nekas neliecina par loģiku SW sistēmā, jo koeficientam jau nav inteliģento molekulu, kā veļas pulverim, jeb mums mēģina iestāstīt , ka ir .......................
Aizvakar un vakar pierakstīju, par ko un kā balsoju. Vakar balsoju par citiem, kā aizvakar, bet vienalga vairs tik labi nestāv, no 0,8 nokrita uz 0,79. Kā sacīt jāsaka - vecums nenāk viens.
manējais pārs dienas netek, turās ap 0,85.... bet skramba, ka balsojums ietekmē tikai bilžu, ar zemu reitingu, likteni, un ja par s.... nebalso, tad neko blogā neietekmē.....
Arī senāk, sasniedzot reitingu apmēram kādus 6,2 vai 6,3 vajadzēja vairākus balsojumus, lai paceltu vēl par 0,01 un, jo augstāks reitings bija, jo vairāk balsojumu vajadzēja.
smartins:Aizvakar un vakar pierakstīju, par ko un kā balsoju. Vakar balsoju par citiem, kā aizvakar, bet vienalga vairs tik labi nestāv, no 0,8 nokrita uz 0,79. Kā sacīt jāsaka - vecums nenāk viens.
Kā jau citā tēma pieminēju - nu jau ceturto dienu nebalsoju un SW stāv uz 1.03 ...... Man nojauta saka, ja tikko sākšu balsot, tā uzreiz kritīsies, tad kāpēc kaut ko darīt un nolaist, ja stāv labi tāpat neko nedarot ...
smartins:Aizvakar un vakar pierakstīju, par ko un kā balsoju. Vakar balsoju par citiem, kā aizvakar, bet vienalga vairs tik labi nestāv, no 0,8 nokrita uz 0,79. Kā sacīt jāsaka - vecums nenāk viens.
Kā jau citā tēma pieminēju - nu jau ceturto dienu nebalsoju un SW stāv uz 1.03 ...... Man nojauta saka, ja tikko sākšu balsot, tā uzreiz kritīsies, tad kāpēc kaut ko darīt un nolaist, ja stāv labi tāpat neko nedarot ...
Tādā gadījumā, vispirms Tev ir jābalso par manējām bildēm, pēc tam, ja būs palicis kaut drusku SW, varēsi ari par citiem kaut ko pabalsot. Vilberto, kāda jēga Tev no tā, ka stāv, ja tu viņu neliec lietā? Tikai nepārproti, runa ir par SW.
Ja runā par SW, tad tas mani tikai uzjautrina, bet ja Tu domā par to - tad gan varētu būt veselības problēmas, jo pārāk ilga stāvēšana sliktākajā gadījumā var prasīt amputāciju ... ... It sevišķi tiem, kas lieto kādas stāvnarkotikas ...
smartins: Vilberto, kāda jēga Tev no tā, ka stāv, ja tu viņu neliec lietā? Tikai nepārproti, runa ir par SW.
Mjā - es to arī nesaprotu, ko es ar to SW varētu iesākt ... A tagad pat pajautāt bīstami - varbūt tas būs pēdējais jautājums ...