forum.gif
SW koeficents
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / SW koeficents
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 19
  5. 20
  6. 21
  7. 22
  8. 23
  9. 24
  10. 25
  11. 26
  12. ...
  13. 29
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 17.01.10 20:46
 citēt
Eltons:
ArmandsK:vēl jo projām ņematies ar SW? :face-grin: Ejiet fočēt :face-devil-grin:

Nav SW nav fočeņu!

nevar būt :face-glasses:
Publicēts: 17.01.10 20:48 labots
 citēt
ArmandsK:vēl jo projām ņematies ar SW? :face-grin: Ejiet fočēt :face-devil-grin:
Nē par SW vairs tik tiešs jautājums. Tagad jautājums pacēlies par to - kā noteikt, kurš kuram ir pirtsdraugs. Vai tas atkarīgs no vienvirziena balsojuma vai abpusējiem. Vispār sanāktu tā, ka - jo vairāk ir abpusēji nobalsotas bildes, jo lielāki pirtsdraugi. Elik - tā ir? Nu labi pieņemsim, ka tadejādi pirtsdraugu attiecības tiek samazinātas, bet vai tas palīdz bildēm iegūtu kaut kādu objektivitātes rādītāju? Nu labi laiks rādīs, kā pirtsdraugu padarīšana ietekmē SW un attiecīgi bildes reitingus. Nu kā jau iepriekš minēju - februāra beigas reitinga attīstības tendences monitorings ... :bad_smile:
Publicēts: 17.01.10 20:50
 citēt
Vilberto:
UldisS: Elton, a tas tur, nu kā viņu sauca, ar to perforatoru, par mani vispār nav balsojis... :face-crying:
Tikai nevajag - vienu reizi perforators par ka'du Tavu bildi ir nobalsojis. UldisS id ir 4306. Un par šādiem meliem vari publicēt savu skriptu bez maksas, lai visi dabū papriecāties ... ;)
Sorry, sorry, sorry- ne to ciparu paskatījos (vienu reizi šis tiešām ir nobalsojis, ..... tāds) :face-grin: labi, labi, uzrakstīšu, aizsūtīšu un top 5 parādisim publikai, lai interesenti meklē kam tad tas ID īsti ir? :face-grin:
Publicēts: 17.01.10 20:57
 citēt
Vilberto:
Nē par SW vairs tik tiešs jautājums. Tagad jautājums pacēlies par to - kā noteikt, kurš kuram ir pirtsdraugs. Vai tas atkarīgs no vienvirziena balsojuma vai abpusējiem. Vispār sanāktu tā, ka - jo vairāk ir abpusēji nobalsotas bildes, jo lielāki pirtsdraugi. Elik - tā ir? Nu labi pieņemsim, ka tadejādi pirtsdraugu attiecības tiek samazinātas, bet vai tas palīdz bildēm iegūtu kaut kādu objektivitātes rādītāju? Nu labi laiks rādīs, kā pirtsdraugu padarīšana ietekmē SW un attiecīgi bildes reitingus. Nu kā jau iepriekš minēju - februāra beigas reitinga attīstības tendences monitorings ... :bad_smile:

es gan saprotu tā, šī sistēma ir ieviesta lai izbeigtu tu man 555, es tev 555, vai es kaut ko būšu pārpratis? :face-smile:
Publicēts: 17.01.10 21:00
 citēt
UldisS: ... labi, labi, uzrakstīšu, aizsūtīšu un top 5 parādisim publikai, lai interesenti meklē kam tad tas ID īsti ir? :face-grin:
Hehe - es jau apmēram nojaušu. Katrā ziņa vispirms vajadzētu atcerēties savus bloga favorītus un lieta apmēram skaidra ... ;)
Publicēts: 17.01.10 21:06 labots
 citēt
ArmandsK: es gan saprotu tā, šī sistēma ir ieviesta lai izbeigtu tu man 555, es tev 555, vai es kaut ko būšu pārpratis? :face-smile:
Iespējams, tikai praksē šis teorētiskais pieņēmums jāpārbauda. Bez tam tā ir tikai medaļas viena puse - pirtsdraugu atsijāšana. Otra medaļas puse ir - vērtējuma objektivitātes paaugstināšana. Prasti runājot - reitinga ciparam vajadzētu skaitiski objektīvāk attainot bildes saturu un kvalitāti. Nu kaut kā tā ... Eliks - vai es skaidri izteicos? ... :big_smile:
Publicēts: 17.01.10 21:45
 citēt
es personīgi pazīstu tikai vienu fotoblog lietotāju un arī tikai tādēļ, ka nopirku fočiku...
bet, balsoju parasti par vieniem un tiem pašiem autoriem, jo man vienkārši patīk viņu darbi un pārējie man nesaista, neaizķer vai kā vēl to varētu nosaukt... tad ja es kādus pāris mēnešu balsoju tikai par bildēm, ka nāk no vieniem un tiem pašiem autoriem, tad man tas koeficients vispār uz nullēm noslīdēs vai ka?
Publicēts: 17.01.10 21:50
 citēt
liene_l:es personīgi pazīstu tikai vienu fotoblog lietotāju un arī tikai tādēļ, ka nopirku fočiku...
bet, balsoju parasti par vieniem un tiem pašiem autoriem, jo man vienkārši patīk viņu darbi un pārējie man nesaista, neaizķer vai kā vēl to varētu nosaukt... tad ja es kādus pāris mēnešu balsoju tikai par bildēm, ka nāk no vieniem un tiem pašiem autoriem, tad man tas koeficients vispār uz nullēm noslīdēs vai ka?

luudz dievu lai vinjiem neiepatiikas tavas bildes savadaak tavai balsij buss sniegpaarslinjaS SVARS :))
Publicēts: 17.01.10 21:51
 citēt
Paskatoties, uz pašreizējām topa bildēm, viss ir skaidrs, kaut kas te nerullē. vienīgā iespēja pirmās 10 dienas bildes liekam bez nika...
Publicēts: 17.01.10 21:53
 citēt
liene_l:es personīgi pazīstu tikai vienu fotoblog lietotāju un arī tikai tādēļ, ka nopirku fočiku...
Jā, un tevi vēl pieskaitīs pirtspartijai, par kuras esamību, iespējams, tu pat nenojaut... :face-grin:
Publicēts: 17.01.10 21:58
 citēt

Laipni lūgta pirtsdraugu pulciņā!
Nu jau esam 51.
Ju-hū!
Publicēts: 17.01.10 22:38
 citēt
Visus komentārus pēdējās 3 lapās nelasīju, uzdūros tikai uz vienu par netjana izbanošanu. Tas ir nopietni, vai joks? :)
Publicēts: 17.01.10 22:42
 citēt
Nopietni gan:)
Publicēts: 17.01.10 22:44
 citēt
Laciz:par netolerantu un nekonstruktiivu attieksmi. par diskusiju veshanu taadaa virzienaa, ka truukst iespeejas diskuteet. rokraksts atstraadaats - kaa pats teici citaa topikaa - bez taa nevari.

Pamato?
Publicēts: 17.01.10 22:46
 citēt
Eltons: Laipni lūgta pirtsdraugu pulciņā! Nu jau esam 51.
Oglasite ves spisok, čtobi vsem bilo poņatno - kto eti 51 bannije druzja ... :bad_smile:
Publicēts: 17.01.10 22:48
 citēt
Karlis70:
Laciz:par netolerantu un nekonstruktiivu attieksmi. par diskusiju veshanu taadaa virzienaa, ka truukst iespeejas diskuteet. rokraksts atstraadaats - kaa pats teici citaa topikaa - bez taa nevari.

Pamato?
nafig? beigaas ziimogs uz pieres "baans" un beigta balle.

ps. palasi savas diskusijas ar Vanderfonu.
Publicēts: 17.01.10 22:53 labots
 citēt
Laciz, nu bet ja cilvēks man sāk uzbrukt ne par ko? Varbūt Tu apgalvosi, ka Vafons ir kāds gaišais bruņinieks?

p.s. bet par ko tad bans?
p.p.s. vai tiešām te ir kāds, kas visu ņem nopietni pie sirds, kas čatiņā notiek? Tad man būtu jājautā - vai cilvēkam nav robežas starp realitāti un virtuālo vidi pārlieku izplūdušas?;)
Publicēts: 17.01.10 22:54
 citēt
a pēc "bāņa" var tikt atpakaļ fotoblogā?
Publicēts: 17.01.10 22:57
 citēt
smartins:a pēc "bāņa" var tikt atpakaļ fotoblogā?

Vēl nezinu, izbanos, pateikšu...
Publicēts: 17.01.10 22:58
 citēt
Kad izbanos, vairs nevarēsi pateikt.
Publicēts: 17.01.10 23:04
 citēt
Nu tad nepateikšu...:D Esmu tālu no domas, ka mana esamība vai neesamība te radīs jelkādu efektu uz šo visumā foršo vietni:)

Mani tikai fascinēja Elika teksts , kur bija jāpiesakās visiem Liepājniekiem, kas bija vakardienas pasākumā...:)
Publicēts: 17.01.10 23:07
 citēt
Aiziet! Es biju, es fotografeeju dabu un putnus, Manai bildei augstaaks reitings par puspliku daamu kuupinaatavaa... Uz priekshu, jaunatne!:face-kiss:
Publicēts: 17.01.10 23:08
 citēt
ew tauta kas te notiek, par ko bano? revolūcija? :amazing:
Publicēts: 17.01.10 23:13
 citēt
Nu ja godīgi, neatceros neko sliktu teicis par SW...:)
Publicēts: 17.01.10 23:14 labots
 citēt
ArmandsK:ew tauta kas te notiek, par ko bano? revolūcija? :amazing:

Pret blogeru Liepājas brālību cīnās.
Publicēts: 17.01.10 23:16
 citēt
smartins:
ArmandsK:ew tauta kas te notiek, par ko bano? revolūcija? :amazing:

Pret blogeru Liepājas brālību cīnās.

gan jau viss nomierināsies un cerams vairāk jauku bilžu fb parādīsies :)
Publicēts: 17.01.10 23:22
 citēt
Dazhu labu jau =nomierinaaja= par viedoklja izteikshanu...:amazing:
Publicēts: 17.01.10 23:22
 citēt
Eliks:
Kaapeec:Labi, bez uzbrauciena, bet aiz ziņkārības - mans SW ir 0.78. Neesmu bijis nevienā fotogrāfu "pirtī", personīgi esmu saticis Dansigu (AZ čata laikos) un CerambyX (apmeklēja manu lekciju kursu pagājušogad pavsaara semestrī). Ko es daru nepareizi? Par ko man jājūtas vainīgam, ja man nepatīk šī sistēma un dabas fotogrāfu noniecināšana, jo esmu biologs pēc izglītības un aizraušanās?

Kāpēc tev jājūtās vainīgam? Tavs SW ir tāds pats, kā vairumam fotoblog.lv lietotājiem, tavs balsošanas paradums ir aptuveni 30% no taviem balsojumiem aiziet vieniem un tiem pashiem autoriem un tas arī nozīmē cik objektīvs vai subjektīvs tu esi. Tas nav sods! Vari turpināt tā balsot, kā tagad, neviens tev no neaizliedz.

Man arii gribas redzeet savus balsojumus, jo kaa bija 0.8, taa ir 0,8, lai gan katru dienu regulaari balsoju par 3 dazhaadaam bildeem dazhaadiem autoriem :)
Nu jau 4 dienas nekas nav mainiijies, bet domaaju, ka vieniem un tiem pashiem autoriem aiziet ne vairaak kaa 10% (10 balsojumi 10 autoriem) :)

Tātad kaut kas nav pareizi... Vai varbuut ir, shodien nevaru saprast :)
Publicēts: 17.01.10 23:32 labots
 citēt
Schnircks:
Īsta admina cienīgs texc. Skumji par Tevi, Elik.
Tieši tāpat, kā par Taviem histēriskajiem textiem un uzbraucieniem pašizdpmātai pirts/tusiņu brālībai un izcila necieņa pret dažiem fotožanriem. Tik nadzīga mešanās uz ambrazūras pilnīgi nevietā. Neviens Tevi personīgi pirms tiem neaizskāra, nedz arī kāds teicis, ka fotoblog.lv būtu slikts projekts. Bet par dažiem izteicieniem gan Tev būtu jāatvainojas.

Kā jums tur parlamentā ir pieņemts teikt? "Aizver muti?" :)

Shnirck, mani personīgi aizskar jebkurš uzbrauciens fotoblogam. Un tas, ka tu manus tekstus sauc par histēriskiem, arī mani aizskar. Arī "pašizdomātā" pirts brālība mani aizskar. Zini, kas mani visvairāk aizskar? Latviešu (un dažu krievu) stulbums.
Publicēts: 17.01.10 23:36
 citēt
Par ko jūs cepjaties, nesaprotu?
Šobrīd topā ir ļoti līdzīgas kvalitātes bildes kā agrāk - vienīgi nav vairs nospiedošs pārsvars ar vienu un to pašu lietotāju bildēm - tātad sistēma strādā!

Kāpēc ir jācepjas dēļ kkāda SW krāniņa? Tas maina kaut ko jūsu dzīvēs? Tas, ka kādam SW krāniņš pieaugs no 0.6 uz 1 liks tam justies par labāku fotogrāfu? Uzreiz varēsiet pārdot daudz bildes reālajā dzīvē? Nu ne takš... Tā ir tikai iekšēja fotobloga padarīšana ar mērķi piešķirt zemāku balss vērtību lietotājiem, kas balso par vieniem un tiem pašiem autoriem - kas ir nesaprotams? Pie tam NEKUR nav teikt, ka tas ir SLIKTI balsot par vieniem un tiem pašiem autoriem - vnk fotobloga acīs tas šobrīd tiek vērtēts zemāk! Elementāri - ko tur nesaprast es nesaprotu :exciting:
Publicēts: 17.01.10 23:37
 citēt
Te jau sākas spēle vienos vārtos:
"Я начальник-ты дурак"......:)))
Publicēts: 17.01.10 23:37
 citēt
Friidis, piesakies uz duraka lomu?
Publicēts: 17.01.10 23:40
 citēt
Eliks:Friidis, piesakies uz duraka lomu?

Laikam jau šajā kantorī nav citu variantu, sevišķi ja šodien "priekšniecība" tik kareivīga...:)
Publicēts: 17.01.10 23:43 labots
 citēt
.
Publicēts: 18.01.10 00:05
 citēt
Starp citu man tas SW ir 0.6ciktur - laikam spriežot pēc citu reakcijas man būtu jāiet kārties ar tik zemu SW! :D
Bet es ļoti labi apzinos, kāpēc mana balss ir tik nevērtīga - jo es tiešām aiz slinkuma pārsvarā balsoju par +/- vieniem un tiem pašiem autoriem. Bet nevajag aizmirst un ieciklēties un skatīt visu no sava šaurā skatu punkta, bet paskatīties uz lietām globāli - es saprotu, ka mana balss netiek novērtēta tik augstu, jo mans ieguldījums kopējā fotobloga katlā ir niecīgs - dažas balsis dienā/nedēļā par saviem favorītiem. Kā balsotājs (ievērojam - kā balsotājs, nevis fotogrāfs) esmu sīka vienība, jo nedz es balsoju par citām bildēm, nedz cenšos izlgītot jaunpienācējus utt. Līdz ar to kāpēc blogam būtu man jādod kkas vairāk (SW), ja es neko tam nedodu pretī? Loģiski tak - augstāks SW ir tiem, kas balso par daudz bildēm - tātad dod lielāku ieguldījumu fotobloga kopējā katlā.
Pašreizējā brīdī problēma varētu būt tāda, ka šie vērtīgie balsotāji ir tie, kas konstanti balso par visām bildēm 555/patīk - bet tā jau atkal ir kā Eliks saka - ja viņi balso par visām bildēm, tad uz kopējā fona, tas absolūti neko nemaina. Ja parādīsies vairāk lietotāji (tie kas te daudz čīkst, piemēram), kas balsos ne tikai 555 par favorītiem, bet pāravarēs slinkumu/atradīs laiku lai izietu arī cauri citām galerijas bildēm un saliks tur kko citu ne tikai 555, bet 444utt, tad viņu SW kāps, jo būs audzis viņu ieguldījums fotobloga kopējā katlā. [[[Šajā brīdī problēma varētu būt ar apskates sadaļu - jo tur nevar tā kritiski pieiet pie bildes - ja esi atvēris tad ir vai nu jāliek patīk (ko bieži negribas darīt) vai dzēst, kas ir tikai 1 un nav piemērots - ideāli vajadzētu to "nepatīk/vienalga" podziņu, lai varētu kkā ieshēmot to, ka esi nepaslinkojis un atvēris bildi, bet viņa tomēr nav piesaistījusi - tas varbūt nedaudz nostādītu līdzsvarā tos patīk-spiedējus pret tiem, kas vēlas nobalsot par bildi. ]]].

Tātad tiem, kam SW ir svarīgs var tikai ieteikt balsot vairāk par citām bildēm (ne tikai favorītiem un ne tikai 555, bet arī citas atzīmes) un jūsu balss vērtība fotoblogā pieaugs. Tie, kam nav laiks un ir slinki lai to darītu, tad var neko nemainīt, bet tad nevajag arī brīnīties, ka SW būs zemāks, jo tā reāli neko jūs fotoblogā neieguldat - tikai ņemat.

