Oliss:"7. Autors: volare 07.05.2009 26.10.2010" jauno sistēmu ieviesa šogad janvārī, tas ir vairāk kā pusgads vecajā sitēmā nekas nav likts, tas skaitās labs autors
Oliss:"7. Autors: volare 07.05.2009 26.10.2010" jauno sistēmu ieviesa šogad janvārī, tas ir vairāk kā pusgads vecajā sitēmā nekas nav likts, tas skaitās labs autors
Daži no šiem autoriem liek bildes, tik citviet.
Manis pēc viņi var arī uz WC durvīm publicēt savas bildes, ja tu esi labs tad tu esi labs visur, nevis tikai īpašo draugu pulciņā
Top vieta, autors, pēdējais pievienotais foto, pēdējo reizi fotOblog.lv:
1. MORTIMERS, 14.02.2010 , 07.12.2010
2. Mumins, 07.01.2010 , 07.12.2010
3. ilmar7, 13.12.2009 , 06.12.2010
4. IntaV, 21.01.2010 , 12.08.2010
5. VaKu, 05.01.2010 , 17.10.2010
6. Irina777, 10.01.2010 , 13.07.2010
7. volare, 07.05.2009 , 26.10.2010
8. melnaapantera, 24.11.2009 , 09.02.2010
9. Senders, 25.09.2009 , 06.12.2010
10.kasisp, 05.11.2009 , 18.11.2010
tā lūk
a, kaapee es tajaa sarakstaa neesmu??? LAb lab, tur laikam liki tos spicaakos
BEt taa kaa paceeli sho topiku augstaak, tad nu palasiiju ko Admini rkasta par to SW un taa. Nezinaaju nemaz par taada eksistenci varbuut nedaudz, bet nezinaaju, kas tas par zveeru. Man liekas, ka baigi labaa shtelle, ka taadu uztaisiija. Jo... tagad nav tik daudz paarsaturatizeeto bilzju no viena autora... un taas, kas bija arii bija kjip, kakjiishi un pukjiites. Spam patiik arii izbeidzies. Daudz kas pamainiijies uz labo pusi, bet nefeini, ka videejaa atziime nav palikusi liidzshineejaa. Ja saaktu no baltas lapas. Visiem jaunas atziimes peec shisi sisteemas. Censonjiem buutu iemesls censties un likt ko jaunu iekshaa. Tagad neliek, jo vecie redz negrib maitaat savu labo slavu un reitingu.
Dambis:Ja saaktu no baltas lapas. Visiem jaunas atziimes peec shisi sisteemas. Censonjiem buutu iemesls censties un likt ko jaunu iekshaa. Tagad neliek, jo vecie redz negrib maitaat savu labo slavu un reitingu.
Top vieta, autors, pēdējais pievienotais foto, pēdējo reizi fotOblog.lv:
1. MORTIMERS, 14.02.2010 , 07.12.2010
2. Mumins, 07.01.2010 , 07.12.2010
3. ilmar7, 13.12.2009 , 06.12.2010
4. IntaV, 21.01.2010 , 12.08.2010
5. VaKu, 05.01.2010 , 17.10.2010
6. Irina777, 10.01.2010 , 13.07.2010
7. volare, 07.05.2009 , 26.10.2010
8. melnaapantera, 24.11.2009 , 09.02.2010
9. Senders, 25.09.2009 , 06.12.2010
10.kasisp, 05.11.2009 , 18.11.2010
tā lūk
a, kaapee es tajaa sarakstaa neesmu??? LAb lab, tur laikam liki tos spicaakos
BEt taa kaa paceeli sho topiku augstaak, tad nu palasiiju ko Admini rkasta par to SW un taa. Nezinaaju nemaz par taada eksistenci varbuut nedaudz, bet nezinaaju, kas tas par zveeru. Man liekas, ka baigi labaa shtelle, ka taadu uztaisiija. Jo... tagad nav tik daudz paarsaturatizeeto bilzju no viena autora... un taas, kas bija arii bija kjip, kakjiishi un pukjiites. Spam patiik arii izbeidzies. Daudz kas pamainiijies uz labo pusi, bet nefeini, ka videejaa atziime nav palikusi liidzshineejaa. Ja saaktu no baltas lapas. Visiem jaunas atziimes peec shisi sisteemas. Censonjiem buutu iemesls censties un likt ko jaunu iekshaa. Tagad neliek, jo vecie redz negrib maitaat savu labo slavu un reitingu.
negribu ticēt, ka kāds/i bildē tikai tāpēc, lai saliktu fočenes blogā un rautu labās atzīmes
Tur nav ko ticeet vai neticeet. Tev tak tikko paraadiija, ka cilveeki visu laiku lika bildes, bet te peekshnji vairs neliek. Gada laikaa vienu vai 2 gab. Nu, ja pirms tam lika vairaak kaa 2 nedeeljaa. KAapeec gan tas taa vareetu buut....?
Dambis:Tur nav ko ticeet vai neticeet. Tev tak tikko paraadiija, ka cilveeki visu laiku lika bildes, bet te peekshnji vairs neliek. Gada laikaa vienu vai 2 gab. Nu, ja pirms tam lika vairaak kaa 2 nedeeljaa. KAapeec gan tas taa vareetu buut....?
Nu tak tur vienā brīdī izmeta visus pensionārus, kas kko protestēja pret jauno reitnigu sistēmu - tur visi savā starpā labi draugi, acīrmedzot vai nu sakoorporējās, ka vairs šeit neko neliks, vai vienkārši zuda motivācija likt bildes, jo nebija vairs "pensionāru draugu", kas par viņu bildēm sabalsotu utt. - t.i. tā vietā, lai sakostu zobus un izcīnītu vietu zem saules (kādu mistisku vietu topā) arī šajā balsošanas sistēmā, vieglāk taču ir gulēt uz veciem lauriem un būt pirmajiem topā neko nedarot Tā ka secinājums - daļai noteikti ir tie reitingi svarīgāki. T.i. labāk neko nelikt un būt TOPā šiet un savas bildes likt kaut kur citur.
Dambis:Tur nav ko ticeet vai neticeet. Tev tak tikko paraadiija, ka cilveeki visu laiku lika bildes, bet te peekshnji vairs neliek. Gada laikaa vienu vai 2 gab. Nu, ja pirms tam lika vairaak kaa 2 nedeeljaa. KAapeec gan tas taa vareetu buut....?
Es arī praktiski vairs bildes nelieku ... esmu pārmeties uz deviantart.com ... nez kur citi aizgāja ? tukša vieta jau nepalika, ja cilvēks fotografēja tad fotografē ...
varbūt remdējam mazvērtību, nezinu
pats jau arī īpaši neiespringsti bildīšu postēšanā
pats jau arī īpaši neiespringsti bildīšu postēšanā
nejūtu nekādu vajadzību, katru dienu atbildējos darbā līdz nelabumam, tur man vērtētāju arī vairāk nekā gribētos, turklāt vērtē naudiskā izteiksmē, kas ir stipri interesantāk
vinieks:ats jau arī īpaši neiespringsti bildīšu postēšanā
nejūtu nekādu vajadzību, katru dienu atbildējos darbā līdz nelabumam, tur man vērtētāju arī vairāk nekā gribētos, turklāt vērtē naudiskā izteiksmē, kas ir stipri interesantāk
Nu redz, bet apspriest notiekošo FB jūti vajadzību?
