forum.gif
Nepatīk jaunā sistēma
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Nepatīk jaunā sistēma
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 17.01.10 14:46
 citēt
1. Nepatīk, ka līdzšinējās vienlīdzības vietā kāda balsojums ir "vērtīgāks" par citu lietotāju balsojumu

2. Nepatīk, ka balsojumam nav caurspīdīguma - nav nekādas loģikas kā veidojas bildes reitings

3. Nepatīk, ka tops šobrīd ne ar ko neatšķiras no fotogalerijas - visur mērens haoss

4. Nepatīk, ka administrācija par pamatmērķi izvirzījusi kvantitāti (klikšķu daudzums saitā) nevis kvalitāti
Publicēts: 17.01.10 14:52
 citēt
a man nepatīk, ka man bija 0,34 fotolati un es tos vairs nevaru izmantot, jo vajagot 0,36 lai varētu vērot profila statistiku. Un tas pats uz mēnesi. Sīkums, bet nepatīkams.
Publicēts: 17.01.10 16:19
 citēt
1 dzēst dienā ir ņirgāžanās.
Publicēts: 17.01.10 16:25
 citēt
Kārtējais reiting- atkarīgais! :)
Publicēts: 17.01.10 16:26
 citēt
Jolan:1 dzēst dienā ir ņirgāžanās.

A tu nedzēs!:)
Publicēts: 17.01.10 16:29
 citēt
Vil:a man nepatīk, ka man bija 0,34 fotolati un es tos vairs nevaru izmantot, jo vajagot 0,36 lai varētu vērot profila statistiku. Un tas pats uz mēnesi. Sīkums, bet nepatīkams.

es aizsutiju ,lai saņemtu statistiku jau gandriz nedeļu atpakaļ..,joprojām sūkāju ledu..
Publicēts: 17.01.10 16:30
 citēt
portreti :))) ja ta butu ka raksti, no savas galerijas butu jau sen izdzesis ari tas bildes kuras bojaa reitingu :)) nav jau runa par reitingiem bet par lietotajiem saprotamu un draudziigu vidi :))
Publicēts: 17.01.10 16:30
 citēt
patron:
Vil:a man nepatīk, ka man bija 0,34 fotolati un es tos vairs nevaru izmantot, jo vajagot 0,36 lai varētu vērot profila statistiku. Un tas pats uz mēnesi. Sīkums, bet nepatīkams.

es aizsutiju ,lai saņemtu statistiku jau gandriz nedeļu atpakaļ..,joprojām sūkāju ledu..

Baigi svarīgi, ja? :D
Publicēts: 17.01.10 16:31
 citēt
perroemm:portreti :))) ja ta butu ka raksti, no savas galerijas butu jau sen izdzesis ari tas bildes kuras bojaa reitingu :)) nav jau runa par reitingiem bet par lietotajiem saprotamu un draudziigu vidi :))

Pie dirsas man tavs vai mans reitings, es nemaz nezinu, kur to rāda!
Publicēts: 17.01.10 16:36
 citēt
A jums kaut kas labs ar mēdz būt?

Varbūt pārmaiņas pēc pasakakiet kaut ko labu mājas lapas veidotājiem?

Un galu beigās, ja reiz tik ļoooti nu tik ļoooti nepatķ - nav spiesta lieta te būt un meditēt.
Var iziet arī ārā - pabildēt, paslēpot, uzcelt sniega vīru, pastaigāt pa V-rīgu, padomāt par savu šāda veida lapu.
Publicēts: 17.01.10 16:39
 citēt
eSeL:

.

Fotočatiņš šeit ir labākais Latvijā!!!!!!!!!!!!!!!!!! :face-kiss::face-kiss::face-kiss: FOREVĀ!!!!:face-wink:
Publicēts: 17.01.10 16:39 labots
 citēt
Nu gan atraduši problēmu :face-grin: Da pajāt tos reitingus un vēl tur nezin ko :face-grin:
Tikko palasīju forumu un ja nemaldos, tad šis ir trešais topiks par kaut kādiem koeficientiem utt. :face-smile:
Publicēts: 17.01.10 16:40
 citēt
traktors:Nu gan atraduši problēmu :face-grin: Da pajāt tos reitingus un vēl tur nezin ko :face-grin:
Tikko palasīju forumu un ja nemaldos tad šis trešais topiks par kaut kādiem koeficientiem utt. :face-smile:

Reālākie slimiķi, es saku! Katram psihologu piestiprināt, lai ārstē kompleksus!!!!!!!!!
Publicēts: 17.01.10 16:44
 citēt
traktors:Nu gan atraduši problēmu :face-grin: Da pajāt tos reitingus un vēl tur nezin ko :face-grin:
Tikko palasīju forumu un ja nemaldos tad šis trešais topiks par kaut kādiem koeficientiem utt. :face-smile:

parakstos.

Varētu padomāt, ka bez SW nav normālas dzīves.
Publicēts: 17.01.10 16:52
 citēt
eSeL:

priksh tam esi Tu u.c. :bad_smile:

un sen jau bija jaasaprot to, ka tas kas ir OK vai LABI,
tas ir pashsaprotami, a tas kas kretinee - par to IR jaarunaa :)

un nav ko malt to - nepatiik, nenaac.
man patiik, naaku un saku, ko domaaju :) ne es viens taads, ne pirmais, ne peedeejais :super_man:
cienja pret administraaciju par paveikto darbu nezuud, tikai par to neviens arii skalji nerunaa :big_smile:
Publicēts: 17.01.10 17:00
 citēt
lkz, neviens nesaka, ka nav jārunā. Ir ir, bet ne jau tik slimīgi.
Un man, tāpat kā Tev, patīk nākt un malt par to, ja kas nepatīk, var doties.

Es domāju, ka nemaz nesākšu runāt par tām mājām un to viesiem, kuri tā kā parasti nediktē savus noteikumus, kā būt vai nebūt tā saimnieka mājā...
Publicēts: 17.01.10 17:18
 citēt
eSeL:A jums kaut kas labs ar mēdz būt?

Un galu beigās, ja reiz tik ļoooti nu tik ļoooti nepatķ - nav spiesta lieta te būt un meditēt.
Var iziet arī ārā - pabildēt, paslēpot, uzcelt sniega vīru, pastaigāt pa V-rīgu, padomāt par savu šāda veida lapu.

Nu man Eliks liekas baigi forshais dzeks. Godiigi.
Publicēts: 17.01.10 17:19
 citēt
tieši tā , par to kas nepatīk ir jārunā un ja dialoga nav, tad ataa ataa :))
Publicēts: 17.01.10 17:20 labots
 citēt
es nedomaaju, ka te kaads, iznjemot administraaciju, speej dikteet noteikumus.
..bet kaadaa veidaa tiek pasniegta kaada neapmierinaatiiba ar kaut ko.. tas jau ir cits jautaajums.
un katrs to "toni" nolasa no ekraana taa pat pa savam :what:
Publicēts: 17.01.10 17:22
 citēt
un vispaabaa... ja kaadam kaut kas nepatiik, var tak iet kakaat...:face-devil-grin:
Publicēts: 17.01.10 17:22
 citēt
perroemm:tieši tā , par to kas nepatīk ir jārunā un ja dialoga nav, tad ataa ataa :))

Neviens Tev neliedz runāt.. bet tas, ka Tev jau ir četras lietas, kas te nepatīk, jau vien norāda, ka kaut kas īsti ar Tavu attieksmi pret dzīvi, pret šo vietu, nav ok.

Laciz, ir gan. Un Tu ar ;)
Publicēts: 17.01.10 17:23
 citēt
Nepiekrītu tēmas nosaukumam!!!
1. dzīvīgums parādījies lielāks (varbūt pirmsnāves agonija?);
2. tuvāk var iepazīt who-is-who;
3. katrā bardakā ir zināma kārtība.
4. (pers.skatījums) piegriezies tas Eltons ar zilo zvaigznīti (Alloxa, ņem atpakaļ, Tev labāk piestāv!)
Publicēts: 17.01.10 17:27
 citēt
eSeL:
perroemm:tieši tā , par to kas nepatīk ir jārunā un ja dialoga nav, tad ataa ataa :))

Neviens Tev neliedz runāt.. bet tas, ka Tev jau ir četras lietas, kas te nepatīk, jau vien norāda, ka kaut kas īsti ar Tavu attieksmi pret dzīvi, pret šo vietu, nav ok.

tas peedeejais bija ka man ar jaaiet kakaat ???
Publicēts: 17.01.10 17:27
 citēt
eSeL:

neesmu vel saticis nevienu cilveku kuram viss un vienmeer patiktu , taa ka te luudzu neblefo :)
Publicēts: 17.01.10 17:33
 citēt
eSeL:lkz, neviens nesaka, ka nav jārunā. Ir ir, bet ne jau tik slimīgi.
Un man, tāpat kā Tev, patīk nākt un malt par to, ja kas nepatīk, var doties.

