forum.gif
Atljautais pievienoto reportaazhu skaits dienaa
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Atljautais pievienoto reportaazhu skaits dienaa
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 16.01.10 18:14 labots
 citēt
Esmu kaut ko palaidis garaam?
Kaa taa naakaas, ka peekshnji var pievienot vairaakus reportus ieksh 24h no personas?
Te vienbriid bija smuki iedaliits, ka viena reportaazha no sejas diennaktii. Kaa tagad
sanaak? atkal var biezt katrs cik sirds kaaro? juutos viilies :beaten:
Publicēts: 16.01.10 18:57
 citēt
Domāju ka tas sastībā ar "Bloga pasakumiem" tur nebija ierobežojumu , patreiz Liepājā Bloga ziemas pleners:):)
Publicēts: 16.01.10 19:06
 citēt
"Bloga ziemas plenērs" ir mazliet par stipru teikts...viss notika klusu un spontāni, kad gribēju tikt līdzi, izrādījās, ka vilciens jau kā nedēļu aizgājis...rīdzinieku plenērs Liepājā ir precīzāks nosaukums

blogā vienmēr varējis likt 3 reportāžas dienā
Publicēts: 16.01.10 19:55
 citēt
patriots:"Bloga ziemas plenērs" ir mazliet par stipru teikts...viss notika klusu un spontāni, kad gribēju tikt līdzi, izrādījās, ka vilciens jau kā nedēļu aizgājis...rīdzinieku plenērs Liepājā ir precīzāks nosaukums

Ja tur bija ierobežojums liekas 25 feisi :):) Zinu ka no Ogres kluba aizbrauca 14 cilvēki:):)
Publicēts: 16.01.10 20:50
 citēt
Gribētos zināt, kāpēc es par Liepājas plenēru uzzināju tikai no ieliktajām reportāžām...

patriots:

Es gan tā neteiktu.
Publicēts: 16.01.10 22:10
 citēt
patriots:"Bloga ziemas plenērs" ir mazliet par stipru teikts...viss notika klusu un spontāni, kad gribēju tikt līdzi, izrādījās, ka vilciens jau kā nedēļu aizgājis...rīdzinieku plenērs Liepājā ir precīzāks nosaukums

Sanāca Rīgas -Ogres -Liepājas plenēris, īpaši nebija izsludināts , tapēc ka tas jau sen ieplānots pasākums ar ļoti ierobežotu (skaitliski) cilvēku skaitu plenēra pamata mērķī - metalurgā, tie bija nosacījumi no metalurga puses.
Publicēts: 16.01.10 22:26
 citēt
smartins:Gribētos zināt, kāpēc es par Liepājas plenēru uzzināju tikai no ieliktajām reportāžām...
Bija taču forumā tēma Liepāja par šo pasākumu, vai tad nelasīji? Un ja nu gribēju peidalities, tad vajadzēja pieteikties pie kāda liepājnieka un uzzināt kaut ko vairāk ... :face-wink:

netjan:Sanāca Rīgas -Ogres -Liepājas plenēris, īpaši nebija izsludināts, tapēc ka tas jau sen ieplānots pasākums ar ļoti ierobežotu (skaitliski) cilvēku skaitu plenēra pamata mērķī - metalurgā, tie bija nosacījumi no metalurga puses.
Cilvēku tur maz iekļuva - droši vien uz rokas pirkstiem varēja saskaitīt ... ;)
Publicēts: 16.01.10 22:31
 citēt
Klasiskais kreņķis tiem iedzert-fočēt-gribētājiem, bez kuriem atkal noticis kāds iedzert-fočēt pasākums un nebija ar DHL pastu atsūtīts personāl-ielūgums ar rozā bantīti. Nu palaidi garām vai nepaaicināja, par ko jābļaustās? Daudz bļaustīsies, nākošreiz vēl vairāk neaicinās... :face-grin:
Publicēts: 16.01.10 22:32
 citēt
Vilberto:
smartins:Gribētos zināt, kāpēc es par Liepājas plenēru uzzināju tikai no ieliktajām reportāžām...
Bija taču forumā tēma Liepāja par šo pasākumu, vai tad nelasīji? Un ja nu gribēju peidalities, tad vajadzēja pieteikties pie kāda liepājnieka un uzzināt kaut ko vairāk ... :face-wink:

netjan:Sanāca Rīgas -Ogres -Liepājas plenēris, īpaši nebija izsludināts, tapēc ka tas jau sen ieplānots pasākums ar ļoti ierobežotu (skaitliski) cilvēku skaitu plenēra pamata mērķī - metalurgā, tie bija nosacījumi no metalurga puses.
Cilvēku tur maz iekļuva - droši vien uz rokas pirkstiem varēja saskaitīt ... ;)

