ne uzrādes uz avotu, ne uz autora piederību... tikai skaisti vārdi par augstu morāli, a rīcības - zemāk par plintusu... img.fotoblog.lv... - www.fotoblog.lv...
Alloxa - lai tak Fons priecājas par savu bezpersonību. Mums ir superīgas veču nikufoto. Ja Fons kā mīkstais jampampiņš nevar sakarīgu profileni parādīt, tad nekas tur nemainīsies - jo ne tikai Fona koks ir nokaltis, bet arī sakne ir sapuvusi ...
varbūt ieniegumu policijā uzrakstīsim? Domāju ka 99.9% nikbildes nav pašportreti bet kkā neesmu pamanījis kā kāds baigi iespringtu norādot savas nikbildes autoru.
negatIvs:daudzi nikbildēs izmanto < aizdomīgas > bildes, tas ir pupu mizas, ja zagtu bildi ieliek kā savu galerijā, vērtēšanai, tad ir cita lieta....
A jā kā savu nikbildi... tadad drīkst bez visādām norādēm un avotu!? [url=http://img.fotoblog.lv/395/144/500.jpg
]http://img.fotoblog.lv/395/144/500.jpg[/url] cik daudzi savas nikbildes blogā ir paši bildējuši, kurš ir norādījis norādes.... mana nikbilde, norādes : uzņemta 1978g. fotoaparāts Fed - 2, filma ORWO UT - 18, pirms gada pārfotografēta ar Canon 350D , šopā konvertēta m/b.... pats no neta nikbildi neliktu, bet, ja kāds liek, pofig
Tak lai raksta kaut pāvestam un stāv forumā kā Ararats Lielo plūdu laikā. Alloxam un welnam pašiem nemaz nav profilbilžu. ir kaut kas lipināts, stiepts, duplicēts. Kaka. Ja liktu uz balsošanu ...
He, he, šoreiz Vanderfons uzkāpis uz varžacīm mūsu fotografam v zakoņe. A šism savukārt nolēmis izskaidroties po poņaķijam. Bet bazaru pats nefiltrē... Ja jau pahani neko nesaka. tad arī tādiem petuškiem nav ko lēkāt. Vot tāda feņa.
Es justos, kā autors un kā modele, kas bildē, stipri apvainots, jā k/k Vafons izmantotu zagtu!!! foto, kā savu nikbildi!!! Bet ko domā admiņi??? vai zagt drīkst... bet par runāšanu, bez liekulības... - BANS!!! (es par Zaulonu)
Alloxa:Es justos, kā autors un kā modele, kas bildē, stipri apvainots, jā k/k Vafons izmantotu zagtu!!! foto, kā savu nikbildi!!! Bet ko domā admiņi??? vai zagt drīkst... bet par runāšanu, bez liekulības... - BANS!!! (es par Zoulonu)
Laciz:Alloxa... un kaa veel lasi - lasi, paarpublicee, citee
Ne dienas bez Alloxas nevēlamās, bezvērtīgās uzmanības VDF - un arī ne bez kaut kādiem komatu un tekstu savārstījumiem. Vēl viens skābais. Citē, kopē. ņemas ... Bet izliekas par fotogrāfu. Neko citu, kā ņaudēšanu ap reitingu no viņa nemanu.
Aiziešu apskatīt viņa profilu, ko raksta par poga.lv.
Eliks:Shnirckis, par skiastām acīm. Par krīzi valstī. Par salstošiem bezpajumtniekiem. Par diršanu.
Pofig par ko.
Tāds sociāli neiecietīgs blondais paliciss ko ? Ņem piemēru no Gļuka , šim ar darba vieta stressaina un REDZ taga laimīgs mierīgs priecīgs Pie reizes apsveicini laimīgos GļukPeļus arī no manis
Ok, vairumam ir vienalga, kā redzams no atbildēm, bet miera labad - un arī tādēļ, ka Alloxa savu lipinājumu ir aizvācis, var aprobežoties ar fonu pēc sistēmas noklusējuma. Kā jau forumiem raksturīgi, tajos vairāk lieto nevis reālas fotogrāfijas, bet avatarus - personas grafisku attēlojumu virtuālajā vidē. Avataram nav jābūt reālai pases tipa fotogrāfijai.
Diskusija par NEKO. Atvainojos gar zemi notriektajiem un šokētajiem.