Es domāju, ka nemaz nesākšu runāt par tām mājām un to viesiem, kuri tā kā parasti nediktē savus noteikumus, kā būt vai nebūt tā saimnieka mājā...

Tās MĀJAS bez tiem VIESIEM vien tāds domēns reģistrā
Publicēts: 17.01.10 17:35
 citēt
Laciz:
eSeL: Neviens Tev neliedz runāt.. bet tas, ka Tev jau ir četras lietas, kas te nepatīk, jau vien norāda, ka kaut kas īsti ar Tavu attieksmi pret dzīvi, pret šo vietu, nav ok.

tas peedeejais bija ka man ar jaaiet kakaat ???

:D :D :D Nu, ja vēlies... :P Bet vispār tas bij domāts par to foršo džeku :)
Publicēts: 17.01.10 17:36
 citēt
perroemm:
eSeL: Neviens Tev neliedz runāt.. bet tas, ka Tev jau ir četras lietas, kas te nepatīk, jau vien norāda, ka kaut kas īsti ar Tavu attieksmi pret dzīvi, pret šo vietu, nav ok.

neesmu vel saticis nevienu cilveku kuram viss un vienmeer patiktu , taa ka te luudzu neblefo :)

Es neblefoju. Es tikai izsaku savu viedokli :)
Rēdzēji kāds tagad mēnesis pie debesīm?
Publicēts: 17.01.10 17:41
 citēt
Laciz
Laciz:
eSeL:A jums kaut kas labs ar mēdz būt?

izklausās pēc prasta līdēja teksta.
Publicēts: 17.01.10 17:42
 citēt
Jolan:Laciz
Laciz:

izklausās pēc prasta līdēja teksta.
Jolan, blje - man nekur nevienam nav jaalien.
Publicēts: 17.01.10 17:46
 citēt
eSeL:
perroemm:

Es neblefoju. Es tikai izsaku savu viedokli :)
Rēdzēji kāds tagad mēnesis pie debesīm?

es arii izsaku savu viedokli :) un man ir gluži vienalga vai par to mani izbanos vai nee kaa jau paraleelajaa topikaa eliks te saak draudeet :) palikt saitaa kuraa neciena lietotaajus, apsaukaa un nenjem veera vinju domas taapat nav lielas veertiibas

meenesi varbut paspeesu apskatiit ja pec paris stundam vel nebus norietejis vai pazudis makonjos
Publicēts: 17.01.10 18:01
 citēt
man patīk Vita apokaliptiskie pareģojumi... :) :) :)

perroemm, neredzu nekādu iemeslu pagaidām tevi banot. Redzu, ka tev nepatīk, nav problēmu. Bet nevienā vietā neredzu uzbraucienus, tukšus apgalvojumus vai administrācijas psihoanalīzi (kā te dažiem patīk paralēlajā topikā)

par taviem nepatīk:

1. Jebkurā sistēmā vienlīdzība ir šķietama. Demokrātija ir nevienlīdzīga, jo 49% vienmēr būs bešā :) Arī iepriekšējā sistēma bija nevielīdzīga, kur pastāvēja nedefinētais koeficents - tavu pirtsdraugu skaits. Tagad ir ieviests definētais koeficents - tava pirtsdraudzības mēraukla.

2. Loģika ir vienkārša. Tavs balsojums * tavs SW. Ja rezultātā kopējais bildes reitings ceļas, tad tas tiek pieskaitīts pie vidējā rezultāta, ja nē - netiek ņemts vērā.

3. Tops ir galerijas atlase pēc reitinga.. Haoss, ja to tā var saukt izlīdzināsies pēc neilga laika (2-3 nedēļās), kad jaunās sistēmas darbība sāks dot pilnvērtīgus rezultātus. Bet es protams nezinu, ko tu sagaidai no topa, tāpēc nezinu, vai tas tevi apmierinās.

4. Tā nav patiesība. Mūsu pamatmērķis ir objektivitāte. Kvantitāte ir pakārtots efekts, kas nekorelē ar pamatmerķi. Vienkāršāk sakot kvanitāte var veicināt SW celšanos, bet arī nekvantitāte to dara. Kurš izvēlas kuru ceļu - pašu rokās.

