forum.gif
Kāds ir tavs šodienas SW?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Kāds ir tavs šodienas SW?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 15.01.10 09:19
 citēt
blac:nupat palika nemierīgs - ņemšu mērlenti.:amazing:

Blac, mēri fiksāk no paša rīta, kamēr nav nomierinājies un noziņo!
Publicēts: 15.01.10 09:23
 citēt
Lunis:Kur sjitais "Potencmers" jaskatas?

augšā zem ikonas -Mans fotOblog.lv-
Publicēts: 15.01.10 09:26 labots
 citēt
alvils:
Lunis:Kur sjitais "Potencmers" jaskatas?

Aaaaa aaaa , Tavs tekošais SW koeficents ir 0.77. dakter dakter ŠITAIS nav nāvējoši? Mācitājs un Palagu jau jāmeeklē?
Publicēts: 15.01.10 09:36
 citēt
Lunis:
alvils:

Aaaaa aaaa , Tavs tekošais SW koeficents ir 0.77. dakter dakter ŠITAIS nav nāvējoši? Mācitājs un Palagu jau jāmeeklē?
Fuj,Luni ,arī Tu tikai pa draugam značit balso! :face-grin:

A tauta neko,rosās,daži balso pie bildēm kur agrāk nebij manīti ar tekstiem: sdfl;kjdg gphokj! :haha:
Publicēts: 15.01.10 09:44 labots
 citēt
forelljjanka:Fuj,Luni ,arī Tu tikai pa draugam značit balso! :face-grin:

Es vispār tikai par BILDĒM balsoju , neskatoties kas autorss :):) Laikam jāiet kaunēties buss , jālabojās , mož man kāds var uz "Parukiem" peņmt tipa "Šleperss" uzvikt lidz cienijama līmenim :D :D:):)
Publicēts: 15.01.10 10:27 labots
 citēt
Lunis:Aaaaa aaaa, Tavs tekošais SW koeficents ir 0.77. dakter dakter ŠITAIS nav nāvējoši? Mācitājs un Palagu jau jāmeeklē?
Vēl neviens mirušais nav pieteicies - tad jau laikam nebūs nāvējoši. Var uzdzīt pusstundas laikā augšā un naktī nofiksēt (parasti ap diviem), lai visu nākošo dienu ir par ko priecāties. Tad nākošajās dienās tas pamazām nolaidīsies ... :bad_smile:
Publicēts: 15.01.10 10:29
 citēt
Man jau trešo dienu stāv 0,81, tikai pašā pirmajā dienā bija 0,79. Balso, nebalso - jēga ta nekāda.
Publicēts: 15.01.10 10:34
 citēt
es ar katru dienu kļūstu mazvērtīgāks :(
toties vakar pamaniju ka Gudris sācis balsot gandrīz par visām bildēm :D ar piebildi ka drāžot SW :D
Publicēts: 15.01.10 10:35
 citēt
vakar 0.89, šodien 0.96 :face-grin:
Publicēts: 15.01.10 10:37
 citēt
balsoju kā parasti, SW šodien augstāks par 0.01 :bad_smile:

arī turpmāk nedomāju mainīt balsošanas paradumus - balsoju tikai par bildēm, kuras interesē, neatkarīgi no tā, vai autors pazīstams vai nē, iesācējs vai veterāns...
Publicēts: 15.01.10 10:38
 citēt
0,77 ir labi bet norada ka tomer atkartojas autori, par kuru bildem tu balso noteikta vesturiska perioda.
es ar savu 0.67 vispar varu aiziet nokauneties :DDD nu a ko darit ..
Publicēts: 15.01.10 10:39
 citēt
smartins:Man jau trešo dienu stāv 0,81, tikai pašā pirmajā dienā bija 0,79. Balso, nebalso - jēga ta nekāda.
Vakar man stāvēja uz 1.09, šodien nolaidies uz 1.03 ... :bad_smile:
Publicēts: 15.01.10 10:42
 citēt
Shadow: es ar savu 0.67 vispar varu aiziet nokauneties :DDD nu a ko darit ..
Nu labrīt - sistēmas ieviesējs nezin ko darīt. Dari pavisam vienkārši - jo vairāk, jo labāk ... :big_smile:
Publicēts: 15.01.10 10:42
 citēt
Man liekas, ka te statistikas apkopošana bišk klibo. Reitingu tabulā autora vieta ir vena, bet zem "mans fotoblog" sakrīt ar fotogrāfa vietu. Un reitingu tabulā FR stabiņš ar katru dienu ar vien traģiskāk izskatās. Tā ka pieļauju, ka arī ar SW apkopošanu kaut kas neiet.
Publicēts: 15.01.10 10:45
 citēt
Vilberto:
smartins:Man jau trešo dienu stāv 0,81, tikai pašā pirmajā dienā bija 0,79. Balso, nebalso - jēga ta nekāda.
Vakar man stāvēja uz 1.09, šodien nolaidies uz 1.03 ... :bad_smile:

A nevajadzēja par MORTIMERU balsot!
Tiem, kas balsos par MORTIMERU, Eltonu un ko tur vēl, tekošais WC garantēti tecēs uz leju.
Publicēts: 15.01.10 10:46
 citēt
Tavs tekošais SW koeficents ir 0.92. Kam tas vajadzīgs?
Publicēts: 15.01.10 10:47 labots
 citēt
Shadow:0,77 ir labi bet norada ka tomer atkartojas autori, par kuru bildem tu balso noteikta vesturiska perioda.

es jau arī iepriekš atzinu, ka visdrīzāk sanāk balsot par +/- to pašu autoru bildēm, pat, ja tas notiek nejauši, bet tā kā mani nesatrauc ne mans SW, ne reitings, tad arī turpmāk nemainīšu savus "paradumus"...
Publicēts: 15.01.10 10:48
 citēt
Interesanti līdz kādam skaitlim tas SW var noslīdēt?????
Publicēts: 15.01.10 10:50
 citēt
smartins:Man liekas, ka te statistikas apkopošana bišk klibo. Reitingu tabulā autora vieta ir vena, bet zem "mans fotoblog" sakrīt ar fotogrāfa vietu. Un reitingu tabulā FR stabiņš ar katru dienu ar vien traģiskāk izskatās. Tā ka pieļauju, ka arī ar SW apkopošanu kaut kas neiet.

Tas viss štrunts!
Paprasi labāk, kāpēc labākajam fotogrāfam nav zila zvaigznīte piekabināta?!
Ko tagad Alloxa darīs, kam tos "dzēst!" liks, jo labākajam fotogrāfam nav nevienas bildes???
Publicēts: 15.01.10 10:52
 citēt
zazis:Interesanti līdz kādam skaitlim tas SW var noslīdēt?????
Piesakās - kam ir viszemākais. Es ir redzējis vienu kadru, kuram bija 0.46. Kurš var nolaist vēl zemāk? ... :bad_smile:
Publicēts: 15.01.10 10:53
 citēt
0,99, bija 1
Publicēts: 15.01.10 10:56
 citēt
Eltons: Paprasi labāk, kāpēc labākajam fotogrāfam nav zila zvaigznīte piekabināta?! Ko tagad Alloxa darīs, kam tos "dzēst!" liks, jo labākajam fotogrāfam nav nevienas bildes???
Droši vien Alloxa uztaisījis vairākus konkurentus, izdzēšot visas bildes un tagad tiem visiem ir pa nullēm un nevar izšķirties, kam piešķiert zilo zvaigzni. Šodien pirmā vietā ir utt2, bet vakar bija - square, kuram gan ir viena bilde ... :bad_smile:
Publicēts: 15.01.10 11:01
 citēt
Vilberto:
zazis:Interesanti līdz kādam skaitlim tas SW var noslīdēt?????
Piesakās - kam ir viszemākais. Es ir redzējis vienu kadru, kuram bija 0.46. Kurš var nolaist vēl zemāk? ... :bad_smile:

To jau var vienkārši uzdzīt :)
ņemam un nobalsojam par visām Vilberto bildēm. Ja nepietiek, nobalsojam par visām Eltona bildēm, ja vēl nepietiek, varam paņemt klāt arī Mortimersas bildes :)
Publicēts: 15.01.10 11:02 labots
 citēt
Bzh: To jau var vienkārši uzdzīt :) ņemam un nobalsojam par visām Vilberto bildēm. Ja nepietiek, nobalsojam par visām Eltona bildēm, ja vēl nepietiek, varam paņemt klāt arī Mortimersas bildes :)
Nepareizi - ar to tikai Tev samazināsies ... ;) ... Klau Bzh - vai Tu neesi ietekmējies no Mortimers bildēm? Tava galerijā putni un taurenīši. Tu jau vari mēģināt pārspēt putnu bildēšanā Mortimers, taču es neticu, ka spēsi. Vai tauriņu fotogrāfēšanā pārsist CerambyX un/vai arī Mortimers ... ;)
Publicēts: 15.01.10 11:03
 citēt
Vilberto:
Eltons: Paprasi labāk, kāpēc labākajam fotogrāfam nav zila zvaigznīte piekabināta?! Ko tagad Alloxa darīs, kam tos "dzēst!" liks, jo labākajam fotogrāfam nav nevienas bildes???
Droši vien Alloxa uztaisījis vairākus konkurentus, izdzēšot visas bildes un tagad tiem visiem ir pa nullēm un nevar izšķirties, kam piešķiert zilo zvaigzni. Šodien pirmā vietā ir utt2, bet vakar bija - square, kuram gan ir viena bilde ... :bad_smile:

Eltonam škrobe, kopš vakardienas par 3 vietām nokritis. Tik strauji krītot, var pamatīgi sasisties.
Publicēts: 15.01.10 11:04
 citēt
vakar 0.95
šodien 1.04
Publicēts: 15.01.10 11:05
 citēt
Vilberto:
Bzh: To jau var vienkārši uzdzīt :) ņemam un nobalsojam par visām Vilberto bildēm. Ja nepietiek, nobalsojam par visām Eltona bildēm, ja vēl nepietiek, varam paņemt klāt arī Mortimersas bildes :)
Nepareizi - ar to tikai Tev samazināsies ... ;)

Kļūdījos. Nevis uzdzīt, bet nodzīt.. Nu tā, lai ir zem 0,46 :D
Diez, negatīvu to SW arī kaut kā var dabūt? :D
Publicēts: 15.01.10 11:09
 citēt
Esmu nolēmis no šodienas pierakstīt kam un kādas atzīmes lieku.
Kāds, gadījumā, nezin, kāpēc komentāru skaits daudziem ir samazinājies?
Publicēts: 15.01.10 11:12
 citēt
smartins: Kāds, gadījumā, nezin, kāpēc komentāru skaits daudziem ir samazinājies?
Tā varētu būt laba funkcija - ja balso par saviem favorītiem, tad katrs otrais balsojums tiek anulēts ... :bad_smile:
Publicēts: 15.01.10 11:14
 citēt
Vilberto:
smartins: Kāds, gadījumā, nezin, kāpēc komentāru skaits daudziem ir samazinājies?
Tā varētu būt laba funkcija - ja balso par saviem favorītiem, tad katrs otrais balsojums tiek anulēts ... :bad_smile:

Tad jau būtu vienkāršāk katru otro balsojumu nemaz neieskaitīt :D
Publicēts: 15.01.10 11:22
 citēt
smartins: Tad jau būtu vienkāršāk katru otro balsojumu nemaz neieskaitīt :D
Tas jau vienalga - anulēt vai neieskaitīt, lai tik sistēma atpazīst, kad Tu balso objektīvi un kad neobjektīvi un neobjektīvos balsojumus automātiski dzēš ... ;)
Publicēts: 15.01.10 11:28
 citēt
vajaga lai pārāk labas atzīmes dzēš :face-grin:
Publicēts: 15.01.10 11:30
 citēt
Jāievieš balsojumu "izcili" automātiskā dzēšana :D
Publicēts: 15.01.10 11:35
 citēt
smartins:Jāievieš balsojumu "izcili" automātiskā dzēšana :D

Jāievieš brīdinājums: "Uzmanību! Neobjektīvs vērtējums! Turpināt? Jā., Nē.)
Publicēts: 15.01.10 11:44
 citēt
Eltons:
smartins:Jāievieš balsojumu "izcili" automātiskā dzēšana :D

Jāievieš brīdinājums: "Uzmanību! Neobjektīvs vērtējums! Turpināt? Jā., Nē.)

Uzmanību! Neobjektīvs vērtējums! Tavs SW tiks samazināts! :D
Publicēts: 15.01.10 11:46
 citēt
Kungi un dāmas! Vai jums nešķiet ka te ir BĒRNUDĀRZS?:)
Publicēts: 15.01.10 11:49
 citēt
Gudris:divu dienu laikā no 0.58 esmu uzkačājies līdz 0.96....rīīt jau būs 1.x un tad tirgošu savu balsu par 1 Fl :D

pēc pāris dienām mans sw būs smagi nokrities un tad es sākšu balsot par tavām bildēm un graušu tavu reitingu :D bet par 1Fl (par bildi) varu arī tā nedarīt :D
Publicēts: 15.01.10 11:50
 citēt
Droperidol:Kungi un dāmas! Vai jums nešķiet ka te ir BĒRNUDĀRZS?:)

Tieši tā - bērnudārz ;) Arī onkuļiem un tantēm reizēm gribas atgriezties bērnībā :)
Publicēts: 15.01.10 11:52 labots
 citēt
Droperidol:Kungi un dāmas! Vai jums nešķiet ka te ir BĒRNUDĀRZS?:)

Oi vecīt , mēs te reiz ar kolēģiem vienā seminārā saucamo "Polīgrāfu" drāzām , beigās tā iemanijāmies ka finisā varēja dabūr rezultātu nos ērija "A kā vāig" :):) Svarīgi zināt darbības principu tad nekas vairs nespēj līdzet "Jāt jāt un velreiz jāt" visas sistēmas:):)
Publicēts: 15.01.10 11:58
 citēt
0.8 Ja esmu ko vērtējis, tad tik kaut kad sen atpakaļ un ne vairāk par 3 foto.
Sviests tas viss :)
Un, lai kaut mazākā jēga tam būtu (ja vispār jēgu tur var sameklēt), ir jāzin algoritms kā tas tiek skaitļots.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt