Vanderfons:Ir jau arī pinte - starta komplekts angļiem. 1/20 ir daudzsološi.
Starp citu, 4 litri alus = 0,5 l šņabja. Tīri matemātiski. Un vasarā tev var likties, ka alu izsvīsti un nav reibuma, bet sistēmai cauri tie procenti vienalga iziet. Un reibums no alus turas organismā visstabilāk. Pilns pārtikas pārstrādes cikls no ievades līdz izvadei vidēji ir 32 stundas. Tā Robert Winston - Body (an amazing tour of human anatomy) uzzīmēts.
Nezinu. 0.5 šņabi mierīgi varu izdzert, bet alus vairāk par 6 dabūt iekšā ir kā ir... lai gan matemātiski tiešām tā apmēram arī sanāk... viens šņabis pret 8 aliem.
*Smith & Wesson (S&W) is the largest manufacturer of handguns in the United States. The corporate headquarters is in Springfield, Massachusetts. Founded in 1852, Smith & Wesson's pistols and revolvers have become standard issue to police and armed forces throughout the world. Consequently they have also been used by sport shooters and criminals and have been featured in numerous Hollywood movies, particularly Clint Eastwood's Dirty Harry. Smith & Wesson has been known for the many types of ammunition it has introduced over the years, many cartridges bear the company's name.
alvils:smartins, viņš nevar, viņš nav publicējis nevienu bildi. jābūt vismaz divām publicētām, lai vērtētu citu bildes.
Tas ir ļoti zīmīgi - lai varētu, vajag divas. Tak jāieliek vienu tagad, vienu pēc 24.00, tad jānobalso par kaut ko 1x un no rīta varēs padalīties ar iespaidiem.
Man, vakar nebalsojot vispār, SW nokritās no 0,74 uz 0,73. Aizvakar nobalsoju par 4 labām bildēm, SW nokritās no 0,75 uz 0,74. Secinājums: nav jāgas balsot par labām bildēm. Par neinteresantām man sirdsapziņa un laiks neļauj pogas spaidīt. Neredzu jēgu paiedalīties šādās spēlītēs.
Eltons:Man, vakar nebalsojot vispār, SW nokritās no 0,74 uz 0,73. Aizvakar nobalsoju par 4 labām bildēm, SW nokritās no 0,75 uz 0,74. Secinājums: nav jāgas balsot par labām bildēm. Par neinteresantām man sirdsapziņa un laiks neļauj pogas spaidīt. Neredzu jēgu paiedalīties šādās spēlītēs.
Tā nu interese pēc paskatīsimies, par ko tad tu elton nobalsoji: Hmm... ekoists, MORTIMERS, Marix un Jolanta_Brigere... zināma likumsakarība...
Eltons:Man, vakar nebalsojot vispār, SW nokritās no 0,74 uz 0,73. Aizvakar nobalsoju par 4 labām bildēm, SW nokritās no 0,75 uz 0,74. Secinājums: nav jāgas balsot par labām bildēm. Par neinteresantām man sirdsapziņa un laiks neļauj pogas spaidīt. Neredzu jēgu paiedalīties šādās spēlītēs.
Tā nu interese pēc paskatīsimies, par ko tad tu elton nobalsoji: Hmm... ekoists, MORTIMERS, Marix un Jolanta_Brigere... zināma likumsakarība...
Likumsakarību no vienas dienas balsojuma nevar izlobīt! Ja sākuma nosacījumi vienādi visiem un pirmie piefiksētie, pieņemsim, ir šie 4 augšminētie autori. Tātad koeficientam nebija ne jānokrītas ne jāpalielinās (manā gadījumā "-0.01"). Nākošajā dienā nedrīkst balsot par tiem pašiem favorītiem, jo tad koeficients kritīsies. Nebalsoju vispār, bet koeficients nokritās vēl par "-0.01" Nu i formula...
Vanderfons:Ir jau arī pinte - starta komplekts angļiem. 1/20 ir daudzsološi.
Starp citu, 4 litri alus = 0,5 l šņabja. Tīri matemātiski. Un vasarā tev var likties, ka alu izsvīsti un nav reibuma, bet sistēmai cauri tie procenti vienalga iziet. Un reibums no alus turas organismā visstabilāk. Pilns pārtikas pārstrādes cikls no ievades līdz izvadei vidēji ir 32 stundas. Tā Robert Winston - Body (an amazing tour of human anatomy) uzzīmēts.
Nezinu. 0.5 šņabi mierīgi varu izdzert, bet alus vairāk par 6 dabūt iekšā ir kā ir... lai gan matemātiski tiešām tā apmēram arī sanāk... viens šņabis pret 8 aliem.
mums rekords vienaa vakaraa 5 kastes pa 24 pudeles, 0.33l, 4.7%, reku paaris bildes foto1.inbox.lv... PS SW bija 0.89, tagad 0,91
no tā zvēra ieviešanas, man 0,71. Vakar nebalsoju, šodien kā parasti - tikai par sev interesējošām bildēm. Autori gan, protams, atkārtojas, tā kā laikam jau uz rītu būs sarāvies