forum.gif
WTF ir tas jeb divu objektivu fotoaparats
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / WTF ir tas jeb divu objektivu fotoaparats
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 13.01.10 08:03 labots
 citēt
..Nejauši atradu i-neta šādu <a href="ArtursLapins.lv..."> brīnumu.. </a> vai ir kāda versija, kādām fotogrāfiskām darbībām tas varētu būt domāts?

(un kādā veidā šajā sadaļā korekti pievieno saites uz ārējiem attēliem??)
Publicēts: 13.01.10 08:11
 citēt
es domaju ka panoramas tajsiit butu viegli :D
Publicēts: 13.01.10 08:15 labots
 citēt
.. vo, vo - man arī sākumā tā škita, bet škiet, ka objektīvi skatās katris uz savu pusi..
Varbūt kādam ir sanācis ar tādu padarboties?
Publicēts: 13.01.10 08:16
 citēt
Vispār jau pirmā doma, ka stereofotoaparāts. Tikai neparasti, ka objektīvu asis neparalēlas- vismaz agrāk redzētajiem ir savādāk:

www.zenitcamera.com...
Publicēts: 13.01.10 08:32
 citēt
Paparacci.:face-grin:
Publicēts: 13.01.10 09:08
 citēt
Visticamākais - kāda podj@pka. Tipa durakiem ko pabrīnīties.
Publicēts: 13.01.10 09:41
 citēt
fotošops
dažus līmēšanas brākus var redzēt
Publicēts: 13.01.10 11:02 labots
 citēt
pics2.pokazuha.ru...

... es nevienu braakji neredzu. Papeeti ruusas plekjus un nodilumu un citas lietas. vienaadie elmenti atshkjiras, taa kaa tas nav kloneets shopaa. atradu shitajaa lapaa pokazuha.ru..., zem sadaljas ar nosaukumu СССР в картинках

... iedomaajos, ka tas vareetu buut ainavu bildeetaajiem, lai nobildeetu plataakaa lenkjii - nobildee un salipini abas bildes kopaa.
Publicēts: 13.01.10 16:05 labots
 citēt
var uzreiz nošaut divus "zaķus" .:face-devil-grin:
Publicēts: 13.01.10 16:59
 citēt
Ļipināt kopā divus atsevišķus kadrus no šitāda kropļa nav nekādas jēgas, tas izdarāms ar vienkāršu statīvu. Bet, ja domāts, ka divi kadri saiet kopā un iznāk panorāma 24x72 mm - varētu būt, tik kā būs ar fokusu filmas izliekuma vietā, kur tie kadri savienojas? Jo no priekšas nekādi kadru rāmīši nevar būt.
Publicēts: 13.01.10 21:29 labots
 citēt
Schneider:tik kā būs ar fokusu filmas izliekuma vietā, kur tie kadri savienojas?
un kā būs ar to, ka pārsegsies bildes no 1 stikla un no otra? :face-sad:
tas nepārprotami aparāts stereo bilžu uzņemšanai no ļoti smagi šķielējoša cilvēka viedokļa / skata (.)-ta :face-grin:
Publicēts: 13.01.10 21:40
 citēt
protams, ka padjobka. apmeeram ieskicee kur projeceejas abi kadri - daljeeji viens uz otra. mieriigi, ka shops. nav jau jaaklonee no viena aparaata divaam bildeem - var divu dazhaadu aparaatu bildes sakoloneet kopaa
Publicēts: 13.01.10 21:48
 citēt
Man interesē kā var ieskatīties skatu meklētājā :D Kādai jābūt spoguļu sistēmai iekšā lai skatu meklētājā projecētu atēlu no abiem objektīviem kopā, un vai vispār tāda spoguļu sistēma ietilptu tik mazā aparātā? :)
Publicēts: 13.01.10 21:50
 citēt
zoziitis:Man interesē kā var ieskatīties skatu meklētājā :D Kādai jābūt spoguļu sistēmai iekšā lai skatu meklētājā projecētu atēlu no abiem objektīviem kopā, un vai vispār tāda spoguļu sistēma ietilptu tik mazā aparātā? :)
a Tu neko neesi dzirdeejis par taalmeera kameraam????
spogulju sisteema.... :D nu dajosh....
Publicēts: 13.01.10 21:58
 citēt
Laciz:
zoziitis:Man interesē kā var ieskatīties skatu meklētājā :D Kādai jābūt spoguļu sistēmai iekšā lai skatu meklētājā projecētu atēlu no abiem objektīviem kopā, un vai vispār tāda spoguļu sistēma ietilptu tik mazā aparātā? :)
a Tu neko neesi dzirdeejis par taalmeera kameraam????
spogulju sisteema.... :D nu dajosh....

Nē,patiešām,nē :) Atvainojos par savu glupību, tag paguglēšu un papētīšu kas tas pa zvēru :face-smile::shame:
Publicēts: 13.01.10 23:15
 citēt
tālmēra kamerā arī spogulis. bet maziņš! :big_smile:
Publicēts: 13.01.10 23:31
 citēt
blac:var uzreiz nošaut divus "zaķus" .:face-devil-grin:

Šito Gudrim , viņs zinās kā pielietot , būs kā no bises "duplis" :D:D:D
Publicēts: 13.01.10 23:36
 citēt
haralds:tālmēra kamerā arī spogulis. bet maziņš! :big_smile:

Tālmēra fotoaparāta shēma:

www.photohistory.ru...

Lai man piedod valodu tikumības sargs VDF...:)))
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):