Bet es protams apzinos, ka NEPATĪK ir emocionāls vērtējums, kas balstīts vairāk uz subjektīvo sajūtu, neviss racionālo skaidrojumu, tāpēc neloloju illūzijas, ka mani skaidrojumi mainīs tavas domas.
Publicēts: 17.01.10 18:17
 citēt
a man nepatiik Elika banoshanas izgaajieni. Zhel Alloxu un netjanu.
Publicēts: 17.01.10 18:17
 citēt
Laciz:un vispaabaa... ja kaadam kaut kas nepatiik, var tak iet kakaat...:face-devil-grin:

Kā var kaut ko tādu uzrakstīt?? :D :D Pēc bildēm izskatās pieaudzis džeks, pēc tekstiem ... :)
Publicēts: 17.01.10 18:19
 citēt
SM:
Laciz:un vispaabaa... ja kaadam kaut kas nepatiik, var tak iet kakaat...:face-devil-grin:

Kā var kaut ko tādu uzrakstīt?? :D :D Pēc bildēm izskatās pieaudzis džeks, pēc tekstiem ... :)
taa ir tikai versija. nesaprotu, kaa var divas nedeeljas cepties par bleenjaam.
Publicēts: 17.01.10 18:21
 citēt
Eltons:Nepiekrītu tēmas nosaukumam!!!
1. dzīvīgums parādījies lielāks (varbūt pirmsnāves agonija?);
2. tuvāk var iepazīt who-is-who;
3. katrā bardakā ir zināma kārtība.
4. (pers.skatījums) piegriezies tas Eltons ar zilo zvaigznīti (Alloxa, ņem atpakaļ, Tev labāk piestāv!)

:face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 17.01.10 18:42
 citēt
Viss ir vienkarshi vaig izveidot ari novertejumu komentariem un to kvalitatei (no 1-5) (ko var darit visi iznemot autoru),kas mainitu ari katra komentetaja, verteteja svaru. savadak sanak spiest tik pogas un kadu glupibu ierakstiit plus parak biezhi "labos" autorus neverteet.
a vispar vai nav vienalga.:face-wink:
Publicēts: 17.01.10 18:44
 citēt
versatile:a man nepatiik Elika banoshanas izgaajieni. Zhel Alloxu un netjanu.

Pievienojos!
Publicēts: 17.01.10 18:45
 citēt
Elik,
1. Protams, viss ir relatīvs. Šinī gadījumā šo relativitāti veido 2 aspekti, kas konkurē savā starpā - vecā sistēma vs jaunaa sistēma. Un tas, ka jaunā sistēma ir sliktāka ir FAKTS, nevis emocionāls vērtējums. Lai sāktu veidot uzlabojumus vispirms buutu jābūt mērījumiem kuros precīzi būtu noteikts kāda PRECĪZI ir taa sauktā pirtsdraugu ietekme uz vērtējumiem. Procentos, skaitļos, tabulās, vienalga. izskataas ka taadu ciparu vnk nav! ja ir varbūt iepazīstināsi ar šo analīzi?? Tu saki ka SW ir pirtsdraudziibas koeficients - bet kaapec tad konkreti man kurs nav bijis uz NEVIENU pirti un nepazist personigi NEVIENU blogotaaju sw celjas un kriit absoluuti nekontroleeti itseviski ie taa ka balsosanas paradumus neesmu mainijis un liidz sim esmu balsojis tikai par bildem ne autoriem?? no sis te personigas pieredzes un ka redzams ari citiem ir lidzigi , ir redzams ka sistema NESTRADAA, jeb ja vel precizak ir vajaka par veco sisteemu.

2. Nu ta beidzot kkaada skaidriiba

3. Ok var jau pagaidiit (bet tas ka nedeeljas vietaa tu mini jau 2 un 3 nedeljas jau tomer norada ka kkas nav )

4. gribetos lai sitais punkts arii izpildiitos dziivee
Publicēts: 17.01.10 18:45 labots
 citēt
aha! ar esosho sisteemu netiek galaa (kaut gan visiem nekad nebuus pa praatam)
Tu veel iesaki lielaaku mudzekli uztaisiit paarklaajot esosho ar veel kaut kaadu
papildinaajumu 5cu balju sisteemaa reitingu :exciting:

kaa tur bija.. ar to gjeniaalo.. kip viss vienkaarshais.. :bad_smile:

Manimal:Viss ir vienkarshi vaig izveidot ari
novertejumu komentariem un to kvalitatei (no 1-5)

tas jau neizklausaas vienkaarshi
Publicēts: 17.01.10 18:50
 citēt
Atbalstu ideju par komentaru vertesanu. Saturigs komentars ir jaatbalsta!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt