Parādi, kura ir tā šedevra bilde - melnais kvadrāc ... ... Man šķiet, ka Tu neesi vāciņus no acīm noņēmis ...
Droperidol: Vilmār - tēma pētījumam: "Manuālās fokusēšanās ātruma, stabilitātes un precizitātes korelācija ar objektīva vāciņa atvēršanas pakāpi centrāl un austrumeiropā"
Tā - laikam palīdīšu zem segas un sākšu nodarboties ar pētīšānu - fokusēšans ātrums, stabilitāte un precizitāte ... ... Ja zoo aizgāja pētīt, tad man arī sāksies sapņu pētījumu laiks ...
Droperidol:"Melnais kvadrāts" tiejk uzskatīts par šedevru. Vai te nav 1 solis?
Interesanti ir tas, ka bilde, pazīstama ar nosaukumu "Melnais kvadrāts" sākotnēji tika eksponēta kā klasisks taisnstūris. Tikai pēc laika autors to "apgraizīja". Par konkursu - publicējot kadu bildīti, nelieku "uz konkursu". Tur lielākoties ir darbi ar intensīvu PS apstrādi. Cenšos kā filmu laikos - jau kamerā dabūt pieņemamu rezultātu, ACR/PS veicot minimālu nepieciešamo apstrādi. Ari iecienitais dokumentalais/reportu stils nepieļauj kardinālas izmaiņas.
chess:zo - bet tad jau Tev ir lielas izredzes apsteigt - uz priekšu liec izcilu skatāmu bildi un viss notiksies!
p.s. ja kas es par šiem akmeņiem neesmu balsojis
vel tu nesaprati laikam. izcilaas bildes topaa netiek, vai tiek reti. topaa tiek vis vairaak atbalstiitaas bildes un viss. tieshaam tik gruuti saprast vai airi probleemas ar uztveri.
zo - vai gadījumā Tev atkal kāds jautājums ir pacēlies - kas notiek? Ieraudzīju poētisko nosaukumu Mortimera bildei un ta'pēc sanāca man tāds pantiņš: ... Un kuģis vientuļš pietauvoties brauc Tam kaijas līdzās saules staros trauc, Un kuģis atkal viļņus šķeļot jauc, Tad kaijas priekā vējam līdzi kauc. Un bocmans stingrs dažiem vaigā mauc, Jo zo atkal skaļi šajā tēmā sauc: ... Tālāk varat izdomāt paši, ko šis saka ...
Vilberto:zo - vai gadījumā Tev atkal kāds jautājums ir pacēlies - kas notiek? Ieraudzīju poētisko nosaukumu Mortimera bildei un ta'pēc sanāca man tāds pantiņš: ... Un kuģis vientuļš pietauvoties brauc Tam kaijas līdzās saules staros trauc, Un kuģis atkal viļņus šķeļot jauc, Tad kaijas priekā vējam līdzi kauc. Un bocmans stingrs dažiem vaigā mauc, Jo zo atkal skaļi šajā tēmā sauc: ... Tālāk varat izdomāt paši, ko šis saka ...
bieži svešiem cilvēkiem prasi kas viņiem ir pacēlies?
zo: bieži svešiem cilvēkiem prasi kas viņiem ir pacēlies?
zo - tad svešie labāk atsaucās. Bet kā redzi Mortimeram atkal ir bilde pirmā vietā. Tu taču iesāki šo tēmu, vai tad negribi turpināt? Piemēram, šādi: - kādi Tavi komentāri par pašreizējo vientuļā kuģa bildi? ... - kāpēc Mortimers liek bildes uz autokonkursu? ... - ...
Par ko jūs stresojat TOPs atbilst normālam "Pūļa gaumei" kādas problēmas , laikam grūtības ar pasākuma koncepta uztveri. Tas ir TAUTAS PROJEKTS kas orentēts uz MASĀM uz MASSU KULTŪRU lidz ar to viss ir kārtībā un manuprāt normāli. Tas ka MASSU gaume atširās jo jūsējās nu ko padarīsi TADA VIŅA IR , citur kur izglītības un kultūras un vizuālie kritēriji ir mazāk VIENKARŠI tas tops ari isstās savādāk . Balsotāji tak nav nelādi marsieši vai robots tas atspoguļo VAIRUMA BLOGERU gaumi tas arī viss. PATIESI manuprāt , trakāk ja redzi ka GAUME viena bet BALSOJUMI pilnīgi kautkādi "Pareizie" kas izteikti nav cilvēku pārlieciba , tas ir daudz bīstamāk a ta KO REDZU par to dziedu VISS NORMĀLI mani tas nesatrauc lai satraucās psihalogi sociologi un beigās psihiatri