NilsS:
Nu redz, bet apspriest notiekošo FB jūti vajadzību?
esel teica: "Kāpēc komentēju šo tēmu, ja reiz foto nelieku? Tāpēc, ka brīnos, ka kādam kaut kāds SW statuss var būt svarīgāks par kaut ko citu viņa dzīvē. Un brīnos, ka normālu jautājumu risināšana ir pārvērtusies kaut kādā zvēru kautiņā. Vesels bars suņu, viens otrs uz sevi rej, plosa un ēd nost"
....kad mēs bijām jauni, tad gan tā nebija
man jau liekas, ka mazliet kritikas vienmēr nāk par labu, lai "orgkomiteja" neieslīktu pašapmierinātībā
Da nu bļin ko var cepties pa kādiem reitiengiem , lai ievieš "Maksas" servisu "Pats krutakais" ,"Pats pars krutākais" un "Parts pats pats krutakis" "Megakruts" atiecīgi 25-50-75-150Ls Un vissi būs laimīgi. Nekad nesmu ne par kādus reitingus lūrējis nevienu santjiku skaitijis un ne par ko maksājis , man kautkā bildes intresē bliežu ka ienāk prātā un rādu ko iegribās vai kāds palūdz radīt , izti neizprotu tos kam baigi interesē kāds bez sakarīgs "Lameru reitings" kāds vispār var būt "Reitings" star loxiem kam domāšana "Patīk nepatī XVZ kāpēc" līmenī , da bāziet saulrietus suņus kaķus un plikus skuķus un būs jums tīrais reitings VANITYFIREPHOTOGRAPHY stila izklaide
vinieks:Nu labi, reitingi nav svarīgi man, Lunim, Nilam, Šautrai utt. Bet kāpēc tad TOP50 pasažieri neliek te bildes? Tātad, viņiem tas ir svarīgi
man prieks, ka daži no viņiem neliek...viņiem bail par sevi taisnību uzzināt, vienkārši...
kopš kura laika radošās izpausmes ir vienādas ar kāda personību un kā vispār blogā var ko uzzināt par sevi PS man radās ideja - tiem, kuri izsaka vēlmi, visas atzīmes tiek nonullētas, atstājot tikai vienu opciju - komenti
Ja neliek tāpēc ka nav laika vai ir citas patīkamākās kompānijas viss kārtībā , ja neliek tāpēc ka kaut kāds pilnīgi neko nenozīmējošs reitings izmainīsies tad piedošanu tas ir kā te teica Stulbis "Pusmūža krīze" vai par tīņiem "Pubertātes karsonis". Ja cilvēks taisa smukas bildes tāpēc ka viņam ta patīk viņš tā atpūšas , viena lieta ja tapēc ka šo slavē un liek reitingus tas jau sāk vilkt uz marasmu un paranoju. Saprotu ka savdabīgs nojūgšanās veids ir blāvām acīm lūret saulrietā un puķēs un "Apcerēt zudušo" vai mēģināt visiem sariebt tāpēc ka "Beibe no paralēlklases nesmaida" , pilna pasaule ar tirliņiem kam ļoti gribas citiem kaut ko pierādīt nu lai tag lasās uz turieni kur kādam tas kaut ko nozīmē , šeit pēc visa spriežot vairumam tādas dumjības Pilnīgi pie vienas vietas un tāpēc nav vērts uzmet lūpu un tēlot "No paradīzes izdzīto" Man piemēram pilnīgi algsviens kas kurš ir un ko kurš var MAN BILDES INTERESANTAS interesē un tie kas tās taisa "Smukas 555" man pilnīgi pie pēcpuses ja tāds "VAI CIK SKAISTI" atkārtojas 101 feisam turpat vai identiskā veidā kā trula massu produkcija kas nav uzmanības vērta.
NU taaa - es teikshu sekojosho ..... reitingi vienmeer un VISUR nav objektiivi .... reitingu ausghaa lielaakoties ir tie, kas pie taa piestradaa, njemot veeraa attieciigi darbojoshos sisteemu. Taapec arii shobriid topa galvgalis bildes sheit neliek.
