forum.gif
SW koeficents
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / SW koeficents
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 17
  5. 18
  6. 19
  7. 20
  8. 21
  9. 22
  10. 23
  11. 24
  12. ...
  13. 29
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 17.01.10 15:25
 citēt
Vilberto, mana atbilde būs pēc divām vai vairāk nedēļām, ok? Tad tu redzēsi kādi būs patiesie bilžu reitingi topā, neviss tagad no zila gaisa ņemsi ciparus! Kāpēc? Tāpēc ka SW tikai šodien ir tik zems. Pēc laika, tas vidēji pieaugs, kas nozīmē pieaugs arī vērtējumu cipars un bildes atkal varēs konkurēt ar visu laiku labākām.
Publicēts: 17.01.10 15:27
 citēt
Eliks:Netjan, atbilde ir vienkārša - tava un tava liepājas pulciņa izpratne par fotoblogu atšķiras no manas un Shadowa izpratnes. Es domāju, ka mums ir vienkārši laiks škirties un jums visiem pārvākties prom no fotobloga uz kaut kādu fotodraugi.lv

Atminos pasenus notikumus...
www.fotoblog.lv...
Publicēts: 17.01.10 15:27
 citēt
greenman, ja godigi, man paslaik ir sajuta, ka aktivakie lietotaji kave bloga attistibu. piedod
Publicēts: 17.01.10 15:33
 citēt
Eliks:Netjan, atbilde ir vienkārša - tava un tava liepājas pulciņa izpratne par fotoblogu atšķiras no manas un Shadowa izpratnes. Es domāju, ka mums ir vienkārši laiks škirties un jums visiem pārvākties prom no fotobloga uz kaut kādu fotodraugi.lv

Nu redz augsti cienījamais Eliks , atkal no Tevīm izskan privāts uzbraukums cilvēkam vai nelielai cilvēku grupai (Liepāja starp citu rakstās ar lielo burtu).................. Atbildes konkrētas no Tevīm nav, Tavas tiesības ir bānot , izbānot un t.t. ........
Bet ja neesi spējīgs atbildēt ar konkrētām atbildēm uz konkrētiem jautājumiem , vai ja neesi spējīgs atbildēt pilnībā visiem saprotami par saviem darbiem (nedarbiem)........... man tas atgādina vēsturisko personāžu Satļinu , viņš arī bija tirāns un vadījās pēc principa - skaldi un valdi un ciešu tikai tos kam es patīku.
Tava attieksme liecina , ka neesi gatavs uzklausīt citu viedokli , bet no šejienes prom netaisos , man te patīk , te ir ļoti daudz kas arī labs un domāju , ka ne maz darba tā radīšanai esi Tu roku pielicis, bet piedod, Elik šoreiz tomēr esi nosāvis greizi , bet atdzīt negribi.
Starp citu par Liepājniekiem ,
1.vakar tusā bija 60% Rīdzenieku un 40% Liepājnieku.
2. es Liepāja esmu atgriezies no Tavas Rīgas tikai 3 mēnešus atpakaļ.
3. Tev nav ne mazākās tiesības šķirot cilvēkus , pēc jebkurām kaut mazākām grupu pazīmēm
Un tagad gaidu no Tevīm visu Liepājnieku vārdā ATVAINOŠANOS :anger:
Publicēts: 17.01.10 15:33
 citēt
Marix:

http://www.fotoblog.lv/forum/discussion/4316/1/salec-te-visi-kas-no-fotki-elvee-/

:) viss ir ciklisks pa spirāli... jā man arī tieši to pašu tas atgādina
Publicēts: 17.01.10 15:37
 citēt
netjans:
elik tu esi mudaks kas nemak rakstit
elik jaa tu uztaisiji fotoblogu
elik nee es prom neieshu
elik tagad atvainojies

aaaaaaaaaaaahahahahahaha netjan, piedod, bet tu esi smiekligs. uz neredzeshanos
Publicēts: 17.01.10 15:38
 citēt
netjan, tu nesaprati :)

ir laiks šķirties....
Publicēts: 17.01.10 15:38
 citēt
Eliks:
Marix:

http://www.fotoblog.lv/forum/discussion/4316/1/salec-te-visi-kas-no-fotki-elvee-/

