperimentu. :face-grin:
Publicēts: 17.01.10 14:20
 citēt
Eliks:Visi foreljankas autobalsojumi no pirtsdraugu puses tika anulēti! Nav starpības, kas par cipariņiem tur ir salikti. Tos ir salikuši mistiskie balsotāji, kuriem pa lielam pofig, kas uz tās bildes ir redzams.

Un kurš tad te teica, ka žūrijas vērtējums šeit nav iespējams? Izrādās tāds jau pastāv :D:D:D
Publicēts: 17.01.10 14:21
 citēt
Eliks:JOPROJĀM gaidu atbildi no putnumīļotājiem uz šo jautājumu:

www.fotoblog.lv...
pret
www.fotoblog.lv...

par spīti visam, es ar jums ielaižos neauglīgajās diskusijās... vai izrādīsies cieņu un atbildēsiet man?

Katrai bildei ir sava auditorija, bet kvalitātes ziņā, manuprāt, bildes ir līdzvērtīgas.
Publicēts: 17.01.10 14:21
 citēt
Mana atbilde vienkārša: viegli piepildīt kaut kādas mistiskas ambīcijas, ja pie rokas ir liela uzticamu ļaužu grupa (vairāki tūkstoši). Un ar cieņas izrādīšanu šiem vairākiem tūkstošiem, bez kuriem nebūtu arī tāda Fotobloga, tiešām te paliek pašvaki. Tātad, viena no ambīcijām - iznīdēt "putnumīļotājus"? Un kā ar "puķīšmīļotājiem"?
Publicēts: 17.01.10 14:22
 citēt
Vilberto:
Eliks:Kā kaut kas šāds bija iespējams vēl pirms nedēļas?
www.fotoblog.lv...
pret
www.fotoblog.lv...
... vai izrādīsies cieņu un atbildēsiet man?

Pēc jaunās sistēmas andre bilde, pieņemsim 6.1, bet Vavers bilde 5.9? Kā pēc Tavām domām tam vajadzēja izskatīties? ... :bad_smile:

Pēc jaunās sistēmas Andre piemēram 1000212313444.1212 bet vaveram 0....22.2.2.2.2..

Kā tu to izskaidrosi?
Publicēts: 17.01.10 14:23
 citēt
Kaapeec:Mana atbilde vienkārša: viegli piepildīt kaut kādas mistiskas ambīcijas, ja pie rokas ir liela uzticamu ļaužu grupa (vairāki tūkstoši). Un ar cieņas izrādīšanu šiem vairākiem tūkstošiem, bez kuriem nebūtu arī tāda Fotobloga, tiešām te paliek pašvaki. Tātad, viena no ambīcijām - iznīdēt "putnumīļotājus"? Un kā ar "puķīšmīļotājiem"?

:face-grin: Vēl taču ir "beibīšmīlotāji" un "automīļotāji"....:face-grin:
Publicēts: 17.01.10 14:26
 citēt
Kaapeec:... bez kuriem nebūtu arī tāda Fotobloga ...

Varbūt man TĀDU fotoblogu nevajag? :)
Publicēts: 17.01.10 14:27
 citēt
"Katrai bildei ir sava auditorija, bet kvalitātes ziņā, manuprāt, bildes ir līdzvērtīgas. "

Šo jāpieraksta pie spārnotām frāzēm :)))))))
Publicēts: 17.01.10 14:28
 citēt
JOPROJĀM gaidu atbildi no putnumīļotājiem uz šo jautājumu:

www.fotoblog.lv...
pret
www.fotoblog.lv...
Publicēts: 17.01.10 14:33
 citēt
Eliks:Loģika? Ornitologu biedru kartēm beidzies derīguma termiņš. Pie nākamā pirts pasākuma var atjanot pie IntasV. Vienīgi 2010. gadā ir mainījusies kartes sertifikācija atseviškajos putnu ligzdošanas liegumos.

www.fotoblog.lv...
pret
www.fotoblog.lv...

Banu visiem putnu mīlētājiem par šo!

