forum.gif
SW koeficents
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / SW koeficents
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 20
  5. 21
  6. 22
  7. 23
  8. 24
  9. 25
  10. 26
  11. 27
  12. ...
  13. 29
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 18.01.10 11:01
 citēt
Ko nu cepās,SW novirzija cilvēku domas no apkures rēķiniem,diždimbas valstī un vēl visādām negācijām....Tas ir jauki.
Publicēts: 18.01.10 11:02
 citēt
nope. Tu arī. Vienīgā atšķirība, ka Tev uzkāpt kādam uz kājas iespēja ir lielāka kā man.
Publicēts: 18.01.10 11:14
 citēt
Klau veči - attiecībā uz Laciz un Schnircks - vai tad vispār iemeslu atceraties, kāpēc jūs savstarpēji kasāties? ... :big_smile:
Publicēts: 18.01.10 11:18
 citēt
Kalps kungu neklausa...
Publicēts: 18.01.10 11:41
 citēt
ekoists:Kalps kungu neklausa...
Tas ir no tās pašas sērijas, ko Friidis iepriekš minēja - viens priekšnieks, bet otrs duraks. Skaidrs - iemesls nekāds. Tagad man būs garlaicība - viens kungs nosūtīts banānos, otrs vairs nerādās, vajadzētu kādu citu priekšnieku atrast ... :bad_smile: :haha:
Publicēts: 18.01.10 12:55
 citēt
ekoists:Kalps kungu neklausa...
+
Publicēts: 18.01.10 13:19 labots
 citēt
Vilberto:Klau veči - attiecībā uz Laciz un Schnircks - vai tad vispār iemeslu atceraties, kāpēc jūs savstarpēji kasāties? ... :big_smile:
neaizstaaveeju ministra tiesiibas darba laikaa stundaam seedeet chatinjaa.

bet gan jau sekos atkal kaada gjeniaala bij. partorga demagogjijas peerle :D
Publicēts: 18.01.10 18:08
 citēt
Schnircks:www.fotoblog.lv...

www.fotoblog.lv...

Strauji progresē kvalitāte.......

Šis ir domāts kā pozitīvais piemērs, vai kā negatīvais?
Publicēts: 18.01.10 18:14 labots
 citēt
Man bez maz neērti sāk palikt, ka par bildi ar pilieniem nobalsoju, bet pie "nosalušajām ļočenēm" paklusēju... ;)
Publicēts: 18.01.10 18:50
 citēt
Nekas drīz te drazas būs vairāk ka normālas bildes ;)
Publicēts: 18.01.10 18:51
 citēt
zazis:Nekas drīz te drazas būs vairāk ka normālas bildes ;)
ir jau
Publicēts: 18.01.10 18:58
 citēt
Rīt vajadzētu būt nedēļas topam jaunajā sistēmā :)
Publicēts: 18.01.10 18:58
 citēt
ironia, palīdzēt atbrīvoties no drazu saita? :)
Publicēts: 18.01.10 18:59
 citēt
zazis:Nekas drīz te drazas būs vairāk ka normālas bildes ;)
Kādas izskatās drazu bildes. Kurās ir nobildētas drazas vai tās, kuras atsevišķiem individiem nepatīk.
Publicēts: 18.01.10 19:00
 citēt
smartins:Man bez maz neērti sāk palikt, ka par bildi ar pilieniem nobalsoju, bet pie "nosalušajām ļočenēm" paklusēju... ;)

tagad nokaunies un aizej nobalso par ļotenēm.....
Publicēts: 18.01.10 19:02
 citēt
zazis:
smartins:Man bez maz neērti sāk palikt, ka par bildi ar pilieniem nobalsoju, bet pie "nosalušajām ļočenēm" paklusēju... ;)

