es šito (ja runa ir par Nikkor AF 28-80mm f/3.3-5.6G) iedevu kā KIT objektīvu klāt pie D100, cenu sakarā ar to faktiski nemainot, tāpēc var uzskatīt, ka adevu par velti. pēc šāda mērījuma 20 Ls jau ir afigennākais cipars, ko par viņu dot.
Ļoti labi. Tātad par 1/3 dārgāks, nekā lietots. Veiksim aprēķinu (ņemot par piemēru manu gadījumu). Reizinam nulli ar trešdaļu, rezultātā sanāk nulle. Dīvaini. Kur palika atšķirība starp lietotu un jaunu?
p.s. es nesaku, ka objektīvs ir nulle. nav ne vainas, patiesībā, tikai pamīksts. priekš KITa, manuprāt, labāks par jaunajiem superplasmasām 18-55 utmldz
labi pierunaaji, nemu par briivu ... vai par 4 aliniem! ja nedzer alu nu tad nekaa... ne nu ipashi vajdzigs man vinsh nav , bet pielietojumu ganjau kauakd atardisu!
nez, ko nu apliekat to objektīvu, gana labs, dabas skatiem noteikti nav par mīkstu, der uz FF = lielisks naudas ieguldījums. Es pirms gadiem - tātad, treknajos laikos, pirku mazllietotu par 40Ls u ne mirkli nenožēloju
nav slikts stikls (patiešām stikls), bet plastmasas "zobrati" izdilst... un sākas problemas ar fokusešanos garajā galā. cena varetu būt 20-30 Ls par jaunu. īpaši noderīgs tiem, kuriem ir filtri uz 55 mm, bet stikla nav. savus labos dārgos C-PL u.c. esmu atdāvinājis-pārdevis un jau iepirkti uz 77mm, līdz ar to... man nevajag to 28-80. ja bleķa korpuss, tad tas cipars var but 2-3x augstāks