jons:0.8 Ja esmu ko vērtējis, tad tik kaut kad sen atpakaļ un ne vairāk par 3 foto. Sviests tas viss Un, lai kaut mazākā jēga tam būtu (ja vispār jēgu tur var sameklēt), ir jāzin algoritms kā tas tiek skaitļots.
algoritmos nemēģinu iebraukt, bet iespaids ka sistēma strādā, lai ierobežotu vienas bilžu daļas reitingu kāpumus, un paceltu citas bilžu daļas reitingus[ pagaidām viduvējas], balso vairāk, un par vairāk autoriem, bet atkal par lielu daļu no tiem pirms divām nedēļām neviens nebalsotu, ne jau kaut kādu ambīciju dēļ, bet tieši b. kvalitātes dēļ. nekas neliecina, ka sistēma strādātu uz bilžu kvalitātes, līmeņu celšanu. runa var būt par kaut kādu bilžu reitingu ciparu izlīdzināšanu. mans SW 0.83, vakar balsojot par bildi, kura man liekās laba kvalitatīva, es tās reitingu neietekmēju[ žēl ], balsojot par bildīti, kura bija savākusi trīs balsojumus, bet likās ciešama, es ar savu balsojumu, reitingu ievērojami pacēlu... šis manipulācijas nevar nosaukt par bloga bilžu līmeni celošām. vienīgais ieguvums, balsotāju lielāka aktivitāte[ pagaidām ], kaut kādu ievērību gūst bildes, kuras agrāk ignorētu, BET tas nepaceļ Bloga kvalitāti. kvalitāti veido blogā ievietotās bildes, ja ir labas bildes, veidolās labs bilžu tops un vidusslānis... neviena koeficientu sistēma nepadarīs labākas bildes, vērtēšanas sistēmas vienai bildei, dažādās vidēs var pielikt dažādus ciparus, bet tas nemaina lietas būtību
Uggga:no tā zvēra ieviešanas, man 0,71. Vakar nebalsoju, šodien (14.01) kā parasti - tikai par sev interesējošām bildēm. Autori gan, protams, atkārtojas, tā kā laikam jau uz rītu būs sarāvies
Vakar bija uzkāpis uz 0,73. Atkal balsoju par sev interesējošām bildēm (autori gan atkārojās, gan jauni), bet šodien sw tāpat palicis uz 0,73. Kā man tagad tālāk dzīvot?
Uggga: Vakar bija uzkāpis uz 0,73. Atkal balsoju par sev interesējošām bildēm (autori gan atkārojās, gan jauni), bet šodien sw tāpat palicis uz 0,73. Kā man tagad tālāk dzīvot?
Paņem kādu labu 0,75 (L), palieto un šīs SW probzas Tevi liksies smieklīgas ...
Uggga: Vakar bija uzkāpis uz 0,73. Atkal balsoju par sev interesējošām bildēm (autori gan atkārojās, gan jauni), bet šodien sw tāpat palicis uz 0,73. Kā man tagad tālāk dzīvot?
Paņem kādu labu 0,75 (L), palieto un šīs SW probzas Tevi liksies smieklīgas ...
Man jau tagad liekas smieklīgas (tik vēl vairāk zūd vēlme tērēt laiku un balsot par citām bildēm), pēc 0,75 pa zemi vērtītos
Vakar sāku pierakstīt, par kādu autoru bildēm balsoju. Iepriekš neko nepierakstīju, bet liekas, ka bija arī kāds jans auors manā balsošanas listē. SW - vakar 0,81, šodien 0,8
Sāk izskatīties, ka jaunā sistēma sevi neataisno, jo daudzi dzenoties pēc lielāka (garāka) SW sāk balsot par drazu Pat Gudris ir laikam kautko atsaldējis
Atlasot tikai tos lietotājus, kas ir ielogojušies kopš SW ieviešanas (otrdienas nakts) sanāk: vidējais SW koeficents ir 0,793
Zemākais SW ir elektrolitr (0.13), kas balso tikai par Pukiite bildēm Augstākais SW ir am-k (1.06), kas šo 3 dienu laikā ir nobalsojis 611 reizes Savukārt, otrais augstākais SW ir Vilberto(1.03), kurš pēdējo 3 dienu laikā nav balsojis vispār
SW virs 0,9 ir 126 lietotājiem SW virs 1.0 ir tikai 5 lietotājiem SW zem 0.5 ir 30 lietotājiem
Ja neskaita 0.8 (kas ir default vērtība), tad vizvairāk ir lietotāju ar SW 0.84
Top 10 lietotājiem pēc SW balsošanas daudzums pēdējās 3 dienās:
Nu nobalsoju par F-jankas zivjudzeni, patika tā bilde. Man no tā nekas nesacēlās, kā ir 0,46 tā garāks nepalika, jācer, ka F-jankam arī sliktāk nepalika. Būs laikam jātaisa "zem0,5" klubiņš, pasākumu ieejas biļete 0,7
UldisS:Nu nobalsoju par F-jankas zivjudzeni, patika tā bilde. Man no tā nekas nesacēlās, kā ir 0,46 tā garāks nepalika, jācer, ka F-jankam arī sliktāk nepalika. Būs laikam jātaisa "zem0,5" klubiņš, pasākumu ieejas biļete 0,7
Fuj Uldiš,kā Tu šitā man ieriebi! Aizņemies no kāda 100-400 un laid ciemā,raudzīsim ko labot ar Tavu mazvērtību! Ar 200 mm gan būs pa īsu! Vai nu jāceļ jauns slēpnis,tad ar 0,7 nepietiks!
UldisS:Nu nobalsoju par F-jankas zivjudzeni, patika tā bilde. Man no tā nekas nesacēlās, kā ir 0,46 tā garāks nepalika, jācer, ka F-jankam arī sliktāk nepalika. Būs laikam jātaisa "zem0,5" klubiņš, pasākumu ieejas biļete 0,7
Fuj Uldiš,kā Tu šitā man ieriebi! Aizņemies no kāda 100-400 un laid ciemā,raudzīsim ko labot ar Tavu mazvērtību! Ar 200 mm gan būs pa īsu! Vai nu jāceļ jauns slēpnis,tad ar 0,7 nepietiks!
Pierunāji, sāku aizņemšanās procesu.
Vai kāds LŪDZU nevar aizdot uz kādu laiku 100-400mm mazvērtības uzlabošanai?, nu lai būtu tādas putnu bildes kā F-jankam
P.S. Varbūt tomēr taisam 2 slēpņus, t.i., kopā 1,4?
zazis:Sāk izskatīties, ka jaunā sistēma sevi neataisno, jo daudzi dzenoties pēc lielāka (garāka) SW sāk balsot par drazu Pat Gudris ir laikam kautko atsaldējis
Jā,šis sācis par manējām bildēm ar balsot,man žoklis pilnīgi atkārās
Necepās ,tas vēl nav viss .Sagribējās man fotolatus nopelnīt vakar ieliku bildi uz konkursu,dabuju 8-to vietu(tas nekas ka 2 konkursa punkti pārkāpti),intereses pēc pavēroju kā aug reitings!Pat 3-4 izcili ,ielikti pēc kārtas ja bija bloga vecbiedru doti, pilnīgi nemainija reitingu! Pietika kādam ielikt 555-uzreiz palēcās. A man tas SW svārstās 0,79 -0,91 robežās gandrīz nemainot balsošanas tikumus.