forum.gif
SW koeficents
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / SW koeficents
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 18
  5. 19
  6. 20
  7. 21
  8. 22
  9. 23
  10. 24
  11. 25
  12. ...
  13. 29
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 17.01.10 18:43
 citēt
Elik, intereses pēc pārskatīju savas pēdējās bildes www.fotoblog.lv... balsotājus. Nu ar mokām saskaitīju 13, kuriem vairāk vai mazāk varētu piedēvēt pirtsdraugu būšanu, t.i., esmu viņus saticis "vživjom". 62 balsojumi pavisam. 13 no 62 ir daudz vai maz?
Publicēts: 17.01.10 18:47
 citēt
Nu tad man būs jāsāk domāt, ka esmu iemaldījies balsotāju pulciņā? Es protams,ka gribu- pirtsdraugu balsošanas statistiku studijā! Būs jautri gan te, gan ko nākošreiz pirtī parunāt... :face-grin: (es jau jūtu kā mani sit un brīžiem arī pa seju :face-grin: )
Publicēts: 17.01.10 19:02 labots
 citēt
UldisS: Nu tad man būs jāsāk domāt, ka esmu iemaldījies balsotāju pulciņā? Es protams, ka gribu- pirtsdraugu balsošanas statistiku studijā! Būs jautri gan te, gan ko nākošreiz pirtī parunāt ...
Jē - tā būtu baigi labā statistika, teiksim, redzēt savā profilā - par kādiem autoriem un cik daudz es esmu nobalsojis ... Reitingu tabulā tagad es redzu - 16100. Smuks apaļš cipars. Dajoš Vilberto statistiku par šiem balsojumiem sadalītu pa autoriem. Gribu es zināt, par ko es visvairāk esmu nobalsojis ... :big_smile:

Eliks:Gribi, lai nopublicēju pirtsdraugu balsosšanas statistiku? Tu domā SW no zila gaisa ir radies?
Eliks - es gribu tādu pārskatu par sevi redzēt ... :grimace: ... Lai es beidzot zinu, ar kuriem es pirtī gāju. It kā es viens pirtī tagad eju, bet izrādās, ka man ir vesela kaudze virtuālo pirtsdraugu. Kuri ir tie? Varbūt kādu uzaicināt uz reālām pārrunām pirtī ... :bad_smile:
Publicēts: 17.01.10 19:10
 citēt
Labi, bez uzbrauciena, bet aiz ziņkārības - mans SW ir 0.78. Neesmu bijis nevienā fotogrāfu "pirtī", personīgi esmu saticis Dansigu (AZ čata laikos) un CerambyX (apmeklēja manu lekciju kursu pagājušogad pavsaara semestrī). Ko es daru nepareizi? Par ko man jājūtas vainīgam, ja man nepatīk šī sistēma un dabas fotogrāfu noniecināšana, jo esmu biologs pēc izglītības un aizraušanās?
Publicēts: 17.01.10 19:13
 citēt
Vilberto:
UldisS: Nu tad man būs jāsāk domāt, ka esmu iemaldījies balsotāju pulciņā? Es protams, ka gribu- pirtsdraugu balsošanas statistiku studijā! Būs jautri gan te, gan ko nākošreiz pirtī parunāt ...
Jē - tā būtu baigi labā statistika, teiksim, redzēt savā profilā - par kādiem autoriem un cik daudz es esmu nobalsojis ... Reitingu tabulā tagad es redzu - 16100. Smuks apaļš cipars. Dajoš Vilberto statistiku par šiem balsojumiem sadalītu pa autoriem. Gribu es zināt, par ko es visvairāk esmu nobalsojis ... :big_smile:

Eliks:Gribi, lai nopublicēju pirtsdraugu balsosšanas statistiku? Tu domā SW no zila gaisa ir radies?
Eliks - es gribu tādu pārskatu par sevi redzēt ... :grimace: ... Lai es beidzot zinu, ar kuriem es pirtī gāju. It kā es viens pirtī tagad eju, bet izrādās, ka man ir vesela kaudze virtuālo pirtsdraugu. Kuri ir tie? Varbūt kādu uzaicināt uz reālām pārrunām pirtī ... :bad_smile:
Nu un kad nopublicēs līdz mūža galam neatmazgāsies :face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 17.01.10 19:25 labots
 citēt
UldisS: Nu un kad nopublicēs līdz mūža galam neatmazgāsies :face-grin::face-grin::face-grin:
Pirmkārt - es neticu, ka Elikam tāda statistika ir. Tīrākais blefs ... Nevakjag ticēt visam, ko Eliks raksta ... :big_smile:
Otrkārt - pat ja būtu un nopublicētu - būs iemesls ar kādiem jauniem pirtsdraugiem iepazīties un kopā atmazgāties ... :bad_smile:
Publicēts: 17.01.10 19:29
 citēt
Elik, es saprotu, ka es sāku uzprasīties :face-smile: , bet- Vilberto netic (es gan ticu), ka tev ir pilna statistika...

Vilberto un pirtsdraugu statistiku- studijā!!!!! :face-grin:
Publicēts: 17.01.10 19:31
 citēt
Vilberto:Nevakjag ticēt visam, ko Eliks raksta ...

paskaidrosi?
Publicēts: 17.01.10 19:32
 citēt
Līdz šim man vērtēšanas vērtas likās tikai retas dažu autoru bildes. Tās arī vērtēju. Aizgāju tagad apskatīties to ciparu- 0,69. Cik saprotu, esmu pirtotājs? Dēļ tā, ka neliku zem kaķbildēm un ainaviņām 555? :)

Bučas, karoč...
Publicēts: 17.01.10 19:34
 citēt
Eliks:
Vilberto:Nevakjag ticēt visam, ko Eliks raksta ...
paskaidrosi?
Tev nav statistika par maniem balsojumiem t.i. nav informācija par 16100 Vilberto vērtējumu sadalījums pa autoriem ... :)
Publicēts: 17.01.10 19:37
 citēt
Vilberto:
Eliks:paskaidrosi?
Tev nav statistika par maniem balsojumiem t.i. nav informācija par 16100 Vilberto vērtējumu sadalījums pa autoriem ... :)
Būs, točno būs :face-grin: Uh, nu tik būs ko pētīt... :face-smile:
Publicēts: 17.01.10 19:42 labots
 citēt
UldisS: Būs, točno būs :face-grin: Uh, nu tik būs ko pētīt... :face-smile:
Nebūs ... Tīrais blefs ... :grimace:
Publicēts: 17.01.10 19:46
 citēt
Vilberto:
UldisS:ūs, točno būs :face-grin: Uh, nu tik būs ko pētīt... :face-smile:
Nebūs ... Tīrais blefs ... :grimace:
Būs, točno būs. Neuzkrājot tos datus nemaz nevar zināt, ka tu esi 16100 reizes pirkstu kustinājis... :face-grin: Neticu, ka puišiem ir tikai primitīvi skaitītāji, kā tad viņi zina tos SW pārrēķināt, a? Tos taču pārrēķina, skatoties kurš par kuru balsojis, tā ka skrien pēc ziepēm un mačalkas!!! :face-grin:
Publicēts: 17.01.10 19:46
 citēt
datumi.lv...

Saraksts ar visiem lietotāju ID par kuriem tu jēlkad esi nobalsojis. Vari atlasīt, kurš ID visbiežāk atkārtojās un tas arī būs tavs lielākais "pirtsdraudziņš" :P
Publicēts: 17.01.10 19:50
 citēt
UldisS, lai nopublicētu pārskatāmu statistiku par katru lietotāju man būtu jāpavada kādu pilnu darbadienu strādājot ar datubāzi un exceli. Varu apkopot konkrētos lietotājus ja tev interesē, bet visus 11 000, tas ir čau. Kaut gan tieši to arī dara SW koeficenta aprēķināšanas skripts katru nakti, vienīgi rezultātā ir skaitlis ar diviem cipariem aiz komata, kas ierakstās katram lietotājam datubāzē.
Publicēts: 17.01.10 19:54
 citēt
haaaaa
Publicēts: 17.01.10 19:55
 citēt
Kaapeec:Labi, bez uzbrauciena, bet aiz ziņkārības - mans SW ir 0.78. Neesmu bijis nevienā fotogrāfu "pirtī", personīgi esmu saticis Dansigu (AZ čata laikos) un CerambyX (apmeklēja manu lekciju kursu pagājušogad pavsaara semestrī). Ko es daru nepareizi? Par ko man jājūtas vainīgam, ja man nepatīk šī sistēma un dabas fotogrāfu noniecināšana, jo esmu biologs pēc izglītības un aizraušanās?

Kāpēc tev jājūtās vainīgam? Tavs SW ir tāds pats, kā vairumam fotoblog.lv lietotājiem, tavs balsošanas paradums ir aptuveni 30% no taviem balsojumiem aiziet vieniem un tiem pashiem autoriem un tas arī nozīmē cik objektīvs vai subjektīvs tu esi. Tas nav sods! Vari turpināt tā balsot, kā tagad, neviens tev no neaizliedz.
Publicēts: 17.01.10 19:56
 citēt
Eliks:UldisS, lai nopublicētu pārskatāmu statistiku par katru lietotāju man būtu jāpavada kādu pilnu darbadienu strādājot ar datubāzi un exceli. Varu apkopot konkrētos lietotājus ja tev interesē, bet visus 11 000, tas ir čau. Kaut gan tieši to arī dara SW koeficenta aprēķināšanas skripts katru nakti, vienīgi rezultātā ir skaitlis ar diviem cipariem aiz komata, kas ierakstās katram lietotājam datubāzē.
Elik, runāt par datu bāzes apstrādi un pieminēt Exceli... tavi programmisti tev to nepiedos... :face-grin: Tiem, kuri te pa daudz bļaustās tā arī saki, dati ir tur, skriptu rakstiet paši :face-grin: Bet protams, vislabāk nevajag teikt neko, Vilberto te pārāk uzprasījās...
Publicēts: 17.01.10 20:01
 citēt
Elik, a kā User ID var redzēt? 2.versijā ID bija sarakstā, tagad nav :face-sad: , kā lai mēs uzzinām, kurus Vilberto mīl un kurus ne?
Publicēts: 17.01.10 20:03 labots
 citēt
Varbūt ir vērts tomēr vairāk iepazīties ar to, kas ir objektīvs?:)