:) viss ir ciklisks pa spirāli... jā man arī tieši to pašu tas atgādina

Tieši tā... Bet no tā brīža, kad fotkas atstāja aktīvie iemītnieki, fotkas ir miris saits.
Publicēts: 17.01.10 15:40
 citēt
Marix, nu ja liktenis tā lems, tad ko tur padarīsi :)
Publicēts: 17.01.10 15:43
 citēt
Eliks:Marix, nu ja liktenis tā lems, tad ko tur padarīsi :)

Elik, liktenis dažreiz ir pašu rokās. Katrs pats ir savas laimes kalējs. :face-smile:
Publicēts: 17.01.10 15:45
 citēt
Shadow:greenman, ja godigi, man paslaik ir sajuta, ka aktivakie lietotaji kave bloga attistibu. piedod

var jau būt, bet šādi rīkojoties var panākt ka te publicēsies tikai saujiņa ekstrēmistu, mēsļuklicēju kuriem viss pofig, vai arī tie daži profiņi kas iemet aci te vienreiz nedēļā uz 1min lai reklāmai iemestu savu garadarbu. Jo grūti piesaistīt jaunus lietotājus kā arī noturēt talantīgos no vecajiem tādā sistēmā kur absolūti nekas nav skaidrs, tikai pašiem adminiem izprotama mistiska vērtēšanas sistēma. Cilvēks jūtas komfortabli tur kur saprot kas notiek. Un ņemiet vērā ka ļoti daudziem iesācējiem šie reitingi bija arī kā stimuls attīstībai, bet ja atkārtoti viņi redzēs ka augstāk stāv štrunts ar 5x mazāk balsīm, ilgi to necietīs. Jo piemēram pārējos saitos vairākuma viedoklis var dažreiz nepatikt un tracināt, bet tas ir saprotams. Un jaunie censoņi kuri alkst atzinības vismaz cer ka nākamreiz vairākums izvēlēsies viņa darbu. Un nepārprotiet, es personiski te necīnos ne par reitingiem ne par ietekmi, nācu te palaikam skatīt latvijas fotoamatieru labākos veikumus. Tik jūtu ka drīz varēšu te nenākt, galerijā svilpos bezcerība un tukši sūdukbilži un tukšas bezpersoniskas atzīmes bez komentaŗiem no hiperaktīvajiem visubezizņēmumabilžuvērtētājiem, kuri tad te arī izdzīvos.
Publicēts: 17.01.10 15:49
 citēt
greenman, es dzirdu tevi
Publicēts: 17.01.10 15:52
 citēt
Tātad, uzreiz piesakās, kuri tāpat kā netjans vēlas analizēt manu vai citu administrātoru personību, ko es esmu gatavs darīt, kam es esmu līdzīgs un cik daudz loģiskās domāšanas man piemīt vai nepiemīt.

Tāpat var pieteikties tie, kas uzskata, ka fotoblogs ir muļķīgs projekts, ka balsošana ir debīla un ka šajā web-lapā viss ir slikti!

Balva - ceļazīme uz tālēm zilajām vai uz trīs jautriem burtiem - pēc izvēles. Bonusā nāk bans.

Īpaši aicināti putnubilžu mīļotāji un vakardienas liepājas tusiņa apmeklētāji ar iztecējušo partijas biļeti.

Piesakās privāti vai šajā foruma topikā.

Tāpat ir iespēja nopelnīt neviltotu administrācijas uzmanību tiem pacientiem, kas sāks spamot jaunās foruma tēmas par augstāk minētiem punktiem.

Visi neskaidrie jautājumi uz e-pastu info@fotoblog.lv

Jautājums par SW koeficentu var turpināt uzdot, ievērojot pieklājības normas, mierīgu sarunas toni un skaidri formulētus jautājumus uz kuriem nav tiešās atbildes iepriekš.

Ar cieņu, portāla administrācija
Publicēts: 17.01.10 15:56
 citēt
Elik, tavas kļūdas, pēc manām domām, ir sekojošas, bet:
PALDIES tev un co, ka uzturiet šo vidi, kas joprojām saucas fotOblog.

