www.youtube.com... Nu ko. Tākā neesmu nekāds piektdienu notusētājs- izdomāju izmēģināt ko jaunu. Time-lapse pa mūsu jaukās galvaspilsētas ielām. Rezultātus varat iečekot augšup esošajā linkā. Izmantotā tehnika 450D Canon, 18-55 Kit objektīvs (protams platajā galā), noutbuks, stāva pārveidotājs (lai piepīpētājs spētu darbinēt buku) un salauzts statīvs, kas ar celtnieku lenti pietīts blakussēdētāja beņķim. Ir vēlme turpināt šāda veida atrakcijas ar auto. Varbūt kādi ieteikumi? Kritika viennozīmīgi vēlama!
Nav slikta nemaz. Nākamreiz varbūt pamēģini slēdzi izvilkt garāku (varbūt 1/2 sek.) un bildēt ar pēc iespējas īsāku intervālu - tad kustība būs gludāka (un nedaudz abstraktāka arī).
Es arī saslimu ar timelapse. Vienīgi manam D60 ir problēmas sasaistē ar datoru. Ir problēmas ar bilžu ielādi datorā, tāpēc izmantoju karšu lasītāju. un arī timelapse funkcija nestrādā uz visiem 100. Uztaisa 20 bildes un prieki beidzās. jāšauj manuāli.
Arī man šodien pirmā reize, jautājums - ar kādu softu jūs tos kadrus saliekat video? Izmantoju Movie Maker, bet kautkā negribēja iestādīt 0.03 starp bildēm kā arī nepaņēma daudzus jepegus.
Vēl, cik lasīju, ir VirtualDub un apple kviktaims, kāds ir spēlējies?
jā, par autofokusu iedomājos, jau dzirdot fokusa pīkstienus pie katra kadra to nākošreiz, skaidrs ka M jabildē, par shutter speed arī interesanti, ko, lāsteku gadījumā, būtu devis lēnāks šaters, izstieptas piles?
Shadow:Arī man šodien pirmā reize, jautājums - ar kādu softu jūs tos kadrus saliekat video? Izmantoju Movie Maker, bet kautkā negribēja iestādīt 0.03 starp bildēm kā arī nepaņēma daudzus jepegus.
Vēl, cik lasīju, ir VirtualDub un apple kviktaims, kāds ir spēlējies?
fotoblog varētu atvērt video sadaļu. Ar šo pirmo "kucēnu" mēģināju Intel konkursā piedalīties. www.youtube.com... Kādās 2 vietās statīvs izkustējās un varbūt vajadzēja ātrāk kadrus mainīt, bet tad neizvilktu līdz vismaz 30 sekundēm. Fotografēts ar D3100 + kaut kāds ķīniešu intervalometrs. Montēts ar PowerDirector, bet nav baigi ērts, lai izmantotu PAN,ZOOM utml. efektus. Aizmirsu pieminēt, visi setjiņģi manuāli.