mans domāt tā: uz "apskatei" liek bildes jaunpienācēji /kā es/ un savācot noteiktā laikā /teiksim, gada/ noteiktu balsu skaitu /koeficentu /vidējo par visām bildēm// no "kritikas" licējiem /tobiš vecajiem un pieredzējušajiem/ es nokļūstu vecajo skaitā. te nu būtu pamats padomāt par izlidošnas iespējām no vecajo kastas /nav publicētas bildes, zems-rets vērtējums, netiek vērtēti citi dalībnieki un t.t./. jaunie vecajos nevērtē! ...ja nav slinkums, tad varat paplosīt šo ideju, ja nē - tad nē...
jams:mans domāt tā: uz "apskatei" liek bildes jaunpienācēji /kā es/ un savācot noteiktā laikā /teiksim, gada/ noteiktu balsu skaitu /koeficentu /vidējo par visām bildēm// no "kritikas" licējiem /tobiš vecajiem un pieredzējušajiem/ es nokļūstu vecajo skaitā. te nu būtu pamats padomāt par izlidošnas iespējām no vecajo kastas /nav publicētas bildes, zems-rets vērtējums, netiek vērtēti citi dalībnieki un t.t./. jaunie vecajos nevērtē! ...ja nav slinkums, tad varat paplosīt šo ideju, ja nē - tad nē...
....... Ģedovšķina!!....un pēc diviem gadiem dembelis!.
sūds ar sāpēm, stimulējošu azartu gribās! ieliku lielu puķi, sabalsoja tauta, reitings uzleca /pats pārliecinājos/ - pārāk vienkārši. da vēl tā pati draugu balsošana... nezinu kā jums, bet pat man, kurš par profiņu nekad nekļūs /bet pacīnīties gribās/, ir garlaicīgi.