forum.gif
Kuru Fotoaparāta režīmu jūs visvairāk lietojat
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kuru Fotoaparāta režīmu jūs visvairāk lietojat
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 23.01.07 08:40
 citēt
Piemērotāko :)
Publicēts: 23.01.07 09:26
 citēt
Piemērotāko :)

pilniba piekriitu.. Bet parsvara AV, TV, kad slinkoju tad P, sad un tad arii M! ;)
Publicēts: 23.01.07 10:50
 citēt
kāds ir režims bijis, apskatu exif datos...vienīgi, kad ir jādomā ir kad vajag asuma dziļumu precīzu, vai kustību fiksēt vēlami
Publicēts: 23.01.07 12:24
 citēt
Pārsvarā manuālo, bet gadās arī Macro :)
Publicēts: 23.01.07 14:17
 citēt
530 atbildes sheit: www.fotoblog.lv...
Publicēts: 23.01.07 17:17
 citēt
full auto jau saubos vai kaads atziisies!? :p
Publicēts: 23.01.07 17:19
 citēt
full auto jau saubos vai kaads atziisies!? :p

nav ko šaubīties, es lietoju full auto, tad kad iedodu aparātu savai 5 gadīgajai meitai :)
Publicēts: 23.01.07 19:59
 citēt
Ja automaatu, tad laika, vinsh arii blendes prioritaate.
Publicēts: 24.01.07 00:22
 citēt
Es manuālo esmu lietojis tikai pāris reizes... tb kad vajag "bulb" :roll:
Publicēts: 24.01.07 20:04
 citēt
Nuu, es manuaalu visbiezjaak telpaas piegaismojot ar blici/eem.
Publicēts: 24.01.07 22:43
 citēt
Lai cik tas arī nebūtu jancīgi un pontīgi, bet man viens fotogrāfs teica (Jānis Mednis), ka blize labāk, gudrāk un pareizāk, strādā uz režīma P... viņam ir 20D un 580EX... pats par to neesmu pārliecinājies, bet viņš man melojis līdz šim vēl nav...
Publicēts: 25.01.07 00:21
 citēt
Principā man visvairāk figurē AV, bet kad iegūt vajag kko tādu īpašu tad manuālis vai Tv.. p un auto reti :>
Publicēts: 25.01.07 08:15
 citēt
Man tīri labi patīk Medņa fotogrāfijas, izņemot tās, kas fotografētas ar zibspuldzi. Brīžiem pat nav skaidrs, ko viņš pats tajās bildēs atradis.
Publicēts: 25.01.07 10:46
 citēt
Ja tu runā par izdevumiem, kuros viņš publicējas, tad bieži ir tā, ka viņš pats neizvēlas to, ko beigās ieliek... tur bieži svarīgi redzēt kaut kādas detaļas, kuras vajag redzēt lasītājam un bez zibenes tas nav iespējams... vispār reportāžas foto (un vēl trakāk paparaci stils) ir atsevišķa opera... Viņš pats man atzinās, kad tikāmies ar viņu pēdējos reizi (kad biju uz jauno gadu LV), ka viņam reportāžas foto neiet pie sirds... bet ēst gribas un nekas cits neatliek... ko liek, to dara...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):