forum.gif
Par ko ir nobanots Alloxa?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Par ko ir nobanots Alloxa?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 16.01.10 05:23
 citēt
Kārtējā pašreklāma? pfff ...
Publicēts: 16.01.10 08:10
 citēt
Kā Tu zini, ka nobanots, varbūt pats atfiltrējās? Uz ko administrācija dikti cer.
Publicēts: 16.01.10 08:44
 citēt
rup cita dziive..ha sasmidinaaji.. :face-grin:
Publicēts: 16.01.10 09:48
 citēt
BurtsCipars=Alloxa
Publicēts: 16.01.10 09:51
 citēt
tapē ka viņš izmeta pusblogu no favorītiem!
Publicēts: 16.01.10 10:00
 citēt
shauttra:tapē ka viņš izmeta pusblogu no favorītiem!

:cry: :exciting:
Publicēts: 16.01.10 12:30
 citēt

+
Publicēts: 16.01.10 12:47
 citēt
vienreiz manīju viņu ar Elika "seju"... :bad_smile:
Publicēts: 16.01.10 13:06
 citēt
daiga_a:vienreiz manīju viņu ar Elika "seju"... :bad_smile:

tas arī varēja kalpot kā iemesls :face-glasses:
Publicēts: 16.01.10 13:13
 citēt
...un arī Zaulons ir pazudis.Laikam te paliks tikai tukšdirši ar saasinātu reitingu izjūtu. Bēdīgi.
Publicēts: 16.01.10 13:25
 citēt
kaadam acimredzot ir sakaapis galvaa un nervi ari vairs netur
Publicēts: 16.01.10 13:27
 citēt
.............da vienkārši pieriebās šitās jēlības džekam :face-glasses::anger:
Publicēts: 16.01.10 13:34 labots
 citēt
Par lielu Latviju? /minu/
Meklējiet šo poga.lv, tur jauna druva paveras. Tāds pats bārdainis, kā visi citi, tikai nesamērīgi uz cipariem kritis.

Photodomā Zaulons ir atrodams, kam nu gribas viņa darbus apskatīt. Man ar vienu reizi pietika.
Publicēts: 16.01.10 13:57
 citēt
vismaz tur ir darbi-patīk nepatīk ir cita lieta un nav muldēšana muldēšanas pēc kā dažam labam.
Publicēts: 16.01.10 14:03
 citēt
elementaari.
Blogs nekad nav gribeejis par sevi un savam spejam parliecinatus cilvekus.
Alloxa, zaulons, ng un tamlidzigi sheit NAV gaiditi. Tadus ka Maris pieciesh, jo vinji ir relativi tolerantaki.

ieteikums f-blogam - apvienoties ar calis.lv. Tur bloga formaata "neaizmirstamo kadru ar ipasham emocijam" autoru bus daudz vairaak. Tik vien ka japatira paris sadaljas lietoshanas noteiktumos/FAQ sadaljaa. Mosh maaminjas vel ari kko no tehnikas ierubisies.
Publicēts: 16.01.10 14:04 labots
 citēt
Savs laiks darbiem, savs laiks muldēšanai. Patīk daudzveidība. Pie tam, cilvēkam, kas gadā uzraksta tik, cik vien parakstās dokumentos, nebūtu destruktīvi jāaicina citus līdzināties viņam.
VDF nav tie sliktākie darbi, un diez vai to skaits ir nepietiekams. Tas, ka VDF tos nerāda Jolan, var nozīmēt arī to, ka viņš tos cilvēciski spītīgi negrib rādīt Jolan, neko citu.
Publicēts: 16.01.10 14:13
 citēt
un atkal versatile nepalaiž iespēju uzbraukt adminstrācijai :) un tie džeki arī nelaida garām... sakarība?
Publicēts: 16.01.10 14:15
 citēt
BANS!
(?) tikai mineejums :exciting:
Publicēts: 16.01.10 14:18
 citēt
pagaidām gaidu, kad pats izdzēsīsies.. spriežot pēc viņa runas veida, fblogs ir pati pēdējā vieta, kur tādiem krutiem džekiem vispār uzturēties :)
Publicēts: 16.01.10 14:19
 citēt
Nezinu, par ko runa. Alloxa autoru sarakstā ir, BurtsCipars - vairs ne?
Publicēts: 16.01.10 14:21
 citēt
Ir tādi džeki kuriem viss ir slikti :) Tjipa interneta troļļi: (www.collegehumor.com...)
Publicēts: 16.01.10 14:28
 citēt
Jolan:vismaz tur ir darbi-patīk nepatīk ir cita lieta un nav muldēšana muldēšanas pēc kā dažam labam.

