Atveru 24h top bildes un redzu, ka man tiešām kopumā liekas pašķidri...nē nu nepārprotiet, cien. admini, ainavisti, kaķīšbildētāji(kurš gan nav bez grēka ), BET nu pašķidri izskatās...tā pirmajā acu uzmetienā - LNT laika ziņu konkurss...
Ar ko negribētu noniecināt to konkursu un ainavas, un sniegu, un dižknābjus...bet nu liekas, ka jaunā punktu došanas sitēma neko labu nedod...
Agrāk topos bija babuļi vairāk( tas lai Vafonam būtu ko iespamot)
Vajadzētu sagaidīt nedēļas topu pēc jaunās sistēmas. Tad varēs izdarīt konkrētākus secinājumus. 24 stundu tops pats par sevi ir interesants, bet arī pirms jaunās sistēmas nebija baigais rādītājs.
Nu saki man lūdzu, vai šitādai bildei būtu jābūt 24h topā foto saitā, kas mēģina tēmēt uz kaut kādu "svaru" foto lietā Latvijas netā??? Toč iešu uz fotoelvē...
http://www.fotoblog.lv/img/204143/?cid=9798[img]
Tevi aizskar vafons? Labi - turpmāk tā nerakstīšu, česnīgi!
Kamēr ir ziema tikmēr visas bildes ir baltas, nāks pavasaris viss būs raibs, tad vasara - viss zaļš, tad rudens - viss zeltains utt..... Viskautkobildētāji un plikņu bildētājigraustos vienmēr būs topu priekšā
Nu saki man lūdzu, vai šitādai bildei būtu jābūt 24h topā foto saitā, kas mēģina tēmēt uz kaut kādu "svaru" foto lietā Latvijas netā??? Toč iešu uz fotoelvē...
http://www.fotoblog.lv/img/204143/?cid=9798[img]
Tevi aizskar vafons? Labi - turpmāk tā nerakstīšu, česnīgi![/quote]aa un manas ekstrēmās deja nosauc par h.j. Netaisnība.
Nu es varbūt arī neskatījos iepriekš, visa šā cepiena rezūltātā - paskatījos par ko tauta šūmējas Teikšu kā ir, iespaids ir graujošs - vai kāds gribētu paziņam pateikt ar lepnumu: "sak es redz kur bildes savas publicēju, apskaties kādas tur 24h labākās tauta sasūta"...nē nu labi, viss jau čikiniekā...laikam...
Karlis70:Nu es varbūt arī neskatījos iepriekš, visa šā cepiena rezūltātā - paskatījos par ko tauta šūmējas Teikšu kā ir, iespaids ir graujošs - vai kāds gribētu paziņam pateikt ar lepnumu: "sak es redz kur bildes savas publicēju, apskaties kādas tur 24h labākās tauta sasūta"...nē nu labi, viss jau čikiniekā...laikam...
Karlis70:Nu es varbūt arī neskatījos iepriekš, visa šā cepiena rezūltātā - paskatījos par ko tauta šūmējas Teikšu kā ir, iespaids ir graujošs - vai kāds gribētu paziņam pateikt ar lepnumu: "sak es redz kur bildes savas publicēju, apskaties kādas tur 24h labākās tauta sasūta"...nē nu labi, viss jau čikiniekā...laikam...
Pēdējā laikā dienā tiek ievietotas ap 150 bilžu. 24 stundu topā ir 50 bildes. Tas ir - 1/3 daļa no visām bildēm, Kaut ko sakarīgu ir vērts meklēt tikai pirmajā lapā. Tagad par nedēļas topu. Nedēļā tiek ievietotas virs 1000 bildēm (7x150=1050), nedēļas topā 50 bildes. Domāju, ka 50 bilžu tops no 1000 bildēm būs ticāmāks, kā no 150 bildēm. Tāpēc nevajag izdarīt pārsteidzīgus secinājumus un pagaidīt nedēļas topu un paskatīties kāds tas izskatās.
babulis ir atvasinājums no krievu vārda baba, vārds, ar ko par kārtīgi krievu sievišķi parasti saka līdzīgi kā varētu teikt par vīrieti - "kārtīgs čalis" Kas tur nevērīgs??? Manuprāt mīļi un ar humoru, katrā ziņā vīrieša cilvēka saasināta reakcija uz sieviešu apzīmējumiem liekas samērā simptomātiska un liecina par kaut kādu neizsāpētu sāpi...
