forum.gif
kas notiek?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / kas notiek?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 17.01.10 13:51
 citēt
Lunis: Par ko jūs stresojat TOPs atbilst normālam "Pūļa gaumei" kādas problēmas , laikam grūtības ar pasākuma koncepta uztveri. Tas ir TAUTAS PROJEKTS kas orentēts uz MASĀM uz MASSU KULTŪRU lidz ar to viss ir kārtībā un manuprāt normāli ...

Lunis - es vispār par bildēm nestresoju. Es nekad neesmu licis bildes uz autokonkursu, taču tas neizslēdz iespēju par to parunāt. Teiksim, kāpēc Mortimers liek bildes uz autokonkursu? Iespējamie atbilžu varianti:
a) vēlas piedalīties konkursos ...
b) grib nopelnīt fotolatus ...
c) vēlas, lai bilde visu laiku rādās bloga sākumlapā ...
d) ... utml.
Kāda Tava versija, kāpēc Mortimers liek bildes uz autokonkursu? ... ;)
Publicēts: 17.01.10 14:01
 citēt
Kā ieliek bildi konkursam - tā 1. vieta... Kā ieliek bildi konkursam - tā 1. vieta... Kā ieliek bildi konkursam - tā 1. vieta... Kā ieliek bildi konkursam - tā 1. vieta... Kā ieliek bildi konkursam - tā 1. vieta...
Publicēts: 17.01.10 14:02 labots
 citēt
:anger::anger::anger::anger::anger:
Publicēts: 17.01.10 14:05
 citēt
fotto:
Vilberto:Kāda Tava versija, kāpēc Mortimers liek bildes uz autokonkursu?
Un kāda ir tava versija par to, kāpēc cilvēks liek 107 bildes galerijā?
Kādi ir atbilžu varianti? ... :big_smile:
Kāda ir Tava atbilde par Mortimers bildēm autokonkursos? ...;)
Publicēts: 17.01.10 14:07
 citēt
Vilberto:Teiksim, kāpēc Mortimers liek bildes uz autokonkursu? Iespējamie atbilžu varianti:
a) vēlas piedalīties konkursos ...
b) grib nopelnīt fotolatus ...
c) vēlas, lai bilde visu laiku rādās bloga sākumlapā ...
d) ... utml.
Kāda Tava versija, kāpēc Mortimers liek bildes uz autokonkursu? ... ;)

Mana versija pavisam vienkarša MORTIMERAM tā patīk un vinš dara KĀ PATĪK , es daru tieši TĀ PATĀS un tikao to KAS MAN PATĪK kautkādā brīdī:) Man ļoti vienaldzīgi PATĪK tas kādam citam vai nē :):) Tai brīdī kad man BŪTISKI lai kādam citam ar patīk es tā arī tasu , man ir liela pieredze un plašas iespējas lai tasītu A KĀ VAIG variantā:):) Kāpēc lai cilvēki neizpustos KĀ VIŅIEM PATĪK , citus neaizskar ne par ko nestresso , neuzspiež savus usskatus , MIERĪGI :):) Vairumā gadijumu cilvēki PRIECĀJĀS par to kā es tasu A KĀ MAN PATĪK un balso par to ar REALĀM nevis virtuālām naudinām , citreiz man sagribās uztasīt KĀ VIŅIEM PATĪK un atkal viņi balso ar REĀLĀM nevis virtuālām naudinām . Gadās reizes kad es tasu tā kā VIENĪGI MAN patīk bet es tās lieku tur kur VISSI tā dara un man maz intresē kas CITIEM tur patīt TIKAI KAS MAN :):) Baudzu dzīvi vecīt nespringstot un domāju ka Mortimers tāpat kautgan nav ne jausmas kas viņs ir pat na S/V variantā :):)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas