forum.gif
Lielisks piedāvājums no ss.lv! Nenokavējiet!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Lielisks piedāvājums no ss.lv! Nenokavējiet!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 15.01.10 15:52 labots
 citēt
Куплю фотоаппарат nikon d80-d90 за 100 латов. Малопользованный, в отличном состоянии. Куплю сразу.

www.ss.lv...
Publicēts: 15.01.10 15:54
 citēt
zagtu? Pipec!
Publicēts: 15.01.10 15:57 labots
 citēt
Vienmēr esmu brīnijies par šāda veida sludinājumu ievietotājiem! Vai nu nelabojami optimisti vai tiešām zagtu mantu uzpircēji!
Publicēts: 15.01.10 16:14
 citēt
kasnukas:Vienmēr esmu brīnijies par šāda veida sludinājumu ievietotājiem! Vai nu nelabojami optimisti vai tiešām zagtu mantu uzpircēji!

DRĪZĀK jau nozaxtā meklētāji:)
Publicēts: 15.01.10 16:18 labots
 citēt
DRĪZĀK jau nozaxtā meklētāji

Piezīme UZREIZ uz to tiešām varētu norādīt. Bet varētu norādīt arī uz pasaules gala tuvošanos - nav vairs laika, šumeru un maiju kalendāri vēsta zīmes.
Publicēts: 15.01.10 16:20
 citēt
Ienāca prātā vēl viena doma! Varbūt šādus sludinājumus ieliek pārliecināti pesimisti, kuri domā, ka situācija nu ir jau tik ļoti kritiska, ka cilvēki par nesamērīgām kapeikām pārdos savu fototehniku? :face-crying:
Publicēts: 15.01.10 16:33
 citēt
nubet arī tas maita, kurš nozadzis, ne katrs TIK stulbs, lai atdotu par 1. cenu, kuru piedāva. :face-sad:
Publicēts: 15.01.10 17:55
 citēt
nesakiet viss ka nav stulbs.
kaut kad sen kad vēl ar elektroniku darbojos, tad bieži apmeklēju latgalīti detaļu iepirkšanai. tur ptorams ir arī tie kas tirgo auto maģus un citu aparatūru.
Biju situācija, kad atnāk viens jaunietis (nezinu vai zaglis un narkomāns) un tam tirgotāja piedāvā iegādāties automagnetolu. Tirgonis pieslēdz pie vada, redz aka viss darbojas, bija pat tas kuram ekrāns izbīdās un ir video. Saka tam jaunietim, ka maksimums ir 5-10ls par biņu ko varot maksāt, jo neesot jau nemaz tik dārgas tās magnetolos. Jaunietie tiepās, bet beigās uz 10ls pielauzās.
Notika tas gadus 4-5 atpakal. Jauna veikalā līdzīga maksāja ap 300ls.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):