elementaari. Blogs nekad nav gribeejis par sevi un savam spejam parliecinatus cilvekus. Alloxa, zaulons, ng un tamlidzigi sheit NAV gaiditi. Tadus ka Maris pieciesh, jo vinji ir relativi tolerantaki.
ieteikums f-blogam - apvienoties ar calis.lv. Tur bloga formaata "neaizmirstamo kadru ar ipasham emocijam" autoru bus daudz vairaak. Tik vien ka japatira paris sadaljas lietoshanas noteiktumos/FAQ sadaljaa. Mosh maaminjas vel ari kko no tehnikas ierubisies.
Savs laiks darbiem, savs laiks muldēšanai. Patīk daudzveidība. Pie tam, cilvēkam, kas gadā uzraksta tik, cik vien parakstās dokumentos, nebūtu destruktīvi jāaicina citus līdzināties viņam. VDF nav tie sliktākie darbi, un diez vai to skaits ir nepietiekams. Tas, ka VDF tos nerāda Jolan, var nozīmēt arī to, ka viņš tos cilvēciski spītīgi negrib rādīt Jolan, neko citu.
Ops - kāda tēma - mhmmm - vai tik es nebūšu nākamais, kuru izsūtīs trimdā ... ... Eju gulēt un klusēt ... ... veiksmīgu svētdienu un nākošo nedēļu vēlot ...
Eltons: Ja tā, tad žēl gan. Ko man tagad kaitināt?
Žēl gan. Vairs jau nav ko kaitināt - itaeta ir 6.45. Tad seko Mumins - 6.44, un seko 6.43 - Alloxa, 2r, Ienakusi, Vilberto. Visi vairāk vai mazāk pazīstami, dažādus projektus bīdot. Izņemot Alloxa, Tev vairs nav ko kaitināt. Nu ko lai saka Elton - novēlu Tev visu 2010. gadu stabilu un augošu 6.57. Konkurentu Tev vairs nav. FR spriedze zudusi ... Šeit gan tēma par banošanu. Tad nu par to daži vārdi (varbūt arī pēdējie): 1. Alloha - out 2. Netjan - out 3. ... ?
Eltons: Ja tā, tad žēl gan. Ko man tagad kaitināt?
Žēl gan. Vairs jau nav ko kaitināt - itaeta ir 6.45. Tad seko Mumins - 6.44, un seko 6.43 - Alloxa, 2r, Ienakusi, Vilberto. Visi vairāk vai mazāk pazīstami, dažādus projektus bīdot. Izņemot Alloxa, Tev vairs nav ko kaitināt. Nu ko lai saka Elton - novēlu Tev visu 2010. gadu stabilu un augošu 6.57. Konkurentu Tev vairs nav. FR spriedze zudusi ... Šeit gan tēma par banošanu. Tad nu par to daži vārdi (varbūt arī pēdējie): 1. Alloha - out 2. Netjan - out 3. ... ?
piesakies treshajai rindai? bija tak maajiens... blakus topikaa no administraacijas