... es nevienu braakji neredzu. Papeeti ruusas plekjus un nodilumu un citas lietas. vienaadie elmenti atshkjiras, taa kaa tas nav kloneets shopaa. atradu shitajaa lapaa pokazuha.ru..., zem sadaljas ar nosaukumu СССР в картинках
... iedomaajos, ka tas vareetu buut ainavu bildeetaajiem, lai nobildeetu plataakaa lenkjii - nobildee un salipini abas bildes kopaa.
Ļipināt kopā divus atsevišķus kadrus no šitāda kropļa nav nekādas jēgas, tas izdarāms ar vienkāršu statīvu. Bet, ja domāts, ka divi kadri saiet kopā un iznāk panorāma 24x72 mm - varētu būt, tik kā būs ar fokusu filmas izliekuma vietā, kur tie kadri savienojas? Jo no priekšas nekādi kadru rāmīši nevar būt.
Schneider:tik kā būs ar fokusu filmas izliekuma vietā, kur tie kadri savienojas?
un kā būs ar to, ka pārsegsies bildes no 1 stikla un no otra? tas nepārprotami aparāts stereo bilžu uzņemšanai no ļoti smagi šķielējoša cilvēka viedokļa / skata (.)-ta
protams, ka padjobka. apmeeram ieskicee kur projeceejas abi kadri - daljeeji viens uz otra. mieriigi, ka shops. nav jau jaaklonee no viena aparaata divaam bildeem - var divu dazhaadu aparaatu bildes sakoloneet kopaa
Man interesē kā var ieskatīties skatu meklētājā Kādai jābūt spoguļu sistēmai iekšā lai skatu meklētājā projecētu atēlu no abiem objektīviem kopā, un vai vispār tāda spoguļu sistēma ietilptu tik mazā aparātā?
zoziitis:Man interesē kā var ieskatīties skatu meklētājā Kādai jābūt spoguļu sistēmai iekšā lai skatu meklētājā projecētu atēlu no abiem objektīviem kopā, un vai vispār tāda spoguļu sistēma ietilptu tik mazā aparātā?
a Tu neko neesi dzirdeejis par taalmeera kameraam???? spogulju sisteema.... nu dajosh....
zoziitis:Man interesē kā var ieskatīties skatu meklētājā Kādai jābūt spoguļu sistēmai iekšā lai skatu meklētājā projecētu atēlu no abiem objektīviem kopā, un vai vispār tāda spoguļu sistēma ietilptu tik mazā aparātā?
a Tu neko neesi dzirdeejis par taalmeera kameraam???? spogulju sisteema.... nu dajosh....
Nē,patiešām,nē Atvainojos par savu glupību, tag paguglēšu un papētīšu kas tas pa zvēru