Man patiesībā visvairāk patīk teiciens - babulis vulgaris(c) kāda dāma(neesmu šā teiciena autors)
Vanderfon, nu nepieņemtu tad nepieņemtu, ko man tagad raudāt?
Nu ok...nedēļas labākās bildes...kāds apgalvos, ka diži atšķiras??? Tur viena gaumīga klusā daba pienākusi klāt...visas tās līdzīgās ainavas jau kretinē, netaisu pat vaļā lielās bildes, tā kā nevarēšu neko komentēt par asumiem un šausmīgi specifiskajām krāsu niansēm...
GARLAICĪGI, bet tas ir tikai mans personīgais viedoklis, protams.
Nedēļas bildes mēs redzēsim tikai nedēļu pēc jaunās sistēmas ieviešanas, jo šobrīd nedēļas topā vēl ir aktuālas tās bildes kas ievietotas pirms jaunās sistēmas.
smartins:Nedēļas bildes mēs redzēsim tikai nedēļu pēc jaunās sistēmas ieviešanas, jo šobrīd nedēļas topā vēl ir aktuālas tās bildes kas ievietotas pirms jaunās sistēmas.
Gribi teikt, ka būs vēl sūdīgāk? Tagad jau stāv 50% idejiski tādas pašas, kas 24h topiņā, vai tad ne?
smartins:Nedēļas bildes mēs redzēsim tikai nedēļu pēc jaunās sistēmas ieviešanas, jo šobrīd nedēļas topā vēl ir aktuālas tās bildes kas ievietotas pirms jaunās sistēmas.
Gribi teikt, ka būs vēl sūdīgāk? Tagad jau stāv 50% idejiski tādas pašas, kas 24h topiņā, vai tad ne?
Es gribu teikt, ka šobrīd mēs vēl nezinam, kādas bildes tur būs, to mēs vēl apskatīsim. Jaunā sistēma sāka darboties otrdien un sakarā ar to, ka jaunās sistēmas bildēm reitinga skaitlis ir manāmi zemāks par veco sistēmu, nedēļas tops šobrīd beidzas ar pirmdienu. Tātad, jānogaida, kad nedēļa beigsies (līdz ar to beigsies arī vecās sistēmas bildes) un nākam otrdiem varēsim sākt runāt, par nedēļas topu.
Hmm,kāpēc tāda attieksme pret ziediem? Tie arī jāmāk skatāmi nobildēt! Katrā foto žanrā ir savas nianses kas izkožamas un apgūstamas. Samērā bieži piesauc arī-nu tie putniņbildētāji! Pamēģiniet labā līmenī nobildēt kaut zvirbuli,nu kaut vistu!
forelljjanka:Hmm,kāpēc tāda attieksme pret ziediem? Tie arī jāmāk skatāmi nobildēt! Katrā foto žanrā ir savas nianses kas izkožamas un apgūstamas. Samērā bieži piesauc arī-nu tie putniņbildētāji! Pamēģiniet labā līmenī nobildēt kaut zvirbuli,nu kaut vistu!
Nē nu putnu bilžu priekšā noņemu cepuri! Mēģināju - trūka pacietības, prasmes, rīku
It kā neko vai nedaudz. "Agrāk topos bija babuļi vairāk( tas lai Vafonam būtu ko iespamot)" var izlasīt divējādi: 1) ka babuļu bija vairāk, lai VDF spamotu (pie šīm bildēm), 2) vai "Šis āķis izmests, lai VDF iespamotu šeit un tagad". Nianses, bet Tu ar mani saraksties.
Vafon, nu teikšu godīgi - man vienmēr vajag kādu ko kacināt, tā kā labāk jau lai tas ir kāds anonīms onka netā, nevis mana sieva, bērns vai nedod Dievs mans suns...