nopirkšu kaut ko no m42 objektīviem- īpaši interesē Heliosi (58/2) un Jupiters (37A). un, protams, nelidojam kosmosā, atceramies, ka abi objektīvi nekādu dižo naudu nemaksā piedāvājumus var izteikt te vai PM.
cik esi gatavs dot par Heliosi (58/2)? bez kaulēšanās, nosauc ciparu. apmierinās, pārdošu, bet, ja neapmierinās, atradīsies kāds cits, kas pārdos, jo šie objektīvi ir ĻOTI daudziem, lai gan reti kurš tos vairs lieto, vienkārši stāv plauktā (arī man).
Alvils: par heliosu esmu gatavs dot kādus 7Ls. zo: nezinu, man patīk, cik esmu fočējis, bokeh simpātisks + portretiem dof labs par viņa cenu neko tik gaišu pat tuvu nenopirksi.
septiņu latu dēļ nav vērts strelku runāt. par kādiem 15 varbūt. nesaku, ka tas helios ir vērtīgāks par pīčuku, vienkārši neesmu ieintersēts tērēt laiku, kā rezultātā varētu dabūt 7 Ls. tad jau labāk, lai turpina mētāties plauktā. laiku pa laikam jau tomēr uzskrūvēju uz bodija, paākstīties.
jā, bet ar filmu jau neņemos, tāpēc domāju to uz 1.5 kropa lietot- sanāks faktiski 200mm, kas ir diezgan padaudz parastajiem portretiem, bet nu mēģināt jau var vairāk tomēr der candid-portraits, ko sen gribu pamēģināt
tas nozīmē, ka subjekts, kuru tu bildē, nezina par to, ka tu viņu bildē, un visbiežāk viņš ir izķerts no pūļa - tur vajadzīgs pamatīgs fokusa attālums.
TimursO:tas nozīmē, ka subjekts, kuru tu bildē, nezina par to, ka tu viņu bildē, un visbiežāk viņš ir izķerts no pūļa - tur vajadzīgs pamatīgs fokusa attālums.
kameer uz mazaa kropa ar roku grieziisi asumu tikmeer subjekts jau buus chau.
TimursO:uj, viņš dārgs pie vella, neesmu tik bagāts lai viņu iegādātos
tad labāk sūdu par 7Ls. ...... ir man arī Helios 85mmF1,5, bet par pardošanu vēl nav pat doma galvā iezagusies.... ja tādu kāds ir ar mieru pārdot, tad tā iespēja jāizmanto, nevis jāieciklējas uz 7Ls. .................
TimursO:uj, viņš dārgs pie vella, neesmu tik bagāts lai viņu iegādātos
tad labāk sūdu par 7Ls. ...... ir man arī Helios 85mmF1,5, bet par pardošanu vēl nav pat doma galvā iezagusies.... ja tādu kāds ir ar mieru pārdot, tad tā iespēja jāizmanto, nevis jāieciklējas uz 7Ls. .................