Vai ir kāds skaidrojums (populārs) kā veidojas līdzvērtīgs reitings (5.99) bildei ar 40mit Patīk un bildei ar 60mit 555 no kuriem turpat puse ir izcili. www.fotoblog.lv...www.fotoblog.lv... Žēl. Spēle kļūst neinteresanta, ja tās noteikumi ir zināmi tikai tās tiesnešiem.
Nu tā bērni. Sakrājušies Jums gan daudz jautājumi. Iesim pēc kārtas:
versatile:Eliks - spama patrons. Super.
Versatile - baklažānu karalis. Nesapratu, ko tu sauc par spamu šinī gadījumā un kāds tam visam sakars ar nevēlamām e-pasta vēstulēm.
daiga_a:ja kritikas sadaļā vēl varētu balsot arī par bildēm, kuras īpaši nepatīk un kaut ko komentēt, tad sadaļā "patīk-dzēst" pie šādas sistēmas nudien vajadzētu ieviest vēl kādu balsošanas variantu...
Autors, kas ir izlicis bildes apskatei - nevēlas kritiku. Par šīm bildēm var vai nu paslavēt autoru vai vienkārši paklusēt ja nepatīk. Var nobalsot arī "dzēst", bet tas ir paredzēts īpaši galējiem gadījumiem, kad bilde attēlo kaut ko amorālu vai tev nepieņemamu.
Bzh:Ir vairāki risinājumi.
1. variants ir kaut kas uz fantastikas robežas. Automatizēt teksta atpazīšanu pēc satura un vēl izanalizēt, vai tas atbilst "saturīgajam komentāram" ... ja arī ir iespējams, tad pēc vairāku gadu pētnieciskā darba lingvistikas nozarē. Ir finansējums šādam projektam? 2. variants neizslēdz parasto cilvēcisko faktoru. Lielākā daļa lietotāju vērtē draudzību, neviss saturu. Tas ir strupceļš.
vots:pamēģini nemēdīties, bet vnk atbildēt pēc būtības
Kāds tieši ir tavs jautājums? Vari paskaidrot, no kurienes tev ir informācija, ka SW koeficents tiek rēķināts par sunīšiem/kaķīšem?
versatile:vienkārši, vajag moderatorus, kas ietu cauri un vērtētu komentus - pieliktu +/-, atkarībā no kritikas/uzbrauciena.
tu to sauc par "vienkārši"? Tev ir nojausma cik dienā ir balsojumi? Es tev atbildēšu - aptuveni 8 000. Pieņemsim, ka viena komentāra izvērtēšanai vajag 10 sekundes (rupji ieskaitot arī bildes ielādēšanas ātrumu), tātad dienā ir jāpatērē 80000 sekundes, lai izvērtētu visus komentārus = 22h nepārtrauktas komentāru vērtēšanas.
Un atbildot uz tavu nākamo uzbraucienu
versatile:No offence Elikam, bet atbildi pec butibas no vinja vel NEKAD neesmu sanjemis
Lai atbildēt uz tavu iepriekšējo "ģeniālo" ieteikumu par moderātoriem es patērēju 15 min. Priekškam? Vari būt doršs, "atbildi pec butibas" saņem atbildes cienīgi jautājumi.
Schnircks:Viens jautājums adminiem- vai šis SW tiek rēķināts vienādi pie kritizējamām un apskatāmām bildēm? Ja jā- vai tiek skaitīts arī mutisks ieteikums pie apskates bildēm. Pamatojums kāpēc jautāju: apskatei izlikta bilde- kaut kas interesants ir, bet teikt ka patīk nevaru, bet balsojums Dzēst! jau izlietots.
1)nerēķināt SW par patikšanas bilžu komentēšanu, jo pietiek tikai ar pogas nospiešanu; 2)neierobežot Dzēst! skaitu vai vismaz dot vairāk kā 1.
Bildes apskatei nav domātas apspriešanai. Autors, kas ir izlicis bildes apskatei - nevēlas kritiku. Par šīm bildēm var vai nu paslavēt autoru vai vienkārši paklusēt ja nepatīk. Var nobalsot arī "dzēst", bet tas ir paredzēts īpaši galējiem gadījumiem, kad bilde attēlo kaut ko amorālu vai tev nepieņemamu.
