forum.gif
Bilžu zagšana nikbildēm
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Bilžu zagšana nikbildēm
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 12.01.10 18:37 labots
 citēt
ne uzrādes uz avotu, ne uz autora piederību... tikai skaisti vārdi par augstu morāli, a rīcības - zemāk par plintusu...
img.fotoblog.lv... - www.fotoblog.lv... :face-wink:
Publicēts: 12.01.10 18:47
 citēt
Alloxa:ne uzrādes uz avotu, ne uz autora piederību... tikai skaisti vārdi par augstu morāli, a rīcības - zemāk par plintusu...
www.fotoblog.lv... :face-wink:

Mani tas neuztrauc, sen jau šī tipa rakstīto nelasu. :bad_egg:
Publicēts: 12.01.10 18:55
 citēt
daudzi nikbildēs izmanto < aizdomīgas > bildes, tas ir pupu mizas, ja zagtu bildi ieliek kā savu galerijā, vērtēšanai, tad ir cita lieta....:what:
Publicēts: 12.01.10 18:56
 citēt
kvadrātiekavu jānoņem, traucē linku atvērt.
Publicēts: 12.01.10 19:03
 citēt
negatIvs:daudzi nikbildēs izmanto < aizdomīgas > bildes, tas ir pupu mizas, ja zagtu bildi ieliek kā savu galerijā, vērtēšanai, tad ir cita lieta....:what:

A jā kā savu nikbildi... tadad drīkst bez visādām norādēm un avotu!? img.fotoblog.lv...
Publicēts: 12.01.10 19:10
 citēt
Quot licet Jovi, non licet bovi ...:))))
Publicēts: 12.01.10 19:22
 citēt
Alloxa - lai tak Fons priecājas par savu bezpersonību. Mums ir superīgas veču nikufoto. Ja Fons kā mīkstais jampampiņš nevar sakarīgu profileni parādīt, tad nekas tur nemainīsies - jo ne tikai Fona koks ir nokaltis, bet arī sakne ir sapuvusi ...;)
Publicēts: 12.01.10 19:24
 citēt
Pofig (c) Portreti.
Publicēts: 12.01.10 19:27
 citēt
varbūt ieniegumu policijā uzrakstīsim?
Domāju ka 99.9% nikbildes nav pašportreti bet kkā neesmu pamanījis kā kāds baigi iespringtu norādot savas nikbildes autoru.
Publicēts: 12.01.10 19:32 labots
 citēt
Alloxa:
negatIvs:daudzi nikbildēs izmanto < aizdomīgas > bildes, tas ir pupu mizas, ja zagtu bildi ieliek kā savu galerijā, vērtēšanai, tad ir cita lieta....:what:

A jā kā savu nikbildi... tadad drīkst bez visādām norādēm un avotu!? [url=http://img.fotoblog.lv/395/144/500.jpg
]http://img.fotoblog.lv/395/144/500.jpg[/url] cik daudzi savas nikbildes blogā ir paši bildējuši, kurš ir norādījis norādes....
mana nikbilde, norādes : uzņemta 1978g. fotoaparāts Fed - 2, filma ORWO UT - 18, pirms gada pārfotografēta ar Canon 350D , šopā konvertēta m/b....
pats no neta nikbildi neliktu, bet, ja kāds liek, pofig
Publicēts: 12.01.10 19:34
 citēt
p.s. kaut kāds gļuks :amazing:
Publicēts: 12.01.10 19:34
 citēt
Tak lai raksta kaut pāvestam un stāv forumā kā Ararats Lielo plūdu laikā. Alloxam un welnam pašiem nemaz nav profilbilžu. ir kaut kas lipināts, stiepts, duplicēts. Kaka.
Ja liktu uz balsošanu ...
Publicēts: 12.01.10 19:43
 citēt
Friidis:Quot licet Jovi, non licet bovi ...:))))
tas par bulli un vērsi? :grimace:
Publicēts: 12.01.10 20:02
 citēt
welns:
Alloxa:ne uzrādes uz avotu, ne uz autora piederību... tikai skaisti vārdi par augstu morāli, a rīcības - zemāk par plintusu...
www.fotoblog.lv... :face-wink:

... sen jau šī tipa rakstīto nelasu. :bad_egg:

pievienojos...
Publicēts: 12.01.10 20:04
 citēt
maņ ark ņihotjit tās, kas zog svešus bildiz! :anger:
Publicēts: 12.01.10 20:09 labots
 citēt
He, he, šoreiz Vanderfons uzkāpis uz varžacīm mūsu fotografam v zakoņe.
A šism savukārt nolēmis izskaidroties po poņaķijam.
Bet bazaru pats nefiltrē...
Ja jau pahani neko nesaka. tad arī tādiem petuškiem nav ko lēkāt.
Vot tāda feņa.
Publicēts: 12.01.10 20:09
 citēt
Alloxa:
welns: ... sen jau šī tipa rakstīto nelasu. :bad_egg:

pievienojos...
Alloxa... un kaa veel lasi - lasi, paarpublicee, citee.... :face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin:
Publicēts: 12.01.10 20:47
 citēt
Ko es domāju par šo tēmu?.. - a man pie kājas.:face-grin::face-grin:..psssssssss...
Publicēts: 12.01.10 21:13 labots
 citēt
Es justos, kā autors un kā modele, kas bildē, stipri apvainots, jā k/k Vafons izmantotu zagtu!!! foto, kā savu nikbildi!!! Bet ko domā admiņi??? vai zagt drīkst... bet par runāšanu, bez liekulības... - BANS!!! (es par Zaulonu)
Publicēts: 12.01.10 21:36
 citēt
Schnircks:
Alloxa:Es justos, kā autors un kā modele, kas bildē, stipri apvainots, jā k/k Vafons izmantotu zagtu!!! foto, kā savu nikbildi!!! Bet ko domā admiņi??? vai zagt drīkst... bet par runāšanu, bez liekulības... - BANS!!! (es par Zoulonu)

Mjā, par ko Zaulonu izbanoja?
Par veciem grēkiem. ;)
Publicēts: 12.01.10 21:44 labots
 citēt
Laciz:Alloxa... un kaa veel lasi - lasi, paarpublicee, citee

Ne dienas bez Alloxas nevēlamās, bezvērtīgās uzmanības VDF - un arī ne bez kaut kādiem komatu un tekstu savārstījumiem. Vēl viens skābais. :) Citē, kopē. ņemas ...
Bet izliekas par fotogrāfu. Neko citu, kā ņaudēšanu ap reitingu no viņa nemanu.

Aiziešu apskatīt viņa profilu, ko raksta par poga.lv.
Publicēts: 12.01.10 22:20
 citēt
Vanderfons:
Aiziešu apskatīt viņa profilu, ko raksta par poga.lv.

Oho!
Valtera vecais projekts arī tiek pieķēzīts?
Publicēts: 12.01.10 23:11
 citēt
hmzz ko diez tauta dziedaatu ja es profilbildei izmantotu kaada vieteejaa censoņa bildiit :D
Publicēts: 12.01.10 23:44
 citēt
atradi gan kam piesieties XD
Publicēts: 13.01.10 00:09
 citēt
Vilberto!
Ko tad es Tev izēdu?
Publicēts: 13.01.10 00:48
 citēt
he aļoha izdariju to ko es iedomājos :D
Publicēts: 13.01.10 01:10
 citēt
didams:hmzz ko diez tauta dziedaatu ja es profilbildei izmantotu kaada vieteejaa censoņa bildiit :D

didams, norautos banu, ko tad citu. :)
Publicēts: 13.01.10 01:30
 citēt
Shnirckis, par skiastām acīm. Par krīzi valstī. Par salstošiem bezpajumtniekiem. Par diršanu.

Pofig par ko.
Publicēts: 13.01.10 01:46 labots
 citēt
Eliks:Shnirckis, par skiastām acīm. Par krīzi valstī. Par salstošiem bezpajumtniekiem. Par diršanu.

Pofig par ko.

Tāds sociāli neiecietīgs blondais paliciss ko ?:):):) Ņem piemēru no Gļuka , šim ar darba vieta stressaina un REDZ taga laimīgs mierīgs priecīgs:):) Pie reizes apsveicini laimīgos GļukPeļus arī no manis:):)
Publicēts: 13.01.10 01:56
 citēt
Luni, a es nekad neesmu bijis sociāli iecietīgs. :)

sveicienus nodošu
Publicēts: 13.01.10 09:41
 citēt
Ok, vairumam ir vienalga, kā redzams no atbildēm, bet miera labad - un arī tādēļ, ka Alloxa savu lipinājumu ir aizvācis, var aprobežoties ar fonu pēc sistēmas noklusējuma.
Kā jau forumiem raksturīgi, tajos vairāk lieto nevis reālas fotogrāfijas, bet avatarus - personas grafisku attēlojumu virtuālajā vidē. Avataram nav jābūt reālai pases tipa fotogrāfijai.

Diskusija par NEKO. Atvainojos gar zemi notriektajiem un šokētajiem.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):