Es gan sāku no baltas lapas - izdzēsu visas bildes gada saakumaa, buudama dusmiiga uz jauno sisteemu, un saaku no nulles ;-) Jebkuraa situaacijaa - IR jau patiikami ja tava bilde tiek atziniigi noveerteeta no vairuma, tur nav ko lieigties, BET - lai les taapec speciaali dziitos peec reitinga? Tas ir maaxliigi un nedod patieso skatu, kas man pashai ir daudz svariigaak..... Taa LUUKK ...
vinieks, sports ari ir netiirs shinii zinjaa ... piem runaajot par hokeju (par sho sporta veidou man ir info drosha) .. domaju, ka nekas nav mainiijies no pagajaushaa gadsimtaa ... man labi zinaams hokeja tiesnesis (nu jau pensijaa) staastija, kaa tiek sarunaats, kurai komandai jaavinnee un kaa par to tiek maksaats ;_)))
Es savai foto izaugsmei varu pateikties fotoblog.lv (vecajam fotoblogam, kāds bija pirms dažiem gadiem) ... mani šie reitingi dzina uz priekšu, azarts pēc atzinuma un konkurence, kas ceļ latiņu. Tajā laikā es naudu ar foto nepelnījiu un vienīgais kapēc attīstījos ir dēļ tā, ka gribēju būt labākais/atzītākais vienalga kā to nosaukt, kā arī kritika bija pamatota un no tās varēja mācīties. Tikai tapēc centos. Šis vorāls bija ideāla vieta kur mācīties no zinošākiem un pārsteigt pārējos ar kaut ko jaunu. Neuzskatu, ka mācoties tikai pašmācības ceļā un dzentoeis pēc reitingiem esmu sasniedzis sliktu rezultātu. Piekrītu, ka ne visiem reitingi ir nozīmīgi, bet šobrīd tie, kuriem bija nozīmigi ir prom ...
Es piekrītu augstāk minētajam, ka no JG visus reitingus anulētu un sāktu no 0 varbūt situācija mainītos. Jo šobrīd sanāk, ka neviens pat tuvumā nevar tikt top 50 iekam Pēc fotogrāfa reitinga. Kur tad vispār jēga tam topam????? Drīzāk to var dēvēt par vecās slavas zāli
Ir jau citi saiti, kur var plosīties, piemēram, photo.net kas ir ļoti tizli izveidots un deviantart.com, kur sekundes laikā tiek uzlādētas ap 10 bilžu ... tajā masā vnk var pazust + konkurēt ar visu pasauli, nesaku ka tur ir slikti, ir ok, bet arī ir nianses, kā piemēram "kas pirmais atbrauca tas visu apēda". Ir daži Latvijas fotogrāfi, kas pagriezuši prožektoru gaismas uz savu pusi, nav nereāli, bet ir jābūt ūber kreatīvam un tehniski nodrošinātam vai jābildē plikas beibes
REZ:Ir jau citi saiti, kur var plosīties, piemēram, photo.net kas ir ļoti tizli izveidots un deviantart.com, kur sekundes laikā tiek uzlādētas ap 10 bilžu ... tajā masā vnk var pazust + konkurēt ar visu pasauli...
Ķiška par tievu? Sak, labāk pirmais puisis ciemā? Kaut arī darbi štruntīgi? Ja tu neesi pietiekoši kreatīvs, lai varētu konkurēt ar visiem pārējiem pasaules fotogrāfiem, tad, iespējams, vajag izvēlēties citu, mierīgāku nodarbošanās veidu - audzēt kaktusus, strādāt Dombrovska valdībā, dzert šņabi utt.
Eliks:Hmm.. a moš toč ar 1. janvāri nonullēt visus reitingus? Glukz? Shadow?
Ja no malas kāds arī drīkst, tad es - par. (Pac jau pusotru gadu bildes nelieku, tagad izskatās, ka pampstu uz sapelējušiem lauriem, a tas kaitīgi elpošanai)