en.wikipedia.org/wiki/Objectivity_(science)
Publicēts: 17.01.10 20:04
 citēt
UldisS:Elik, runāt par datu bāzes apstrādi un pieminēt Exceli... tavi programmisti tev to nepiedos... :face-grin: Tiem, kuri te pa daudz bļaustās tā arī saki, dati ir tur, skriptu rakstiet paši :face-grin: Bet protams, vislabāk nevajag teikt neko, Vilberto te pārāk uzprasījās...

Tu pats saprati ko uzrtakstiiji?
Tu gribi, lai es iedotu piekljuvi datubaazei? Kā tad...
Varu izeksportēt datus arī CSV vai XML formātā... diezvai tas būs pārskatāmāk priekš fotogrāfa.... :D
Publicēts: 17.01.10 20:06
 citēt
Droperidol:Varbūt ir vērts tomēr vairāk iepazīties ar to, kas ir objektīvs?:)

pastudēju.. viss ok :)
Publicēts: 17.01.10 20:07
 citēt
UldisS:Elik, a kā User ID var redzēt? 2.versijā ID bija sarakstā, tagad nav :face-sad: , kā lai mēs uzzinām, kurus Vilberto mīl un kurus ne?

nekā.. nosauc man ID, es tev pateikšu niku
Publicēts: 17.01.10 20:09
 citēt
Paldies par uzbraucienu... apsveicu ar stila un zhanra izjuutu...
 citēt
Ehh... bezgalīgais stāsts.
Iesaku slēgt šīs WC (vai kā tur) tēmas un ļaut sistēmai strādāt.
 citēt
Eliks:
Droperidol:Varbūt ir vērts tomēr vairāk iepazīties ar to, kas ir objektīvs?:)

pastudēju.. viss ok :)

Divās minūtēs???
Tu esi super!:D
Publicēts: 17.01.10 20:11
 citēt
Eliks: Saraksts ar visiem lietotāju ID par kuriem tu jēlkad esi nobalsojis. Vari atlasīt, kurš ID visbiežāk atkārtojās un tas arī būs tavs lielākais "pirtsdraudziņš" :P
Paldies. Saku ticēt vairāk. No xls tabulas sapratu, ka ID ir kolonā A, bet balsojumu skaits ir 14001. Bet kā gan es zinu, kuram ID atbilst autors? ... ;)... Teiksim, gribētu zināt, kā es par Eltonu esmu balsojis. Kāds ID atbilst Eltonam? ... :face-wink:
Publicēts: 17.01.10 20:11
 citēt
Wow, šodien tik daudz jauna te var uzzināt.... :face-grin:
Secinājums viens - lai iegūtu augstu foto IQ, ir jābalso ne tikai romantiķu dabas bildēm, bet arī par dzīvniekmīļu kaķbildēm, ornitologu putnbildēm un pusmūža krīzes skarto plikbildēm. Šī buķete veidos augstu SW. Tik skarbi vārdi rodas, lasot iepriekšējos komentārus. Lūdzu nevienam neuztvert personīgi.
Publicēts: 17.01.10 20:12
 citēt
Eltons:Ehh... bezgalīgais stāsts.
Iesaku slēgt šīs WC (vai kā tur) tēmas un ļaut sistēmai strādāt.

