forum.gif
Bilžu tops, reitingi u.c....
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Bilžu tops, reitingi u.c....
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 14.01.10 12:57
 citēt
Atveru 24h top bildes un redzu, ka man tiešām kopumā liekas pašķidri...nē nu nepārprotiet, cien. admini, ainavisti, kaķīšbildētāji(kurš gan nav bez grēka:) ), BET nu pašķidri izskatās...tā pirmajā acu uzmetienā - LNT laika ziņu konkurss...

Ar ko negribētu noniecināt to konkursu un ainavas, un sniegu, un dižknābjus...bet nu liekas, ka jaunā punktu došanas sitēma neko labu nedod...

Agrāk topos bija babuļi vairāk( tas lai Vafonam būtu ko iespamot):D
Publicēts: 14.01.10 12:59 labots
 citēt
Noniecināt negribēji, Kurls700, bet sameloties sanāca.
Foto babuļnieks ir Lunis, man patīk ģeometrisks foto.
Publicēts: 14.01.10 13:00 labots
 citēt
Vajadzētu sagaidīt nedēļas topu pēc jaunās sistēmas. Tad varēs izdarīt konkrētākus secinājumus. 24 stundu tops pats par sevi ir interesants, bet arī pirms jaunās sistēmas nebija baigais rādītājs.
Publicēts: 14.01.10 13:01 labots
 citēt
Ko es būtu samelojis???

Nu saki man lūdzu, vai šitādai bildei būtu jābūt 24h topā foto saitā, kas mēģina tēmēt uz kaut kādu "svaru" foto lietā Latvijas netā??? Toč iešu uz fotoelvē...:)

http://www.fotoblog.lv/img/204143/?cid=9798[img]

Tevi aizskar vafons?:D Labi - turpmāk tā nerakstīšu, česnīgi!
Publicēts: 14.01.10 13:07
 citēt
lai gan topu bieži neskatos, manuprāt, pirms tam tas neko daudz neatšķīrās...
Publicēts: 14.01.10 13:10
 citēt
Kamēr ir ziema tikmēr visas bildes ir baltas, nāks pavasaris viss būs raibs, tad vasara - viss zaļš, tad rudens - viss zeltains utt.....
Viskautkobildētāji un plikņu bildētājigraustos vienmēr būs topu priekšā :grimace:
Publicēts: 14.01.10 13:11
 citēt
Karlis70:Ko es būtu samelojis???

Nu saki man lūdzu, vai šitādai bildei būtu jābūt 24h topā foto saitā, kas mēģina tēmēt uz kaut kādu "svaru" foto lietā Latvijas netā??? Toč iešu uz fotoelvē...:)

http://www.fotoblog.lv/img/204143/?cid=9798[img]

Tevi aizskar vafons?:D Labi - turpmāk tā nerakstīšu, česnīgi![/quote]aa un manas ekstrēmās deja nosauc par h.j. Netaisnība.
Publicēts: 14.01.10 13:13
 citēt
Nu es varbūt arī neskatījos iepriekš, visa šā cepiena rezūltātā - paskatījos par ko tauta šūmējas:) Teikšu kā ir, iespaids ir graujošs - vai kāds gribētu paziņam pateikt ar lepnumu: "sak es redz kur bildes savas publicēju, apskaties kādas tur 24h labākās tauta sasūta"...nē nu labi, viss jau čikiniekā...laikam...
Publicēts: 14.01.10 13:26
 citēt
Karlis70:Nu es varbūt arī neskatījos iepriekš, visa šā cepiena rezūltātā - paskatījos par ko tauta šūmējas:) Teikšu kā ir, iespaids ir graujošs - vai kāds gribētu paziņam pateikt ar lepnumu: "sak es redz kur bildes savas publicēju, apskaties kādas tur 24h labākās tauta sasūta"...nē nu labi, viss jau čikiniekā...laikam...
Ar draugu jāiedzer un nevis jārāda bildes:super_man:
Publicēts: 14.01.10 13:28 labots
 citēt
Karli70, nē. Es to par nevērīgo "babuļu" pieminēšanu.

Kopumā stāvoklis "fototopā" ir vēl viens iemesls parunāt par uzspēlēto atturību pret FOTO.LV piedāvājumu. Jo nepieņemtu tevi un tavu augsto reitingu.
Publicēts: 14.01.10 13:29
 citēt
Karlis70:Nu es varbūt arī neskatījos iepriekš, visa šā cepiena rezūltātā - paskatījos par ko tauta šūmējas:) Teikšu kā ir, iespaids ir graujošs - vai kāds gribētu paziņam pateikt ar lepnumu: "sak es redz kur bildes savas publicēju, apskaties kādas tur 24h labākās tauta sasūta"...nē nu labi, viss jau čikiniekā...laikam...

Pēdējā laikā dienā tiek ievietotas ap 150 bilžu. 24 stundu topā ir 50 bildes. Tas ir - 1/3 daļa no visām bildēm, Kaut ko sakarīgu ir vērts meklēt tikai pirmajā lapā.
Tagad par nedēļas topu. Nedēļā tiek ievietotas virs 1000 bildēm (7x150=1050), nedēļas topā 50 bildes. Domāju, ka 50 bilžu tops no 1000 bildēm būs ticāmāks, kā no 150 bildēm. Tāpēc nevajag izdarīt pārsteidzīgus secinājumus un pagaidīt nedēļas topu un paskatīties kāds tas izskatās.
Publicēts: 14.01.10 13:33
 citēt
24 stundu tops mainās nepārtraukti no ielikšanas laika.....paiet laiks un Tava bilde nav nekas....:face-glasses:
Publicēts: 14.01.10 15:12 labots
 citēt
babulis ir atvasinājums no krievu vārda baba, vārds, ar ko par kārtīgi krievu sievišķi parasti saka līdzīgi kā varētu teikt par vīrieti - "kārtīgs čalis" Kas tur nevērīgs??? Manuprāt mīļi un ar humoru, katrā ziņā vīrieša cilvēka saasināta reakcija uz sieviešu apzīmējumiem liekas samērā simptomātiska un liecina par kaut kādu neizsāpētu sāpi...

Man patiesībā visvairāk patīk teiciens - babulis vulgaris(c) kāda dāma:D(neesmu šā teiciena autors)

Vanderfon, nu nepieņemtu tad nepieņemtu, ko man tagad raudāt?:)
Publicēts: 14.01.10 15:17 labots
 citēt
Nu ok...nedēļas labākās bildes...kāds apgalvos, ka diži atšķiras??? Tur viena gaumīga klusā daba pienākusi klāt...visas tās līdzīgās ainavas jau kretinē, netaisu pat vaļā lielās bildes, tā kā nevarēšu neko komentēt par asumiem un šausmīgi specifiskajām krāsu niansēm...

GARLAICĪGI, bet tas ir tikai mans personīgais viedoklis, protams.
Publicēts: 14.01.10 15:20
 citēt
Nedēļas bildes mēs redzēsim tikai nedēļu pēc jaunās sistēmas ieviešanas, jo šobrīd nedēļas topā vēl ir aktuālas tās bildes kas ievietotas pirms jaunās sistēmas.
Publicēts: 14.01.10 15:22
 citēt
smartins:Nedēļas bildes mēs redzēsim tikai nedēļu pēc jaunās sistēmas ieviešanas, jo šobrīd nedēļas topā vēl ir aktuālas tās bildes kas ievietotas pirms jaunās sistēmas.

Gribi teikt, ka būs vēl sūdīgāk? Tagad jau stāv 50% idejiski tādas pašas, kas 24h topiņā, vai tad ne?
Publicēts: 14.01.10 15:24
 citēt
VANDERFON KO ES SAMELOJU?????
Publicēts: 14.01.10 15:27
 citēt
Karlis70, a mēs arī daram, tikai redz tie, kas sevi pieraduši ar puķbildītēm redzēt topā tagad kļūst neapmierināti :)

Redzēsim, kas mainīsies un vai mainīsies ar jaunās formulas ieviešanu. Bet mēŗkis ir pabiezināt topu!
Publicēts: 14.01.10 15:31
 citēt
Elik, nu redzēsim...dikti jau cerams!(man nav nevienas puķbildes ja nu kas...):D
Publicēts: 14.01.10 15:37
 citēt
Karlis70:
smartins:Nedēļas bildes mēs redzēsim tikai nedēļu pēc jaunās sistēmas ieviešanas, jo šobrīd nedēļas topā vēl ir aktuālas tās bildes kas ievietotas pirms jaunās sistēmas.

Gribi teikt, ka būs vēl sūdīgāk? Tagad jau stāv 50% idejiski tādas pašas, kas 24h topiņā, vai tad ne?

Es gribu teikt, ka šobrīd mēs vēl nezinam, kādas bildes tur būs, to mēs vēl apskatīsim. Jaunā sistēma sāka darboties otrdien un sakarā ar to, ka jaunās sistēmas bildēm reitinga skaitlis ir manāmi zemāks par veco sistēmu, nedēļas tops šobrīd beidzas ar pirmdienu. Tātad, jānogaida, kad nedēļa beigsies (līdz ar to beigsies arī vecās sistēmas bildes) un nākam otrdiem varēsim sākt runāt, par nedēļas topu.
Publicēts: 14.01.10 15:42
 citēt
Nē nu pricipā tā varētu būt...enīvej, kaut kāds actions tomēr notiek...:)
Publicēts: 14.01.10 15:48
 citēt
Publicēts: 14.01.10 15:50
 citēt
welns:a'kas tas www.fotoblog.lv... :face-grin:

Nu jā, bet ar 6,3 nav jau arī nekāda topu bilde. Ja nu vienīgi 24 stundu. Nedēļa senos laikos sākās virs 6,4.
Publicēts: 14.01.10 16:18
 citēt
Hmm,kāpēc tāda attieksme pret ziediem? Tie arī jāmāk skatāmi nobildēt! ;) Katrā foto žanrā ir savas nianses kas izkožamas un apgūstamas. Samērā bieži piesauc arī-nu tie putniņbildētāji! :D Pamēģiniet labā līmenī nobildēt kaut zvirbuli,nu kaut vistu! :haha:
Publicēts: 14.01.10 16:22
 citēt
forelljjanka:Hmm,kāpēc tāda attieksme pret ziediem? Tie arī jāmāk skatāmi nobildēt! ;) Katrā foto žanrā ir savas nianses kas izkožamas un apgūstamas. Samērā bieži piesauc arī-nu tie putniņbildētāji! :D Pamēģiniet labā līmenī nobildēt kaut zvirbuli,nu kaut vistu! :haha:

Nē nu putnu bilžu priekšā noņemu cepuri! Mēģināju - trūka pacietības, prasmes, rīku:D
Publicēts: 14.01.10 16:23 labots
 citēt
welns:a'kas tas www.fotoblog.lv... :face-grin:

Nu tur vairāk tā kā kompozīcija, siena, logs un zieds...biju aizmirsis:D

Ar visu šo tikai gribēju, parunāt par ko citu, nevis fotoelvē, mīlestību pter vafončiku un nudestreaming video by gudris...:D
Publicēts: 14.01.10 16:39
 citēt
Iegāju ar pa ilgiem laikiem tai reitingu lapā.Viss ok,(t.i.neko nesapratu):D ,Kā var būt otrais labākais fotogrāfs blogā BEZ bildēm??? :haha: :face-devil-grin: :face-grin:
Publicēts: 14.01.10 16:39
 citēt
Divu dienu testa razultāts vēl nav pilnīgs.
Redzēsim pēc nedēļas kā tas viss sakārtosies.
Publicēts: 14.01.10 18:42
 citēt
Karlis70

It kā neko vai nedaudz. "Agrāk topos bija babuļi vairāk( tas lai Vafonam būtu ko iespamot)" var izlasīt divējādi: 1) ka babuļu bija vairāk, lai VDF spamotu (pie šīm bildēm), 2) vai "Šis āķis izmests, lai VDF iespamotu šeit un tagad".
Nianses, bet Tu ar mani saraksties.
Publicēts: 15.01.10 06:46
 citēt
Vafon, nu teikšu godīgi - man vienmēr vajag kādu ko kacināt, tā kā labāk jau lai tas ir kāds anonīms onka netā, nevis mana sieva, bērns vai nedod Dievs mans suns...:)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):