Bet visloģiskākais būtu vispār par to SW nesatraukties - ja autoram būs Jūsu balss svarīga, tad tā būs svarīga neatkarīgi no tā vai Jūsu SW ir 0.5 vai 0,9 - vismaz man patiktos tā domāt un pieņemu, ka arī tā būs patīkamāk jums pašiem, ja autors jūsu balsi novērtē tāpēc, ka viņš vērtē jūsu viedokli, nevis tāpēc, ka vnk jums SW ir 1,1...

Vispār arlabunakti jā :D
Publicēts: 18.01.10 00:06
 citēt
Friidis: Te jau sākas spēle vienos vārtos: "Я начальник - ты дурак"......:)))
Schnircks - piesakies uz duraka lomu? ... :bad_smile:
Publicēts: 18.01.10 00:25
 citēt
Schnircks:Elik, tas Tev ir pieņemts.
Vai vari jelkā paskaidrot savu nievājošo attieksmi pret "putniņbildēm"?
Un nekur neesmu teicis par apklušanu- nepiedēvē man svešus nopelnus.
Un visā šajā forumā tādu īstu uzbraucienu fotoblogam ir izteikuši tikai fotto un Vanderfons. Pārējais viss ir iekšējais tesiņš.
Ja reiz nepatīk uzklausīt citu domas, tai skaitā par WC koeficientu- tad slēdziet forumu un beigta balle.

Nu redz, tev nepatīk, ka tev piedēvē to, ko tu neesi teicis. Man nepatīk, ka man piedēvē ko neesmu teicis. Neesmu bijis pret putninjbildēm, bet gan pret to "kaisliigajiem atbalstiitaajiem", kas neko neredzot un nedzirdot sev apkaart "histeeriski" sāk sarunu forumā ar uzbraucieniem.

Nezinu, no kuras vietas tu esi sācis lasīt šo diskusiju, bet man izskatās no "Tu esi stulba, vai izliecies?". Pirms tam bija 16 lapaspuses un divas dienas ar pacietīgā skaidrojuma, kas ir SW un kāpēc tas ir ieviests.

Un es uzklausu domas, ja vien tās nesākas ar "kas jūs stulbi esat?", "kas tā par debīlu sistēmu", "kursh to idiotisko SW ir izdomājis"... tās es neuzskatu par domām... Un es vēlreiz atkārtoju - es uztveru to personigi. Nav man pienākums lasīt visādus sūdus forumā. Un negribu tādus cilvēkus pie sevis redzēt.
Publicēts: 18.01.10 00:28
 citēt
Viss. No manas puses tēma slēgta. Ja ir kāds vērtīgs padoms vai ietekums, vai arī jautājums, laipni aicināti sūtīt privātās ziņas. Šeit es esmu visu pateicis un jau pa 3. aplim atkārtojos.
Publicēts: 18.01.10 08:07
 citēt
Schnircks:Elik, tas Tev ir pieņemts.
Vai vari jelkā paskaidrot savu nievājošo attieksmi pret "putniņbildēm"?
Un nekur neesmu teicis par apklušanu- nepiedēvē man svešus nopelnus.
Un visā šajā forumā tādu īstu uzbraucienu fotoblogam ir izteikuši tikai fotto un Vanderfons. Pārējais viss ir iekšējais tesiņš.
Ja reiz nepatīk uzklausīt citu domas, tai skaitā par WC koeficientu- tad slēdziet forumu un beigta balle.

Fotto un Vanderfons kaut kaa kustina to pashiedomaato kreeslu, kuraa esi sevi augstu ieceelis, pie viena savam viedoklim meegjini pieshkjirt iipashu augstuma koeficentu... un taa visaas diskusijaas, pret jebkuru oponentu, jebkuru, administraaciju ieskaitot....
Publicēts: 18.01.10 08:42
 citēt
:amazing:Kam interesē reitingi tie cepās, pārējie smej. Elik, ieteikumi šeit ir izteikti vairāk kā vajag. Bet tam jau nav jēgas, jo administrācija tāpat dara visu pa savam, kas arī ir normāli.:face-wink:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 19
  5. 20
  6. 21
  7. 22
  8. 23
  9. 24
  10. 25