No 14.janvāra līdz 7.februārim Latvijas Fotogrāfijas muzejā būs apskatāma Talsu fotokluba izstāde "Talsi dienā un naktī".
Muzeja abos stāvos tiks eksponēti septiņpadsmit kluba biedru astoņdesmit darbi. Izstādē ietvertas arī vēsturiskas Talsu fotogrāfijas.
Talsu fotoklubs dibināts 1999.gadā, tā vadītājs ir Uldis Balga. Līdz šim izstādes, ko klubs rīko katru gadu, ir bijušas veltītas tieši Talsiem - ne velti kluba biedri tiek dēvēti par pilsētas apdziedātājiem. Izstādē Latvijas Fotogrāfijas muzejā būs apskatāma pēdējo gadu darbu izlase, kas iekārtota divās ekspozīcijās - gaišajā un tumšajā.
Vēl izstādē būs apskatāms 400 lappušu biezais fotoalbums "Talsi 7 x 7 x 7", kas klajā nāca pirms diviem gadiem.
Es ar saņemu ielūgumu jau pirms nedēļas un no 2 dažādām personām , tiesa es vēl 100% nezinu vai TIKŠU bet gribas jau nu ļoti , katrā gadijumā apskatīšu NOTEIKTI , Talsu klubas manā uztverē ŠODIEN pati radošākā apvienība Latvijā , būtu jaunāks pārvāktos uz Talsiem kā savulaik uz Ogri Talsu grāmata man ir BET diemžēl nav patreiz tās ko pretī dot , nav vēl ne brāķis piedrukātas
Droši vien Saldus fotogrāfu biedrībai, kas vakaram varētu noskatīt tās pašas telpas. Kam tad vēl? Prasīju tikai par grāmatu, kā to nopirkt lēti un labi.
Droši vien Saldus fotogrāfu biedrībai, kas vakaram varētu noskatīt tās pašas telpas. Kam tad vēl? Prasīju tikai par grāmatu, kā to nopirkt lēti un labi.
Saldus oficiālā fotogrāfu biedrība škiet ka ir izjukusi... tā ka diez vai...
Agriss ir sapulcinājis tādu fotgrāfu bariņu tik nezinu vai viņiem ir biedrības statuss...
Vanderfons:
Saldus oficiālā fotogrāfu biedrība škiet ka ir izjukusi... tā ka diez vai...
Agriss ir sapulcinājis tādu fotgrāfu bariņu tik nezinu vai viņiem ir biedrības statuss...
Lunis:Es ar saņemu ielūgumu jau pirms nedēļas un no 2 dažādām personām , tiesa es vēl 100% nezinu vai TIKŠU bet gribas jau nu ļoti , katrā gadijumā apskatīšu NOTEIKTI , Talsu klubas manā uztverē ŠODIEN pati radošākā apvienība Latvijā , būtu jaunāks pārvāktos uz Talsiem kā savulaik uz Ogri Talsu grāmata man ir BET diemžēl nav patreiz tās ko pretī dot , nav vēl ne brāķis piedrukātas