forum.gif
SW koeficents
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / SW koeficents
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 21
  5. 22
  6. 23
  7. 24
  8. 25
  9. 26
  10. 27
  11. 28
  12. 29
  13. >
IerakstsAutors
Publicēts: 18.01.10 21:15
 citēt
Pie tam cilvēks, kurš publiski lieto rupjus (necenzētus) lamu vārdus. Necieņa pret visiem apmeklētājiem. Kauns...
Publicēts: 18.01.10 21:28
 citēt
Objektivitāti nevar noteikt pēc formulām,makšķerniekus nevērtē tikai pēc lielajām zivīm.Katrs pats sev objektīvākais vērtētājs.
Publicēts: 18.01.10 21:41
 citēt
Kaapeec:Pie tam cilvēks, kurš publiski lieto rupjus (necenzētus) lamu vārdus. Necieņa pret visiem apmeklētājiem. Kauns...

pret visiem nē... pret dažiem kauninātājiem gan! :)
Piesakies uz brīvbiļeti? Lasot tavus pēdējos komentārus forumā izskatās, ka arī laiks šķirties. Kā sokas ar bojkotu?
Publicēts: 18.01.10 21:49
 citēt
Blogā briest revolūcija :face-grin:
Publicēts: 18.01.10 21:53
 citēt
nekā cita,izņemot draudus..:face-sad:
Publicēts: 18.01.10 21:54
 citēt
patron:nekā cita,izņemot draudus..:face-sad:

tiesi taa ... nozeelojami... :(
Publicēts: 18.01.10 22:10
 citēt
tiešām... jārīkojas!
Publicēts: 18.01.10 22:38
 citēt
Shnirckis, stāsts ar ironiju ir vismaz pusgadu vecs...

Par kritiķiem... es tev pilnīgi piekrītu!
Publicēts: 18.01.10 22:57
 citēt
Schnircks:Elik:>.es palasīju, man neizskatījās, ka Ironija būtu teikusi, ka fotoblog ir sūds..... Bija pārdomas, ka draza vairojas.
Un vēl- ja cilvēks pats nav komponists- tad nedrīkst klausīties un vērtēt mūziku? Vai profesionāli kritiķi vienmēr ir labi mākslinieki? Vai tiesneši ir labi hokejisti? utt...
Tie, kuri tiešām uzskata, ka Tev nav vērts uzturēties, jau sen ir paši pazuduši. Redz, pat Vanderfons- n reizes izmests izdzēsies un ir atpakaļ. Tāpat- Fotto parādījies... Laikam tomēr ir fotoblogam pavisam noteikta nozīme.
Par to, ka Tev neviens nav paldies pateicis, bet norādīūši tikai un nelabajām (?) bloga lietām- tur es Tev varu piekrist- ir škrobe... pie tam pamatīga. Bet pamēģini te kaut ko par pozitīvi parunāt...
tad nevajag paliidzeet vairot drazu ar svoinjichestvo un viens otram balsoshanu
Publicēts: 18.01.10 23:44
 citēt
Elik, izbano visus, kas tev nepatīk un miers mājās. :face-smile:
Publicēts: 18.01.10 23:51
 citēt
welns, es pamazām.. uzreiz tā nepateiks, kurš man nepatīk :)
Publicēts: 18.01.10 23:51
 citēt
welns:Elik, izbano visus, kas tev nepatīk un miers mājās. :face-smile:
nevajag vienkaarshi naakt un visu laiku bljau "nepatiik nepatiik" bet iet fotografeet. ja nervi netur uztureeties forumaa.
Publicēts: 19.01.10 00:29
 citēt
Varbūt sākam gleznot?:face-devil-grin:
Publicēts: 19.01.10 07:38
 citēt
acimredzot visiem nav skaidrs, par ko konkretais cepiens.

cepiens ir par kulturu blogaa.

katram saitam, katram projektam un katrai firmai ir sava iekseja kultura, ko izveido tas ipasnieki, velak paarnjem vadiiba. un shi klutura ir dikti atskiriga, ari blogam taa ir savadaka. kad mes ar gluku un eliku izveidojam blogu, tad gribejam tadus cilvekus, ka mes pashi, ar atvertam idejam, pozitivus, kas velas macities, kas ir draudzigi un atverti pret citiem, kas ir forsi un atjautigi un inteligenti cilveki. un tad nacat jus, dargie lietotaji, mes bija tik drausmigi priecigi par katru jaunpienaceju, mes pat ejot pa ielam un ieraugot cilveku ar fotoaparatu piegajam klat, devam bloga vizitkartes un teicam - nac pie mums, ietusesim un par foto parunasim. un viss notika un viss auga augumaa, un bija nereali labie tusi utt.