1) par KOMENTĒŠANU SW netiek rēķināts, tikai par BALSOJUMIEM 2) Balsojums Dzēst nav domāts kritikas izteikšanai, tas ir paredzēts īpaši galējiem gadījumiem, kad bilde attēlo kaut ko amorālu vai tev nepieņemamu.
alvils:Nav iespējams konkurēt sistēmā, kur maksimālā atzīme 6 ar sistēmu, kur bildes mierīgi sasniedz 6.7, vai ne? Līdz ar to vecā ir vai nu jāneitralizē vai jāpārrēķina.
Pārāk daudz kategorisku "JĀ..." vārdu.
Uggga:Tad sataisa sev viendienas profilus un bliež pa savām bildēm Balsojums sanāk vērtīgāks, kā kāds regulārs TOP pasažieris, kurš objektīvi novērtē/kritizē citu bildes, bet nedara to robota režīmā.
Tad tev ir jābūt mobilajam operātoram. Vai arī jānopēk daudz Zelta Zivtiņu.
Cooper:Interesanti ... kāpēc nenofiksētais reitings mēdz pēkšņi nokristies par 1 vai 2 simtdaļām?
Ak dievs! Un kāds vēl pēc šāda teikuma apgalvo, ka cilvēkiem nevajag reitingus?
Uggga:Pēc noklusējuma jauniņajam (vai visiem lietotājiem no kāda ieviešanas datuma, ja maina visu sistēmu), pieņemsim, balss svars ir 1. Kad viņš savācis, kādas 5 bildes ar kādu nosacītu reitingu 6.4, viņa balss svars palielinās līdz 1,01. 10 bildes ar nosacīto reitingu - 1,02 utt. Sanāk, jo vairāk vērtīgas bildes, jo vērtīgāki balsojumi kļūst.
Pirmkārt, nevajag jaukt banānus ar tomātiem. Kino kritiķim nav pašam jābūt režisoram. Labs fotogrāfs nebūt nenozīmē, ka viņš ir OBJEKTĪVS kritiķis. It īpaši tas ir Latvijas fotogrāfiem kā sugai raksturīgi
Sasar:Kaut kas tomer nav kartiba ar jauno reitingu sistemu:
Balsojums Dzēst ir salabots un nu jau strādā kā nākas.
Laciz:pilniigaa pakaljaa ar tiem jaunajiem reitingiem..... shmoreetaaji
Kas tieši ir pakaļā?
smartins:A kas notiks ar fototopa sadaļu "visu laiku labākās bildes"? Pēc jaunā standarta, rādās, ka neviena bilde tuvākajā laikā tur neiekļūs. Ja vispār iekļūs.
To mēs redzēsim pēc laika. Nevajag aizmirst, ka SW koeficents var būt arī 1,1... Tas, ka tagad daudziem tas ir zem 0,8 nenozīmē, ka tā būs arī pēc mēneša...
Schnircks:Kāpēc- tāpēc, ka visi ir +/- vienādi neapmierināti
Nu ņemot vērā, ka par jauno SW koeficentu no 3000 šodienas fbloga apmeklētājiem forumā ir sacepušies kādi 10, tad 0,3% ir grūti nosaukt par VISIEM!
haralds:tobiš atkarājas no SW uz balsošanas brīdi, bet turpmāk tam līdz nepeld?
Nezinu vai pareizi sapratu jautājumu, bet atbilde ir: bildes balsojums nofiksējas ar tekošo SW un turpmāk nemainās. Tavs kardienas 555 balsojums ar 0,8 SW ir mazvērtīgāks par šodienas balsojumu 555 ar 0,9 SW.
Uggga:Ja jau tik ļoti vajag to sw koeficientu, tad davai koeficientu rēķinam pēc kategorijām. Citādi tagad, lai balss kaut ko nozīmētu, jābalso par visu pēc kartas, saproti vai nē. A tā sadalītos tauta pēc bildēšanas specifikas.