P.S. Gaidu steidzamu paskaidrojumu!

protams vecā sistēma arī nebija ideāla(bieži štrunti nokļuva topa pirmajās lapās), bet tā bija vairākuma izvēle, un ar to jārēķinās. Visa mūsu eiropeiskā sistēma balstīta uz vairākuma "patieso" viedokli- vēlēšanas, balsu skaits saeimā, tiesās pie sprieduma izteikšanas, konkursos arī uzvar balsu skaits. Kā gan savādāk? Varbūt diktatūra, monarhija, kad galavārds ir vienai personai(vai pāris izredzētajiem), ir vairāk objektīva? Ja nepatīk šī draudziņu balsošana par savējiem, tad kas var būt vienkāršāks par anonīmo postingu(teiksim uz nedēļu)? Un nevajag runāt glupības ka tas nestrādās, ka varēs aģitēt caur pm, cik esmu uzturējies fotosaitos ar anonīmo balsojumu- tas strādā, pamatīgi atsijā šos balsotājus par savējiem. Protams vairākuma gaume paliks spēkā, bet tā diemžēl amatieru lapās ir vienīgā objektīvā sistēma.

Eliks:TWIN, kāds ir tavs atskaites punkts, lai teiktu, ka sistēma netur kritiku?

Manā skatījumā šis piemērs lieliski parāda, ka SW strādā kā tam ir jāstrādā! Visi foreljankas autobalsojumi no pirtsdraugu puses tika anulēti! Nav starpības, kas par cipariņiem tur ir salikti. Tos ir salikuši mistiskie balsotāji, kuriem pa lielam pofig, kas uz tās bildes ir redzams.

Pilnīgas blēņas manuprāt, zem tās izcilās bildes ir neskaitāmu cilvēciņu balsojumi, kuri tik tiešām izprot labas dabas fotogrāfijas jēgu, un to es droši apgalvoju, jo pats foto biznesā strādāju vairāk kā 20 gadus. Bet ja Jums cienītais admin Elik tik ļoti sagribējās patēlot "fotoekspertu" un soģi pēdējā instancē, tad tā arī skaidri un gaiši uzreiz vajadzēja teikt- sw koeficients (nevis koeficents, latv, val. pareizrakstību der pamācīties) ir miglas pūšana jums visiem acīs, jo man sagribējās pa savam sabīdīt topu! :face-wink:
Publicēts: 17.01.10 14:34 labots
 citēt

www.fotoblog.lv...
pret
http://www.fotoblog.lv/img/202419/

Es īsti nesaprotu, kas tur ir neskaidrs???
Man šķiet, ka Vavera bilde ir saistošāka par otru, tādēļ tāds vērtējums.
P.S. Ar Vaveru šņabi dzēris neesmu un pīrtī kopā arī neesam bijuši. :face-grin:
Publicēts: 17.01.10 14:40
 citēt
netjan:
visaugstāk vērtējamā cilvēka īpašībr ir - spēja atdzīt savas kļudas un cenšanās tās labot , laikam jau Tu vēl neesi to iemācījies, nevis tagad lēkāt , tāka tādam circenim :):):):):):):)

Es labprāt atzīšu savu kļūdu... Kāda ir tā kļūda?

Tu zini ko nozīmē nofotografēt šadu foto ar zivjudzenīti ????? Es personīgi nezinu , jo man nav tik daudz pacietības, zināšanu un t.t. , bet esmu par to daudz dzirdējis ....................

Un kāds tam visam sakars ar apspriežamo tēmu? Foreljanka ir izcils putnu fotogrāfs. Tas mans subjektīvais viedoklis. Un viņa bildes ir liels retums Latvijā. Tas arī subjektīvais viedoklis. Bet runa jau nav par viņa fotogrāfiju. Runa ir par cilvēkiem, kas par viņa bildēm balso. Varbūt viņam arī patīk visu laiku saņemt slavas vārdus, vienīgi viņs neredz, ka šos vārdus viņam saka vieni un tie paši, vieni un tie paši jau vairāku gadu garumā.. Un varbūt, ka šie teicēji nemaz vairs nevērtē viņa darbus un neredz vairs skaistumu tajos...

Tāpēc saki ko gribi, manā redzējumā balsošanai jābūt ... bla bla bla....

jābūt, jādara, jāatbild, jāpaskaidro... Balsošana būs tāda, kādu mēs viņu izveidosim. Tāpat kā līdz šim tas bija.
Publicēts: 17.01.10 14:43
 citēt
greeenmann, ja ta putnelja bilde ir tik kvalitativa un tu to apliecini ar savu 20gadu stazu, iespejams, jums javeido putnu fotografiju portals lidzigi domajoshajiem, bet piedod, ne es ne ari kads cits administrators nav ornitologi (kaut gan mana maate stradaja dabas muzejaa), attiecigi mes uzskatam, ka ari pats blogs nebus putnu draugu portals.
Publicēts: 17.01.10 14:43
 citēt
greenman:

protams vecā sistēma arī nebija ideāla(bieži štrunti nokļuva topa pirmajās lapās), bet tā bija vairākuma izvēle, un ar to jārēķinās. Visa mūsu eiropeiskā sistēma balstīta uz vairākuma "patieso" viedokli- vēlēšanas, balsu skaits saeimā, tiesās pie sprieduma izteikšanas, konkursos arī uzvar balsu skaits. Kā gan savādāk? Varbūt diktatūra, monarhija, kad galavārds ir vienai personai(vai pāris izredzētajiem), ir vairāk objektīva? Ja nepatīk šī draudziņu balsošana par savējiem, tad kas var būt vienkāršāks par anonīmo postingu(teiksim uz nedēļu)? Un nevajag runāt glupības ka tas nestrādās, ka varēs aģitēt caur pm, cik esmu uzturējies fotosaitos ar anonīmo balsojumu- tas strādā, pamatīgi atsijā šos balsotājus par savējiem. Protams vairākuma gaume paliks spēkā, bet tā diemžēl amatieru lapās ir vienīgā objektīvā sistēma.

Eliks:TWIN, kāds ir tavs atskaites punkts, lai teiktu, ka sistēma netur kritiku?

Manā skatījumā šis piemērs lieliski parāda, ka SW strādā kā tam ir jāstrādā! Visi foreljankas autobalsojumi no pirtsdraugu puses tika anulēti! Nav starpības, kas par cipariņiem tur ir salikti. Tos ir salikuši mistiskie balsotāji, kuriem pa lielam pofig, kas uz tās bildes ir redzams.

Pilnīgas blēņas manuprāt, zem tās izcilās bildes ir neskaitāmu cilvēciņu balsojumi, kuri tik tiešām izprot labas dabas fotogrāfijas jēgu, un to es droši apgalvoju, jo pats foto biznesā strādāju vairāk kā 20 gadus. Bet ja Jums cienītais admin Elik tik ļoti sagribējās patēlot "fotoekspertu" un soģi pēdējā instancē, tad tā arī skaidri un gaiši uzreiz vajadzēja teikt- sw koeficients (nevis koeficents, latv, val. pareizrakstību der pamācīties) ir miglas pūšana jums visiem acīs, jo man sagribējās pa savam sabīdīt topu! :face-wink:

SW KOEFICENTS ir miglas pūšana jums visiem acīs, jo man sagribējās pa savam sabīdīt topu :)
Publicēts: 17.01.10 14:46
 citēt
Offtopic: Cik jābūt gadu stāžam, lai varētu saukt sevi par fotoekspertu? :D
Publicēts: 17.01.10 14:49
 citēt
Shadow:greeenmann, ja ta putnelja bilde ir tik kvalitativa un tu to apliecini ar savu 20gadu stazu, iespejams, jums javeido putnu fotografiju portals lidzigi domajoshajiem, bet piedod, ne es ne ari kads cits administrators nav ornitologi (kaut gan mana maate stradaja dabas muzejaa), attiecigi mes uzskatam, ka ari pats blogs nebus putnu draugu portals.

Līdzīgi kā aviofoto.lv. Interesants tusiņš un labas bildes :) :) :)
Publicēts: 17.01.10 14:51
 citēt
Vēl viens offtopic:
"Visa mūsu eiropeiskā sistēma balstīta uz vairākuma "patieso" viedokli- vēlēšanas, balsu skaits saeimā, tiesās pie sprieduma izteikšanas, konkursos arī uzvar balsu skaits. Kā gan savādāk?"

Un kur mēs esam ar visu savu eropisko sistēmu? Ar sūdralalā bildēm topā un Šleseru domē...
Publicēts: 17.01.10 14:52
 citēt
viencmuzikanc:

JĀAAA!!!
Publicēts: 17.01.10 14:56
 citēt

www.fotoblog.lv...
pret
www.fotoblog.lv...