:) pievienojos... iešu noskatītites defacto, vajag kādu pozitīvisma devu pēc visas dienas fotoblog forumā :D
Publicēts: 17.01.10 20:14 labots
 citēt
Vilberto:
Eliks: Saraksts ar visiem lietotāju ID par kuriem tu jēlkad esi nobalsojis. Vari atlasīt, kurš ID visbiežāk atkārtojās un tas arī būs tavs lielākais "pirtsdraudziņš" :P
Paldies. Saku ticēt vairāk. No xls tabulas sapratu, ka ID ir kolonā A, bet balsojumu skaits ir 14001. Bet kā gan es zinu, kuram ID atbilst autors? ... ;)... Teiksim, gribētu zināt, kā es par Eltonu esmu balsojis. Kāds ID atbilst Eltonam? ... :face-wink:

Eltona ID ir 4641

Lietotāja ID var uzzināt aplinkus veidā. Aizej uz lietotāja profila un nokopē saiti, kas ir zem "Nosūtīt ziņu". Tā izskatās aptuveni šādi: fotoblog.lv / ?f=682&id=4641&url=%2FEltons tajā arī var redzēt Eltona ID
Publicēts: 17.01.10 20:17
 citēt
Marix:Wow, šodien tik daudz jauna te var uzzināt.... :face-grin:
Secinājums viens - lai iegūtu augstu foto IQ, ir jābalso ne tikai romantiķu dabas bildēm, bet arī par dzīvniekmīļu kaķbildēm, ornitologu putnbildēm un pusmūža krīzes skarto plikbildēm. Šī buķete veidos augstu SW. Tik skarbi vārdi rodas, lasot iepriekšējos komentārus. Lūdzu nevienam neuztvert personīgi.

Nu ja fotoblog.lv tev ir tava FOTO IQ rādītājs - tad jā :)

SW ir iekšējais fotoblog.lv koeficents, kas nosaka tavu objektivitāti balsojumos fotoblog.lv ietvaros, pakārtojoties šī portāla missijai un uzdevumam. Ar kaut kādu mistisko foto IQ te vispār nekāda sakar... bet ja tev tā labpatīkās domāt - lūdzu.
Publicēts: 17.01.10 20:22
 citēt
Vilberto:

Nu Tu ko?
Veselas 49 reizes esi par Eltonu nobalsojis...
Tikai par pusi no Eltona bildēm.
A vēl pirtsdraugs skaitās...
Publicēts: 17.01.10 20:24
 citēt
Nu šo Vilberto, zagremel? :face-grin: Tu drīksti man pa lētu naudiņu pasūtīt mazu skriptiņu, kas apskaitīs tavus balsojumus, Eliks pieliks klāt ID-nikus, pārdosim biļetes un visi būsim laimīgi!!! :face-grin:
Publicēts: 17.01.10 20:27
 citēt
Elton, a tas tur, nu kā viņu sauca, ar to perforatoru, par mani vispār nav balsojis... :face-crying:
Publicēts: 17.01.10 20:34
 citēt
Eliks: Eltona ID ir 4641
Tā tagad es beidzot uzzināšu, vai Eltons ir mans pirtsdraugs. Tā eju uz xls tabulu. Meklēju 4641. Atrodu to 47 reizes. Skatos Eltona galeriju, tajā ir 79 bildes. Tātad es esmu nobalsojis par katru otro bildi (biku vairāk - gandrīz par 60%). Tā - bet kā lai es zinu, kad sākas pirtsdraugu statuss? Ja nobalsots par 30%, 50% vai 80% no autora galerijas bildēm? Bez tam - tas ir balsojums vienā virzienā - es par Eltona bildēm. Varbūt Eltons par manām bildēm ir nobalsijis tikai 30% apmērā? Bet kad tad sākas pirtsdrauga statuss? ... :big_smile:
Publicēts: 17.01.10 20:34
 citēt
Vilberto nobalsojis tikai par 12 no manaam bildeem... fui, a es naivais pat vinja pirtii seedeeju kopaa ar vaveru.... :D
Publicēts: 17.01.10 20:40
 citēt
UldisS: Elton, a tas tur, nu kā viņu sauca, ar to perforatoru, par mani vispār nav balsojis... :face-crying:
Tikai nevajag - vienu reizi perforators par ka'du Tavu bildi ir nobalsojis. UldisS id ir 4306. Un par šādiem meliem vari publicēt savu skriptu bez maksas, lai visi dabū papriecāties ... ;)
Publicēts: 17.01.10 20:42
 citēt
vēl jo projām ņematies ar SW? :face-grin: Ejiet fočēt :face-devil-grin:
Publicēts: 17.01.10 20:43
 citēt
Laciz:Vilberto nobalsojis tikai par 12 no manaam bildeem... fui, a es naivais pat vinja pirtii seedeeju kopaa ar vaveru.... :D
Hehe - Tu domā, par manām bildēm Tu būtu vairāk nobalsojis? Un tas skaitās pirtsdraugs. Pēc pirts Tev vajadzēja vismaz par 90% bilžu nobalsot, no kurām 10% vismaz ar izcili novērtētas. Tādi ir tie pirtsdraugi - nekādas pateicības ... :big_smile: :bad_smile: :haha:
Publicēts: 17.01.10 20:43
 citēt
ArmandsK:vēl jo projām ņematies ar SW? :face-grin: Ejiet fočēt :face-devil-grin:

Nav SW nav fočeņu!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 18
  5. 19
  6. 20
  7. 21
  8. 22
  9. 23