tagad nokaunies un aizej nobalso par ļotenēm.....
Izdarīts. Par lidmašinām!
Publicēts: 18.01.10 19:03
 citēt
blac - kur tava profilbide palikusi? :amazing: kas notikās? :amazing:
Publicēts: 18.01.10 19:05
 citēt
zazis:blac - kur tava profilbide palikusi? :amazing: kas notikās? :amazing:
Tur tajā kasetē - vēl nav attīstīta vai jau izgaismota. Prastu ģimetni negribu vairs likt. Kad izdomāšu, kā sevi izpušķot ielikšu.
Publicēts: 18.01.10 19:14
 citēt
Absolūti neuztraucos par kaut kādu vērtējumu koeficientu.
Tikai viens bet- nav patīkami apzināties, ka esi dabas jeb ainavu fotogrāfs...
Par to salīdzinājumu... Vavers bilde ir laba ainavbilde un salīdzināt ar salonbildi ir nekorekti.
Publicēts: 18.01.10 20:14
 citēt
Nav patīkami apzināties tas ka blogs Tevi uzskata par niecību , skaļāk papīkstēsi un pa spalvai nepapaijāsi - bans vai izaicinošs piedāvājums pamest šo vietu. Tiekai diemžēl tās niecības ir tās kurām peteicoties sits strādā.
Publicēts: 18.01.10 20:22
 citēt
Mongoose, piemēram?
Publicēts: 18.01.10 20:23
 citēt
Paskatījos galeriju un ir acīmredzams cits efekts - tiek balsots par visām bildēm pēc kārtas un 555 tiek likts arī failiem, kuriem līdz 555 ir kā līdz kosmosam, lai tikai paaugstinātu SW koificientu!!

Vai ir panākta objektivitāte? Atbilde - nav! ;)
Publicēts: 18.01.10 20:25
 citēt
Vai SM ir objektīvs tiesnesis, kas spriedīs, kura bilde ir fails? Atbilde - nav! ;)
Publicēts: 18.01.10 20:29
 citēt
šis piemēram pēc SM domām ir lielisks fotodarbs, kas ir pelnījis 5 5 5
www.fotoblog.lv...

vai šis lieliskais dabasskats:
www.fotoblog.lv...

vai arī šis unikālais saulriets:
www.fotoblog.lv...

:) jā... acīmredzams eksperta viedoklis
Publicēts: 18.01.10 20:36
 citēt
3. nav unikāls saulriets, bet par sliktu to saukt nedrīkst. Ja vēlaties pilnīgi atbrīvoties no dabbildētājiem, tad tā arī uzrakstiet. Sākums jau ir...
Publicēts: 18.01.10 20:37
 citēt
Tieši to es gribēju pateikt - es arī sevi ieskaitu tajos, kuri balso neobjektīvi, arī lai paaugstinātu SW koificientu!! Sistēma to veicina!!! Bet katrā ziņā paldies par personīgu uzbraucienu, ko tu cītīgi iepriekš pārmeti citiem.

p.s. Tev acīmredzot nepatīk ainavas un dabas foto :face-wink: :face-grin:
Publicēts: 18.01.10 20:38 labots
 citēt
SM vai tavuprat ari shii bilde patiesham ir 555 verta:
www.fotoblog.lv...
Publicēts: 18.01.10 20:39
 citēt
Man šķiet, ka lielie kritiķi aizmirst ieskatīties paši savu šedevru galerijā. Lūdzu nevienu to neuztvert personīgi.
Publicēts: 18.01.10 20:40
 citēt
p.s. patiesībā uzskatu sevi par diezgan zinošu ainavu fotogrāfijā, lai arī pats vēl neesmu radījis pārāk daudz izcilus darbus.

Un - ja balsotu kritiski, liktu, piemēram, 343 vai 243, tad sen būtu pie visām savām bildēm dabūjis pretī 111 vai dzēst - tas nu arī ir nenoliedzams fakts, kas neveicina objektivitāti ;)
Publicēts: 18.01.10 20:41
 citēt
Sasar, ja pāļu vietā būtu čikša ar zosādu un plikiem pupiem, tad būtu?
 citēt
sasar:SM vai tavuprat ari shii bilde patiesham ir 555 verta:
http://www.fotoblog.lv/img/204899/?cid=21002

sasar - neuzskatu, bet ja ieliktu 434, tad - palasi manu iepriekšejo postu :D
 citēt
SM, man acīmredzami nepatīk, kad cilvēks ienāk forumā un pasaka savu "viedokli", kas pa lielam ir nekas cits kā uzdirsiens.

oms, dabbildētājs no dabbildētāja atšķiras. Tie kas bildē saulrietus un apsnigušus kokus, jo neko citu vienkārši neprot - nepatīk. Ja cilvēks ir strādājis, medījis gaismu, meklējis unikālo skatu, ielicis bildē arī sajūtu, tad ļoti patīk!
Publicēts: 18.01.10 20:43 labots
 citēt
SM, skaidrs ar Tevi :face-smile:
Publicēts: 18.01.10 20:45
 citēt
oms:Sasar, ja pāļu vietā būtu čikša ar zosādu un plikiem pupiem, tad būtu?

kamer neredzeshu, nepateikshu.
Publicēts: 18.01.10 20:46
 citēt
Marix:Man šķiet, ka lielie kritiķi aizmirst ieskatīties paši savu šedevru galerijā. Lūdzu nevienu to neuztvert personīgi.

100% manas domas :)
Publicēts: 18.01.10 20:47
 citēt
Eliks, piekrītu, bet `daudziem šobrīd neizpratne par to, ka blogs pēkšņi nesaudzīgs pret iesācējiem, jo līdz labai gaismai, bildēšanas tehnikai ir jāizaug.
Publicēts: 18.01.10 20:48
 citēt
oms, kādā ziņā nesaudzīgs?
 citēt
[Piemēram :
Eliks:ironia, palīdzēt atbrīvoties no drazu saita? :)

Un tam līdzīgi posti šeit netrūkst, tāpat neiebraucu kāpēc tika nobanots netjan.
Arī es esmu moderātors ar admin tiesībām akvaristuklubs.lv kur tāpat netrūkst strīdu un viedokļu atšķirība, bet par to nevienam netiek draudēts ar ban vai bezmaksas ceļazīmēm.
Tas liecina par to ka ja mans viedoklis nesakrīt ar Tavējo tad es šeit neesmu vēlams. Un nav jēgas to pamatot vai aizstāvēt.

Par to SW - ir tā ka tas redzams būs tiešām pēc ilgāka laika tikai pavisam noteikti apgalvojums ka tas jau strādā ir aplams , jo vismaz 30% ar to tagad spēlējās un eksperimentē ko galīgi nevar uzskatīt par objektīvu vērtēšanu. Tātad strādā tas koefiecients balsošanas sistēmē , bet attiecīgai bildei daudzmaz objektīvu vērtējumu vēl noteikti nesniedz.
 citēt
Eliks:SM, man acīmredzami nepatīk, kad cilvēks ienāk forumā un pasaka savu "viedokli", kas pa lielam ir nekas cits kā uzdirsiens.

oms, dabbildētājs no dabbildētāja atšķiras. Tie kas bildē saulrietus un apsnigušus kokus, jo neko citu vienkārši neprot - nepatīk. Ja cilvēks ir strādājis, medījis gaismu, meklējis unikālo skatu, ielicis bildē arī sajūtu, tad ļoti patīk!

Piekrītu, ka ir ļoti maz dabbilžu, pie kurām tiešām ir piestrādāts, ir bildēts pareizā laikā un ir piedomāts par kompozīciju!
Publicēts: 18.01.10 21:00
 citēt
Mongoose, runājot konkrēti par ironiju, tad šī meitene jau ilgstoši nepārtraukti ar apbrīnojamu pastāvību klārē ka fotoblogs ir sūds... Vienkārši, ja jau viņai tik ļoti šeit nepatīk, nesaprotu, ko viņa te dara. Ar lielāko prieku palīdzēšu viņai atbrīvoties no fotobloga atkarības.

Vienreiz tā māja no žurkām jāiztīra.

Par SW runājot. Balsojumi var būt dajebkādi. SW nav domāts, lai LIKT CILVĒKIEM OBJEKTĪVI BALSOT, tas ir domāts OBJEKTĪVI saskaitīt balsis. Un šis mērķis uz doto brīdi ir lieliski izpildīts.

Bet ienākt forumā un pateikt - formula stulba, nemaz nesaprotot par ko ir runa - tas ir kretīnisks gājiens uz kuru ir kretīniska atbilde - nepatīk, nelieto.

Tu esi moderātors, bet es esmu šī portāla radītājs un katru šādu uzbraucienu uztveru personiski. Objektīviem aizrādījumiem esmu vairāk kā atvērts. Tukša diršana saņem pēc nopelniem.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 20
  5. 21
  6. 22
  7. 23
  8. 24
  9. 25
  10. 26