Gribētos skaidru administrācijas viedokli, ko ievērot un kam klausīt.
Kā būs pareizi, pie jaunās, 2010. gada kārtības un sistēmas, izvēlēties savus AVATARUS? Drīkst vai nedrīkst izmantot interneta bagātīgo piedāvājumu atbilstoši NOSKAŅOJUMAM, ASOCIĀCIJĀM un IEDOMĀM, un avataram neizmantot savu pases portretu?
Ko darīsiet ar avatariem, kas prezentē celmus, kaķus, daiļavas pie jūras, šķiebtus Šarikovu mūļus?
Ieviesiet skaidrību reizi par visām reizēm. Apsolos pirmais to respektēt.
No Shadow? Ko tad te daži lietotāji uzstājas, ar viedokļiem, publiskiem apvainojumiem un veselām tēmām?
— Добрый мой вам совет: не читайте перед едой советских газет. — Так ведь других нет. — А вы никаких не читайте.
Vilberto: Alloxa - lai tak Fons priecājas par savu bezpersonību. Mums ir superīgas veču nikufoto. Ja Fons kā mīkstais jampampiņš nevar sakarīgu profileni parādīt, tad nekas tur nemainīsies - jo ne tikai Fona koks ir nokaltis, bet arī sakne ir sapuvusi ... >>> Fons: Vilberto! Ko tad es Tev izēdu?
Protams, nekur jau nav rakstīts, ka profilā jāliek "pases bilde". Bet vismaz man patīkamāk komunicēt ar kautcik reālu tēlu, nevis "avatara ķiņķēziņu"... Apmēram tāpat, kā vairumam cilvēku ir nepatīkami sarunāties ar cilvēku milzīgās melnās brillēs, jebšu redzēt, ka sarunu biedrs skatās bezgalībā kautkur pāri plecam....
Un laikam jau arī elementāra vietējā statistika rāda, ka tie ar "filmiņām" vai ķinķēziņiem avatarā pārsvarā nav noskaņoti draudzīgai komunicēšanai...
Friidis:Protams, nekur jau nav rakstīts, ka profilā jāliek "pases bilde". Bet vismaz man patīkamāk komunicēt ar kautcik reālu tēlu, nevis "avatara ķiņķēziņu"... Apmēram tāpat, kā vairumam cilvēku ir nepatīkami sarunāties ar cilvēku milzīgās melnās brillēs, jebšu redzēt, ka sarunu biedrs skatās bezgalībā kautkur pāri plecam....
Un laikam jau arī elementāra vietējā statistika rāda, ka tie ar "filmiņām" vai ķinķēziņiem avatarā pārsvarā nav noskaņoti draudzīgai komunicēšanai...
autora pašportrets (vai pats vai kāds cits uzņēmis)
Ir redzēti labi ļaudis, kas pašportretu, ko kāds cits no malas taisījis, aprāj kā nepareizā sadaļā ievietotu. Tas nekas, ka lietotājs pārdefinē, kas ir kas - viņaprāt.
elementāra vietējā statistika rāda, ka tie ar "filmiņām" vai ķinķēziņiem avatarā pārsvarā nav noskaņoti draudzīgai komunicēšana
Nav tāda termina "elementāra statistika", cik zināms. Draudzīgas komunicēšanas trūkums nebūt nenozīmē, ka cilvēks dziļi sirdī nav labsirdīgs, un cilvēki spoguļus pazina jau senatnē. Varbūt arī tas, kam rādās, nepareizi nolasa zīmes - pats ir visai paviršs komunikācijā.
Gaidu administrācijas komentāru. Pārāk bieži šo tēmu zelē klāgatas un ukstiņi.
parasti lieku bildi, kur redzama es pati, bet mani īpaši nesatrauc, vai citi dara tāpat, vairāk pievēršu uzmanību autora bildēm un tam, ko un kā cilvēks raksta...
lkz:savu purnu ieksh un miers, tos pokemonu avatarus nekad neesmu sapratis
Mana profilbilde raksturo manu būtību...
P.s. Esmu vienmēr centies būt komunikācijā tolerants kā arī neesmu aizrāvies ar citu fotoblog.lv lietotāju zākāšanu. Ja kādam mana profilbilde pati par sevi liekas aizvainojoša vai naidu un savstarpēju neiecietību veicinoša, tūkstoškārt atvainojos un esmu gatavs pēc pirmā administrācijas pieprasījuma profilbildi nomainīt.
skaitam savos vaartos plusinjus, kas nepienaakaas?
Atvaino, ja apspriežu Tavu sievu, bet ironia profilbilde, nezinot viņu, nav skaidra - zirgs un uz tā sieviete. Atverot, vaibstus nevar saskatīt. Vaibsti ir kritērijs atpazīšanai.
Paskaidro sīkāk, kāpēc tādu kadru nepieskaitīt, izņemot personīgos.
Tur jau tā lieta - es arī esmu centīgs cilvēks. Vienmēr cenšos, reti slinkoju un laiskojos, tikai ... kā sanāk. Prakses vaina, iespējams.
Vanderfon, konkrētajā gadījumā savu faktisko rīcību aprakstiju ar vārdu savienojumu "esmu vienmēr centies būt...", jo katram ir savādāka izpratne par toleranci, tāpēc nevaru 100% apgalvot, ka visām personām, kurām ir nācies ar mani komunicēt, mana komunikācija ir šķitusi pietiekami toleranta. Mana iekšējā pārliecība man saka, ka esmu bijis tolerants...
bet tas NAV pokemonisks avatars! vai tad jaabaazj gjiimja tuvplaans ar iedurtu acu skatienu taisni pa centru? es jau ar nevienam purnaa neblenzhu, bet bilde ta nav guuglee izvilkts meesls, bet autora portrets.
tajaa pat laikaa, kaa Tu zini, ka es izskatos tieshi taa, kaa veelos sevi paraadiit blogaa? mozj ar tas kaads kreizais atteels guuglee izvilkts. peec taviem kriteerijiem visi 11000 lietotaaju blogaa skaitaami vienos vaartos, atskaitot tos, kurus paziisti personiigi, ja te taadi atrodami
Vanderfons: ... bet ironia profilbilde, nezinot viņu, nav skaidra - zirgs un uz tā sieviete. ..
a Tu mani zini, vai Kaarli, vai Laaci, vai Shadow vai neel entos aktiivos lietotaajus?
katram ir savādāka izpratne par toleranci, tāpēc nevaru 100% apgalvot, ka visām personām, kurām ir nācies ar mani komunicēt, mana komunikācija ir šķitusi pietiekami toleranta
Tieši tā. Par netoleranci bieži pukst tie, kas citu acīs varbūt vienkārši mētājas ar jēdzieniem, vai cilvēki, kas meklē handikapu tālākām darbībām. Tiešām - man nebūt nepatīk visi planētas Zeme iedzīvotāji. Sevišķi man nepatīk tie ļaudis, kas otrā zemeslodes pusē rada tauriņa efektu, kas šeit izpaužas kā marta slapjdraņķis.
Tam piekrītu, bet nepiekrītu, ka avatars ir lietojams frāzē ar "pokemonisks". Labi, uzskatīsim ironia bildi par pašportretu.
atskaitot tos, kurus paziisti personiigi, ja te taadi atrodami
Vismaz četri. Ko pārējie bremzē, nezinu. Kam vajag/gribas, tas iepazīstas. Paskatījos draugos, nav tā, ka nevienu pasaulē nepazītu, un nomierinājos šajā sakarā.