forum.gif
Pirmās pārmaiņas
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Pirmās pārmaiņas
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 12.01.10 09:29
 citēt
Ja vakar manām pedējām bildēm bija 6,45-6.46-6,45,tad šorīt skatos,pie bildēm kurām Eliks pielicis PATĪK,reitings nokrities uz 6,35-6,36-6,35 ,vai kaut ko neesmu sapratis?:))))))))
Publicēts: 12.01.10 09:34
 citēt
E_E:Ja vakar manām pedējām bildēm bija 6,45-6.46-6,45,tad šorīt skatos,pie bildēm kurām Eliks pielicis PATĪK,reitings nokrities uz 6,35-6,36-6,35 ,vai kaut ko neesmu sapratis?:))))))))

Vari aprēķināt Elika SW koeficientu.
(Skat. EW tēmu blakus)
Publicēts: 12.01.10 09:34
 citēt
Publicēts: 12.01.10 10:47 labots
 citēt
Pirms apokalipses:

autora vieta - 325
fotOgrāfa vieta - 213

pēc:

autora vieta - 219
fotOgrāfa vieta - 219
Publicēts: 12.01.10 11:48
 citēt
Sanāk tā, ka vērtīgāka balss ir tam, kas visiem pēc kārtas liek 5,5,5, vai arī es ko nepareizi sapratis būšu??
Publicēts: 12.01.10 12:17
 citēt
Viņi gan agrāk, gan tagad vērtē viss aktīvāk no visiem lietotājiem un līdz ar to maina arī topu. Nekas tur nemainās. Bet jebkurā gadījumā visu izšķir balsu skaits, jo vairāk, jo labāk.

Mainās tikai tādiem, kuri ienāk 1x pa dienu blogā un iedod izcili draugam un ar to balsošana ir beigusies!
Publicēts: 12.01.10 12:25
 citēt
šobrīd topā sniegotas ainavas un putniņi... sen nebiju skatījusies, bet bez pāsteigumiem... un nez vai tur kaut kas īpaši mainīsies...
Publicēts: 12.01.10 12:41
 citēt
Viņi gan agrāk, gan tagad vērtē viss aktīvāk no visiem lietotājiem un līdz ar to maina arī topu,.

Diez ko nepatīk, ka šādi pārprogrammē un pārdefinē jēdzienus.

Tā jau var pateikt, ka šņabja dzērājs aktīvi stimulē kādu konkrētu ekonomikas nozari, atbalsta uzņēmumu.

Ne tik daudz vērtē, cik drīzāk spaida pogas.
Publicēts: 12.01.10 12:43 labots
 citēt
Vanderfons:
Viņi gan agrāk, gan tagad vērtē viss aktīvāk no visiem lietotājiem un līdz ar to maina arī topu,.

Tā jau var pateikt, ka šņabja dzērājs aktīvi stimulē kādu konkrētu ekonomikas nozari, atbalsta uzņēmumu.

Vēl jāņem vērā, ja visi balsos par visiem (minētie lietotāji), tad viņi nobalso par visām topa bildēm un sanāk, ka reāli neko neiespaido un tieši tad viena mazā balss var ietekmēt vietu topā

Visas šīs formulas ir jāskatās nevis ar diviem vai trijiem vērtējumiem, bet gan 50 un vairāk. Tādas bildes arī nonāk topā.
Publicēts: 12.01.10 12:51
 citēt
Vanderfons:Viņi gan agrāk, gan tagad vērtē viss aktīvāk no visiem lietotājiem un līdz ar to maina arī topu,.

Ko tad atbalsta dzērājs???
Publicēts: 12.01.10 13:31
 citēt
Ko tad atbalsta dzērājs?

Sienu.
Publicēts: 12.01.10 18:25 labots
 citēt
www.fotoblog.lv... Nobalsots:50 Reitings:6.4 :exciting:
www.fotoblog.lv... Nobalsots:57 Reitings:5.83 k/k galīgi greizs, jaunajā vērtejumu sistēmā!!! :face-crying:
Publicēts: 12.01.10 18:29
 citēt
Viss ir pareizi. Man bilde sudigaka.
Publicēts: 12.01.10 18:50
 citēt
sviests tas viss, vajag kvalitāti, bet ne balsojumu skaitu!!! man svarīgāks ir skatītāja koments bildei, ne kārtējais "patīk"
Publicēts: 12.01.10 19:02
 citēt
katrā ziņā tie šodienas cipariņi, gandrīz visi zem 6, izskatās amizanti :bad_smile:
Publicēts: 12.01.10 19:16
 citēt
Schnircks:
daiga_a:katrā ziņā tie šodienas cipariņi, gandrīz visi zem 6, izskatās amizanti :bad_smile:

