Pārdodu 5D komplektā ar gripu. Cik noskrējis nezinu,zinu tikai to,ka iepriekšējais saimnieks mainīja slēdzi,jo aiz sava stulbuma bija to salauzis....Pats lietoju nepilnu gadu. Cena 600 Ls
Ja bossam tur tads nikjis , vin redz ar esot "Photographers" sunjus kakjus zakjus na dosuge bilde Savac jauno tehniku "Izmeginat" pus gadu patur un dos atpakal bode , dzeki skatas 10 kadri nospisti pa cisu laiku , tie pasji nav no kartes izladet karte ar nav iznemta
Pasak labāk kāds par cik varētu notirgot visu šo te kopā - 5D ar gripu+24-105L+580EX,nu un vēl sīkumi,tādi kā UV filtrs,divas kartes 8 un 2GB. Stiklam un zibsnim vēl kādu gadu ir garantija...
tā aptuveni biju plānojis,tātad 5D 600Ls,24-105 450Ls,580EX 200 Ls. Visu kopā atdošu par 1100Ls. Atsevišķi sākšu tirgot tikai tad,kad katrai mantai būs atradies ņēmējs.....
Ja es taisītos pārdot ne-gluži-ziepju trauku, bet pus-pro kameru par attiecīgu cenu, es tomēr pacenstos un aizvestu viņu uz Rīgu noskaidrot slēdža nolietojumu. Un arī - ja pirktu lietotu body dārgāku par 400 ls, īpaši tādu, kurš lietots +/- pro režīmā, mani shutter count interesētu diezgan smagi. Bet ja netaisies pārdot, tad tiešām vienalga.
fans:tā aptuveni biju plānojis,tātad 5D 600Ls,24-105 450Ls,580EX 200 Ls. Visu kopā atdošu par 1100Ls. Atsevišķi sākšu tirgot tikai tad,kad katrai mantai būs atradies ņēmējs.....
es savu komplektu pēc šāda principa apmēram pus gadu centos pārdot... reālāk būs atsevišķi, bet drizāk par ekoista norādītajiem cipariem...