Tas ir no tās pašas sērijas, ko Friidis iepriekš minēja - viens priekšnieks, bet otrs duraks. Skaidrs - iemesls nekāds. Tagad man būs garlaicība - viens kungs nosūtīts banānos, otrs vairs nerādās, vajadzētu kādu citu priekšnieku atrast ...
Absolūti neuztraucos par kaut kādu vērtējumu koeficientu. Tikai viens bet- nav patīkami apzināties, ka esi dabas jeb ainavu fotogrāfs... Par to salīdzinājumu... Vavers bilde ir laba ainavbilde un salīdzināt ar salonbildi ir nekorekti.
Nav patīkami apzināties tas ka blogs Tevi uzskata par niecību , skaļāk papīkstēsi un pa spalvai nepapaijāsi - bans vai izaicinošs piedāvājums pamest šo vietu. Tiekai diemžēl tās niecības ir tās kurām peteicoties sits strādā.
Paskatījos galeriju un ir acīmredzams cits efekts - tiek balsots par visām bildēm pēc kārtas un 555 tiek likts arī failiem, kuriem līdz 555 ir kā līdz kosmosam, lai tikai paaugstinātu SW koificientu!!
Tieši to es gribēju pateikt - es arī sevi ieskaitu tajos, kuri balso neobjektīvi, arī lai paaugstinātu SW koificientu!! Sistēma to veicina!!! Bet katrā ziņā paldies par personīgu uzbraucienu, ko tu cītīgi iepriekš pārmeti citiem.
p.s. patiesībā uzskatu sevi par diezgan zinošu ainavu fotogrāfijā, lai arī pats vēl neesmu radījis pārāk daudz izcilus darbus.
Un - ja balsotu kritiski, liktu, piemēram, 343 vai 243, tad sen būtu pie visām savām bildēm dabūjis pretī 111 vai dzēst - tas nu arī ir nenoliedzams fakts, kas neveicina objektivitāti
SM, man acīmredzami nepatīk, kad cilvēks ienāk forumā un pasaka savu "viedokli", kas pa lielam ir nekas cits kā uzdirsiens.
oms, dabbildētājs no dabbildētāja atšķiras. Tie kas bildē saulrietus un apsnigušus kokus, jo neko citu vienkārši neprot - nepatīk. Ja cilvēks ir strādājis, medījis gaismu, meklējis unikālo skatu, ielicis bildē arī sajūtu, tad ļoti patīk!
Eliks, piekrītu, bet `daudziem šobrīd neizpratne par to, ka blogs pēkšņi nesaudzīgs pret iesācējiem, jo līdz labai gaismai, bildēšanas tehnikai ir jāizaug.
Eliks:ironia, palīdzēt atbrīvoties no drazu saita?
Un tam līdzīgi posti šeit netrūkst, tāpat neiebraucu kāpēc tika nobanots netjan. Arī es esmu moderātors ar admin tiesībām akvaristuklubs.lv kur tāpat netrūkst strīdu un viedokļu atšķirība, bet par to nevienam netiek draudēts ar ban vai bezmaksas ceļazīmēm. Tas liecina par to ka ja mans viedoklis nesakrīt ar Tavējo tad es šeit neesmu vēlams. Un nav jēgas to pamatot vai aizstāvēt.
Par to SW - ir tā ka tas redzams būs tiešām pēc ilgāka laika tikai pavisam noteikti apgalvojums ka tas jau strādā ir aplams , jo vismaz 30% ar to tagad spēlējās un eksperimentē ko galīgi nevar uzskatīt par objektīvu vērtēšanu. Tātad strādā tas koefiecients balsošanas sistēmē , bet attiecīgai bildei daudzmaz objektīvu vērtējumu vēl noteikti nesniedz.
Eliks:SM, man acīmredzami nepatīk, kad cilvēks ienāk forumā un pasaka savu "viedokli", kas pa lielam ir nekas cits kā uzdirsiens.
oms, dabbildētājs no dabbildētāja atšķiras. Tie kas bildē saulrietus un apsnigušus kokus, jo neko citu vienkārši neprot - nepatīk. Ja cilvēks ir strādājis, medījis gaismu, meklējis unikālo skatu, ielicis bildē arī sajūtu, tad ļoti patīk!
Piekrītu, ka ir ļoti maz dabbilžu, pie kurām tiešām ir piestrādāts, ir bildēts pareizā laikā un ir piedomāts par kompozīciju!
Mongoose, runājot konkrēti par ironiju, tad šī meitene jau ilgstoši nepārtraukti ar apbrīnojamu pastāvību klārē ka fotoblogs ir sūds... Vienkārši, ja jau viņai tik ļoti šeit nepatīk, nesaprotu, ko viņa te dara. Ar lielāko prieku palīdzēšu viņai atbrīvoties no fotobloga atkarības.
Vienreiz tā māja no žurkām jāiztīra.
Par SW runājot. Balsojumi var būt dajebkādi. SW nav domāts, lai LIKT CILVĒKIEM OBJEKTĪVI BALSOT, tas ir domāts OBJEKTĪVI saskaitīt balsis. Un šis mērķis uz doto brīdi ir lieliski izpildīts.
Bet ienākt forumā un pateikt - formula stulba, nemaz nesaprotot par ko ir runa - tas ir kretīnisks gājiens uz kuru ir kretīniska atbilde - nepatīk, nelieto.
Tu esi moderātors, bet es esmu šī portāla radītājs un katru šādu uzbraucienu uztveru personiski. Objektīviem aizrādījumiem esmu vairāk kā atvērts. Tukša diršana saņem pēc nopelniem.