forum.gif
Fotoskolas...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Fotoskolas...
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 23.01.07 01:44
 citēt
Sveiki!

Es te gribeeju parunaat par latvijas fotoskolaam...
Man ir taada doma staties profesionaalo fotograafu skolaa.Vai kaads tur pashlaik maacaas,vai ir maaciijies?Gribu dzirdeet atsauksmes un visu paareejo... un vai ir arii kaadas labaakas alternatiivas?
Publicēts: 23.01.07 01:59
 citēt
chal ar teviim viss kaartiibaa?
Publicēts: 23.01.07 02:13
 citēt
Ar mani kārtībā, bet ar kā ar Tevi nezinu, jo
1.Tev laikam liekas, LV pilns ar PROFESIONĀLĀM FOTOGRĀFU SKOLĀM
2.Esi slinks, lai pārlasītu forumā jau sen izrunāto
:lol:

runaajot par pirmo-nezinu vai ir vai nav un taapeec prasu.un runaajot par otro tad diskusijaas ir seshas lapas un katraa ir pa kaadiem 50 topikiem... tad taa ir ka slinkums uznaak...

:lol:
Publicēts: 23.01.07 02:14
 citēt
parvari slinkumu un tad paprasi velreiz :mrgreen:
Publicēts: 23.01.07 02:42
 citēt
karoche lauzhu slinkumu un gandriiz pusei esmu ticis cauri-un jeegas nekaadas-ir bijushi kaadi divi/triis topiki ar to kas man interesee,bet nekas iipashs... :evil:
Publicēts: 23.01.07 11:51
 citēt
Sveiki!

Man ir taada doma staties profesionaalo fotograafu skolaa.Vai kaads tur pashlaik maacaas,vai ir maaciijies?Gribu dzirdeet atsauksmes un visu paareejo... un vai ir arii kaadas labaakas alternatiivas?

...ja tu butu seit Irija,tad te ir fotoskolas,jamacas 3 gadi.p.s...ja esi nostradajis 2 gadus un tev ir vairak par 26 tad tu varetu iestaties senioru koledza,nekur nestradat un tev vel m maksatu...nu aptuveni 1400-2000 eiro menesi....tjip studentu pabalstu:)
Publicēts: 23.01.07 11:54
 citēt
Sveiki!

...šito lasot mans ieteikums ir meklē citu amatu... fotogrāfs ir un viņam ir jābūt izdarīgam un acīgam, +vēl mākslinieka dvēsele, bet to drīkst parādīt pēc tam.
Publicēts: 23.01.07 11:57
 citēt
vakar saņēmu šitādu meilu

Labdien, Kristap!

Vēlamies Jūs informēt, ka šā gada februārī sāksies uzņēmuma ”Next Step” rīkotie fotokursi.

Kursu ilgums – 2 mēneši, nodarbības notiks vienu reizi nedēļā – sestdienās viesnīcas ”Bruņinieks” telpās. Kursi paredzēti cilvēkiem, kas vēlas iegūt kompozīcijas un žanra izpratni ar digitālās vai analogās (filmu) fotogrāfijas palīdzību, saprast foto optikas dažādību un to pielietošanas iespējas. Kursā būs gan teorētiskas, gan praktiskas nodarbības. Kursu cena – 155Ls + PVN.

Pašlaik tiek komplektēta grupa, kas mācības uzsāks jau februārī. Vel ir atlikušas tikai dažas brīvas vietas, tāpēc, ja velies apgūt jaunas iemaņas fotomākslā, piesakies pēc iespējas ātrāk, sūtot savu vārdu, uzvārdu, personas kodu un telefona numuru uz e-pastu ingrida@nextstep.lv.

Pielikumā pievienoju kursu aprakstu, lai Jūs varētu iepazīties ar detalizētu informāciju par fotokursiem.

Ar cieņu,

Ilze

jau iepriekš biju rakstījis viņiem, laikam tauta pietrūkst - pāršķirsta vecos meilus un piesaista tautu
Publicēts: 23.01.07 12:41
 citēt
ta jau pie M.Kundziņa vai R.Lielbrieža nedaudz lētāk sanāk. [url=www.fotokursi.lv.]www.fotokursi.lv.[/url] Kursi 2vās daļās pirmā 3 mēneši, otra 5 mēneši. maksa 45Ls mēnesī ja nekļūdos. nodarbības 1x nedēlā.
Publicēts: 23.01.07 12:51
 citēt
Cars es pat esmu tuvaak nekaa tu domaa... :) tagad dziivoju UK,bet gribu braukt atpakalj un ta nu doma radaas staaties Latvijaa kaadaa fotoskolaa..
da es negribu nekaadus aatros kursus... kaada jeega no vinjiem...
tagad leenaam eju cauri Web Photosckool un man liekas ka tur pat vairaak var iemaaciities neka tajos divu meeneshu kursos...
Publicēts: 23.01.07 13:14
 citēt
jaa man bij doma staaties te koledzaa,bet es to nevaretu apvienot ar darbu un njemt crediitu bankas galiigi nepis....
tagad gribu aizbraukt atpakalj uz latviju paskatiities kas tur ir mainiijies pa shitiem diviem gadiem ko te dziivoju... no malas klausoties liekas ka viss saak leenaam iet uz labo pusi. citaadi kaa aizbraucu uz LV atvaljinaajumaa taa 85% ir smagaa reibuma staavoklii :D:D:D
Publicēts: 23.01.07 14:21
 citēt
vieniga akreditea fotografa izglitiba ir Birutas Mageles Fotografu un stilistu skolaa (ja nemaldos pirma limena augstaka).

viss parejais Latvijaa ir kursi.

es nekljudos?
Publicēts: 23.01.07 14:34
 citēt
vaitad [url=www.fotoskola.lv]www.fotoskola.lv[/url] ir kursi?
Publicēts: 23.01.07 17:06
 citēt
vaitad [url=www.fotoskola.lv]www.fotoskola.lv[/url] ir kursi?

fotoskola.lv ir Birutas brands. Oficiali saucas kaa es rakstiju augshaa. info gan ir pusgadu veca, iespejams kaut kas mainijes
Publicēts: 23.01.07 17:14
 citēt
opaa... es jau aku lauziit galvu kur iet-vai nu birutas stilistu skolaa par fotograafu vai nu fotoskola.lv un tagad izraadaas ka tas ir praktiski viens un tas pats... :?

fotoskola.lv visu man liekas njem dziljaak un atshkjiriibaa no birutas stilistu skola tur piedaavaa arii saskarsmes psiholoģiju un biznesa pamatus...
manupraat labaaka izveele buutu fotoskola.lv?!
Publicēts: 23.01.07 17:16
 citēt
opaa... es jau aku lauziit galvu kur iet-vai nu birutas stilistu skolaa par fotograafu vai nu fotoskola.lv un tagad izraadaas ka tas ir praktiski viens un tas pats... :?

fotoskola.lv visu man liekas njem dziljaak un atshkjiriibaa no birutas stilistu skola tur piedaavaa arii saskarsmes psiholoģiju un biznesa pamatus...

interesanti cik tur maksā studijas.
Publicēts: 23.01.07 17:26
 citēt

tas ir tas pats. Birutas skola piedava abus: gan kursus gan izglitibu.
Publicēts: 23.01.07 17:28
 citēt
fotoskola.lv 70Ls meenesii.nodarbiibas triisreiz nedeeljaa no 18-21.studiju ilgums 18 meeneshi... tagad martaa saakas jauna grupa!un ta taja es domaaju tikt iekshaa...
Publicēts: 23.01.07 17:28
 citēt
Publicēts: 23.01.07 17:30
 citēt
jasaka ka blogam ir pozitiva pieredze sadarbojoties ar "Birutas skolu" ;) tie kas nezin, ar vinu labvelibu tika "uzsaukti" kursi Liepajas fotokrosa uzvaretajam.
Publicēts: 23.01.07 17:40
 citēt
jasaka ka blogam ir pozitiva pieredze sadarbojoties ar "Birutas skolu" ;) tie kas nezin, ar vinu labvelibu tika "uzsaukti" kursi Liepajas fotokrosa uzvaretajam.

swadow ta tu labaak iesaki "birutas skolu"? :roll:
Publicēts: 23.01.07 18:37
 citēt
labak salidzinot ar ko?
Publicēts: 23.01.07 18:56
 citēt
labak salidzinot ar ko?

pag ta [url=www.fotoskola.lv]www.fotoskola.lv[/url] ir toch taapati skola kas mineeta [url=www.stylistschool.lv???]www.stylistschool.lv???[/url]
Publicēts: 23.01.07 22:29
 citēt
jaa.
Publicēts: 23.01.07 22:32
 citēt
fotoskola.lv 70Ls meenesii.nodarbiibas triisreiz nedeeljaa no 18-21.studiju ilgums 18 meeneshi... tagad martaa saakas jauna grupa!un ta taja es domaaju tikt iekshaa...

hmm......
Publicēts: 24.01.07 00:57
 citēt
Iesaku kredītu un UK.... :wink:

es ar
Publicēts: 24.01.07 20:10
 citēt

Kursu ilgums – 2 mēneši, nodarbības notiks vienu reizi nedēļā
cena – 155Ls + PVN.

Nuu, izdalam, sanaak gandriiz kvarts par nodarbiibu.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):