a ko ne? buutu mana vara, es jau sen visus 3 vecteevus buutu nobanojis. buutu tiiraaks gaiss nu pamazaam tas notiek, bez jebkaadas manas piedaliishanaas
Piesakies par trešo vectēvu? ... Laciz - nu kā ir ar Taviem vectēviem? Alloxa, Haiduks, bet trešais? ... Fridis, bet Tavā vietā kā labs kandidāts derētu arī Schnircks. Principā sanāk, ka Laciz vectēvu kategorijā vieta ir tiem, ar kuriem Laciz sirsnīgi izrunājas ...
Haidukam ir, Eltonam arī ir, Alloxam - mhmm - laikam vēl nav. Koriģējam. Laciz vectēvu saraksts no mazbērnu viedokļa būtu: Haiduks, Eltons, Haralds ... ... Bet kā jau iepriekš minēju: Laciz vectēvu kategorijā vieta ir tiem, ar kuriem Laciz sirsnīgi izrunājas ... Alloxa, Haiduks laikam der, par trešo kandidātu man nav skaidrības. Nav tik ilgi sekots sarunām forumā vai kur citur, piemēram, pie bildēm ...
Alloha jau sen uzprasījās. Bet vot par Netjāni man pārsteigums. Lasīju polemiku un tā arī neredzēju rupjību nu Jāņa puses, kas kalpoja par formālo iemeslu banam. Visādā ziņā, salīdzinot ar Allohas urku feņu, Netjānis ir tīrais enģelis. Būs jāpalasa vēl.
Laciz:Lai nu taa paliek miikla. offrecordam es Tev Vilmaar uzrakstiiju pm
Hehe - tad jau mani pieņēmumi ir pietiekoši precīzi ... ... Kas bija Alloxa? Mhmmm ... Bija, izbija ... Bet nevar zināt, vai bans ir mūžīgs vai tikai nosacīts. Kādreiz jau shutter šo arī izbanoja par mutes palaišanu un lekšanos ar adminiem, Tagad shutter vietā ir siena. Un Alloxa tur ar savām vecām bildēm atkal atgriezies. Bans nebija mūžīgs, bet uz kādu 1.5 gadiņu ...
4o pa 4om? vata šis urla - nu ķip gopņiks? karo4e a ta4ilu, mobilu i.t.d?
Njā... ne viņš zin' ko tagad, pēc WC koeficienta ieviešanas sauc par "pirsdraugiem", ne par urkām ko dzirdējis... Labi, šo paskaidrošu. "urka" tā attiecīgās aprindās sauc bijušo vai esošo cietumnieku. "feņa" tas ir rupja padibeņu leksika (slengs). "urla" tas ir pavisam kas cits, tas varētu būt maskačkas šavalis kā tāds.
einu nejēga - urla ir gopņiks. gopņiks ir persona kas nodarbojas ar gopstopu (par ko, protams, pienākas nokļūšana aiz restēm)
paskaties tak kalenderī kāds gads ''aiz loga'' un paseko terminoloģijai + fiksi - citādi izbanos par modīgo cipariņu pederēšanu pirms aizpildīsi informācijas robus