Pārdodu,jo stāv bez pielietojuma.Mūsdienu tehnoloģijas un skriešanas laikā, negribas ķēpāties ar filmām.Ir gan bateriju bloks,gan uzstādījumu atmiņu kartes[vairākas],gan man nevajadzīgs objektīvs,kas uz šīs kameras ir kā medusmaize ainavistiem. Kamerai ir redzamas lietojuma pēdas[ar rokām nopulēta],švīku ,izdauzītu caurumu naf,darbojas ideāli.Pat kumulators ir labs. Objektīvs -Sigma 21-35 mm,1:3.5-4.2 .Ja būs ņēmājs,tad bonusā piemetīšu zibeni-Soligor TIF280MI ,auto focus flash. Var katru atsevišķi,var kopā. Krīze mani neuztrauc,tāpēc cenu piedāvājiet paši.Ja kāds ir sūri grūti sakrājis kādu piecīti,tad netraucēt,bet turpināt krāt,un tad traucēt tikai ar vēstuli. Ja būs piekrājis daudz,iespējams,ka atbildēšu. Spamotājiem neatbildēšu! Un ja nu mostas vēlme viņu apčamdīt-Rīgas rajonā atrodas tas plauktiņš,kur viņa mierīgi noskatās uz apkārtējo jezgu....
Var rakstīt uz e-pastu oldCrazy@inbox.lv
Var veikt arī kādu maiņu,Alfisti var kaut ko piedāvāt.Man piemēram derētu A-700 bateriju bloks[piemaksa no manis vēl]. Ķīnieti nepiedāvāt.