Nu Alloxam jau ar baigi patikās tās reitingu lietas...
Publicēts: 16.01.10 14:37
 citēt
kas tas alloxa taads bija?
Publicēts: 16.01.10 14:40
 citēt
tas bija viens no tiem retajiem ,kura bildes bija baudāmas.Laciz-nebūs ar ko kasīties un gan jau ar laiku paliks garlaicīgi.
Publicēts: 16.01.10 14:45
 citēt
jā Jolan, baigi žēl, ka džekam mute no dirsas auga.. kā fotogrāfs jau viņš tīri neko bija.
Publicēts: 16.01.10 14:49 labots
 citēt
Jolan:tas bija viens no tiem retajiem ,kura bildes bija baudāmas.Laciz-nebūs ar ko kasīties un gan jau ar laiku paliks garlaicīgi.
es sen jau nekasos. bilzhu baudaamiiba ir subjektiiva.
p.s. man jau labu laiku kaa garrlaiciigi
Eliks:jā Jolan, baigi žēl, ka džekam mute no dirsas auga.. kā fotogrāfs jau viņš tīri neko bija.
a varbuut otraadi...

subjektiivi man vinja zheel - zinot vinja dziives staastu... bet ja cilveekam taapeec saiet galva ripaa, tad nu neko....
Publicēts: 16.01.10 16:21
 citēt
Te tiek pieminēts Alloxas dzīvas stāsts. Kur var iepazīties ar viņa biogrtāfiju?
Publicēts: 16.01.10 16:29
 citēt
biograafija cieniijama. sublimaacijas briizhiem nozheelojamas... aamen:face-sad:
Publicēts: 16.01.10 16:34
 citēt
Eliks:pagaidām gaidu, kad pats izdzēsīsies.. spriežot pēc viņa runas veida, fblogs ir pati pēdējā vieta, kur tādiem krutiem džekiem vispār uzturēties :)

Es reiz mēģināju izdzēsties, bet labi ka nesanāca, jo tagad man FB vienīgā vieta kur uzturos :face-grin:
Publicēts: 16.01.10 16:38 labots
 citēt
ArmandsK:
Eliks:pagaidām gaidu, kad pats izdzēsīsies.. spriežot pēc viņa runas veida, fblogs ir pati pēdējā vieta, kur tādiem krutiem džekiem vispār uzturēties :)

Es reiz mēģināju izdzēsties, bet labi ka nesanāca, jo tagad man FB vienīgā vieta kur uzturos :face-grin:

ha! bija liidziigi, vienbriid pieriebaas. bet, lai kaut kaa kompenceetu to,
ka tomeer blogu nespeeju atstaat, izdzeesos no draugiem :super_man:
Publicēts: 16.01.10 16:43
 citēt
lkz:
ArmandsK:

ha! bija liidziigi, vienbriid pieriebaas. bet, lai kaut kaa kompenceetu to,
ka tomeer blogu nespeeju atstaat, izdzeesos no draugiem :super_man:

identiski
Publicēts: 16.01.10 22:39
 citēt
Ops - kāda tēma - mhmmm - vai tik es nebūšu nākamais, kuru izsūtīs trimdā ... :) ... Eju gulēt un klusēt ... ;)... veiksmīgu svētdienu un nākošo nedēļu vēlot ... ;)
Publicēts: 17.01.10 05:23
 citēt
žēl :(
Publicēts: 17.01.10 10:18
 citēt
no bērnudārziem nedrīkst dzēst un kur nu vēl pašam dzēsties ...
:D
Publicēts: 17.01.10 10:56
 citēt

Mjā mani ar :(
Publicēts: 17.01.10 10:57
 citēt
Laciz:kas tas alloxa taads bija?
Tas kurš ar anirsu nevarēja satikt. Nu viņi abi kaut kur laukā blandās.
Publicēts: 17.01.10 17:11
 citēt
ieskumu :amazing:
Publicēts: 17.01.10 17:35
 citēt
Ja tā, tad žēl gan.
Ko man tagad kaitināt?
Bet nē, piemajam komentētājam tomēr taisnība.
Sveix, Alloxa, lai veicas!
Publicēts: 17.01.10 18:16
 citēt
Eltons: Ja tā, tad žēl gan. Ko man tagad kaitināt?
Žēl gan. Vairs jau nav ko kaitināt - itaeta ir 6.45. Tad seko Mumins - 6.44, un seko 6.43 - Alloxa, 2r, Ienakusi, Vilberto. Visi vairāk vai mazāk pazīstami, dažādus projektus bīdot. Izņemot Alloxa, Tev vairs nav ko kaitināt. Nu ko lai saka Elton - novēlu Tev visu 2010. gadu stabilu un augošu 6.57. Konkurentu Tev vairs nav. FR spriedze zudusi ... :(
Šeit gan tēma par banošanu. Tad nu par to daži vārdi (varbūt arī pēdējie):
1. Alloha - out
2. Netjan - out
3. ... ?
Publicēts: 17.01.10 18:20 labots
 citēt
Vilberto:
Eltons: Ja tā, tad žēl gan. Ko man tagad kaitināt?
Žēl gan. Vairs jau nav ko kaitināt - itaeta ir 6.45. Tad seko Mumins - 6.44, un seko 6.43 - Alloxa, 2r, Ienakusi, Vilberto. Visi vairāk vai mazāk pazīstami, dažādus projektus bīdot. Izņemot Alloxa, Tev vairs nav ko kaitināt. Nu ko lai saka Elton - novēlu Tev visu 2010. gadu stabilu un augošu 6.57. Konkurentu Tev vairs nav. FR spriedze zudusi ... :(
Šeit gan tēma par banošanu. Tad nu par to daži vārdi (varbūt arī pēdējie):
1. Alloha - out
2. Netjan - out
3. ... ?
piesakies treshajai rindai? bija tak maajiens... blakus topikaa no administraacijas :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):