Nav jābalso par visu pēc kārtas. Balso par bildēm, kas tev patīk. Ja nu tā sagadījās, ka tev patīk tikai dažu autoru bildes... Neko darīt! Globāli skatoties, tava balss ir mazvērtīga. Kāpēc? Tāpēc ka tā nepienes nekādu sniegumu jauno foto censoņu attīstībā. Un nevajag pārprast, ka tas ir kaut kāds sods! Fotoblogs nav elitārs fotoklubs ar autoritatīviem fotogrāfiem un foto šedevru izstādēm. Fotoblogs ir smilškaste. Automatizētais lietotāju ģenerētā satura pašmācības community portāls.
2r:Man ir 0.58 - izradas, ka esmu shvaks balsotajs - balsoju par taam, kas iekriit aciis un savu favoriitu jaunajaam bildeem, ja paspeeju pamaniit
Iespējams, ja tu pasekotu līdzi saviem balsojumiem, pārsteidzoši atklātu, ka favorītu jaunās bildes tavos balosjumos dominē
zazis:es pagaidām vispār nesaprotu kā reķinās tas SW. šodien ne pa vienu bildi neesmu balsojis, bet man ir 0.89... Vēl pastaigājot pa šodienas galeriju atradu dīvainības bilde nr.1 2 balsis reitings 4.5 bilde nr. 2 2 balsis reitings 3.87
SW netiek rēķināts no ŠODIENAS balsojumiem. Tagad katra cilvēka balsojumam ir atšķirīga vērtība. Tavs 555 ar SW 0,89 ir augstāks par 2r 555 ar SW 0,58, līdz ar to, tā bilde pie kuras nobalso TU saņem vairāk vērtējuma punktus nekā tā par kuru nobalso 2r
smartins:Vai nu man rādās, jo pievēršu tam pastiprinātu uzmanību, vai nu tiešām tagad pie kritizējamām bildēm sākuši vairāk likt atzīmes arī zem 555
Tas tiešām būtu lieliski, bet nevajag steigties ar secinājumiem
Droperidol:Taču palieku pie pamatatziņas, ka visa pamatā ir pilnīgi ačgārns pieņēmums, ka vērtīgāks balsojums ir tam, kas balso vairāk, nevis tam, kas komentē vai fotogrāfē kvalitatīvāk.
Pirmkārt, vērtīgāks balsojums NAV tam, kas balso vairāk. Nezinu, no kurienes šis ir rauts! Vērtīgāks balsojums ir tam, kas vērtē FOTOGRĀFIJAS, neviss autorus. Konkrēti var par piemēru paņemt mani. Ar visu to, ka mana balsošanas frekvence ir 2 līdz 3 balsojumi nedēļā, mans SW koeficents ir 0,99... Tam nav nekāda sakar ar to cik BIEŽI es balsoju!
Otrkārt, ja tu spētu matemātiski noformulēt ko nozīme "kvalitatīvs komentārs" vai "kvalitatīva fotogrāfija", tad esmu gatavs tevi uzklausīt. Atkārtoju MATEMĀTISKI noformulēt.
Ungus:Man kaut kā šitā sistēma neiet pie sirds
iemesls?
Gita_B:Man arī nē. Vecajai sistēmai nebija nekādas vainas, tagad kaut kāds haoss iestājies... Fototopā visas bildes pēc vecās vērtēšanas sistēmas. Tad sanāk, ka pēc jaunās sistēmas tops izveidosies tik pēc nedēļas? Neko tagad nevar saprast..
vai tiešām nav tās pacietības vismaz nedēļu pagaidīt? Pašlaik ir pārejas posms. Pavisam drīz jaunā vērtēšanas sistēma sāks uzrādīt rezultātus, bet pagaidām bišku jāpaciešas. Roma nav vienā dienā uzbūvēta!
Vits:Vai ir kāds skaidrojums (populārs) kā veidojas līdzvērtīgs reitings (5.99) bildei ar 40mit Patīk un bildei ar 60mit 555 no kuriem turpat puse ir izcili. Žēl. Spēle kļūst neinteresanta, ja tās noteikumi ir zināmi tikai tās tiesnešiem.
Tagad katra cilvēka balsojumam ir atšķirīga vērtība. Tavs 555 ar SW 0,89 ir augstāks par cita lietotāja 555 ar SW 0,58, līdz ar to, tā bilde pie kuras nobalso TU saņem vairāk vērtējuma punktus nekā tā par kuru nobalso cits lietotājs Spēles noteikumi - BALSOJIET PAR FOTOGRĀFIJĀM neviss par AUTORIEM. Un viss būs kārtībā Matemātiskas kalkulācijas atstājie mūsu ziņā.
----------
Nu visiem būšu attbildējis? Vai ir vēl kāds jautājums?
Eliks:Nu visiem būšu attbildējis? Vai ir vēl kāds jautājums?
Laikam, lai atbildētu "jā", nepieciešama papildus analīze.
Eliks:
alvils:Nav iespējams konkurēt sistēmā, kur maksimālā atzīme 6 ar sistēmu, kur bildes mierīgi sasniedz 6.7, vai ne? Līdz ar to vecā ir vai nu jāneitralizē vai jāpārrēķina.
Pārāk daudz kategorisku "JĀ..." vārdu.
Tā nav atbilde. Bet arī manis uzdotais tā īsti nebija jautājums. Ja manis teikto pārfrāzē par jautājumu, tad tas ir apmēram tāds, vai tiks darīts kaut kas, jebkas, lai vecās sistēmas bildes nepadarītu jaunās par mazvērtīgām, nevajadzīgām, nenovērtētām utt.
Atbilde "Pārāk daudz kategorisku "JĀ..." vārdu." šai gadījumā laikam nozīmē vienkārši "NĒ". Žēl.
Sveikiņi! Notestēju vakar vakarā jauno SW zistēmu. Mans SW bija 0,69. Patika pilnīgi visas 12.janvāra bildes pēc kārtas. Apmēram vienu stundu tas prasīja. Nu re- un šorīt mans SW jau 1.01. Vērtīgs esmu kļuvis. Kautkā jau nu pārāk vienkārši tas viss...
Oja:Sveikiņi! Notestēju vakar vakarā jauno SW zistēmu. Mans SW bija 0,69. Patika pilnīgi visas 12.janvāra bildes pēc kārtas. Apmēram vienu stundu tas prasīja. Nu re- un šorīt mans SW jau 1.01. Vērtīgs esmu kļuvis. Kautkā jau nu pārāk vienkārši tas viss...
Cooper:Interesanti ... kāpēc nenofiksētais reitings mēdz pēkšņi nokristies par 1 vai 2 simtdaļām?
Ak dievs! Un kāds vēl pēc šāda teikuma apgalvo, ka cilvēkiem nevajag reitingus?
Nekad neesmu apgalvojis, ka tos nevajag. Un nesaku arī, ka tie būtu kaut kas īpašs.
Ir tāds datorista niķis izpētīt, kas lācītim vēderā un tāpēc jau rodas arī šādi jautājumi ;-) Bet atbilde pēc būtības tā arī netika sniegta. Ja reiz tiek veiktas kādas izmaiņas, tad nevajadzētu būt grūti arī tās spēt sakarīgi izskaidrot. Būs mazāk spama un cepšanās forumā, savukārt "administrācija" varēs laiku veltīt lapas uzlabošanai nevis
Lai atbildēt uz tavu iepriekšējo "ģeniālo" ieteikumu par moderātoriem es patērēju 15 min. Priekškam? Vari būt doršs, "atbildi pec butibas" saņem atbildes cienīgi jautājumi.
Vari būt drošs - jo sakarīgāk skaidrosiet kas izdarīts, jo mazāk laika tērēsiet uz "ģeniāliem" ieteikumiem.
NIN, nozīme ir balsojuma vērtībai, nevis balsojumu skaitam. Problēma vienīgi ir balsojuma vērtības aprēķinā. Manuprāt, pēcvakardienas novērojumi, vērtīgākās balsis ir tikušas ne tiek vērtīgākajiem un fotolietās zinošākajiem fotoblogeriem. subjektīvi, protams.
tam, kurš visiem saklikšķina novērtējumus, bildēs neiedziļinoties, nevajadzētu iegūt vērtīgākā vērtētāja statusu...
Abi kadri atkārtosies bezgalīgās, līdzīgās variācijās. Abi ir pietiekami bezpersoniski un atturīgi vēsta par kaut ko, kas saprotams vai tīkams galvenokārt fotoblogerim, kas tos fiksējis. Nav ne skats no manas mājas loga, ne mana meitene, par kuru tīksmināties, tā teikt.
Balsošana par visu nemanot ievelk vāveres ritenī. Vērtēts tiek viss, novērtēts reti kas.
Njah, sanāk tā, kad man, personīgi, no bloga patīk kādu 10-15 fotogrāfu bildes, kuras praktiski vienmēr ir laba jo krietni lielākā daļa, piedodiet, neko prātīgu netaisa, līdz ar to man ir mazs SW krāniņš, un mana balss šim autoram neko vairs nedos ... Alvil, tā neko balsojuma ērtība 15vs 52 t.i 3.5X vērtīgāki balsojumi .. atšķirība varētu būt 0.8-1.2x romēžās, bet ne jau 3.5 reizes ...
Visu cieņu Elikam, kurš pusnakti ir sēdējis, lasījis komentārus un rakstījis atbildes. Bet tomēr uz visiem jautājumiem nav atbildējis. Man interesētu atbilde no administrācijas puses uz šo jautājumu: Vai tiks pārrēķināti bilžu reitingi vecajām bildēm pēc jaunās sistēmas?, lai ir kaut kāda loģiskā sakarība un sasaiste vecajai sistēmai ar jauno. Jo tad sanāks tā kā Vilberto rakstīja, ka "visu laiku labāko bilžu tops" tā arī paliks bez izmaiņām, jo neviena bilde pēc jaunās vērtēšanas sistēmas tajā topā nekad neiekļūs.
Schnircks: Kāpēc- tāpēc, ka visi ir +/- vienādi neapmierināti
Nu ņemot vērā, ka par jauno SW koeficentu no 3000 šodienas fbloga apmeklētājiem forumā ir sacepušies kādi 10, tad 0,3% ir grūti nosaukt par VISIEM!
Tas, ka pārsvarā visi klusē, tas nav nekāds brīnums. Ņemot vērā mūsu sabiedrības strausa sindromu jebkurā jomā, tad arī esam tikuši tur, kur esam. Kaut vai par piemēru neskaitāmas reizes esmu redzējusi, ka vienaudži aiztiek kādu tramvajā vai uz ielas, visi iet garām un izliekas pilnīgi par beigtiem. Bet, kad esmu piegājusi klāt un pajautājusi stingrā balsī Kas te notiek?, puisīts pēc tam man pasaka paldies. Arī kaut vai vecāku sapulcēs skolās un bērnudārzos, visi vienmēr klusē, tikai kad viss pasākumsir beidzies, aiz muguras sāk cepties. Tāpēc arī nav nekāds brīnums te, ka izsaka viedokli tikai daži cilvēki, pārējie vienkārši klusē un plūst pa straumei. Tādi jau mēs, latvieši, esam.. Bet tā arī pēc būtības nesapratu - priekš kam bija jātērē tik dārgais adminu un programmētāju laiks, lai ieviestu jauno sistēmu? Ar ko tā ir labāka par veco? Priekš kam vajadzīgs ir tas SW koeficients? Kādu progresīvu labumu tas dod man kā Fotobloga lietotājai?
Jāā,nekad nebiju domājis ka tie virtuālās spalvas pucējošie reitingi ir tik svarīgi TIK daudziem blogeriem!!! Lidz šim biju novērojis tikai praktiski vienu neārstējamu slimnieku! Mīļie cilvēki,ko tas maina jūsu dzīvē??? Ja ir laika, skatiet galeriju un pasakiet blogerim ka viņa bilde jums patīk,ja ir vairāk laika uzrakstiet pie bildes,no žanra kur ko jēdzat,kā jūsuprāt būtu labāk,ko uzlabot!!! Kritikai,nekritikai...Cik blogā ir lietotāju kas kaut bikk ko jēdz no sfēras kur darbojos es???? Ar tiem pašiem kas jēdz regulāri varu apspriest šauri specifiskās lietas,bet tas manu netraucē blogā parādīt visplašākajām cilvēku masām ka putni nav tikai mājas baloži un tauku zīlītes.Un ja kaut vienam no viņiem smadzeņkrokā kaut kas no tā aizķeras-esmu laimīgs!!!
