forum.gif
SW koeficents
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / SW koeficents
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. 9
  11. ...
  12. 29
  13. >
IerakstsAutors
Publicēts: 12.01.10 21:34
 citēt
Alloxa:mana šodienas statistika: Šodien tavu profilu ir apskatījuši 61 lietotāji = REKORDS! :big_smile:
a ko esi sastrādājis šodien? :face-grin:
Publicēts: 12.01.10 21:38
 citēt
Droperidol - jādejo pie tās mūzikas, kura skan. Var arī nedejot un tikai klausīties. Vai Tu vari ietekmēt skanošo mūziku? Nē. Mēs varam parunāt, kā būtu bijis dejot pie citas mūzikas, bet vai kāds šajās pārdomās ieklausīes un kaut ko izmainīs pašreizējā skanējumā? Nē. Tad man nekas cits neatliek, kā tikai vērot dejotājus, kā tie mēģina saprast mūzikas ritmu un piekaņot savus soļus tai ... ;)
Publicēts: 12.01.10 21:39
 citēt
Alloxa:mana šodienas statistika: Šodien tavu profilu ir apskatījuši 61 lietotāji = REKORDS! :big_smile:
Jāaiziet arī pie Tevis - būs Tev vēl lielāks rekords - 62 ...;)
Publicēts: 12.01.10 21:40
 citēt
ArmandsK:a ko esi sastrādājis šodien? :face-grin:

Viņš šodien kādu no favorītiem izdzēsa :grimace:
Publicēts: 12.01.10 21:42
 citēt
ERA:

Ko nevajadzēja darīt, jo tas neko nemaina :)
 citēt
Jā, bet kas tiek panākts? Labi fotogrāfi vairs nekomentē gandrīz neko.
Man personīgi Tavi komentāri pirms pāris gadiem tiešām šķita gan labvēlīgi, gan noderīgi.
Tad pamazām ieslīgi neauglīgā vārdu apmaiņā, nevis bilžu komentēšanā. Kāpēc? Domāju, ka nojaušu, Un tādu piemēru te ir gana daudz:)

OK, lai taču viss iet savu gaitu, man nekad nav bijis garlaicīgi vai neinteresanti:)
 citēt
Vilberto:Jāaiziet arī pie Tevis - būs Tev vēl lielāks rekords - 62 ...;)

A es speciāli neiešu :bad_smile: :face-grin:
Publicēts: 12.01.10 21:43
 citēt
ArmandsK:
a ko esi sastrādājis šodien? :face-grin:

pagaidām nepateikšu... varbūt rīt
Publicēts: 12.01.10 21:45
 citēt
ox3r: ERA:
Ko nevajadzēja darīt, jo tas neko nemaina :)
Tiešām? Pēc vecās sistēmas tas samazināja AR punktus par *-1* tam, kuru izmeta no favorītiem ...;)
Publicēts: 12.01.10 21:48
 citēt
Nu tas nav mainīts, bet ar SW tam nekāda sakara.
Publicēts: 12.01.10 21:56
 citēt
blac:
Eltons:
No viena mērījuma var būt nekorekts rezultāts.
Tagad dari tā: izej ārā pastaigāties pusstundu un tad fiksi bikses nost un lineālu klāt.
Pēc tam mērījumus atkārto nemiera stāvoklī.
Un tad publicē rezultātus.

Pilnīgi noteikti veikšu atkārtotus novērojumus, kā arī aprēķināšu mērījumu standarnovirzi +-tā teikt.:money:

precizitātei - kontrolmērījums pirms peldes aukstā ūdenī un pēc - miera stāvoklī - tas izteiks elastības pieļaujamo koeficientu, kas jāņem vērā aprēķinos arī nemiera stāvoklī. Lietas mēdz stiepties
:face-grin:
Publicēts: 12.01.10 22:03
 citēt
Man kaut kā šitā sistēma neiet pie sirds :anger: :what:
Publicēts: 12.01.10 22:21
 citēt
Ungus:Man kaut kā šitā sistēma neiet pie sirds :anger: :what:
Kur tad viņa iet, ja ne pie sirds ... :bad_smile:
Publicēts: 12.01.10 22:26
 citēt
Vilberto:
Kur tad viņa iet, ja ne pie sirds ... :bad_smile:

Tuvak vietai, kurā mugura zaudē savu famīliju...
Publicēts: 12.01.10 22:34
 citēt

Man arī nē.
Vecajai sistēmai nebija nekādas vainas, tagad kaut kāds haoss iestājies...
Fototopā visas bildes pēc vecās vērtēšanas sistēmas.
Tad sanāk, ka pēc jaunās sistēmas tops izveidosies tik pēc nedēļas?
Un kāds tagad skaitās kaut cik sakarīgs bildes vērtējums? Pēc vecās sistēmas 6.4 un uz augšu skaitījās labs vērtējums.
Neko tagad nevar saprast.. :face-sad:
Publicēts: 12.01.10 22:40 labots
 citēt
Gita_B: Fototopā visas bildes pēc vecās vērtēšanas sistēmas. Tad sanāk, ka pēc jaunās sistēmas tops izveidosies tik pēc nedēļas? Un kāds tagad skaitās kaut cik sakarīgs bildes vērtējums? Pēc vecās sistēmas 6.4 un uz augšu skaitījās labs vērtējums.

Komentējot Tavas piezīmes:
- fototopā ir vēl 24h reitings, Rīt redzēsi, kā novērtētas bildes šodien pēc jaunās sistēmas ...
- pieņemams pēc vecās sistēmas varbūt arī 6.4, tad tagad droši vien 6.0, bet tad jau rīt redzēs, bet katrā ziņā 6.4 laiki ir beigušies ...;)
Publicēts: 12.01.10 22:43
 citēt
Ar laiku jau īstenībā tāpat pierastu! :)
Publicēts: 12.01.10 22:44
 citēt
Tad jau būtu loģiski vecajām bildēm arī pārrēķināt reitingus pēc jaunās sistēmas, lai ir kaut kāda loģiskā sakarīb
Vilberto:
Gita_B: Fototopā visas bildes pēc vecās vērtēšanas sistēmas. Tad sanāk, ka pēc jaunās sistēmas tops izveidosies tik pēc nedēļas? Un kāds tagad skaitās kaut cik sakarīgs bildes vērtējums? Pēc vecās sistēmas 6.4 un uz augšu skaitījās labs vērtējums.

- fototopā ir vēl 24h reitings, Rīt redzēsi, kā novērtētas bildes šodien pēc jaunās sistēmas ...
- pieņemams pēc vecās sistēmas varbūt arī 6.4, tad tagad droši vien 6.0, bet tad jau rīt redzēs, bet katrā ziņā 6.4 laiki ir beigušies ...;)
a.

Tad jau būtu loģiski vecajām bildēm arī pārrēķināt reitingus pēc jaunās sistēmas, lai ir kaut kāda loģiskā sakarība un sasaiste vecajai sistēmai ar jauno.
Publicēts: 12.01.10 22:46
 citēt
Jaa.Jūs mani uzjautriniet,speka prese sasāpējās kad arī par mani ierunājāties :D :D :D
Publicēts: 12.01.10 22:58
 citēt
ERA:

Kāpēc vienskaitlī?
Publicēts: 12.01.10 23:03
 citēt
Vilberto:
ox3r: ERA:Ko nevajadzēja darīt, jo tas neko nemaina :)
Tiešām? Pēc vecās sistēmas tas samazināja AR punktus par *-1* tam, kuru izmeta no favorītiem ...;)

Arī pēc jaunās sistēmas ir -1
Publicēts: 12.01.10 23:21 labots
 citēt
Gita_B: Tad jau būtu loģiski vecajām bildēm arī pārrēķināt reitingus pēc jaunās sistēmas, lai ir kaut kāda loģiskā sakarība un sasaiste vecajai sistēmai ar jauno.

