Ok tiku pie D90 tikai daksha laadeetajam nav taada kaadu vajag.Ko shaadaa gadiijumaa dariit,kur to dabuut?Zvaniiju uz Nikon tur man atbild pastaigaa pa veikaliem,zajebis atbilde!Nekad neiedomaatos.Tik jautajums ir,pa kadiem veikaliem un vai man to visu laadeetaju pa jaunam ar visu vadu vajag pirkt,ja jaa tad kaadi tam struntam cipari un kur to dabuut? Un nee internetveikalus es negribu,ne peec taas muuzhiibas cik ilgi kameru gaidiju.
sukulis, es apskatīšos, vai man nav viens lieks ķīniešu lādētājs mājās aizķēries (šķiet, ka jābūt). ja atradīsies, uzdāvināšu, i nevajadzēs Tev to ASV brīnumu izmantot!
Lādētājam vads integrēts, vai piespraužams? Cik zinu tad ASV ir 110 V tīkla spriegums - apskaties uz lādētāja jābūt rakstītam kāds spriegums ir nepieciešams (piem. 100-240V), tad arī zināsi vai vajag meklēt tikai vadu, vai visu lādētāju.
sukulis, ja ir tikai tie dati ko nosauci, tad mūsu rozetēs nevajag spraust. Ja atrodi kādu uzrakstu kur 220 va 230 minēts, tad droši, tikai pārslēdz uz tiem lielajiem voltiem. Canonam vienu nodedzināju, pasūtīju ebajā un nepaskatījos par spriegumiem. Dūmi mazi parādījās un kaut kas iekšā nosprakšķēja.
Andreass:sukulis, ja ir tikai tie dati ko nosauci, tad mūsu rozetēs nevajag spraust. Ja atrodi kādu uzrakstu kur 220 va 230 minēts, tad droši, tikai pārslēdz uz tiem lielajiem voltiem. Canonam vienu nodedzināju, pasūtīju ebajā un nepaskatījos par spriegumiem. Dūmi mazi parādījās un kaut kas iekšā nosprakšķēja.
Par shito arii domaaju no kura gala man saakt.Bik tomer uz izbrinu parava Nikon attieksme .
un 60 Hz. Hz pofig, ja U=100-240V, pietiek ar sadalītāju, kurā iet iekšā gan Eiropas, gan amīši stepeseli vai ar dakšas nomainīšanu. ja Špannungs paģērēts 110, vai nu jābro caur trafiņu 220 -> 110 vai jāieliek virknē jaudīga preteklība ar aprēķinu, lai noēd 1/2 no špannunga. P.S. nepaslinkoju reiferi somai atvilkt - uz mana lādekļa 100- 240 V stāv rakstīts!
60uz5komats6:Nafig pirkt visādas pārejas,nopērc bodē dakšu ,veco jeņķu standarta nošķērē un mūsejo pieliec.
Man 40D Canonam arī "amerikāniskais" lādētājs, bet tur neko nenošķērēsi- korpusā iebūvētas "izlokāmas" kontaktplāksnītes. Jālieto nepilna Ls vērta pāreja un svešā vietā to ir gadījies atstāt saimnieku rozetē....