Eliks:Hmm.. a moš toč ar 1. janvāri nonullēt visus reitingus? Glukz? Shadow?
no savas puses izsaku atbalstu idejai.
Piekrītu Alvilam un citiem, kas aicina rezultātus "nomest uz 000". Varbūt tad beigsies MPS sacensības un vairāk parādīsies labas fotogrāfijas no kurām būs vērts mācīties. Es ceru, ka tad atgriezīsies, tie, kas vairs savus darbus nepublicē fotoblogā. Man ir vienaldzīga citu blogeru godkāre, jo es tur neko nosodošu nesaskatu. Ja viņi vēlas būt pirmie, tas ir stimuls viņu izaugsmei kā arī manai un citu blogeru izaugsmei, jo tikai, redzot labus darbus, mums ir iespēja mācīties.
Piekrītu Alvilam un citiem, kas aicina rezultātus "nomest uz 000". Varbūt tad beigsies MPS sacensības un vairāk parādīsies labas fotogrāfijas no kurām būs vērts mācīties. Es ceru, ka tad atgriezīsies, tie, kas vairs savus darbus nepublicē fotoblogā. Man ir vienaldzīga citu blogeru godkāre, jo es tur neko nosodošu nesaskatu. Ja viņi vēlas būt pirmie, tas ir stimuls viņu izaugsmei kā arī manai un citu blogeru izaugsmei, jo tikai, redzot labus darbus, mums ir iespēja mācīties.
Da pofigs ar tiem reitingiem un tām nullēm... beidzot atradu, kur tie reitingi ir un kā tie izskatās. Pofigs par bildēm, kā jau teicu, bet 60000 komentārus sarakstīt, to gan vajag mācēt!!! Pat Lunim, kurš te vienmēr ir kā "korķis visām pudelēm", tikai 16000... Luni- ir kur augt... dansigai arī knapi 14000...
klau, es te jau ieminējos - vai tiešām nevar uztaisīt opciju, kad bildes liek BEZ atzīmju likšanas ? Toties ir opcija komentēt. Man, personīgi, tās atzīmes nav vajadzīgas, toties interesē citu domas, varbūt var tā ?
NilsS:klau, es te jau ieminējos - vai tiešām nevar uztaisīt opciju, kad bildes liek BEZ atzīmju likšanas ? Toties ir opcija komentēt. Man, personīgi, tās atzīmes nav vajadzīgas, toties interesē citu domas, varbūt var tā ?
Un vēl tiem,kam tas vajadzīgs opciju ar vienu pogu,kur vētējums " Izcili-Super-Ģeniāli-Fantastiski labs darbs"
NilsS:klau, es te jau ieminējos - vai tiešām nevar uztaisīt opciju, kad bildes liek BEZ atzīmju likšanas ? Toties ir opcija komentēt. Man, personīgi, tās atzīmes nav vajadzīgas, toties interesē citu domas, varbūt var tā ?
Un vēl tiem,kam tas vajadzīgs opciju ar vienu pogu,kur vētējums " Izcili-Super-Ģeniāli-Fantastiski labs darbs"
jā, tas būtu labs papildinājums, vēl derētu iekļaut vērtējumu šedevrs
ekoists:Dzenoties pakaļ tam,kas citiem patīk,ļoti ātri var pazaudēt sevi pašu....
Tikai ne tajā gadījumā, ja uz Ziemmas svētkiem uzdāvini sev fočku un pamācībā lasi kas ir diafragma un ko tā dara ... Verbūt es nepareizi izteicos, bet tas paredzēts cilvēkiem, kas tikko sākuši fotografēt...
REZ:Ir jau citi saiti, kur var plosīties, piemēram, photo.net kas ir ļoti tizli izveidots un deviantart.com, kur sekundes laikā tiek uzlādētas ap 10 bilžu ... tajā masā vnk var pazust + konkurēt ar visu pasauli...
Ķiška par tievu? Sak, labāk pirmais puisis ciemā? Kaut arī darbi štruntīgi? Ja tu neesi pietiekoši kreatīvs, lai varētu konkurēt ar visiem pārējiem pasaules fotogrāfiem, tad, iespējams, vajag izvēlēties citu, mierīgāku nodarbošanās veidu - audzēt kaktusus, strādāt Dombrovska valdībā, dzert šņabi utt.
Latviešu būtība - iekost citam latvietim. Tieši tur kur esi aprāvis manu citātu turpinās ... ir OK ... es nevaru sūdzēties, ka ierakstot meklētājā Latvia, mana bilde izlec kā 1 populārāka foto sadaļā ... tas iekš deviantart.com. Arī photo.net ir labi rādītāji
P.S. Varbūt labāk pirmais ciemā nevis pēdējais Romā ... un šaņabi es arī dzeru
es laikam esmu lūzers, bet man ne fblogs, ne deviantxyzet vērtējumi neinteresē. Īstie vērtētāji, ja reiz ir vēlme vērtēties, ir komerciāla rakstura pasūtītāji, kas vērtē banknotēs, nevis 5niekos. Tas gan neattiecas uz mākslas foto, bet to tāpat blogā neredz diez cik daudz
NilsS:es laikam esmu lūzers, bet man ne fblogs, ne deviantxyzet vērtējumi neinteresē. Īstie vērtētāji, ja reiz ir vēlme vērtēties, ir komerciāla rakstura pasūtītāji, kas vērtē banknotēs, nevis 5niekos. Tas gan neattiecas uz mākslas foto, bet to tāpat blogā neredz diez cik daudz
Ja interesē tikai banknotes kā novērtējums, tad fb galerija vispār nav vajadzīga. Brīvā brīdī var ienākt čatiņā spamu padzenāt un pietiek
Man vienalga,vai dzēš pa nullēm,vai atstāj slavas zāli.No reitingu sistēmas bildes labākas nekļūs.Mīts par to,ka jaunie kaut ko mācīsies arī neder.Man FB ir kā psiholoģijas laboratorija.Ja jau visiem reitingi tik ļoti po,tad mierīgi var palikt pa vecam.No otras puses-būs atkal kaut kādas jaunas vēsmas,sacensība,jauni paņēmieni reitingu celšanai,lišķēšana un citas cilvēka raksturojošas īpatnības,būs interesanti. Tagad vēroju,ka notiek labākā komentētāja sacensība.
NilsS:es laikam esmu lūzers, bet man ne fblogs, ne deviantxyzet vērtējumi neinteresē. Īstie vērtētāji, ja reiz ir vēlme vērtēties, ir komerciāla rakstura pasūtītāji, kas vērtē banknotēs, nevis 5niekos. Tas gan neattiecas uz mākslas foto, bet to tāpat blogā neredz diez cik daudz
Ja interesē tikai banknotes kā novērtējums, tad fb galerija vispār nav vajadzīga. Brīvā brīdī var ienākt čatiņā spamu padzenāt un pietiek
Ak dievs,paskatījos to reitingu(labāk nebūtu to darījis),esmu 1368 tais labākais fotogrāfs Fotoblogā,es pat nedomāju,ka Latvijā ir tik daudz labu fotogrāfu no kuriem var mācīties un mācīties.
ekoists:Ak dievs,paskatījos to reitingu(labāk nebūtu to darījis),esmu 1368 tais labākais fotogrāfs Fotoblogā,es pat nedomāju,ka Latvijā ir tik daudz labu fotogrāfu no kuriem var mācīties un mācīties.
man ir 419 pat pēc tam, kad ik pa laikam ko lieku padzēšu, nevis pielieku. Kaut kas nav tā kā vajag
Emm - joprojām tikai un vienīgi par dzēšanu + atstāšanu esošo tabulu vēsturei ... Par atzīmēm - tas tomēr bija traki labāk, jo ieraugot draņķīgu atzīmi kādā jomā, pats bildes licējs sāk domāt "kas par desām?!?" ... Protams, kā jebkas - tas tikai subjektīvi!
Emm - joprojām tikai un vienīgi par dzēšanu + atstāšanu esošo tabulu vēsturei ... Par atzīmēm - tas tomēr bija traki labāk, jo ieraugot draņķīgu atzīmi kādā jomā, pats bildes licējs sāk domāt "kas par desām?!?" ... Protams, kā jebkas - tas tikai subjektīvi!
krietna daļa pirmkārt domā kā nolikt sliktās atzīmes ielicēju, nevis par to - kāpēc slikta atzīme, būsim godīgi
ekoists:Nu NilsS es nesaprotu par ko Tev cilvēki naudu maksā?Pat neesi pirmajā simtniekā.
es arī nesaprotu bet es labošos ! PS varbūt tā nav, bet man ir atmiņā, ka kaut kad turējos 50niekā, varbūt kļūdos Tas bija sen, kad biju jauns un skaists
Nesāksim tagad zīmēties cik katrs pelna ar foto, bet paņēmsism piemēru Senders - fotobloga jūzeris ar ļoti augsiem vētējumiem ... Istockā - www.istockphoto.com... Es nezinu latvieti, kurš tur būtu tur vairāk nopelnījis (vismaz vidēji $ pret bilžu skaitu)
REZ-tas viss ir nosacīti,meklē latviešus,kuri savas bildes par tūkstošiem pārdod.Vēl jāņem vērā,ka pasaules lielie mākslinieki arī savas gleznas nevarēja pārdot,bet tikmēr galma gleznotāji dzīvoja zaļi. Senders malacis.
Nesāksim tagad zīmēties cik katrs pelna ar foto, bet paņēmsism piemēru Senders - fotobloga jūzeris ar ļoti augsiem vētējumiem ... Istockā - www.istockphoto.com... Es nezinu latvieti, kurš tur būtu tur vairāk nopelnījis (vismaz vidēji $ pret bilžu skaitu)
Laikam nesaprati - runa ir par principu. Proti - daļa autoru vienkārši izaugusi no bloga un spēlējas mazliet lielākā smilškastēī, tāpēc nekādas nullēšanas utaml darbības atgriezties, visticamāk, neieinteresēs