forum.gif
Nepatīk jaunā sistēma
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Nepatīk jaunā sistēma
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 09.12.10 10:44
 citēt
Manuprāt ne tik svarīgi būtu, lai kāds atgrieztos dēļ reitingiem, bet, lai jaunajiem būtu kur tiekties. Patreizējā sistēmā jaunas var vemdams ņemties un tāpat bezcerīgi tikt topā.
Protams, varētu atkal uzrasties kādi reitingu onānisti, bet nevienas sistēma nav perfekta.
Publicēts: 09.12.10 11:58
 citēt
Uggga:Manuprāt ne tik svarīgi būtu, lai kāds atgrieztos dēļ reitingiem, bet, lai jaunajiem būtu kur tiekties. Patreizējā sistēmā jaunas var vemdams ņemties un tāpat bezcerīgi tikt topā.
Protams, varētu atkal uzrasties kādi reitingu onānisti, bet nevienas sistēma nav perfekta.

+ + +
Publicēts: 09.12.10 12:04
 citēt
REZ:Latviešu būtība - iekost citam latvietim.

Tieši tā! Un zini kāpēc? Tāpēc, ka vidusmēra latvietis neprot skaidri un nepārprotami izteikties.
Un kad viens latvietis nemāk izteikties, otrs latvietis to saprot pilnīgi šķērsām un rodas sāga par latvieša mīļāko ēdienu.

Par latviešu izteiksmes formu un līdzekļiem (piem. "tālummaini") varētu runāt daudz un dikti, bet tā nav šī tēma.
Publicēts: 09.12.10 13:16
 citēt
fottto:
REZ:Latviešu būtība - iekost citam latvietim.

Tieši tā! Un zini kāpēc? Tāpēc, ka vidusmēra latvietis neprot skaidri un nepārprotami izteikties.
Un kad viens latvietis nemāk izteikties, otrs latvietis to saprot pilnīgi šķērsām un rodas sāga par latvieša mīļāko ēdienu.

Par latviešu izteiksmes formu un līdzekļiem (piem. "tālummaini") varētu runāt daudz un dikti, bet tā nav šī tēma.

Runā vien par tām izteiksmes formām, jo dotā tēma sen nodrāzta un nez vai aktuāla kādam šodien.
Re, Elikam jau sen tā bija piegriezusies.
Publicēts: 09.12.10 13:57
 citēt
Eltons:Runā vien par tām izteiksmes formām, jo dotā tēma sen nodrāzta un nez vai aktuāla kādam šodien.

Man ir noteiktas aizdomas, ka tā tēma pavisam drīzā laikā aktualizēsies. Sagaidīsim to brīdi un tad skatīsimies.
Publicēts: 09.12.10 15:31
 citēt
fottto:
Eltons:Runā vien par tām izteiksmes formām, jo dotā tēma sen nodrāzta un nez vai aktuāla kādam šodien.

Man ir noteiktas aizdomas, ka tā tēma pavisam drīzā laikā aktualizēsies. Sagaidīsim to brīdi un tad skatīsimies.

Nu nez.
Personīgi es jau savulaik esmu gana jautri izņirgājies par vienu otru zilās zvaigznītes masturbātoru, man vairs nebūs interesanti... vienīgi, ja nu kāda jauna mutācijas forma parādīsies...
Publicēts: 09.12.10 15:52
 citēt
Eltons:
fottto:

Nu nez.
Personīgi es jau savulaik esmu gana jautri izņirgājies par vienu otru zilās zvaigznītes masturbātoru, man vairs nebūs interesanti... vienīgi, ja nu kāda jauna mutācijas forma parādīsies...

Es pat zinu par kuru čali ir runa :D
Publicēts: 09.12.10 17:03
 citēt
vinieks:
Eltons: Nu nez.

Es pat zinu par kuru čali ir runa :D

Nu tak nespēja vien rimties, skraidīja man līdzi pa visiem krievu saitiem abi divi ar Kārli K. un mēģināja ķengāties.
Pat nostučīja reiz saitu administrācijām, cik es naidīgs esot pret komūnistiem un šajā sakarā pat izbanoja mani...
Publicēts: 09.12.10 17:23
 citēt
Eltons, vai tas bija lensartaa?
Publicēts: 09.12.10 17:36
 citēt
dansiga:Eltons, vai tas bija lensartaa?

Ja-p!
Nebiju tik principiāls un izņēmu visas ķengu bildes par varonīgajiem atbrīvotājiem (kas bija man uzstādīts kā nosacījums bana noņemšanai no administrācijas puses: visas visas bildes visos saitos (diemžēl dažas pārdotās nezinu pats, kādus ceļus iet...) tika uzskaitītas, kuras Krievijai likās aizskarošas).
Nekāda vaina.
Tagad, kad kārtoju un atjaunoju bilžu kolekciju savai mājas lapai, ko ar nākamo gadu gatavojos apdeitot, tieši laikā ir visu pārdomāt un labot.
Publicēts: 09.12.10 18:20
 citēt
\eltons, eje j - tirgo arii!?!??!!? ij ka atev tas izdodas?
Publicēts: 09.12.10 23:43 labots
 citēt
NilsS:
REZ:

Nesāksim tagad zīmēties cik katrs pelna ar foto, bet paņēmsism piemēru
Senders - fotobloga jūzeris ar ļoti augsiem vētējumiem ...
Istockā - www.istockphoto.com...
Es nezinu latvieti, kurš tur būtu tur vairāk nopelnījis (vismaz vidēji $ pret bilžu skaitu)

Laikam nesaprati - runa ir par principu. Proti - daļa autoru vienkārši izaugusi no bloga un spēlējas mazliet lielākā smilškastēī, tāpēc nekādas nullēšanas utaml darbības atgriezties, visticamāk, neieinteresēs

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

zinu `vienu lettisch tipu stokos- 45 bildes, 432 x pārdotas un ieņēmis no 45 bildēm 670 euro :face-grin:
Publicēts: 10.12.10 09:34
 citēt
oms:
zinu `vienu lettisch tipu stokos- 45 bildes, 432 x pārdotas un ieņēmis no 45 bildēm 670 euro :face-grin:

Nu, tam lettisch tipam vēl ir uz ko tiekties. Senders ar istocku sev pelna iztiku (jau kādu labu laiku), nevis tikai ir nopelnījis dažus rubļus jaunam objektīvam. ;)
Publicēts: 10.12.10 13:27
 citēt
iedomājos, diez alvilvilam kā kādreiz atkal patiks pilnīgi viss, ja nonullēs reitingus...:face-grin:
Publicēts: 10.12.10 22:55 labots
 citēt
alvils:
oms:

Nu, tam lettisch tipam vēl ir uz ko tiekties. Senders ar istocku sev pelna iztiku (jau kādu labu laiku), nevis tikai ir nopelnījis dažus rubļus jaunam objektīvam. ;)

----------
runa bija par vienīgi un par attiecībām- bilde/pirkts/ ieņemts. Ja par iztikšanu, tad iztikt var arī kāzas bildējot...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt