forum.gif
Citātu apkopojums PDF failā lejuplādēšanai
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Citātu apkopojums PDF failā lejuplādēšanai
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 15.01.10 14:41 labots
 citēt
Informēju, ka pirmais jautrāko, savdabīgāko foruma čalojumu jeb spilgtāko citātu apkopojums rudimentārā PDF formā ir tapis.

Ja kāds vēlas to apskatīt un palīdzēt ar lietojamu padomu par formu un saturu, pirms vēl materiāls ir sācis izplesties, saņemot vēstuli te, iedošu saiti uz savu lapu faila lejuplādēšanai.

Primāri tas attiektos uz Alvilu kā čaklāko citētāju un haraldu kā "valūdnīku", bet, tā kā tas anonīmi vai neanonīmi (atkarībā no izvēlētā satura galīgā pasniegšanas veida) skars daudzus fotoblogerus, dariet zināmu savu interesi vai vienaldzību pret šīm izpausmēm.
Publicēts: 15.01.10 14:54
 citēt
Bezdarbnieks. :face-wink:
Publicēts: 15.01.10 15:03 labots
 citēt
Cilvēkam, kas sacensībās noskrien maratona distanci, 2 km aplis treniņam ir sīkums.
Saprati domu, cilvēk-celm?

P.S.
Ja atceros pareizi, Tu un Alloxa manus tekstus jau sen vairs nelasot un nekomentējot. Māc bažas, ka hakeri ar Welna profilu ir kaut ko sadarījuši, varbūt pat vairākas reizes. Pat nedaudz bail metas! Ja nu rīt tas būs kāds cits profils?

Welns:Mani tas neuztrauc, sen jau šī tipa rakstīto nelasu.
Alloxa tēmā par Profilbilžu zagšanu to rakstīji Tu vai Tavs hakeris?
Publicēts: 15.01.10 15:21 labots
 citēt
Vanderfons:Cilvēkam, kas sacensībās noskrien maratona distanci, 2 km aplis treniņam ir sīkums.
Saprati domu, cilvēk-celm?

P.S.
Ja atceros pareizi, Tu un Alloxa manus tekstus jau sen vairs nelasot un nekomentējot. Māc bažas, ka hakeri ar Welna profilu ir kaut ko sadarījuši, varbūt pat vairākas reizes. Pat nedaudz bail metas! Ja nu rīt tas būs kāds cits profils?

Welns:Mani tas neuztrauc, sen jau šī tipa rakstīto nelasu.
Alloxa tēmā par Profilbilžu zagšanu to rakstīji Tu vai Tavs hakeris?

Atverot tēmu nācās izlasīt. Piedo' ja apvainoju. :face-wink:
Publicēts: 15.01.10 15:24 labots
 citēt
Nevis izlasīt, bet iekomentēt. Tā ir būtiska starpība. Blogerim gan ne, viņš ir savādāks.

Nemitīgi strādā tikai darba zirgi un citi izkalpināmie.

Protams, ja bildes nerunā, lai runā pats Welns. Nav problēmu!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):