Es sevi uzskatu par smukbildīšu mīļotāju un neuzskatu par fotomakslinieku un cik saprotu te lielākā daļa it tāda, sauksim to par "tautas virtuālo studiju" kas brīvaja no darba laika , cenšās sevi kaut kādā veida aizpildīt un arī šis balsojums konkrētajā situācija liecina par to, tātad šij zemu novērtetai bildei jāpretendē uz lauriem specializētaka lapā , izstādā , kur vērtējus izsaka tādi foto gurū ka Eliks, Binde, Deinats un daudzi , daudzi citi .
Par tām pirts lietām un ar ko kopā gulēt vai kopā zālīti pīpāt , lai paliek katra personīga darīšana, bet tagad konkrēts piemērs -
Vakar bija fototusiņš Liepājā , ar lielāko daļu no viņiem esmu personīgi pazīstams jau ilgstošāku laiku , bet varu pateikt vienu, kopā patusēt , šnabi padzetr, parunaties neliek man balsot par viņu bildēm, no visas kompanijas balsoju vairāk vai mazāk apmēram par 50-60% no šo cilvēku darbiem, nevis par pašiem cilvēkiem. Spilgts piemērs dansiga - super cilvēks , bet pat bildēm balsoju reti, jo bieži nesaprotu un tāpat arī ar citiem.
Bet ta joprojam puisi Elik Tu neesi atbildējis uz manu iepriekšējo komentu , vai nu nespēji, bez uzbarucieniem loģisku atbildi noformulēt Par Tavu mazspēju loģikai secinu no puišeliskā gājiena - a tu paskaties kā viņi , ko ta es ............ izlikot kā pretargumentu Tavu piemēru iepriekšnorādītās situācijas salīdzinājumam. :face-wink:
Publicēts: 17.01.10 14:56
 citēt
Shadow:greeenmann, ja ta putnelja bilde ir tik kvalitativa un tu to apliecini ar savu 20gadu stazu, iespejams, jums javeido putnu fotografiju portals lidzigi domajoshajiem, bet piedod, ne es ne ari kads cits administrators nav ornitologi (kaut gan mana maate stradaja dabas muzejaa), attiecigi mes uzskatam, ka ari pats blogs nebus putnu draugu portals.

redziet es arī neesmu ornitologs un nebūt neiestājos tikai par putnu bildēm, esmu atdevis te izcili balsojumus par visdažādāko žanru darbiem, man labs foto ir labs foto neatkarīgi no autora un stila. Un šī izcilā zivjudzenīša bilde uz doto brīdi bija labākais, kliedzošākais piemērs(īpaši salīdzinājumā ar totāli prastu zariņa kadru, pie tam abas iekļāvās kategorijā "dabas foto"). Bet varam ņemt arī piemērus, salīdzinājumus šaurāk- kaut vai ainavu žanrā.
Kompozicionāli un kopumā pavājš kadrs- www.fotoblog.lv... Nobalsots: 31 , Reitings: 6.09
Un daudz spēcīgāka ainava- www.fotoblog.lv... Nobalsots: 100 , Reitings: 6.05
Tātad turpiniet vien pūst pīlītes par jaunās sistēmas "taisnīgumu".
Publicēts: 17.01.10 14:57
 citēt
Eliks:
viencmuzikanc:

JĀAAA!!!

Drīkst jautāt?

Ko mums fotografēt, lai varētu palikt fotoblogā?
Publicēts: 17.01.10 14:58
 citēt
No visa lasot secinu jo plikāks meitietis un vairāk dūmu jo labāk. Tas viss tikai tāpēc ka esam vīrieši. :face-smile: Varbūt var kāds paskaidrot ar ko viņa ir labāka par citām? Starp citu viņa ir nepareizajā kategorijā, visbiežāk apmeklētajā.:face-smile: Un šādai vajadzētu būt topa virsotnē.:face-grin:
Publicēts: 17.01.10 14:59 labots
 citēt

www.fotoblog.lv...
pret

"Tu stulbs esi vai izliecies" (citāta autors - Eliks) - atšķirība ir tikai žanrā. abās ir ieguldīts gan darbs, gan zināšanas. katrai ir sava publika. simple. Izmanto paša radītos šķirošanas filtrus un tev nebūs jāsalīdzina nesalīdzināmais :)
Publicēts: 17.01.10 15:02
 citēt
greenman:
protams vecā sistēma arī nebija ideāla(bieži štrunti nokļuva topa pirmajās lapās), bet tā bija vairākuma izvēle, un ar to jārēķinās. Visa mūsu eiropeiskā sistēma balstīta uz vairākuma "patieso" viedokli- vēlēšanas, balsu skaits saeimā, tiesās pie sprieduma izteikšanas, konkursos arī uzvar balsu skaits. Kā gan savādāk?

Nu te vietā būtu atzīmēt, ka saprāta līmenis uz planētas ir konstants lielums, bet cilvēku skaits nemitīgi pieaug...:D

Es jau nu gan, personīgi, būtu par bildes anonimitāti, līdz kamēr esmu par to nobalsoji... Ja reitingu onānisti rot motivāciju, laiku un resursus apziņot simtiem cilvēku par savas bildes ielikšanu...nu lai jau...:D Pie kam, tāda veida auto balsojumus gan varētu nobanot...

Enīvej, ir jautrāk, kā bija;)
Publicēts: 17.01.10 15:04 labots
 citēt
Eliks: Pēc jaunās sistēmas Andre piemēram 1000212313444.1212, bet vaveram 0....22.2.2.2.2. Kā tu to izskaidrosi?
Tu esi jaunās sitēmas ieviesējs nevis es. Vai Tu spēj pats pieminēto izskaidrot:
- Andre piemēram 1 000 212 313 444. 121 2
- Vaveram 0....22.2.2.2.2
Taču redzams, ka Tu nespēj šo izskaidrot - ne savus pieminētos ciparus, ne arī jauno sistēmu, kā tos varētu sasniegt. Pašlaik cipari rāda, ka augstākais 24h ir bildes reitings ar 6.14:
- www.fotoblog.lv...
Un varu saderēt, ka nekād šādi cipari 1 000 212 313 444. 121 2 blogā nebūs ...:)
...
Un tā, lai Tev nebūtu garlaicīgi tikai par SW domājot, vari padomāt arī par šo:
- kāpēc topu katlā (it sevišķi attiecībā uz visu laiku labākām bildēm) Tu sajauc bildes ar dažādām vērtēšanas sistēmām? ...
- mēneša topā šobrīd ir bilde ar 6.72. Izskaitļo lūdzu man, kā pēc jaunās sistēmas vajadzētu būt nobalsotam, lai sasniegtu līmeni vismaz 6.7? Jautājums pavisam vienkāršs ...
Publicēts: 17.01.10 15:04
 citēt
illins:.... Tas viss tikai tāpēc ka esam vīrieši. :face-smile: ....

Par to būtu jākaunās?:D
Publicēts: 17.01.10 15:08
 citēt
Nea! Par to būtu jācīnas kā Elikam lai būtu topā. Un nafig to dabu. :face-grin:
Publicēts: 17.01.10 15:09
 citēt
greenman: tavupraat
Publicēts: 17.01.10 15:09
 citēt
Nu dabai jau nav nekādas vainas...taču, jā visu sāk pārņemt pārsaturētu mākoņu meinstrīms...arī nav īsti lāgā, ne?;)
Publicēts: 17.01.10 15:11
 citēt
Arī. Varbūt vienkārši topu vajag sadalīt kategorijās. Tur labākais dabas bilds:face-grin: tur kailfoto un tā.
Publicēts: 17.01.10 15:14
 citēt

www.fotoblog.lv...
pret
nevajadzētu šķirot putniņbildētājos, portretistos utt. Blogā pieļaujās bildes likt dažādās kategorijās, katrā kategorijā ir labas bildes un ne tik labas, balsojumi arī ir dažādu motīvu vadīti, ne reti balstīti uz izpratni, un individuālo gaumi.
par Tavu piemēru, < Kā tas varēja notikt pirms nedēļas ?>, varu pateikt vienīgi to, ka bilde, uz kuras attēlots cilvēks, automātiski nav jāvērtē augstāk, jāpaskatās izpildījums, un te jau vairs nav tik vienkārši. nebrīnos, ka Vāvera bildei augstāks balsojums, jo Andre bilde man ne visai kadrējuma un apstrādes ziņā. dzīvajā neesmu redzējis ne vienu, ne otru no autoriem....
Publicēts: 17.01.10 15:18
 citēt
Netjan, atbilde ir vienkārša - tava un tava liepājas pulciņa izpratne par fotoblogu atšķiras no manas un Shadowa izpratnes. Es domāju, ka mums ir vienkārši laiks škirties un jums visiem pārvākties prom no fotobloga uz kaut kādu fotodraugi.lv
Publicēts: 17.01.10 15:21
 citēt
Shadow:greenman: tavupraat

ja tā būtu, Jūs skatos cenšaties visu nonivelēt. Bet redziet starp tiem 100 balsotājiem kuri deva priekšroku Ingaa darbam, ir vairāk kā 10 fotogrāfu kuri cik manīts un zināms regulāri fotogrāfē ainavas, tātad šo to saprot tomēr(atšķirībā no Jums). Starp tiem ir pat daži profesionāļi fotojomā. Bet var jau spļaut tam visam virsū, tikai savulaik esmu pieredzējis cik gan ātri nomirst fotosaiti kad tiek veiktas vairākumam nepieņemamas radikālas izmaiņas, neklausoties aktīvo lietotāju(kuri kā nekā vislaik uzturēja saitu pie dzīvības) viedoklī.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 16
  5. 17
  6. 18
  7. 19
  8. 20
  9. 21
  10. 22