Tātad kļūdas:
1. Tu gribi izveidot vērtēšanas sistēmu, sauc to kā gribi, kura būtu spējīga salīdzināt daiļslidotājus, svarcēlājus, parašutistus un protams, Dinamo hokeja komandu. Visus pēc vienas mērauklas. Nu ir taču skaidrs, ka tas nav iespējams. Ieteikums- izmetiet VISPĀR ĀRĀ vērtēšanu kā šķiru (kaut uz mēnesi) un cik daudz stulbumu pazudīs paši no sevis. Skatīsim bildes, atzīmēsimies, ja patiks, bet šitais mākslīgais murgs nebūs.
2. Par pirtsdraugu balsojumiem. Elementāri- aiztaisiet ciet Favorītu sistēmu. Protams, arī F-janka ir man favorītos un kad es reizi pa reizi ielogojos, nospiežu Favorītu pogu un ieraugu viņa putneli, protams atceros viņa stāstus par to, kā šādas bildes top, skaidrs, ka atzīmējos. Kādam interesē bildes vispār, kādam interesē tikai pirtsdraugu bildes, kāpēc jums ir jātaisa problēmas, kur tādu nav? Bet- izmetiet uz laiku FAVORĪTUS un tad palūkojieties, kas notiek ar pirtsdraugu balsojumiem. Tie pazudīs, bet- vai tāpēc kaut kas būs mainījies uz labo pusi?
3. Diskusija tomēr ir diskusija, tomēr moderatora pilnvaras ir jālieto kaut kā tolerantāk.

Vēlu veiksmi, sekmes un "take it easy"! :face-wink:
Publicēts: 17.01.10 15:57
 citēt
Shadow:netjans:
elik tu esi mudaks kas nemak rakstit
elik jaa tu uztaisiji fotoblogu
elik nee es prom neieshu
elik tagad atvainojies

aaaaaaaaaaaahahahahahaha netjan, piedod, bet tu esi smiekligs. uz neredzeshanos

Tu esi pārliecināts , ka es rakstīju šādu tekstu :):):):)????

"elik tu esi mudaks" kas nemak rakstit

Ja Jūs cienītie esat izveidojuši publiksu lapu (sociālo lapu) par ko paldies, tad arī ir jārēķinās ar viedoķlu dažādību un cik saprotu tad forums ir radīts priekš tam lai es un citi šī publiskā saita lietotāji var izteikt savu viedokli.
Mana uzskata izpaušana nav iemesls lai es no šejienes aizietu, kā jau teicu man te patīk.
Piedod, bet man gribās pasmaidīt :)
Publicēts: 17.01.10 16:09
 citēt
UldisS, bez vērtēšanas portāls nomirs, Tas ir pats pats pats primārais, ko cilvēki meklē tāda veida projektos. Atzinība. Tāpēc jau arī ir liela cepšanās par šo tēmu. Bet sava daļa taisnības tev ir. Pagaidām es gribu redzēt, kas notiks ar SW pēc 2 nedēļām. Sauc to par experimentu. Atzīšos, pašlaik ir negaidīti labi rezultāti... Priekš manis. Vēlāk paskaidrošu - kāpēc.

par pirtsdraugiem... faborītiem un anonimitāti... lielākais vairums lietotāju grib redzēt balsojumus. Tā atkal ir psiholoģija. Mums ir ar Shadowu viena ideja, kā šo notestēt, bet to pēc tam, kad būs izmērāmi rezultāti par SW eksperimentu.

Par diskusiju :) Man pietiek negatīvisma uz ielām un darbā... Visi komentāri, kas sākas ar vārdiem "šī sistēma ir debīla", "kas jūs stulbi esat?", "administrācijai laikam vajadzētu ārstēties" momentāli iekrīt "delfi komentētāja" kategorijā, kur cilvēks nav manas atbildes vērts. Konstruktivitātei jābūt abpusējai. Savukārt apvainojumiem un noteikumu pārkāpumiem atbilde ir bans.

Paldies par vēlējumiem :)
Publicēts: 17.01.10 16:25
 citēt
Elik, saprotu, ka tev loģika nav sveša, tāpēc braucam cauri.
1. Vērtēšanai jābūt, labi. Pieņemam to kā obligātu nosacījumu.

2. Problēma- kā vērtēt? Mērķis- tā, lai vērtēšana būtu objektīva, jeb atzinība būtu pelnīta. Bet kā lai salīdzina svarcēlāju ar daiļslidotāju? Abi divi ir sportisti. Tu pats iemeti linkus uz Vavera ainavu un Andre studijas bildes. Es piemēram no tādas studijas bildes neko nesaprotu, tāpēc arī nesaku neko, bet tā ainava Vaveram tiešām ir super (starp citu šamējais arī ir pieskaitāms pie tiem, kuriem iztecējusi partijas biļete, bija Liepājā un ir redzēts kopā, un bieži, ar putnumīļiem :face-smile: ).