NIN, pirms uzrakstīt to ko tu uzrakstīji, izlasīji manas atbildes?
alvil, ja tevis teikto nepārfrāzē par jautājumu, tad tas izklausās aptuveni tā, ka programmētājiem un administrātoriem kaut kas ir obligāti jādara, pie tam steidzami un tagad, jo tu t;a teici. Iemesls kāpēc tas ir JĀDARA gan nav skaidrs. Tu pat neesi gatavs pagaidīt nedēļu, lai redzēt, kā jaunā formula izvērtīsies un kā būs REALITĀTĒ un jau 100% apgavlo, ka būs tā un šitā... Piedod vecīt, tev nav ienācis prātā, ka tu varbūt kļūdies savā ieteikumā?
Oja, nu vot šoti es saprtou. Rīcības cilvēks, ne tā kā te pārējie čīkstuļi. Malacis.
Cooper, atbilde pēc būtības - jau 10. reizi šajā topikā BALSOJIET PAT FOTOGRĀFIJĀM! Tā ir vistiešākā atbilde. Ko tu vēl gribi? Formulu? To gan es neattklāšu. Pajautā Larijam Page, lai šis pasaka tev Google Page Rank formulu! Diez vai...
McJanis, akūti nepieciešama opcija
Gita_b, atbilde uz tavu jautājumu par topu - netiks pārrēķināta. Pagaidām neredzu iemeslu, kāpēc tas būtu jādara. Un es tevi varu nomierināt, dārgais administrācijas laiks netika tērēts lieki Nu jau 11. reizi atkārtošu - tas tika darīts, lai cilvēki sāktu balsot par FOTOGRĀFIJĀM, nevis AUTORIEM. Vai tā būs. vai nē, to ne tu ne alivls, ne Alloxa NEVAR TAGAD PATEIKT. Kaut gan ļoti cenšaties kaut ko 100% apgalvot.
Elton, tu arī neuzmanīgi lasīji. Balsojums NEPAZEMINA bildes reitingu. Tas vai nu palielina, vai neietekmē vispār.
Eltons:Man patīk. Ja mana mazvērtīgā balss zem labas bildes pazemina tās reitingu un arī manas balss vērtību tad es neredzu motivāciju balsošanai vispār.
Bet Tu Valdi nebalso,bet uzraksti cilvēkam ka patīk,ja patīk,un, ja ir daudz laika, apgaismo kādu censoni ko viņa bildē varētu izdarīt labāk,ja Tev liekas ka tam ir vērts veltīt savu laiku!
Reitingu/topu sadalju pirmoreiz atveeru tad, kad te forumaa saakaas njemshanaas par to... Nu, paskatiijos. Neesmu strauss, kuram ir vienaldziigs manas balss svars, man vnk pouj taas tabulas. Bijushas-nebijushas. Gribu-nobalsoju, negribu-nebalsoju. Un ja balsoju, tad par taam, kuras favoriitos un taa ar turpinaashu. Un juutos normaali. Paldies! P.S., bet tas, ka censhaas un izgudro visaadas gudras reitingu formulas-tas labi-labs smadzenju treninjsh un taa.
Eliks - kāpēc pie bildēm kas izliktas apskatei ir tikai "patīk" vai "dzēst" bet nav opcijas "nepatīk"????? Jo starp dzēst un nepatīk ir milzīga atšķirība
Paldies! Skaidrs. Tātad, ja es reizi dienā, cik nu man laiks, nobalsoju par labām bildēm, kas sakritības dēļ var piederēt vieniem un tiem pašiem autoriem bet neinteresantās ignorēju, tad mana balss vērtība ātri vien nokrītas līdz nullei un es varu būt brīvs no balsošanas? Tāds bija jaunās formulas ieviešanas mērķis?