Kādreiz pirms *izcili* ieviešanas (2007./2008.) šī bija pirmā bilde visu laiku topā (reitings 6.48):
- www.fotoblog.lv... ...
Taču 2008. gada aprīļa vidū tika ieviesta jauna sistēma - *izcili* vērtējums, gan arī *patīk* variants.
Rezultātā visu laiku topā šobrīd ir palikušas lielākoties tikai 2008./2009. gada bildes (max reitings 6.8):
- www.fotoblog.lv... ...
Vai tad 2007./2008. gada topa bildes ir kaut kādā ziņā sliktākas nekā 2008./2009. bildes? Droši vien, ka nē. Bet jaunā vērtēšanas sistēma to visu izjauca. Tagad būs jauna sistēma. Vai ar šo no visām bloga laika bildēm tiks iegūts labākais foto materiāls? Nē. Jo redzot pašreizējos vērtējumus, tie knapi tiek līdz 6.0. Būs vēl lielāka putra. Dažādas sistēmas visu tikai sarežģī. Un par to, kas tas tiek samests vienā katlā, nav padomāts. Laiks rādīs, kā tas viss tālāk attīstīsies ...;)
Publicēts: 12.01.10 23:22 labots
 citēt
Gita_B:Tad jau būtu loģiski vecajām bildēm arī pārrēķināt reitingus pēc jaunās sistēmas, lai ir kaut kāda loģiskā sakarīb
Vilberto:
a.

Tad jau būtu loģiski vecajām bildēm arī pārrēķināt reitingus pēc jaunās sistēmas, lai ir kaut kāda loģiskā sakarība un sasaiste vecajai sistēmai ar jauno.

Vispār pirms tās sistēmas, ko Tu sauc par "veco" bija vēl cita, kurā 6.0+ bija jau sasniegums. Nomainīja to, nomainīs šito, nu kāda atšķirība? Visi joprojām dzīvi.
Domāju, ka visu laiku fototopā bildes iekļūs gan, tikai stipri retāk, kas nebūt nav slikta lieta, ja tas ir tas, kas satrauc.

---------------------------
Re kā - Vilberto ātrāks rakstītājs par mani :face-grin:
Publicēts: 12.01.10 23:23 labots
 citēt
Gita_B:

jo pretējā gadijumā, pat "super fotoguru" nekad nesasniegs reitingu galotni (kam tas ir svarīgi)
Publicēts: 12.01.10 23:25
 citēt
Vilberto:
Gita_B: Tad jau būtu loģiski vecajām bildēm arī pārrēķināt reitingus pēc jaunās sistēmas, lai ir kaut kāda loģiskā sakarība un sasaiste vecajai sistēmai ar jauno.

Kādreiz pirms *izcili* ieviešanas (2007./2008.) šī bija pirmā bilde visu laiku topā (reitings 6.48):
- www.fotoblog.lv... ...
Taču 2008. gada aprīļa vidū tika ieviesta jauna sistēma - *izcili* vērtējums, gan arī *patīk* variants.
Rezultātā visu laiku topā šobrīd ir palikušas lielākoties tikai 2008./2009. gada bildes (max reitings 6.8):
- www.fotoblog.lv... ...
Vai tad 2007./2008. gada topa bildes ir kaut kādā ziņā sliktākas nekā 2008./2009. bildes? Droši vien, ka nē. Bet jaunā vērtēšanas sistēma to visu izjauca. Tagad būs jauna sistēma. Vai ar šo no visām bloga laika bildēm tiks iegūts labākais foto materiāls? Nē. Jo redzot pašreizējos vērtējumus, tie knapi tiek līdz 6.0. Būs vēl lielāka putra. Dažādas sistēmas visu tikai sarežģī. Un par to, kas tas tiek samests vienā katlā, nav padomāts. Laiks rādīs, kā tas viss tālāk attīstīsies ...;)

Līdz ar jaunās sistēmas ieviešanu par visu laiku labākajām bildēm paliks tās bildes, kas tur jau ir. Ja arī kāda jauna bilde pārpratuma pēc tur iekļūs, tas būs uzmanības vērts gadījums.
Publicēts: 12.01.10 23:44
 citēt
Jā.nekādu problēmu
Publicēts: 12.01.10 23:46 labots
 citēt
Vilberto:

- www.fotoblog.lv... ...

atcerējos, kā admiņi man uzbrauca virsū kad nobalsoju uz 535... pat draudēja nobanot.... nu un pie kā nonācām - против чего боролись - теперь этому молимся,,, :face-grin: Tā kā dzīve nestav uz vietas... :face-wink:
Publicēts: 12.01.10 23:47 labots
 citēt
Schnircks:Vispār, vislabākā bija pati pirmā sistēma:))
Kurš gan to vairs atcerās ...;) ... Atgādinot vienkāršas vērtēšanas sistēmas: 5 - izcili (90-100%), 4 - labi (75-90%), 3 - apmierinoši (50-75%), 2 - vāji (25-50%), 1 - ļoti vāji (0-25%). Nevajag vienkāršas lietas sarežģīt, bet gan tās izmantot ...;)
Publicēts: 12.01.10 23:51
 citēt
Vilberto:
Schnircks:Vispār, vislabākā bija pati pirmā sistēma:))
Kurš gan to vairs atcerās ...;)

Es neatceros, jo manis tad te vēl nebija. Kāda bija pirmā sistēma?
Publicēts: 12.01.10 23:51
 citēt
o kruta tagad var vilkt ārā o melnrakstiem bildes ar kanpu reitingu teiksim tur 5.8 tagad viņām vērtība cēlusies :D :D :D :super_man:
Publicēts: 13.01.10 00:07
 citēt
Tagad var ievērtēt 24 stundu labākās bildes. Pirmās 7 ir ievietotas neilgi pēc 12 naktī, kad vēl jaunā sistēma, cik saprotu, vēl nedarbojās.
Publicēts: 13.01.10 00:10
 citēt
tātad 6.05 ir ļoti kruta
Publicēts: 13.01.10 00:13
 citēt
Man ir aizdomas. ka no rīta reitingu tabulas FR stabiņš arī drusku iespārdīs :)
Publicēts: 13.01.10 00:14 labots
 citēt
smartins:Tagad var ievērtēt 24 stundu labākās bildes. Pirmās 7 ir ievietotas neilgi pēc 12 naktī, kad vēl jaunā sistēma, cik saprotu, vēl nedarbojās.
Es gan ieteiktu skatīt tikai pēc 2:00 24h labākās. jo statistika apkopota 12.01.2010 01:51:55 .;)

smartins:Man ir aizdomas. ka no rīta reitingu tabulas FR stabiņš arī drusku iespārdīs :)
Kāpēc no rīta - skaties pēc 2 naktī ...;)
Publicēts: 13.01.10 00:16
 citēt
Vilberto:
smartins:Tagad var ievērtēt 24 stundu labākās bildes. Pirmās 7 ir ievietotas neilgi pēc 12 naktī, kad vēl jaunā sistēma, cik saprotu, vēl nedarbojās.
Es gan ieteiktu skatīt tikai pēc 2:00 24h labākās. jo statistika apkopota 12.01.2010 01:51:55 .;)

Nu ja, tos balsojumus, kas ir līdz tiem pašiem 01:51:55 īsti nevar ņemt par pilnu jaunās sistēmas sakarā.
Publicēts: 13.01.10 00:18 labots
 citēt
Divos naktī es parasti jau guļu :D A ja nu līdz četriem jāgaida, kā agrāk?
Publicēts: 13.01.10 00:22
 citēt
tā... KAM TE NEPATīK jaunā R.sistēma!!!??? Ko? :face-grin:
Publicēts: 13.01.10 00:23
 citēt
:face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin:
Publicēts: 13.01.10 00:24
 citēt
Kas tie par podiem? Lāci, tavi?
Publicēts: 13.01.10 00:31
 citēt
Alloxa:tā... KAM TE NEPATīK jaunā R.sistēma!!!??? Ko? :face-grin:
normāls joks :anger:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2