diemzel kur daudz cilveku, tur daudz viedoklu. un vienu bridi tas notika ari ar fotoblogu. noteikta lauzhu grupa netikai saka dominet ar savam fotografijam un sapratni par fotografiju bet ari ar savu kulturu, izglitibas limeni, sapratu, taisniguma normam utt. vienvardsakot - izveidojas subkultura, kas krasi atshkiras no raditaju ieceretas un sakuma ieviestas kulturas blogaa.

un kas notiek, kad shis divas - kultura un subkultura saskaras? notiek reakcija. un to mes redzam seit ik dienu un katru dienu, it seviski kad iesaistas Eliks, viens no bloga pamat kulturas raditajiem sheit. un tad, kad nesaskan viedokli, atskiras gaumes un vertibu skalas, notiek neizbegams konflikts, kur "abam pusem ir taisniba"

bet jaatceras viena lieta - fotoblogs joprojam pieder tiem pasiem cilvekiem, kas to radija. ir nakusi klat gan admini, gan moderatori, bet sakne, seekla un kodols ir tas pats. un ja peksni sak izskatities, ka kodols runa nepareizi, kaut ko saprot nepareizi un uzvedas "nepareizi", es ieteiktu apdomaties, vai tik miza nesak lobities nost, kluvusi parak resna.

ar visu sho velos pieverst jusu uzmanibu tam, ka nesaskanas ar administraciju nozime jusu problemas, nevis bloga un iipashnieku problemas, un nemot vera ka motivacija turpinat attistit blogu ir tikai pats blogs, tad jebkura darbiba, versta pret administraciju ir uzskatama par kaitejosu bloga attistibai.

un kas kaite blogam, tam te nav vietas.

ja tomer gribas argumentet ari par sho manu postu, tad piedod, bet tev tomer nepalika skaidrs un tad tev jaiet prom. parejie, kam viss kartiba un gribas iecepties par temu un beigas pasedet desinas pacept, paspriedelet, welcome!
Publicēts: 19.01.10 09:04
 citēt
Diemžēl ir novērots, ka paši bloga radītāji (ar pirkstu jau Shadow parādīja) neatbilst pašu deklarētajam inteliģences līmenim, draudzīgumam, pozitīvismam u.c., vērtībām. Rezultātā arī tauta šeit lieto tieši tos pašus izteiksmes līdzekļus ko bloga radītāji. Un kā vienmēr pierādās, ka tas, kas ļauts Jupiteram nav ļauts Vērsim. Ieteiktu izvēlēties citu fotobloga PR seju, būs mazāka cepšanās par neko :)

Cerams šo neuzskatīs "par kaitējumu blogam" :)
Publicēts: 19.01.10 09:09
 citēt
Cooper, tatad tev te nepatik?
Publicēts: 19.01.10 09:12 labots
 citēt
Pēc divu dienu pelēcības šorīt ir jauks un saulains horizonts - novēlu jums patīkamu dienu un saulainu skatu. Mīlestību un sapratni.
Publicēts: 19.01.10 09:18
 citēt
laiciņš šorīt tiešām jauks .... , cik ilgi vēl :exciting:
Publicēts: 19.01.10 09:20
 citēt
Shadow:Cooper, tatad tev te nepatik?

Es šo jautājumu pašreiz nopietni apsveru. Atbildes vēl nav.
Publicēts: 19.01.10 09:23
 citēt
izdoma gan, bus vieglak tev un man, dod zinu uz PM vai sheit.
Publicēts: 19.01.10 09:28
 citēt
Īstenībā viss sarežģītais ir ļoti vienkāršs....:

3. fotOblog.lv administrācija (turpmāk tekstā – administrācija) patur tiesības papildināt, grozīt vai izslēgt šos noteikumus jebkurā laikā bez iepriekšēja brīdinājuma. Izmaiņas Lietošanas noteikumos stājas spēkā brīdī, kad tās publicētas fotOblog.lv, un, turpinot lietot fotOblog.lv, jūs apstiprināt, ka pilnībā piekrītat izdarītajiem grozījumiem.
4. Administrācija patur tiesības jebkurā laikā jebkuram lietotājam ierobežot pieeju vortālam.
5. Administrācijai ir tiesības dzēst vai mainīt visu mājas lapā esošo informāciju, par to iepriekš nebrīdinot lietotāju un nenesot par to nekādu atbildību.