Eltons:Paldies! Skaidrs. Tātad, ja es reizi dienā, cik nu man laiks, nobalsoju par labām bildēm, kas sakritības dēļ var piederēt vieniem un tiem pašiem autoriem bet neinteresantās ignorēju, tad mana balss vērtība ātri vien nokrītas līdz nullei un es varu būt brīvs no balsošanas? Tāds bija jaunās formulas ieviešanas mērķis?
Mulkjiibas! Tas bij domaats, lai Tu balsotu par vieniem un tiem pashiem, kaa liidz shim, un pastarpinaati, paareejo laiku bototu visas paareejaas bildes!
Eltons:Paldies! Skaidrs. Tātad, ja es reizi dienā, cik nu man laiks, nobalsoju par labām bildēm, kas sakritības dēļ var piederēt vieniem un tiem pašiem autoriem bet neinteresantās ignorēju, tad mana balss vērtība ātri vien nokrītas līdz nullei un es varu būt brīvs no balsošanas? Tāds bija jaunās formulas ieviešanas mērķis?
Es jau arī tā sapratu , bet mēs laikam ar Tevīm esam pa seniem , lai saprastu jaunās vīzijas , tā kā vecais , ejam pensijā
Eltons:Man patīk. Ja mana mazvērtīgā balss zem labas bildes pazemina tās reitingu un arī manas balss vērtību tad es neredzu motivāciju balsošanai vispār.
Bet Tu Valdi nebalso,bet uzraksti cilvēkam ka patīk,ja patīk,un, ja ir daudz laika, apgaismo kādu censoni ko viņa bildē varētu izdarīt labāk,ja Tev liekas ka tam ir vērts veltīt savu laiku!
Es jau pārsvarā tā arī daru. Tagad tas viss tiek novienkāršots: mana balss neko neietekmē, līdz ar to nav jāpiepūlas domāt par cīpariem. Kā kau teicu, man patīk.
zazis:Eliks - kāpēc pie bildēm kas izliktas apskatei ir tikai "patīk" vai "dzēst" bet nav opcijas "nepatīk"????? Jo starp dzēst un nepatīk ir milzīga atšķirība
Tāpēc, ka forumā ir tikai viens cilvēks - VDF, kurš neprot bildēt, bet daudz runā. Uzradīsies vēl kāds tikpat vājš autors, būs iespēja divreiz spiest "Dzēst".
zazis:ox3r - bet autors nezinās ka ir daļa kam bilde nepatīk un domās ka viss ir kārtībā. Un kāpēc "dzēst" var likt tikai 1 bildei?
Par dzēšanu skaidrs: lai Alloxa neieietu Tavā galerijā un zem visām Tavām bildēm nesaliktu "dzēst" kā viņš to darīja pirms ierobežojumiem. Tagad nabagam tikai reizi dienā tas prieks.
Oja:Sveikiņi! Notestēju vakar vakarā jauno SW zistēmu. Mans SW bija 0,69. Patika pilnīgi visas 12.janvāra bildes pēc kārtas. Apmēram vienu stundu tas prasīja. Nu re- un šorīt mans SW jau 1.01. Vērtīgs esmu kļuvis. Kautkā jau nu pārāk vienkārši tas viss...
*** Eliks : Oja, nu vot šoti es saprtou. Rīcības cilvēks, ne tā kā te pārējie čīkstuļi. Malacis. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eliks: Cooper, atbilde pēc būtības - jau 10. reizi šajā topikā BALSOJIET PAT FOTOGRĀFIJĀM! Tā ir vistiešākā atbilde. Ko tu vēl gribi? Formulu? To gan es neattklāšu. Pajautā Larijam Page, lai šis pasaka tev Google Page Rank formulu! Diez vai...
Nu ja tā formula ir tik slepena tad es neko negribu :P
Runājot par balsošanu ... iesaku izlasīt Eltona komentāru. Bet par pārējo - laiks rādīs.