Kopā ar kāju pirkstiem tieši laikā :)
Publicēts: 18.01.10 17:40
 citēt
WTF?????
1. www.fotoblog.lv...
2. www.fotoblog.lv...
3. www.fotoblog.lv...

reportaazhas ievietotas ar 5min starpiibu viena aiz otras

vai administraacijai tieshaam nesatrauc ko un cik var pievienot viens lietotaajs?
ir tachu lietotaaji, kas nesaprot un bliezh bez gala, par vienu un to
pashu teemu garlaiciigas bildes (attieciigajaa gadiijumaa VESELAS 29!!!!)

:anger:
Publicēts: 18.01.10 17:45
 citēt
A 29 takš mierīgi varēja divās salikt ;)
Publicēts: 18.01.10 17:49
 citēt
smartins:A 29 takš mierīgi varēja divās salikt ;)

arii prieksh divaam tas ir paaraak daudz! uz 15 veel var mieriigi izvilkt izteiksmiigaakaas un emocionaalaakaas un miers! :amazing:
Publicēts: 18.01.10 17:51
 citēt
smartins:A 29 takš mierīgi varēja divās salikt ;)

un no tām pusi izmest un uztaisīt vienu sakarīgu reportāžiņu
Publicēts: 18.01.10 18:48
 citēt
Kas maksā tas pasūta mūziku, kas nemaksā to pasūta admini :D
Publicēts: 18.01.10 20:00
 citēt
Ir bērni, kuriem svētki gadās reizi vairākos gados, kuru nesamīļo māmiņa ik vakaru un ar kuriem neaprunājas tētis. Ieskatīties šo bērnu acīs dažiem ir ļoti garlaicīgi. Vai ar ar to jālielās?

PS. Jā, dažas bildes tur nav pārāk izdevušās. Bet autoru var saperast, viņš bija ieskatījies to bērnu acīs...
Publicēts: 18.01.10 22:14 labots
 citēt
Droperidol:Ir bērni, kuriem svētki gadās reizi vairākos gados, kuru nesamīļo māmiņa ik vakaru un ar kuriem neaprunājas tētis. Ieskatīties šo bērnu acīs dažiem ir ļoti garlaicīgi. Vai ar ar to jālielās?

PS. Jā, dažas bildes tur nav pārāk izdevušās. Bet autoru var saperast, viņš bija ieskatījies to bērnu acīs...

Katram sava dzīve dzīvojama, katram savs ceļš laužams!
Neba man tagad būtu jāraud par katru bāreni. Autors arī savas jūtas varēja saspiest
vienā sakarīgā saturīgā reportāžā, nevis izstiept to gumiju patrijām lapām. TE IR runa
par FOTO. Es neapspriežu ne to bāreņu likteņus,ne skumjās acis. Te ir fotoblogs,
nevis līdzjutēju klubiņš. Runāju par FOTO, nevis bāreņu sūro likteni un fotogrāfa labo
sirdi. Nejauc divas dažādas lietas, kā arī nepin iekšā manu nostāju attiecībā pret...
tam te nav absolūti nekāda sakara. Palasi uzmanīgāk ko rakstu - es neapspriežu
"viņus", es runāju par faktu attiecībā pret foto kvalitāti un kvantitāti.
Ja tā kvantitāte atbilstu kvalitātei (gan kadējumos, gan tehniskā izpildījumā)
es neko neteiktu, pat noskatītos ar ineresi. a tur viss vienā līnijā šauts.
Publicēts: 18.01.10 22:41
 citēt
lkz, "nu neinteresee shie nevienam TIK daudz, lai ar sajuusmu skatiitos bildes par beernunamu 3 reportaazju garumaa" - Tavi vārdi.
"Neinteresē šie nevienam" - tas aizskāra.
Mani, kā tagad pieņemts teikt, besī ārā, kad tauta sajūsminās par nabaga dzīvnieciņiem patversmēs, bet ir pārsvarā vienaldzīga pret cilvēkbērniem bērnunamos.
Par kvalitāti un kvantitāti Tev absolūta taisnība.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):