Secinājums- visus bāzt visus maisā nevar, jātaisa vairāki maisi. Arī svarcelšanā dalās pa svara kategorijām un nav vērts vieglajam svaram lekties pret smagsvaru, jeb ainavistam pret studijnieku vai putnumīlim pret meiteņ-mīli :face-wink:

Risinājums- vērtēšana jānodala pa kategorijām, kuras starp citu, jau kā šķira ir izveidota. Un tad lai samērās: labākais datorgrafists, labākais dabists, labākais putnists, labākais meitists, labākais piepju bildētājs... :face-wink:

P.S. Vēl fiksi līdz mežam jāaizskrien paslēpot, no tā būs lielāka jēga, vai ne?
Publicēts: 17.01.10 16:26
 citēt
Cepties var bezjēgā , ja tas nepieciešams :) . No citas puses - ja nepatīk sistēma tad kāpēc vispār likt bildes galerijās? :) Es uzskatu ka kategorija "Apskatei" neatbilst savam nosaukumam. Apskatē nemēdz būt balsojumu. Pareizāk nosaukt to par kautkādu maigo balsojumu :) . Apskatei būtu labs variants izlikt bildes tiem kam balsojuma sistēma pie vienas vietas :) . Apskates kategorijā būtu labi atstāt bildes tikai komentāriem. Tas labāk atšķiros lietotājus :) .
1. Kritikai - 556 (komenti)
2. Balsojumam - Dzēst, Vidēji , Patīk (komenti)
3. Apskatei - Tikai komenti
Publicēts: 17.01.10 16:41
 citēt
UldisS, ok, teorētiski šāds risinājums jau pastāv, jo topu tagad var atlasīt pēc kateogrijām (ir jaunās izvēlnes augšā)... Jautājums, vai to vajag kaut kā īpaši akcentēt? Tur, pamainīt topa dizainu vai lielākiem burtiem parādīt kategorijas. Godīgi sakot nebiju domājis par šo (vizuālo pusi), funkcionāli tas jau ir ieviests.

Redzi, pašlaik cita problēma. Ja skatās pēdējā pusgada topu, tad tur pārsvarā apgrozās vieni un tie paši autori, kuriem mistiskā kārtā ir liels sakars ar pirtsdraugu partijas biļetēm. Tas tika izanalizēts, atklātas balsošanas nepilnības, noformulēts kā gļuks, kas ir jānovērš un tika izveidota SW sistēma. Kā jau teicu, redzēsim, kā tā darbosies... pagiadām tā uzrāda teicamus rezultātus :)
Publicēts: 17.01.10 16:46
 citēt
JRJ. Ok. Tas arī izklausas racionāli. Vienīgi jautājums, vai tas mainīs balsošanas paradumus. Pieņemsim, ka Apskates bildes mums izkrīt no konkursiem un topiem, jo nav reitingu. (var taisīt atsevišķu topu, kas rēķina apskatīšanās reizes :) ) Tad pie topa mums paliek Kritika (kā bija) un Balsošana (kurai nāk klāt 3 3 3 balsojums un neierobežotais 1 1 1 balsojums). Vai nebūs tā, ka formāli būs izmaiņas, bet faktiski viss paliek pa vecam? Neviens Apskatei neliks, jo tur nebūs komentāru, bet Balsošanā savukārt cilvēki neliks Vidēji, jo tas nav pieņemts....