Amizantāk izskatījās tie bezpamatojuma 6+

kāpēc "bezpamatojuma" = tu man - es tev!!! kamēr nebūs anonīma posta un balsojuma, tikmēr nebūs normālu komentu :face-wink:
Publicēts: 12.01.10 19:27
 citēt
Alloxa:kamēr nebūs anonīma posta un balsojuma, tikmēr nebūs normālu komentu

Nu slikti, ka tu to nespēj - uzrakstīt normālu komentāru, bez vilinošiem, bet sīkiem balsojuma cipariem. Neglītā gaismā parādi sevi ...
Publicēts: 12.01.10 19:33
 citēt
daiga_a:katrā ziņā tie šodienas cipariņi, gandrīz visi zem 6, izskatās amizanti :bad_smile:
hehe - tas tikai nozīmē, ka formula mainīsies ...:big_smile:
Publicēts: 12.01.10 20:11
 citēt
Alloxa:
Schnircks: Amizantāk izskatījās tie bezpamatojuma 6+

kāpēc "bezpamatojuma" = tu man - es tev!!! kamēr nebūs anonīma posta un balsojuma, tikmēr nebūs normālu komentu :face-wink:
es tikai nesaprotu... kri ir tie "vinji" vinjiem un otraadi... es nobalsoju labi ja pa divaam trim bildeem dienaa un taapat balso... blje, cuukas... vot alloxa - goda viirs, sen nav balsojis, cuuka, pat neskataas vairs manas bildes.....:face-devil-grin::face-crying::face-kiss:
Publicēts: 12.01.10 20:26
 citēt
Skatot dažus nejauši paķertus profilus – visiem autora vieta kļuvusi vienāda ar fotogrāfa vietu. Man arī, un autora reitings, maita gatavais, tā nogāzies, ka nebeidzu raudāt. Ja tā iecerēts, komentāru nav, tikai nezinu, kāpēc vērts abus parametrus vispār uzskaitīt. Ja nu tomēr kāda kļūdiņa?
(Turpinu raudāt un spārdīt galda kāju)
Publicēts: 12.01.10 20:30
 citēt
Man bija cerība tuvākā laikā ielāčot pirmajā tūkstotī, bet nometa mani tā lejā, kur biju tiko ienākot šeit :(
Publicēts: 12.01.10 20:34
 citēt
tagad viss gudrāk i nelikt bildes :money:
lai tik visi bāž savus jaunos gara darbus un dabon 5.2 es sedēs uz veciem 6.3 un tik palikšu krutāks
Publicēts: 12.01.10 20:34
 citēt
zazis:Man bija cerība tuvākā laikā ielāčot pirmajā tūkstotī, bet nometa mani tā lejā, kur biju tiko ienākot šeit :(

Bez reportāžām, bloga rakstiem un fotoskolām... Tiešām ceri uz brīnumu? :)
Publicēts: 12.01.10 20:38
 citēt
man vispār problēmas. Nezinu kurā vietā biju pirms kaut kādām izmaiņām.
un vēl lielāka problēma ir tā, ka pat nezinu kur jāskatās lai noskaidrotu tagadājo vietu reitingā. Pasviediet ceļu kur to var ieraudzīt.
Nevarēšu aiziet gulēt kamēr neapskatīšos. :(

Būtībā lasu un brīnos. Pieauguši cilvēki, bet tā kā mazi zīdaiņi ņemas par kaut kādiem reitingiem un balsojumu punktiem. Pareizi Romis rakstīja, nav svarīgi tie punkti.
Publicēts: 12.01.10 20:40 labots
 citēt
Andreass:Pareizi Romis rakstīja, nav svarīgi tie punkti.

Svarīgi nav, za to interesanti :D
Publicēts: 12.01.10 20:40
 citēt
Smartins - es vairs uz neko neceru.....

didams - gan jau admini izdomās kādu fīču lai tevi nolidinātu zemāk, piemēram, tie kas katru nedēļu neieliek vismaz 1 bildi tiem no reitinga nost 0.01 punkts ;)
Publicēts: 12.01.10 20:41
 citēt
waldis_:Sanāk tā, ka vērtīgāka balss ir tam, kas visiem pēc kārtas liek 5,5,5, vai arī es ko nepareizi sapratis būšu??
Tu pareizi saprati ... kā ox3r rakstīja - jo vairāk, jo labāk. Un vispār uz bildēm vari neskatīties - spied tikai pogas ...;):D
Publicēts: 12.01.10 20:42
 citēt
Svarīga nav kvantitāte, bet gan dažādība!!!!
Publicēts: 12.01.10 20:44
 citēt
bl... nesaprotu... kam nah vajadziiba dazhaadiiba... nu neveershu valjaa saulrietus un kakjiishus...
Publicēts: 12.01.10 20:45
 citēt
ox3r:Svarīga nav kvantitāte, bet gan dažādība!!!!
Tieši tā - autorus vari neskatīt, bildes arī - pēc haotiska principa spied pa pogām ...:big_smile: :bad_smile:
Publicēts: 12.01.10 20:46
 citēt
Ar fotolatiem varēs pacelt sava balsojuma vērtību? :D
Publicēts: 12.01.10 20:47
 citēt
Zazis tu izjauci manu svētlaimi :D
Publicēts: 12.01.10 20:50 labots
 citēt
es jau cerēju ka janvāra apvērsuma rezultātā slepus iekļūšu topā :face-sad:
Publicēts: 12.01.10 20:54
 citēt
smartins:Ar fotolatiem varēs pacelt sava balsojuma vērtību? :D

Nevis fotolatiem, bet gan Latvijas latiem :D :D :D
Publicēts: 12.01.10 20:57
 citēt
sistēmas,koeficienti,aprēķini un beigās REITINGI!!!!!!
diez vai ir kāda "pareizā"formula,labas bildes esamību varētu piefiksēt kāda zinošu cilveku kopa.Blogā,kur cieņā čomošanās,ap------a ,atbildes balsojumi un citas sabiedrībai piemītošas īpatnības,naivi būtu visu notiekošo uztvert pārāk nopietni.
no viena grāvja ārā,otrā iekša....bet nu ir ko tautai noņemties.....
Publicēts: 12.01.10 21:10
 citēt
Var jau aizbildināties ar vēlmi aktivizēt balsošanu.
Kārtis rokās un ceļavēju jaunajiem censoņiem, kuriem noteikti IR TIESĪBAS savā saitā eksperimentēt kā vien to sirds vēlas.

Taču palieku pie pamatatziņas, ka visa pamatā ir pilnīgi ačgārns pieņēmums, ka vērtīgāks balsojums ir tam, kas balso vairāk, nevis tam, kas komentē vai fotogrāfē kvalitatīvāk.
Publicēts: 13.01.10 19:28
 citēt
Nu tas, ka parādīsies tendences, kā kurš balso, tas ir interesanti, bet galīgi aplama ir vērtēšanas sistēma. Tad jau tagad labās bildes topā neiekļūs?
Publicēts: 13.01.10 19:39
 citēt
Droperidol:Var jau aizbildināties ar vēlmi aktivizēt balsošanu.
Kārtis rokās un ceļavēju jaunajiem censoņiem, kuriem noteikti IR TIESĪBAS savā saitā eksperimentēt kā vien to sirds vēlas.

Taču palieku pie pamatatziņas, ka visa pamatā ir pilnīgi ačgārns pieņēmums, ka vērtīgāks balsojums ir tam, kas balso vairāk, nevis tam, kas komentē vai fotogrāfē kvalitatīvāk.

es teiktu "arii tam"
Publicēts: 13.01.10 19:56
 citēt
Visi reitingi ir sviests,un vienalga vai doma,siena ,sigā,blogā,erā u.t.t.:face-devil-grin:
Publicēts: 13.01.10 20:36
 citēt
nez, man izmaiņas īpaši netraucē, bet pats process nepatīk...aber katram jau savs punktieris, kāpēc blogā liek bildes, reportāžas blogus utt.
man vienalga, kāds sw vai kā tur man ir vai tiem, kas par manām bildēm balso...a ja nebalso, tātad mana ideja neaiziet, lieku citu..
neesmu blogā štata darbinieks par samaksu, tāpēc netērēju laiku, balsojot skaitļiem un komentējot bildes, kuru autori paši nebalso...izveidojas varbūt situācija: tu man - es tev...bet vai tas netraucē tikai tiem, kas paši lepni nebalso, bet gaida savas bildes novērtēšanu?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):