Tā kā tuvākajās dienās plānoju doties uz dzimteni, un iegādāties CF (Compact Flash) 8GB karti, tad lūgums, mani apgaismot, kādās cenās, kādu ražotāju un kur tās var Liepājā iegādāties. Kuldīgā ir Kingston par 17,55 laikam pati parastākā jo nav nekādu datu par ierakstīšanas un nolasīšanas ātrumiem.
CF ir izturīgāka, teiksim, par SD lupatiņu, tāpēc var pirkt lielāku, tomēr nevajag likt visas olas vienā grozā. Labāk četras 2 GB, nekā viena 8 GB. Bet eksperimentētāji drīkst rīkoties uz savu galvu.
Vanderfons:CF ir izturīgāka, teiksim, par SD lupatiņu, tāpēc var pirkt lielāku, tomēr nevajag likt visas olas vienā grozā. Labāk četras 2 GB, nekā viena 8 GB. Bet eksperimentētāji drīkst rīkoties uz savu galvu.
Vanderfons:CF ir izturīgāka, teiksim, par SD lupatiņu, tāpēc var pirkt lielāku, tomēr nevajag likt visas olas vienā grozā. Labāk četras 2 GB, nekā viena 8 GB. Bet eksperimentētāji drīkst rīkoties uz savu galvu.
Nu, nu... Parasti lietoju 32GB un 16GB bet tikai Transcend. Tas eksperimentos izkristalizējies. Kingstoni un Sandisci gan bija nojūgušies. Diemžēl normāls ātrums parādās tikai sākot no 8GB. Ātrumiem ir būtiska nozīme.
3 gadus lietoju "Apacer" 4Gb 133x ne reizi nav nojūgusies ... pagāšgad nopirku kaut kādu "Platinum" 4Gb (ātrums nav uzrādīts) pa ~9,- Ls lielajā "Sala XL" vienā no mazajām krāmu bodītēm (pie Chillpicas), strādā bez problēmām
Diemžēl normāls ātrums parādās tikai sākot no 8GB. Ātrumiem ir būtiska nozīme.
Tev - jā. Man nē, jo cenšos taisīt tikai vienu kadru vienam sižetam - vai ar 6x6, 35mm filmiņu, vai ar ciparnieku, vai ar Nokia bildēju. Tā pierod pie sistēmas, būs vieglāk pāriet uz kādu lielformāta kastīti. Tas nu tā. Es to komentāru vairāk par SD lupatiņu - mēsls, ne karte, ja ar CF salīdzina.
Kamera nikon d300. CF Apacer steno 133x 4Gb un kreisā pg1 150x 4Gb, strādā normāli. Kingston elite pro 133x 8Gb un silicon power 200x 16Gb neiet. Varbūt kameras vaina(par ko šaubos), bet pēc noteikta kadru daudzuma izdot paziņojumu par kartes kļudu. Ir testētas ar ar disku testa programmām, rakstīti iekšā dažādi faili viss rādās ok, tikai kamerai nepatīk. Tapēc mētājas divas jaunas kartes no kurām nav nekāda tolka. Es to rakstu lai uzmanies ar kingstonu. Ar SD kingston tādas problēmas nav bijušas (D40, panasonic tz3) tiesa apjomi max 4Gb.
kurzemee otraa staavaa var nopirkt CF'us, leeti, tiesa aatraakas par 150x skiet nebija, arii dzirdeejushas par aatraakaam karteeem vinjas nebija, kad prasiju
Laurelz:kurzemee otraa staavaa var nopirkt CF'us, leeti, tiesa aatraakas par 150x skiet nebija, arii dzirdeejushas par aatraakaam karteeem vinjas nebija, kad prasiju
Vismaz viena daudzmaz sakarīga atbilde uz jautājumu
welns:Tā kā tuvākajās dienās plānoju doties uz dzimteni, un iegādāties CF (Compact Flash) 8GB karti, tad lūgums, mani apgaismot, kādās cenās, kādu ražotāju un kur tās var Liepājā iegādāties. Kuldīgā ir Kingston par 17,55 laikam pati parastākā jo nav nekādu datu par ierakstīšanas un nolasīšanas ātrumiem.
cik GB tai kingston par 17,55? zinu, ka kingston 2gb CF karti ventspilī nopirku par kkādiem sešiem vai astoņiem latiem (pirms diviem gadiem, peļļupirts ietvaros, līdzpaņemtā vienīgā karte tuvojās beigām), darbojas joprojām, lēnāk, nekā sandisk III, bet uzticami, bez gļukiem vai jebkādām citām problēmām.
Eltons:Transcend CF 8GB X300 Ls 43 tikko Alfas Capital redzēju.
ir tāda lieta. tikai to Kivosku ilgi jāmeklē!
Eltons:Parasti lietoju 32GB un 16GB bet tikai Transcend. Kingstoni un Sandisci gan bija nojūgušies.
šajā sakarā - vai nu 32GB Kingstons nojuka tā, ka pie PC viss OK, mazā Canoniņā arī, iekš d300 kaput, vai arī d300 tā nojuka, ka pārstāja lasīt TIK lielas kartes. kurš variants ticamāks? veikalā 5-iem mūlāpiem subordinācijas kārtībā stundas garumā skaidroju, ka man vajag, lai karte MANĀ kamerā strādā. solīja zvanīt - ņe priveta, ņe otveta! arī ne sēru ziņa, ka experti texperti nobaudīja karti ar d300 un ka karte OK. nāvīgi gribētu pārliecināties par to vai kameras vaina vai ne.
alvils: cik GB tai kingston par 17,55? zinu, ka kingston 2gb CF karti ventspilī nopirku par kkādiem sešiem vai astoņiem latiem (pirms diviem gadiem, peļļupirts ietvaros, līdzpaņemtā vienīgā karte tuvojās beigām), darbojas joprojām, lēnāk, nekā sandisk III, bet uzticami, bez gļukiem vai jebkādām citām problēmām.
8GB. 4GB bija kkādi 8, vai 9, Ls ar kapeikām. Pattreiz iekšā ir Sandisc Ultra II 15mb/s, gadu bez problēmām arī ātrums apmierina, nenormālos sportus prof. līmenī nebildēju.