...lasi fotobloga noteikumus, bet ja tie nepiekrītiet - pārtrauciet fotoblog lietošanu...

negatIvs:laiciņš šorīt tiešām jauks .... , cik ilgi vēl :exciting:
tiešām labs:face-wink:

...man šeit patīk :face-glasses:
Publicēts: 19.01.10 09:30
 citēt
Shadow:izdoma gan, bus vieglak tev un man, dod zinu uz PM vai sheit.

Personīgi es gribētu redzēt fotoblogu pieklājīgu un kvalitatīvu. Par otro punktu pieņemu, ka jūs zināt ko darāt. Par pirmo jau izteicos, bet tieši jūs - radītāji un moderatori - esat tie, kas veido bloga tēlu uz kuru tad nāk attiecīga publika. Tā, ka spriežiet paši, kādi cilvēki jums te ir vajadzīgi.
Publicēts: 19.01.10 09:37
 citēt
Maigās dvēselītes... un rupekļi...
Eww, atkārtošos: slēdzam šo tēmu ciet!
Nekā racionāla šeit neredzu.
Ejam fočēt un liekam labas, pārdomātas bildes!
Publicēts: 19.01.10 09:40
 citēt
Shadow:acimredzot visiem nav skaidrs, par ko konkretais cepiens.

Shadow, nejem ļaunā (protams, hozjain-barin), bet dažas dienas atpakaļ vēlu vakarā forumā no Tevis nāca ārā tāds "kultūras seriāls" dižajā austrumu valodā, ka biju neizpratnē- vai tik kāds hakeris nav Tavu profilu uzlauzis...:)
Tagad jau, protams, viss padzēsts, bet citātos joprojām, pēdas var atrast. Dubultā morāle?...:)
Publicēts: 19.01.10 09:41
 citēt
Kādi pirmie iepaidi par nedēļas topu?
Publicēts: 19.01.10 09:53
 citēt
Friidis:
Shadow:acimredzot visiem nav skaidrs, par ko konkretais cepiens.

Shadow, nejem ļaunā (protams, hozjain-barin), bet dažas dienas atpakaļ vēlu vakarā forumā no Tevis nāca ārā tāds "kultūras seriāls" dižajā austrumu valodā, ka biju neizpratnē- vai tik kāds hakeris nav Tavu profilu uzlauzis...:)
Tagad jau, protams, viss padzēsts, bet citātos joprojām, pēdas var atrast. Dubultā morāle?...:)

Dīvaini, ka cilvēki tomēr uzķeras...
To pat es zinu.
Atriebīgais Alloxa ākstījās taču.
Publicēts: 19.01.10 09:54
 citēt
Liekas, ka tas koeficents visu čakarē šajā portālā. Ir daži labi tādi, kuri pat nepaskatās bildi ieliek 5,5,5 un komentārā ieraksta "/////////" - neteiktu, ka kaut kas mega izsmeļošs. Ja redz vērtē bildi, tad vismaz pasaki, kas tev tur patīk un ko tu darītu savādāk, nevis vienkārši ieliec vieiem pēc kārtas nonstopā 5,5,5 un esi laimīgs, ka tavs koeficents ir 1.1 vai kāds tur augstākais bija. Teikšu godīgi šī koeficenta un "izcilnieku rezultātu gribētāju" dēļ vairs nav vēlme bildes te likt. Pati saprotu, ka neesmu nekāda PROF, kura visas bildes taisa tā, lai vērtētu 5,5,5, bildes lieku, lai iegūtu citu viedokļus varbūt kaut ko mainītu savā kadrējumu un fotografēšanas vai apstrādes stilā. Bet, ja te sākas lielā koeficentu vākšana - piedodied, priekš pieaugušiem cilvēkiem (kuri te ir vairākumā un daži pat pa fotostudijām laiž) tas ir pārāk muļķīgi! Mostieties!!!!!!! Balvas nebūs!!!!!!!!!!!! KRĪZE!!!!!!!!! (ja tā kaut ko var visiem lielajiem vērtētājiem ieskaidrot.):anger::bad_egg:
Publicēts: 19.01.10 10:01
 citēt
piekriitu, ka administraacija driikst riikoties salti un nezheeliigi - dazhiem aktiivistiem ar sirpi pa pautiem un re - pat bijushais "ieksheejaa kultuuraa" aprobeetaa leksikaa ir "aizveeris muti" :D
neesmu maniijis, ka tiktu apkaroti konstruktiivi priekshlikumi. varbuut ne vienmeer uzreiz iistenoti, bet taada nu ir entuziasma blakne - shis tomeer nav biznesa projekts

par jauno topu runaajot - nekaadas lielaas izmainjas un paarsteigumu. man ir klusas aizdomas, ka dazhi, kam ir labas bil;des taas neliek, iespeejams ka reitingu negrib samazinaat - iespeejams peec jaunaas veerteeshanas sisteemas FR reitingaa notiks izmainjas, bet ja vecie n augshgala neliks bildes, tad lejaa nesliidees... maarrutks vinju zin...
topaa ir dazhas bildes, dazhi paarsteigumi, kas liecina, ka par dazhiem "vecmeistariem" joprojaam balso - un pateikshu ko domaaju - balso joprojaam mustursastraadaashanas manieree... bet mani neuztrauc, es taapat skatos un veerteeju tikai taas bildes kas man patiik un neko savos ieradumos mainiit netasos. ir dazhas idejas, kaa komenteetaaja veertiibu vareetu diferenceet, bet taas izteikshu topikaa pie ierosinaajumiem
Publicēts: 19.01.10 10:09
 citēt
Piekrītu adminiem, moderatoriem utt. - ja patīk esošā sistēma, tad darbojies un nečīskti par visu pēc kārtas, ja nepatīk, tad jāiet ir citur ... ;) ... šobrīd šeit ienāku tīri ieraduma pēc ...
es šeit biju ne lai kādu mācītu vai pats mācītos, bet vairāk burziņa dēļ ... tāpēc arī visa mana vērtēšanas/komentēšanas sistēma aprobežojās ar ''patīk'' ''ok'' vai ''labi'' ... tā kā tas šeit skaitās slikti, tad laikam pienācis laiks arī man no tā visa attiet .nost.. ;) ... bet nu šeit pavadītais laiks bija interesants ;) :)
Publicēts: 19.01.10 10:10
 citēt
dace_ra:Ir daži labi tādi, kuri pat nepaskatās bildi ieliek 5,5,5 un komentārā ieraksta "/////////"

It kā pirms SW bija savādāk :)
Publicēts: 19.01.10 10:11
 citēt
...man ir klusas aizdomas, ka dazhi, kam ir ...bil;des taas neliek, iespeejams ka reitingu negrib...

Ja nu pēkšņi, kāds mani nejauši ieskaitījis šo "dažu" kategorijā, tad padevīgi ziņoju: kopš pagājušā gada man nav neviena bilde sagatavota publicēšanai Blogā.
Ir daudz skiču stadijā, dažas citiem mērķiem gatavotas.
Bet drīz jau ko pabeigšu skatāmu...
Publicēts: 19.01.10 10:17
 citēt
nee Elton, Tevi iipashi nedomaaju.

Man ir konkreets piedaavajums - kaa uzlabot balsotaaja reitingu/svaru un pieshkjirt tam vairaak jeegas - ticiet man, cilveeki saks sakariigaak veerteet un izteikt domas:
taatad - es pie bildes pierakstu tpa "patiik, bet tas drusku shkjiibs un tas ne taa un tas ne taa". citi var ta piekrist pieliekot pie komentaara plusinju un tas celj manu, kaa veerteetaaja svaru. jo ljoti biezhi ir rdzams pie komentaariem +taads un taads autors. Manupraat efekts buutu lielaaks, iespeejams, ka to vareetu sinergjeet ar to kaisliibu vilni izraisosho sw...
Publicēts: 19.01.10 10:20
 citēt
īpaši stilistiski nekas nav mainījies, jo, lai vai kādas reitingu aprēķināšanas metodes neieviestu, tops veidojās no bildēm, kuras ieliktas blogā.... :big_smile:
joprojām lielu loģiku neredzu, dažas, bieži vien labas bildes, bremzējās, citas lec ar laekšnu uz augšu, viens un tas pats reitings pie dažādu balsu skaita, nav dzirdēts par autoru pirts aktivitātēm
www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv... :what:
Publicēts: 19.01.10 10:24 labots
 citēt
Cooper:
Shadow:izdoma gan, bus vieglak tev un man, dod zinu uz PM vai sheit.

Personīgi es gribētu redzēt fotoblogu pieklājīgu un kvalitatīvu. Par otro punktu pieņemu, ka jūs zināt ko darāt. Par pirmo jau izteicos, bet tieši jūs - radītāji un moderatori - esat tie, kas veido bloga tēlu uz kuru tad nāk attiecīga publika. Tā, ka spriežiet paši, kādi cilvēki jums te ir vajadzīgi.

Nu zini. Kultūru veido arī tādi faktori kā piemēram, kad erfoto "nobankrotēja" viņu publika ar visu savu "dišmeistaru" un "izredzēto" kultūru masveidā pārmigrēja uz šejieni. Cilvēki bez cieņas par šo projektu un tā radītājiem, bet ar ambīcijām un vēlmi izpausties.