Vatrbūt arī nē.... vispār šī pagaidām manā skatījumā ir vislabākā ideja līdz šim dzirdētā... paldies :)
Publicēts: 17.01.10 16:49
 citēt
JRJ, vienīgi draudzības iebalsošana joprojām paliek aktuāla... Tā kā SW koeficentam vienalga jāpaliek :)
Publicēts: 17.01.10 16:55
 citēt
Tā, tagad es saprotu, ka man jāpiesakās, jo esmu no Liepājas un biju vakardienas tusiņā? Nu OK, piesakos
Publicēts: 17.01.10 17:06
 citēt
Karlis70, ok pierakstam kandidātos. Vai ir īpašas vēlmes attiecībā uz ceļazīmi?
Publicēts: 17.01.10 17:15
 citēt
Viss šitas sirbors dēļ manas bildes??? :face-kiss: Es protams varētu te tagad analizēt balsotājus pazīstamos un nepazīstamos(par dzenīti izcili iedeva apm.1/4 blogeru kurus pazīstu personīgi(pirtsdraugi tā sacīt)).Zinat ko,vispar jau nelieku bildes uz kritiku,sagribējas konkurss uzvarēt :haha: Diemžēl konkurss nenotika ar visiem vienādiem noteikumiem,tas arī viss,10 FL es kaut kā nebūt pārdzīvošu! :face-devil-grin: Kad pirms vairākiem gadiem te piereģistrējos likās un izskatijās sakarīgākā fotoamatieru lapa Latvijā,te iepazinos ar daudziem patīkamiem un interesantiem cilvēkiem(nez kāpēc tas skaitās slikti),bet nekad neesmu vērtējis bildes pēc tā kam viņas pieder,varbūt tadēl neesmu kādreiz izteicis kritiku,paklusējis,ja lieku 555 tad tā arī rakstu-patīk,tā liekot noprast:Nu nav tur ko kritizēt!To arī pierāda mans IQ :face-grin: ,tpū SW,pirmais bija 0,91,tā viņš arī svārstās+/-.
Negribās gari rakstīt,ir tikai vēl divas lietas,nevajadzētu nevienam,ne vienkāršiem blogeriem,ne adminiem/moderatoriem (viņiem īpaši jo viņi startē no spēka pozīcijām)zaudēt elementāru pieklājību.Tas protams ir grūti virtuālajā pasaulē un tomēr,ja Eliks atļaujas sievietei ,kura varētu būt viņa māte ,un kura neatļāvās neko tamlīdzīgu,vienkārši uzrakstīt ka viņa ir stulba...:face-sad:
Un otrs,ja šajā lapā kāds žanrs (putniņi,dabasskati,puķītes)ir nevēlami tad tā arī noteikumos jāraksta.Tādas ir īpašnieku tiesības.Es protams varu no šejienes aizvākties,goda vārds ir ko darīt:DabasDati,putni un t.t.nekad gan neesmu te nācis spalvas spodrināt,drīzāk ši bija viena no iespējam plašam cilvēku masām reklamēt Dabu,pārāk tālu no tās esam aizgājuši...:face-sad:
Ja par Vavera un Andre bildēm.Vavera ainava ir pārdomāta un kvalitatīva.Andrē valšķīgais sievišķis?Ar nav slikts,bet pilnīgi noteikti nav galvastiesu pārāks par Vavera jūru(ja vispār tik atšķirīgus žanrus var salīdzināt).Andrē var daudz labāk un kvalitatīvāk,tikai blogam no tā kas maz tiek.:face-wink: Var jau arī saprast-naudas lieta.:face-wink:
Kaķi Leopoldu diemžēl esam aizmirsuši pokemonus un digimonus skatoties ...:face-sad:
Publicēts: 17.01.10 17:22 labots
 citēt
forelljjanka, tu gan ar saviem darbiem, gan arī ar (tagad jau) SW koeficentu esi pierādījis, ka esi ļoti cienījams lietotjs. Nav ne mazāko pretenziju pret tevi. Atvaino, ja tavas bildes ņemšana par piemēru šajā neauglīgajā diskusijā, varēja radīt tev sajūtu, ka fbloga administrācijai ir kādas pretenzijas pret tavu persnību vai fotogrāfiju. Tā nav.

Un paldies tev par tavu godīgu un pieklājīgu komentāru.
Publicēts: 17.01.10 17:25
 citēt
Hm... a es esmu cieniijams lietotaajs? Varbuut vajag cienijamibas reitingu... mani saak intereseet vai tajaa sarakstaa buutu augstaak vai zemaak par FJanku... vot... vai nelaikji alloxu
Publicēts: 17.01.10 17:29
 citēt
Laciz, tu esi cienījamais spameris :)
Publicēts: 17.01.10 17:44
 citēt
Eliks:Laciz, tu esi cienījamais spameris :)
fuuuuuuuuuuuuu
a bilzhu zinjaa laikam gan nee... no 11000 ietotaajiem mees esam baigi blakus ar fj... bet nu labi :D
Publicēts: 17.01.10 17:47 labots
 citēt
Ē... (žāvājas)
Vai kas nozīmīgs noticis pa šo laiku, kopš mans WC 0,73 nekur nav aiztecējis?
(slinkums lasīt)
Publicēts: 17.01.10 17:51 labots
 citēt
Eliks:Karlis70, ok pierakstam kandidātos. Vai ir īpašas vēlmes attiecībā uz ceļazīmi?

Kur Tu mani pieraksti, ja drīkst vaicāt?
Publicēts: 17.01.10 17:56
 citēt
Eliks:Vilberto, mana atbilde būs pēc divām vai vairāk nedēļām, ok? Tad tu redzēsi kādi būs patiesie bilžu reitingi topā, neviss tagad no zila gaisa ņemsi ciparus! Kāpēc? Tāpēc ka SW tikai šodien ir tik zems. Pēc laika, tas vidēji pieaugs, kas nozīmē pieaugs arī vērtējumu cipars un bildes atkal varēs konkurēt ar visu laiku labākām.

Ok - ja pēc divām nedēlām, tad ap 31. janvāri, ja vēl vēlāk - tad februārā beigās - tieši pēc sešām nedēļām. Ierakstu savā kalendārā - fotobloga tops, SW attīstības tendences un izmaiņas reitinga tabulā ... :)
Publicēts: 17.01.10 17:58 labots
 citēt
Karlis70:
Eliks:Karlis70, ok pierakstam kandidātos. Vai ir īpašas vēlmes attiecībā uz ceļazīmi?
Kur Tu mani pieraksti, ja drīkst vaicāt?
Kā Tu nesaproti - melnajā sarakstā (izbanoto t.s.trimdas sarakstā). Vispirms bija Alloha, tad sekoja netjan, tā kā Tu Karlis varētu būt nākošais ... ;)
Klau - drīkstētu forumā izveidot tēmu - Trimdas saraksts, kurā pieminēt visus izsūtītos (izbanotos)? ... ;)
Publicēts: 17.01.10 18:00 labots
 citēt
Es jau esmu gatavs, tikai vispirms labprāt zinātu par ko? Par to, ka no Liepājas un vakar biju pasākumā??? Nu ja par to bano, tad tik uz priekšu!
Publicēts: 17.01.10 18:03
 citēt
par netolerantu un nekonstruktiivu attieksmi. par diskusiju veshanu taadaa virzienaa, ka truukst iespeejas diskuteet. rokraksts atstraadaats - kaa pats teici citaa topikaa - bez taa nevari.
Publicēts: 17.01.10 18:11
 citēt
Vilberto:
Ok - ja pēc divām nedēlām, tad ap 31. janvāri, ja vēl vēlāk - tad februārā beigās - tieši pēc sešām nedēļām. Ierakstu savā kalendārā - fotobloga tops, SW attīstības tendences un izmaiņas reitinga tabulā ... :)

Nu tad beidzot! :)

Vilberto:
Klau - drīkstētu forumā izveidot tēmu - Trimdas saraksts, kurā pieminēt visus izsūtītos (izbanotos)? ... ;)

Nē, jo tā nav publiskās apspriešanas tēma. Katram izbanotajam ir iespēja sazināties ar administrāciju pa e-pastu, saņemt skaidrojumu un rast risinājumu.
Lieka muldēšana forumā novedīs līdz nekonsekventiem spriedumiem, nezinot visus faktus cilvēki izdara nepareizos secinājumus un tā. Ar netīrās veļas publisko skalošanu lai nodarbojas politiķi.
Publicēts: 17.01.10 18:20
 citēt
Eltons:Ē... (žāvājas)
Vai kas nozīmīgs noticis pa šo laiku, kopš mans WC 0,73 nekur nav aiztecējis?
(slinkums lasīt)
Elton, esi gan palaidis garām:
1. Man pa šo laiku ir sacēlies no 0,46 uz 0,47;
2. Nesaki nekad skaļi, ka mēs pa reizi šņabi pirtī kopā dzeram... :face-grin:
Publicēts: 17.01.10 18:29
 citēt
Eliks:UldisS, ok, teorētiski šāds risinājums jau pastāv, jo topu tagad var atlasīt pēc kateogrijām (ir jaunās izvēlnes augšā)... Jautājums, vai to vajag kaut kā īpaši akcentēt? Tur, pamainīt topa dizainu vai lielākiem burtiem parādīt kategorijas. Godīgi sakot nebiju domājis par šo (vizuālo pusi), funkcionāli tas jau ir ieviests.

Redzi, pašlaik cita problēma. Ja skatās pēdējā pusgada topu, tad tur pārsvarā apgrozās vieni un tie paši autori, kuriem mistiskā kārtā ir liels sakars ar pirtsdraugu partijas biļetēm. Tas tika izanalizēts, atklātas balsošanas nepilnības, noformulēts kā gļuks, kas ir jānovērš un tika izveidota SW sistēma. Kā jau teicu, redzēsim, kā tā darbosies... pagiadām tā uzrāda teicamus rezultātus :)
Elik, nu man arī ir pirtspartijas biļete... Bet tas nu nekādi nenozīmē to, ka te ir kaut kāda partijas disciplīna, viens paceļ zaļo kartiņu, pārējie balso... :face-grin: Nu nav tā, ja Eltons ieliek savu grafiku, tad visi sajūsmā spiedz. Tieši otrādi, atceros, ka es arī Eltonam uz PM rakstīju un padiskutējām, kāpēc kaut kas nepatika. Ar nezināmu autoru tā nebūtu, vienkārši paietu garām.
Publicēts: 17.01.10 18:32
 citēt
Tur jau taa lieta! nezinaamajam autoram vajag ar apraadiit. Cik saprotu, tieshi taada arii ir vispaaeejaa virziiba. saprotami. es gan esmu par slinku, bet tas mani neuztrauc - tas sw. taapat jau tas koks cit atpakalj - jo mazaak balso, jo mazaak par tavaam bildeem balso. bet arii tas mani vairs nesatrauc...
Publicēts: 17.01.10 18:34
 citēt
Eliks:JRJ. Ok. Tas arī izklausas racionāli. Vienīgi jautājums, vai tas mainīs balsošanas paradumus. Pieņemsim, ka Apskates bildes mums izkrīt no konkursiem un topiem, jo nav reitingu. (var taisīt atsevišķu topu, kas rēķina apskatīšanās reizes :) ) Tad pie topa mums paliek Kritika (kā bija) un Balsošana (kurai nāk klāt 3 3 3 balsojums un neierobežotais 1 1 1 balsojums). Vai nebūs tā, ka formāli būs izmaiņas, bet faktiski viss paliek pa vecam? Neviens Apskatei neliks, jo tur nebūs komentāru, bet Balsošanā savukārt cilvēki neliks Vidēji, jo tas nav pieņemts....

Vatrbūt arī nē.... vispār šī pagaidām manā skatījumā ir vislabākā ideja līdz šim dzirdētā... paldies :)

Jau kaut kur iepriekšējās lapās rakstīju, ka vajag tikai vienu vērtēšanas sistēmu (kritiku) un atstāt iespēju ielikt bildi tikai apskatei, kas iet bez vērtējuma un atzīmām. Nekas, ka bilžu tur nebūs daudz, bet atsevišķos gadījumos var noderēt. Patreiz apskatei izliktās bildes tāpat tiek kritizētas un pārsvarā visi tikai priecājas par kritiku (piešķir zvaigznītes), bet novērtēt tādu var tikai ar patīk (555), kas bieži nav adekvāti.
Publicēts: 17.01.10 18:37
 citēt
UldisS:Elik, nu man arī ir pirtspartijas biļete... Bet tas nu nekādi nenozīmē to, ka te ir kaut kāda partijas disciplīna, viens paceļ zaļo kartiņu, pārējie balso... :face-grin: Nu nav tā, ja Eltons ieliek savu grafiku, tad visi sajūsmā spiedz. Tieši otrādi, atceros, ka es arī Eltonam uz PM rakstīju un padiskutējām, kāpēc kaut kas nepatika. Ar nezināmu autoru tā nebūtu, vienkārši paietu garām.

Gribi, lai nopublicēju pirtsdraugu balsosšanas statistiku? Tu domā SW no zila gaisa ir radies? Turklāt, tu spried pēc sevis vien, bet neredzi kopainu, un kopainā IR TĀ :). Un nav tikai par pirtsdraugiem runa, kaut gan tur ir klīnisks gadījums.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 17
  5. 18
  6. 19
  7. 20
  8. 21
  9. 22
  10. 23