Tāpat ar pirtsdraugiem, kuriem savi iekšējie līderi un savs "tusiņš" un kuriem administrācija ir pie kājas. Atceros, kad aizrādījām šiem pirtsdraugiem, ka viņi piespamojuši visu reportāžas sadaļu ar sava slēgtā tusiņa bildēm, sacēlās ap 20 kaislīgu aizstāvju, kas burtiski uz masu nospamoja jebkuru administrācijas aizrādījumu. Toreiz es vēl nevienu nebanoju.

Vienkārši ir jāsaprot, ka projekts un administrācija ir nenošķirami. Tev nevar patikt fotoblogs, bet nepatikt administrācija (patika ar nozīmi - respektēt viņu lēmums un rīcību). Tas agri vai vēlu noved līdz banam, kas savukārt rada nākamo neapmierināto un nākamo... Tāpēc katram vajadzētu sev pašam izlemt - AR mums vai lielceļš (my way or highway).
Publicēts: 19.01.10 10:28
 citēt
negatIvs:īpaši stilistiski nekas nav mainījies, jo, lai vai kādas reitingu aprēķināšanas metodes neieviestu, tops veidojās no bildēm, kuras ieliktas blogā....

:) ļoti precīzi teikts :)

Par tām divām bildēm - nu man jāsāk teorētiski bļaut par žanru atšķirību un dažādām publikām :D :D :D

P.S. Vēlreiz paldies tiem, kas mūs atbalsta
Publicēts: 19.01.10 10:30
 citēt
Eliks:Vēlreiz paldies tiem, kas mūs atbalsta

Lūdzu! :face-kiss:
Publicēts: 19.01.10 10:37
 citēt
ak jā... ja kādam pēkšņi interesē par pirtsdraugu sacelšanos, varat palasīt komentārus pie šī vairāk kā gadu veca notikumu apskata: www.fotoblog.lv...
Publicēts: 19.01.10 10:40
 citēt
Man ir konkreets piedaavajums - kaa uzlabot balsotaaja reitingu/svaru un pieshkjirt tam vairaak jeegas - ticiet man, cilveeki saks sakariigaak veerteet un izteikt domas:
taatad - es pie bildes pierakstu tpa "patiik, bet tas drusku shkjiibs un tas ne taa un tas ne taa". citi var ta piekrist pieliekot pie komentaara plusinju un tas celj manu, kaa veerteetaaja svaru. jo ljoti biezhi ir rdzams pie komentaariem +taads un taads autors. Manupraat efekts buutu lielaaks, iespeejams, ka to vareetu sinergjeet ar to kaisliibu vilni izraisosho sw...

Piekriitu Laciz. Domaaju, jebkuram lietotaajam ir veerteetaaji, kuru viedoklis ir svariigs, iipasji jau kritikai sadalj liktajaam bildeem. Vismaz man taa ir. Lidzarko , manupraat, buutu vertiigi organizet kaadu nebuut "atpakaljsaikni", kas dotu iespeeju veertet veerteetaaja veertiibu..? :) tas taa..:)
Publicēts: 19.01.10 10:44
 citēt
Eliks:ak jā... ja kādam pēkšņi interesē par pirtsdraugu sacelšanos, varat palasīt komentārus pie šī vairāk kā gadu veca notikumu apskata: [url=http://www.fotoblog.lv/rep/9061

:D]http://www.fotoblog.lv/rep/9061

:D[/url] :D ... nu jā sāku lasīt sākumu un sasmējos ... es pat nezinu ar ko tas beidzās bet nu līdz šim tiešām fotoblogs bija vieta, kur administrāciju nemanīju ... čau ;)
Publicēts: 19.01.10 10:46 labots
 citēt
Eliks: ... ja kādam pēkšņi interesē par pirtsdraugu sacelšanos, varat palasīt komentārus ...

Mani šie komentāri uzrunāja:
...
Droperidol@78.84.102.226 | 00:42 31.10.2008
Brīvā valstī:
1. ar ko gribu, ar to tusēju;
2. ko gribu, to bildēju;
3. kur gribu, tur tās bildes arī lieku.
...
Eliks@83.99.246.47 | 21:54 31.10.2008
Droperidol, paturpinam domu:
4. Ko gribu, to drāžu;
5. Kur gribu, tur čurāju;
6. Kam gribu, tam dodu pa feisu;
7....
:) jājūt takš atšķirība starp brīvību un visatļautību!

... :big_smile:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 21
  5. 22
  6. 23
  7. 24
  8. 25
  9. 26